Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Τι προίκα,εδώ στο Αγαμιστάν όσοι πιάνουν 35,λένε γυναίκα να βρούμε μην πεθάνουμε μπακούρια.Σιγά μην ψάχνουν και προίκα...
Kαλα καταλαβα.. Δηλαδη τρυπα να ναι κι οτι να ναι.
Υγ. Αν στα 35 που επρεπε να τις φορτωνουν 2-2 δεν ειναι ικανοι να βρουν γκομενα. Το επιπεδο τους θα πρεπει να ειναι- μπίου γκάου

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Τι προίκα,εδώ στο Αγαμιστάν όσοι πιάνουν 35,λένε γυναίκα να βρούμε μην πεθάνουμε μπακούρια.Σιγά μην ψάχνουν και προίκα...
Τους εβλεπα και στο εξωτερικο. Ενω υπηρχαν χωρις υπερβολη εκατονταδες διαθεσιμα και ομορφα θηλυκα. Αυτοι σπιτωναν την πρωτη που θα εβρισκσν μπροστα τους για χρονια. Και αντι το κοντερ τους να γραψει τουλαχιστον τριψηφιο αριθμο εγραφε ασσο. Αρα φταιμε κι εμεις. Ισως η νοοτροπια απ το σπιτι; Τι να πω

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τους εβλεπα και στο εξωτερικο. Ενω υπηρχαν χωρις υπερβολη εκατονταδες διαθεσιμα και ομορφα θηλυκα. Αυτοι σπιτωναν την πρωτη που θα εβρισκσν μπροστα τους για χρονια. Και αντι το κοντερ τους να γραψει τουλαχιστον τριψηφιο αριθμο εγραφε ασσο. Αρα φταιμε κι εμεις. Ισως η νοοτροπια απ το σπιτι; Τι να πω
ρε νιο να σου πω κατι...που δεν εχω παει και με λίγες ετσι? και με 300 γυναικες να πας στη ζωη σου τι θα καταλάβεις? (προφανώς δεν εχω παει με τόσες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.408
Πόντοι
3.656
ρε νιο να σου πω κατι...που δεν εχω παει και με λίγες ετσι? και με 300 γυναικες να πας στη ζωη σου τι θα καταλάβεις? (προφανώς δεν εχω παει με τόσες)

Τύπε .... διαφωνώ. Με πουτάνες, θα γούσταρα να είχα πάει με 3πλάσιες.
Και τις ξεκίνησα στο λύκειο .... 35 χρόνια τώρα ......
1 φορά με την κάθε μία.
τρελή κάβλα .........

καινούρια γυναίκα ... να τη βλέπεις να τα βγάζει ... και να έρχεται για τσιμπούκι .........

αν δεν έχετε μιλήσει καθόλου και δεν ξέρεις και τι γλώσσα μιλάει ακόμη πιο κάβλα !

και παλιά ... που έπαιρνες από αγγελία ...... και δεν ήξερε καν πως είναι .....
χτύπαγε πόρτα και την περίμενες με την πούτσα έξω ......... μεγαλείο !

ποιό είναι το μεγαλείο ;;;

τα κοκτέηλ στα ματογιάννια ; η αστακομακαρονάδα στη βουλιαγμένη ;;;
η ξαπλώστρα στην ψαρρού ;;;;;;;; να τρως λιαστή στην αράχωβα ;;;;

η στέρνα στο μπαλκόνι με τα τζάμια αντί για κάγκελα , που παριστάνει την πισίνα ;;;

μή χέσω !!!!!!

αυτούς που έχουν τέτοια όνειρα ζωής ... όχι απλά τους σιχαίνομαι ... όχι δεν θέλω νταραβέρια μαζί τους ....
δεν θέλω να τους βλέπω ούτε από μακριά .... ούτε να θυμάμαι ότι υπάρχουν .......
σιχάματα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τύπε .... διαφωνώ. Με πουτάνες, θα γούσταρα να είχα πάει με 3πλάσιες.
Και τις ξεκίνησα στο λύκειο .... 35 χρόνια τώρα ......
1 φορά με την κάθε μία.
τρελή κάβλα .........

καινούρια γυναίκα ... να τη βλέπεις να τα βγάζει ... και να έρχεται για τσιμπούκι .........

αν δεν έχετε μιλήσει καθόλου και δεν ξέρεις και τι γλώσσα μιλάει ακόμη πιο κάβλα !

και παλιά ... που έπαιρνες από αγγελία ...... και δεν ήξερε καν πως είναι .....
χτύπαγε πόρτα και την περίμενες με την πούτσα έξω ......... μεγαλείο !

ποιό είναι το μεγαλείο ;;;

τα κοκτέηλ στα ματογιάννια ; η αστακομακαρονάδα στη βουλιαγμένη ;;;
η ξαπλώστρα στην ψαρρού ;;;;;;;; να τρως λιαστή στην αράχωβα ;;;;

η στέρνα στο μπαλκόνι με τα τζάμια αντί για κάγκελα , που παριστάνει την πισίνα ;;;

μή χέσω !!!!!!

αυτούς που έχουν τέτοια όνειρα ζωής ... όχι απλά τους σιχαίνομαι ... όχι δεν θέλω νταραβέρια μαζί τους ....
δεν θέλω να τους βλέπω ούτε από μακριά .... ούτε να θυμάμαι ότι υπάρχουν .......
σιχάματα
δε λεω για πουτάνες...πουτανες εχω παει με εκατοτνταδες ακομα και με γκομενες που ημουν...το παράπονο μου ειναι οτι δε ποτε δε καταφερα να κανω μια ποιοτικη σχεση στη ζωη μου που να κρατησει χρονια και γιατι οχι να εκανα και παιδια....
ξερεις γιατι? γιατι με ολες βαριομουν σεξουαλικα γρηγορα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.408
Πόντοι
3.656
δε λεω για πουτάνες...πουτανες εχω παει με εκατοτνταδες ακομα και με γκομενες που ημουν...το παράπονο μου ειναι οτι δε ποτε δε καταφερα να κανω μια ποιοτικη σχεση στη ζωη μου που να κρατησει χρονια και γιατι οχι να εκανα και παιδια....
ξερεις γιατι? γιατι με ολες βαριομουν σεξουαλικα γρηγορα

Αυτό έχει δύο έννοιες .... βαριέμαι ... δεν έχει σπασπένς ...... Συμφωνώ απόλυτα. Μετά την 1η φορά ... καμία δεν έχει το σασπένς της πρώτης ! Δεν είναι το άγνωστο .... δεν είναι το ... κάτι ....

Από την άλλη ... να βαρεθείς ........ με την έννοια να μη θες να τη γαμήσεις .... αν είναι δίπλα ....... αυτό δεν μου συμβαίνει ....
Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει . Γυναίκες που γνωριζόμασταν καιρό .... κρατούσαν απόσταση ... γιατί αν έρχονται κοντά ...
θα πρέπει να τον τρώνε συνέχεια.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Δεν ειναι τοσο ο αριθμος οσο το κυνηγι που σε κρατα σε φορμα και σε εγρηγορση. Ειναι και αυτο ενα σπορ. Εξαρταται πως το βλεπει καποιος.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Δεν ειναι τοσο ο αριθμος οσο το κυνηγι που σε κρατα σε φορμα και σε εγρηγορση. Ειναι και αυτο ενα σπορ. Εξαρταται πως το βλεπει καποιος.
ποτε δεν εχασα τη φορμα μου,....ισως γιατι στα ενδιαμεσα παντα πηγαινα σε πουτάνες και κραταγα το σωμα-πουτσο σε μια φορμα με μια γυναικα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.947
Πόντοι
3.656
Τους εβλεπα και στο εξωτερικο. Ενω υπηρχαν χωρις υπερβολη εκατονταδες διαθεσιμα και ομορφα θηλυκα. Αυτοι σπιτωναν την πρωτη που θα εβρισκσν μπροστα τους για χρονια. Και αντι το κοντερ τους να γραψει τουλαχιστον τριψηφιο αριθμο εγραφε ασσο. Αρα φταιμε κι εμεις. Ισως η νοοτροπια απ το σπτι; Τι να πω

Πολλοί Έλληνες, λόγω ελλεεινίδων,βιωμάτων,αγαμίας,μοναξιάς,μεγαλώνουν με την νοοτροπία 'βρήκα μία...καλά είμαι...που να ψάχνω άλλη...ας αράξω...'

Μερικοί ίσως και να μην πιστεύουν ότι τους έκατσε κι αυτή που βρήκαν,αν στην Ελλάδα δηλαδη δεν γαμούσαν τίποτα,και την έχουν σαν ιερή αγελάδα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Μια Παρασκευή το καλοκαίρι είχα ανέβει στο Montpellier (μένω σε προάστειο) για να βρω κάτι φίλους σε ένα μπαρ κι όταν τελειώσαμε, παίρνω το τραμ να πάω εκεί που είχα παρκάρει, ώστε να επιστρέψω.

Στο τραμ ήταν μία τυφλή κοπέλα που κατέβαινε στην ίδια στάση με μένα και καθώς την είδα ότι δεν ήταν καλά προθυμοποιήθηκα να τη βοηθήσω. Είχε πιεί και τρίκλιζε και την πήγα ως την πολυκατοικία της. Της είπα ότι πήρε πολύ ρίσκο και μου είπε ότι τα είχε πιει, γιατί είχε χωρίσει και ήταν πολύ στενοχωρημένη.

Όταν επέστρεψα με έπιασε μια στενοχώρια. Ήταν κάπου στα 30 και ποιος ξέρει πόσα χρόνια ήταν τυφλή και θα ήταν τυφλή για το υπόλοιπο της ζωής της. Βάλε καμμιά πενηνταριά χρόνια ακόμα καταδικασμένη στο σκοτάδι. Πώς πέρναγε τη μέρα του αυτό το άμοιρο πλάσμα; Ούτε τηλεόραση μπορεί να δει, ούτε υπολογιστή να χρησιμοποιήσει για να βγει στο ιντερνέτ και να ξεχαστεί. Φρίκη σκέτη!

Αυτά τα λέω, γιατί όσοι εδώ γκρινιάζετε όλη μέρα για τις γυναίκες, δεν συνειδητοποιείτε πόσα χειρότερα πράγματα υπάρχουν. Βάλτε ένα τέλος στη μιζέρια, ρε τύποι, η ζωή έχει ευκαιρίες, ξεκουνηθείτε λίγο να τις βρείτε. Ακόμα και η τυφλή είχε γκόμενο.
Οι άνθρωποι που έχουν μια αναπηρία συνηθως ψάχνουν για όσους έχουν κάποιο παρόμοιο θέμα υγείας.
Εμείς ως αρτιμελείς δεν γίνεται να εντυπωσιασουμε μια αρτιμελή κοπέλα γιατι αυτό "θεωρείται αυτονόητο".

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Πολλοί Έλληνες, λόγω ελλεεινίδων,βιωμάτων,αγαμίας,μοναξιάς,μεγαλώνουν με την νοοτροπία 'βρήκα μία...καλά είμαι...που να ψάχνω άλλη...ας αράξω...'

Μερικοί ίσως και να μην πιστεύουν ότι τους έκατσε κι αυτή που βρήκαν,αν στην Ελλάδα δηλαδη δεν γαμούσαν τίποτα,και την έχουν σαν ιερή αγελάδα
Ακριβώς αυτο..
Στο άβαταρ έχεις το σήμα του Βιζεγκραντιακου;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

τυπε υπαρχουν και εκεινοι που ενω ξερουν μεσα τους οτι εχουν τη δυνατοτητα να μαλακίζονται δεια και αριστερα παντα θα εχουν και αυττη την αναγκη να αραξουν με μια,οχι απο σιμβιβασμο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.947
Πόντοι
3.656
τυπε υπαρχουν και εκεινοι που ενω ξερουν μεσα τους οτι εχουν τη δυνατοτητα να μαλακίζονται δεια και αριστερα παντα θα εχουν και αυττη την αναγκη να αραξουν με μια,οχι απο σιμβιβασμο

Άλλο να αράξουν μετά απο 10-20-50-100 και άλλο με την πρώτη που βρίσκουν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
ειχα κανει γνωριμιες με καλες γυναικες πιο νεος αλλα εγω στα 30 καλα κρασα...δεν υπήρχα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.947
Πόντοι
3.656
Θυμάμαι Κμαν που έλεγε τα ίδια για τους Έλληνες που σπουδάζαν Τσεχία,Σλοβακία,όλοι αράζαν με μια αντί να κυκλοφορουν με την πουτσα έξω

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Κανονικά έτσι θα'πρεπε

Αλλά...this is Agamistan
ΟΚ, και τι θα κάνεις; Θα αναμασάς μια ζωή τις «διαπιστώσεις» σου;

Μπορεί να έχεις μπροστά σου περισσότερα από σαράντα χρόνια ζωής. Θα γεράσεις γκρινιάζοντας όλη μέρα εδώ μέσα; Θα μπαίνεις στο μπου και με τη χρήση assistive technology θα ποστάρεις «οι γυναίκες δεν γαμιούνται, εκτός αν είσαι κάνας μουσάτος»;

Κάποτε δεν πρέπει να περάσεις και στην πράξη; Σκέφτεσαι κανένα πλάνο για να ξεκολλήσεις από αυτήν την κατάσταση της μιζέριας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom