Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αρα κατά τήν άποψη σου λές ότι εφόσον τήν έχω μπροστά μου,τό λέω καί αυτό -Τό νά βγούμε δηλαδή-
καί...ότι γίνει!
Ακριβώς. Όχι όμως μόλις την δεις "έλα δω μωρή να βγούμε". :2funny:Της μιλάς λίγο να δεις πρώτα αν είναι τρελλη και τι καπνό φουμαρει, λες και δυο μαλακίες που να έχουν ανταπόκριση στην πραγματικότητα. Ακολούθως αν κι όταν ξανάρθει, το πετάς. Άντε την τρίτη φορά να είναι πιο χαλαρη αν την δεις ντροπαλη. Δηλαδή να πιστέψει ότι κάτι είδες σε αυτή μέσω της ομιλίας σας και θες να την γαμήσεις. Αλλιώς φαίνεσαι μαλάκας οτι είδες μια και πήγες να γαμησεις. Δηλαδή φέρεσαι φυσιολογικά στην ουσία. Είδες μια που σου αρέσει, της μίλησες να μάθεις κάτι, έμαθε κι αυτή και μετά θες να τα πείτε έξω.
Ότι κάνουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Οτιδήποτε άλλο όπως δισταγμος, μελλοντοκινησεις, αναβολές κτλ είναι αποτυχία.

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ακριβώς. Όχι όμως μόλις την δεις "έλα δω μωρή να βγούμε". :2funny:Της μιλάς λίγο να δεις πρώτα αν είναι τρελλη και τι καπνό φουμαρει, λες και δυο μαλακίες που να έχουν ανταπόκριση στην πραγματικότητα. Ακολούθως αν κι όταν ξανάρθει, το πετάς. Άντε την τρίτη φορά να είναι πιο χαλαρη αν την δεις ντροπαλη. Δηλαδή να πιστέψει ότι κάτι είδες σε αυτή μέσω της ομιλίας σας και θες να την γαμήσεις. Αλλιώς φαίνεσαι μαλάκας οτι είδες μια και πήγες να γαμησεις. Δηλαδή φέρεσαι φυσιολογικά στην ουσία. Είδες μια που σου αρέσει, της μίλησες να μάθεις κάτι, έμαθε κι αυτή και μετά θες να τα πείτε έξω.
Ότι κάνουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Οτιδήποτε άλλο όπως δισταγμος, μελλοντοκινησεις, αναβολές κτλ είναι αποτυχία.

Σέ αυτή τήν φάση ακριβώς,επαγγελματικά εννοώ,
τί ποσοστό επιτυχίας έχεις μέ τίς πελάτισσες σου,10% 20% 30% παραπάνω ?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάτι πολύ σημαντικό.
Αν γαμήσεις μια γκόμενα θα ξαναγαμησεις κάποιες φορές από λίγες ως παρά πολλές ανάλογα τι και πώς. ΚΑΜΙΑ γυναίκα δεν γαμιέται μόνο μια φορά η τουλάχιστον ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΙΑ. Έχουν ένα μικρόβιο στον πενιχρό και δυσλειτουργικό άρρωστο εγκέφαλο τους :2funny: που νομίζουν ότι αν γαμηθούν μια φορά μόνο τότε είναι πουτάνες οπότε ξανάρχονται. Σχεδόν πάντα έτσι γίνεται.
Οι γυναίκες πρώτα νοιάζονται τι γνώμη έχεις εσύ για αυτές
κι η κοινωνία παρά η αλήθεια.
Για αυτό ακριβώς είναι άχρηστες. Διότι δεν λειτουργούν νορμάλ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σέ αυτή τήν φάση ακριβώς,επαγγελματικά εννοώ,
τί ποσοστό επιτυχίας έχεις μέ τίς πελάτισσες σου,10% 20% 30% παραπάνω ?
Στο να γαμήσω, σίγουρα κάπως καλύτερα από τον δρόμο. Δηλαδη αν μου κάτσουν καλές συνθήκες
και ωραίες γκόμενες
που ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ, τρώω. Έχω κίνητρο.
Στο να μιλάω, το έχω για πλάκα και τα ποσοστά υπερτερούν πολύ του δρόμου που δύσκολα ανοίγεται οκ συζήτηση. Αυτό όμως δεν φτάνει (η συζήτηση) καθως κάποιες γυρεύουν επιβεβαίωση, παρέα, καλύτερη εξυπηρέτηση
ή δεν ξαναρχονται.
Το μειονέκτημα στην δουλειά είναι ότι δεν έχεις παρά πολλές να σου αρέσουν διότι ναι μεν την πέφτεις σε όσες θες αλλά έρχονται αυτές
και δεν διαλέγεις που θα πας διότι είσαι ακίνητος
κι εγκλωβισμένος στο μαγαζί.
Γι αυτό κατέληξα και στις δύο αυτές μεθόδους παράλληλα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στο να γαμήσω, σίγουρα κάπως καλύτερα από τον δρόμο. Δηλαδη αν μου κάτσουν καλές συνθήκες
και ωραίες γκόμενες
που ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ, τρώω. Έχω κίνητρο.
Στο να μιλάω, το έχω για πλάκα και τα ποσοστά υπερτερούν πολύ του δρόμου που δύσκολα ανοίγεται οκ συζήτηση. Αυτό όμως δεν φτάνει (η συζήτηση) καθως κάποιες γυρεύουν επιβεβαίωση, παρέα, καλύτερη εξυπηρέτηση
ή δεν ξαναρχονται.
Το μειονέκτημα στην δουλειά είναι ότι δεν έχεις παρά πολλές να σου αρέσουν διότι ναι μεν την πέφτεις σε όσες θες αλλά έρχονται αυτές
και δεν διαλέγεις που θα πας διότι είσαι ακίνητος
κι εγκλωβισμένος στο μαγαζί.
Γι αυτό κατέληξα και στις δύο αυτές μεθόδους παράλληλα.

Εφόσον σού "Κάθεται" τό εργασιακό-επαγγελματικό,φλέρτ-γαμήσι καλύτερα καί πιό ξεκούραστα,
είναι ένα πολύ σημαντικό Bonus γιά εσένα,καί απορώ πού βρίσκεις τήν ενέργεια νά "Τρέχεις γιά live στόν δρόμο"
Πάντως όπως καί νά έχει,έχεις τό θετικό καί "σίγουρο" εργασιακό γαμήσι, τυχερός...καί άξιος θά έλεγα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εφόσον σού "Κάθεται" τό εργασιακό-επαγγελματικό,φλέρτ-γαμήσι καλύτερα καί πιό ξεκούραστα,
είναι ένα πολύ σημαντικό Bonus γιά εσένα,καί απορώ πού βρίσκεις τήν ενέργεια νά "Τρέχεις γιά live στόν δρόμο"
Πάντως όπως καί νά έχει,έχεις τό θετικό καί "σίγουρο" εργασιακό γαμήσι, τυχερός...καί άξιος θά έλεγα!
Όπως προανέφερα είναι μόλις 10-15% στο σύνολό της η μέθοδος (είτε γαμήσω είτε υπάρχουν καλές συνθήκες)
αλλά σε σχέση με το καμάκι στον δρόμο είναι πολύ καλύτερο ποσοστό.
Στο γαμήσι όμως (απομόνωση ποσοστού) είναι απλά λίγο καλύτερα από τον δρόμο. Δεν έχω πολλές επιλογές στην δουλειά να μου αρέσουν ώστε να φτιάξω στατιστική. Είμαι ακίνητος στο μαγαζί, δεν μπορώ να πάω όπου θέλω όπως στο λάιβ.
Θα ήταν πολύ πιο ανεβασμένο το ποσοστό αν δεν υπήρχαν τα τρισκατάρατα σόσιαλ (όπου εδώ ακριβώς μπαίνει ότι είπες πριν για "τάγμα"). Γι αυτό τα συνδυάζω. Στο λάιβ με σώνει ότι το βλέπω ως βόλτα. Στην ουσία βόλτα είναι.
Δεν προετοιμάζομαι για κάτι φοβερό.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μέ τά χρόνια κατάλαβα τελικά,ότι οι πιό ωραίες σεξουαλικές σχέσεις,είναι αυτές...πού δέ είχαμε ποτέ! :rose:
-Τουλάχιστον τίς περισσότερες φορές,όχι πάντα-

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Μην το λες, προσωπικα εχω παιξει σκηνικα με πελατισσες, δουλευα παλια 4 χρονια σε καστομερ σερβισ. Για να μη σου πω πως ειναι ο,τι πιο τιμιο και ευκολο υπαρχει. Μηδεν εμποδια (πλην του επομενου πελατη και του συναδελφου που στηνουν αυτι), μηδεν ντροπες, κλπ
Αυτά είναι σκηνικά με δυνατότητες. Ένα ερώτημα που τίθεται: σε ποιον ανήκει το πελατολόγιο, στον ιδιοκτήτη ή στον υπάλληλο που κρατάει την πελατεία ευχαριστημένη; Μια φορά σε ένα σεμινάριο που έδινα, είπα στους συμμετέχοντες «να παίρνετε την πελατεία μαζί σας, όπου πάτε» και με κοίταγαν απορρημένοι.

Αφού έχεις τα στοιχεία των πελατών που εξυπηρετείς κι είναι ευχαριστημένοι, δεν πρέπει να έχεις και δικαιώματα στο πελατολόγιο, ιδίως αν τους εξυπηρετείς χρόνια; Άμα πας σε άλλη παραπλήσια δουλειά γιατί να μην τους στείλεις ένα email «πάντα στη διάθεσή σας από το καινούργιο μου πόστο»;

Και φτάνουμε στο ζουμί: χτίζεις μια πελατειακή σχέση από την οποία μπορούν να προκύψουν και διάφορα τυχερά. :wink:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτά είναι σκηνικά με δυνατότητες. Ένα ερώτημα που τίθεται: σε ποιον ανήκει το πελατολόγιο, στον ιδιοκτήτη ή στον υπάλληλο που κρατάει την πελατεία ευχαριστημένη; Μια φορά σε ένα σεμινάριο που έδινα, είπα στους συμμετέχοντες «να παίρνετε την πελατεία μαζί σας, όπου πάτε» και με κοίταγαν απορρημένοι.

Αφού έχεις τα στοιχεία των πελατών που εξυπηρετείς κι είναι ευχαριστημένοι, δεν πρέπει να έχεις και δικαιώματα στο πελατολόγιο, ιδίως αν τους εξυπηρετείς χρόνια; Άμα πας σε άλλη παραπλήσια δουλειά γιατί να μην τους στείλεις ένα email «πάντα στη διάθεσή σας από το καινούργιο μου πόστο»;

Και φτάνουμε στο ζουμί: χτίζεις μια πελατειακή σχέση από την οποία μπορούν να προκύψουν και διάφορα τυχερά. :wink:
Εγώ δέν δίνω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στά λόγια,
άλλωστε μήν ξεχνάς, ότι πολλοί άνθρωποι είναι άθλιοι αλλά...μιλούν θαυμάσια!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.417
Πόντοι
3.656
Καλα στο σουπερ μαρκετ, κυκλοφορουν τα χειροτερα μπαζα που μπορεις να συναντησεις στην ελλαδα
Ίσως τις ώρες και μέρες με πολύ κόσμο . Πρωινά καθημερινές .... ειναι πασαρέλα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.417
Πόντοι
3.656
Θυμάμαι είχαν έρθει κάτι Ελληνίδες σε γκρουπ το 1999 στην Πράγα και όταν με είδαν να παρασύρω τους άντρες στα καμάκια με απομόνωσαν τελείως.
Καλά και οι τσέχες τότε, ήταν καλύτερες από τώρα. Δεν ξέρω γιατί . Ίσως γιατί όσες είχαν μεγαλώσει επί κομμουνισμού, δεν έτρωγαν σαβούρα σκατά φαγητά δυτικά , αλλά είχαν πιο φυσική διατροφή ; Ίσως επειδή δεν είχαν κάνει παιδιά με ασχημότερους ; Μπορεί και τα 2.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Πήγα σούπερ μάρκετ.. Τα μπάζα πολλά οι όμορφες λίγες. Μια ελλεεινιδα είχε γκομενο έναν αλβανο
Αυτή χοντρουλα μπαζο να μιλάει σαν νταλικέρης.αυτο πιο κοντός και αδύνατος από αυτήν. Ομολογώ τον λυπήθηκα το Αλβανό. Τους ακολούθησα. Η τύπισσα είχε τογιοτα γιαρις αλλα καινούριο. Σίγουρα δεν ήταν φτωχή, μαλον μέσαια τάξη την έλεγες. Οδήγησε αυτή.σιγουρα ο αλβανος θα μένει τζάμπα στο σπίτι της σαυρας. Σούπερ μάρκετ ο καθρέφτης της ελληνικής κοινωνιας
τα μακαρονια τι τιμη ειχαν?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
ΟΚ, και τι θα κάνεις; Θα αναμασάς μια ζωή τις «διαπιστώσεις» σου;

Μπορεί να έχεις μπροστά σου περισσότερα από σαράντα χρόνια ζωής. Θα γεράσεις γκρινιάζοντας όλη μέρα εδώ μέσα; Θα μπαίνεις στο μπου και με τη χρήση assistive technology θα ποστάρεις «οι γυναίκες δεν γαμιούνται, εκτός αν είσαι κάνας μουσάτος»;

Κάποτε δεν πρέπει να περάσεις και στην πράξη; Σκέφτεσαι κανένα πλάνο για να ξεκολλήσεις από αυτήν την κατάσταση της μιζέριας;
εχει αυτοματοποιημένο προγραμμα οποτε δεν εχει αναγκη τη φυσικη του παρουσια εδω μεσα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγώ δέν δίνω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στά λόγια,
άλλωστε μήν ξεχνάς, ότι πολλοί άνθρωποι είναι άθλιοι αλλά...μιλούν θαυμάσια!
μπορεις ευκολα να ξεγελασεις καποιον με τα λογια με τις πραξεις ομως οχι

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
μπορεις ευκολα να ξεγελασεις καποιον με τα λογια με τις πραξεις ομως οχι
Η εμπιστοσύνη στούς ανθρώπους,είναι η ύψιστη πολυτέλεια πού μόνο άνθρωποι μέ μεγάλο οικονομικό Status μπορούν νά απολαύσουν.
Οι φτωχοί δέν έχουν τά μέσα ώστε νά μπορέσουν...νά τό βιώσουν!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.953
Πόντοι
3.656
παντως στην ελλαδα υπαρχουν ελαχιστοι ομορφοι και εμφανισιμοι, οπως υπαρχουν ελαχιστες ομορφες ελληνιδες.

Πολλές όμορφες δεν έχει,αλλά πετάνε μπουτάκια,κωλαράκια και σώζονται απ'αυτά.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι πραγματικά ωραίες γκόμενες είναι δυστυχισμένες καί μόνες,σχεδόν πάντα μόνες.
Κανείς άνδρας δέν έχει τήν δύναμη νά τούς μιλήσει,καί άν αυτό συμβεί 1/1000 τόν απορρίπτουν αμέσως επειδή γιά αυτές...είναι άσχημος!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Οι πραγματικά ωραίες γκόμενες είναι δυστυχισμένες καί μόνες,σχεδόν πάντα μόνες.
Κανείς άνδρας δέν έχει τήν δύναμη νά τούς μιλήσει,καί άν αυτό συμβεί 1/1000 τόν απορρίπτουν αμέσως επειδή γιά αυτές...είναι άσχημος!

Τυπε απορια, γιατι οι Ντιτζει ειναι κυριως αντρες; Ποια η εξηγηση; :think:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τυπε απορια, γιατι οι Ντιτζει ειναι κυριως αντρες; Ποια η εξηγηση; :think:
Πάντα οι άνδρες έχουν πολύ καλύτερες γνώσεις μουσικής από τίς γυναίκες,καί μεγαλύτερες αντοχές στήν εργασία.
Στό εξωτερικό υπάρχουν αρκετές γυναίκες μουσικοί παραγωγοί,αλλά πάλι υστερούν κατά κράτος.
Δέν έχει νά κάνει μέ αυτό πού λένε κάποιοι άσχετοι,ότι βάζουν ωραίους άνδρες DJs...γιά νά μαζέψουν γκόμενες!
-Πάρα πολλοί DJs είναι άθλιοι εμφανισιακά- Ισως εξαίρεση νά έχει τό Λονδίνο καί άν... μόνο σέ Goa Trance

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom