Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (8 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
149
Πόντοι
1
Πήγα σούπερ μάρκετ.. Τα μπάζα πολλά οι όμορφες λίγες. Μια ελλεεινιδα είχε γκομενο έναν αλβανο
Αυτή χοντρουλα μπαζο να μιλάει σαν νταλικέρης.αυτο πιο κοντός και αδύνατος από αυτήν. Ομολογώ τον λυπήθηκα το Αλβανό. Τους ακολούθησα. Η τύπισσα είχε τογιοτα γιαρις αλλα καινούριο. Σίγουρα δεν ήταν φτωχή, μαλον μέσαια τάξη την έλεγες. Οδήγησε αυτή.σιγουρα ο αλβανος θα μένει τζάμπα στο σπίτι της σαυρας. Σούπερ μάρκετ ο καθρέφτης της ελληνικής κοινωνιας
Και η κουτσομπόλα στο σεργιάνι.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Και η κουτσομπόλα στο σεργιάνι.
Δεν το βλέπω κακό να παρατηρείς και να βγάζεις συμπεράσματα για το κοινωνικό, οικονομικό ή άλλο επίπεδο των Ελλήνων.
Να μην το κάνεις και χόμπυ όμως, να βγαίνεις μόνο για αυτό, γιατί μετά καταντάει κουτσομπολιό.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206
Πάντως Ελλάδα είναι προβληματική χώρα για καμακι σε άγνωστες.. Τωρα το τι λέει ο καθένας οι απόψεις είναι σαν τις κολοτρυπιδες. Ο άλλος λεει γαμανε οι όμορφοι.. Ναι γεμάτο είναι το αθηναμπαντ.. Από όμορφους..
παντως στην ελλαδα υπαρχουν ελαχιστοι ομορφοι και εμφανισιμοι, οπως υπαρχουν ελαχιστες ομορφες ελληνιδες.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206
Πήγα σούπερ μάρκετ.. Τα μπάζα πολλά οι όμορφες λίγες. Μια ελλεεινιδα είχε γκομενο έναν αλβανο
Αυτή χοντρουλα μπαζο να μιλάει σαν νταλικέρης.αυτο πιο κοντός και αδύνατος από αυτήν. Ομολογώ τον λυπήθηκα το Αλβανό. Τους ακολούθησα. Η τύπισσα είχε τογιοτα γιαρις αλλα καινούριο. Σίγουρα δεν ήταν φτωχή, μαλον μέσαια τάξη την έλεγες. Οδήγησε αυτή.σιγουρα ο αλβανος θα μένει τζάμπα στο σπίτι της σαυρας. Σούπερ μάρκετ ο καθρέφτης της ελληνικής κοινωνιας
Καλα στο σουπερ μαρκετ, κυκλοφορουν τα χειροτερα μπαζα που μπορεις να συναντησεις στην ελλαδα
ειχα πετυχει μια κοντη,αδυνατη σαν σκελετος που ειχε πεταξει τα ψευτικα βυζια της εξω και διπλα ειχε τον γκομενο της, ενα μπουγεσα μουσατο σαν γκει, και στην ουρα που περιμεναν στο ταμειο ολο αγαπες ητανε.
επισης οι πιο πολλες χοντρες ειναι εκει που ψωνιζουν και τις βλεπεις στο ταμειο να εχουν παρει πατατακια, κοκα κολες, σοκολατες και οτι σαπιο υπαρχει στο σουπερ μαρκετ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Άλλο να αράξουν μετά απο 10-20-50-100 και άλλο με την πρώτη που βρίσκουν.
...και μαλιστα όταν αυτή η πρώτη είναι από μπαζο έως μετριότητα στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ περίπτωση.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.093
Πόντοι
1.056
Θυμάμαι Κμαν που έλεγε τα ίδια για τους Έλληνες που σπουδάζαν Τσεχία,Σλοβακία,όλοι αράζαν με μια αντί να κυκλοφορουν με την πουτσα έξω

Kαι μάλιστα πολλοί έμπλεκαν με Ελληνίδες.Τρομερό να είσαι στην πηγή με το νέκταρ και εσύ να πίνεις ουροχυμό.
Βέβαια οι Ελλληνίδες απελπίζονταν με αυτά που έβλεπαν με τους Πολωνούς,Τσέχους και επέλεγαν αναφανδόν τους λίγους Ελληνες που δεν πίστευαν την τύχη τους.
Θυμάμαι είχαν έρθει κάτι Ελληνίδες σε γκρουπ το 1999 στην Πράγα και όταν με είδαν να παρασύρω τους άντρες στα καμάκια με απομόνωσαν τελείως.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Αν κρίνω από ένα προ ημερών παρόμοιο πόστ του ίδιου account (τον leader96 εννοώ),δεν το κάνει προς ανάδειξη συμπερασμάτων...
Τότε αλλάζει. Να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι αν είπε κάτι ανάλογο.
Άσε που είμαι νέος ακόμα εδώ και δεν έχω ψυχολογήσει χαρακτήρες για να αντιληφθώ τι παίζει.
Εκτός από 3-4 άτομα που συμφωνώ με τις ιδέες τους συνήθως.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
παντως στην ελλαδα υπαρχουν ελαχιστοι ομορφοι και εμφανισιμοι, οπως υπαρχουν ελαχιστες ομορφες ελληνιδες.
Ακριβώς! Υπάρχουν ελάχιστοι πολύ ωραίοι άνδρες, καί αρκέτα ωραίοι,
μόνο οι ασήμαντοι άνθρωποι μέ χαμηλό επίπεδο,δέν κρίνουν από τήν...εξωτερική εμφάνιση!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα μια πελάτισσα μιλούσε σε μια υπάλληλο
και της εξιστορούσε ότι είχε δύσκολη εγκυμοσύνη, ότι δεν περνάει καλά κι ότι σκέφτεται να αλλάξει τα μαλλιά της και τον αέρα της. Άραγε τι να εννοεί; :2funny:
επίσης κατά δήλωση της είχε κάνει δυο εκτρώσεις με τον πρώην της τον οποίον γουσταρε πολύ, ακόμα τον σκέφτεται και θα ήθελε να πιει έναν καφέ μαζί του.
Σκέφτεται κι εσείς αυτό που σκέφτομαι; :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στο μεταξύ πέρασε και το μωρό που γουστάρω με τα σγουρά μαλλιά. Έχω παρατηρήσει ότι οι πελάτισσες που τους την πέφτω, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Αυτές που ρίχνομαι και δεν ξανάρχονται οπότε βγαίνω κερδισμένος αφού έχω λιγοτερη πελατεία άρα και λιγότερη πίεση. Αυτές που ρίχνομαι και με βλέπουν συμπαθή να μιλάμε αλλά αυτό δεν με συμφέρει διότι με κουράζουν με μαλακίες χωρίς να γαμιούνται και αυτές που ρίχνομαι και επιστρέφουν πάντα βελτιωμένες με μαλλί, βάψιμο, ένδυση κτλ σαν να μου κάνουν σήμα να προχωρήσω ή προχωράμε.
Η τελευταία κατηγορία (η πιο ενδιαφέρουσα) είναι μόλις 10-15% στο σύνολό της (είτε γαμήσω είτε υπάρχουν καλές συνθήκες) αλλά σε σχέση με το καμάκι στον δρόμο είναι πολύ καλύτερο ποοστό.
Και πάλι δηλαδή αποδεικνύεται ότι η δουλειά προσφέρει την επιθυμητή οικειότητα ώστε να θεωρείται νούμερο 1 προσέγγιση.

:rockon:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Στο μεταξύ πέρασε και το μωρό που γουστάρω με τα σγουρά μαλλιά. Έχω παρατηρήσει ότι οι πελάτισσες που τους την πέφτω, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Αυτές που ρίχνομαι και δεν ξανάρχονται οπότε βγαίνω κερδισμένος αφού έχω λιγοτερη πελατεία άρα και λιγότερη πίεση. Αυτές που ρίχνομαι και με βλέπουν συμπαθή να μιλάμε αλλά αυτό δεν με συμφέρει διότι με κουράζουν με μαλακίες χωρίς να γαμιούνται και αυτές που ρίχνομαι και επιστρέφουν πάντα βελτιωμένες με μαλλί, βάψιμο, ένδυση κτλ σαν να μου κάνουν σήμα να προχωρήσω ή προχωράμε.
Η τελευταία κατηγορία (η πιο ενδιαφέρουσα) είναι μόλις 10-15% στο σύνολό της (είτε γαμήσω είτε υπάρχουν καλές συνθήκες) αλλά σε σχέση με το καμάκι στον δρόμο είναι πολύ καλύτερο ποοστό.
Και πάλι δηλαδή αποδεικνύεται ότι η δουλειά προσφέρει την επιθυμητή οικειότητα ώστε να θεωρείται νούμερο 1 προσέγγιση.

ισχυει,οσοι δουλεύουν σε αρχιδόκαμπους δυστυχώς είναι καταδικασμένοι...

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456

Μήπως να ξανασκεφτόσουν λίγο πιο καλά το bold;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ισχυει,οσοι δουλεύουν σε αρχιδόκαμπους δυστυχώς είναι καταδικασμένοι...
Κι εγώ όταν δούλευα σε δουλειές μόνο με άνδρες
ή περιορισμένης ροής γυναικών, είχα αντιληφθεί ακριβώς το ίδιο όσον αφορά κονέ από δουλειά.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Οι περισσότεροι άνδρες πιστεύουν ότι έχουν τήν πρωτοβουλία κινήσεων,στίς γυναίκες τού εργασιακού χώρου,
στήν πραγματικότητα γίνεται τό εντελώς αντίθετο,δέν κάνουν σχεδόν ποτέ φλέρτ όταν...δέν τούς "κοιτούν"

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλοι θέλουν να έχουν δουλειά και εσύ χαίρεσαι που δεν έχεις;
Εκτός και αν είσαι ο ιδιοκτήτης και είναι όντως δικό σου θέμα.
Έχω την ροή που χρειάζομαι για να δικαιολογώ τον μισθό μου επαρκώς. Γενικώς δουλεύω επαγγελματικά όπου κι αν παω. Δηλαδή αναίσθητα και έξυπνα. Καμία δουλειά δεν μου αρέσει αρκετά για να συνδεθώ μαζί της Ξέρω 4 δουλειές με 3 πτυχία οπότε όλο και κάτι βρίσκω. Καριερίστα δεν με λες με τίποτα. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι περισσότεροι άνδρες πιστεύουν ότι έχουν τήν πρωτοβουλία κινήσεων,στίς γυναίκες τού εργασιακού χώρου,
στήν πραγματικότητα γίνεται τό εντελώς αντίθετο,δέν κάνουν σχεδόν ποτέ φλέρτ όταν...δέν τούς "κοιτούν"
Τι εννοείς όταν λες δεν τους κοιτούν;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τι εννοείς όταν λες δεν τους κοιτούν;
Οταν η γυναίκα,δέν δείχνει κάτι ερωτικό στόν άνδρα...είναι απόμακρη!
-Καί αυτό συμβαίνει,στό 95-99% τών περιπτώσεων σέ εργασιακούς χώρους-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οταν η γυναίκα,δέν δείχνει κάτι ερωτικό στόν άνδρα...είναι απόμακρη!
-Καί αυτό συμβαίνει, στό 95-99% τών περιπτώσεων σέ εργασιακούς χώρους-
Αυτό ισχύει όταν έχεις να κάνεις με συναδελφισσες όπου είναι λίγες έως ελάχιστες. Επίσης ο άνδρας δεν νοιάζεται αν του βγει το παρατσούκλι πεφτουλας διότι μπορεί να το θεωρούν βάση αξιοπρέπειας αρνητικό αλλά ποιος την γαμάει την αξιοπρέπεια σε πράγματα μηχανικά που δεν μας νοιάζουν; :2funny: Οι πελάτισσες όμως είναι άπειρες και ανακυκλώσιμες. Αυτό μας νοιαζει. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom