Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.967

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Χτες τα έσπασα με μια ελεεινιδα... γνωριστήκαμε πριν κανένα 2 χρόνια στην αρχή μόνο για σεξ..μετά δέθηκαμε αρχίσαμε και μέναμε σχεδόν μαζί...την τελευταία εβδομάδα ξαφνικά από το αγάπη μου και το είμαι ερωτευμένη...έγινε στο ότι δεν ταιριάζουμε,έχω πάρει την απόφαση μου...κτλ κτλ...δεν αλλάζει αυτό...μην προσπαθείς...μέχρι και φταις που βγήκαμε μου είπε το απίστευτο ότι βγήκα για να δω πως θα είμαι όταν σε δω..πως βρίσκεται αυτές τις συμπεριφορές;
Η μέση Ελληνίδα ψάχνεται διαρκώς για το ''καλύτερο'' (με τα δικά της κριτήρια). Ακολουθεί τη μέθοδο της μαϊμούς: βρίσκει το επόμενο κλαρί να πιαστεί πριν αφήσει το προηγούμενο.
Σημαντική επιρροή ασκούν πάντα και οι ''φίλοι''/ ''κολλητές'' στο τι θα κάνει: αν δε σε γουστάρει όλο αυτό το κονκλάβιο, της βάζει λόγια και της πιπιλίζει το μυαλό, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει ευθύνη των πράξεών της η ίδια.
Θεωρώ ότι στην περίπτωσή της έχει γίνει ''μαϊμού'' και σου λέει πίπες.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.033
Πόντοι
206
Πριν μια 10ετια ειχα δει παπα σε μεγαλη ηλικια εξω απο μπου. Κατω στα τελευταια της Κολωνου. Τι εχει να πει γι αυτο; Ο πατερ πυρφοριος
απλα τους αρεσει να κρινουν τους αλλους παρόλο που ειναι χειροτεροι!
Αλλα πανω απόλα μαρεσει η θεωρια τους οτι οσο πιο μιζερα ζεις ,τοσο πιο χαρουμενος πρεπει να εισαι
Μιλαμε για χαζομάρα και ψυχοπαθεια συνάμα

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Η μέση Ελληνίδα ψάχνεται διαρκώς για το ''καλύτερο'' (με τα δικά της κριτήρια). Ακολουθεί τη μέθοδο της μαϊμούς: βρίσκει το επόμενο κλαρί να πιαστεί πριν αφήσει το προηγούμενο.
Σημαντική επιρροή ασκούν πάντα και οι ''φίλοι''/ ''κολλητές'' στο τι θα κάνει: αν δε σε γουστάρει όλο αυτό το κονκλάβιο, της βάζει λόγια και της πιπιλίζει το μυαλό, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει ευθύνη των πράξεών της η ίδια.
Θεωρώ ότι στην περίπτωσή της έχει γίνει ''μαϊμού'' και σου λέει πίπες.
Είναι λογική εξήγηση..αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα της...μου είπε .είμαι καλά όπως είμαι με την απόφαση μου..είμαι σίγουρη κτλ κτλ..ενώ κάναμε σχέδια για το μέλλον πριν μια εβδομάδα.. ταξίδια...να πάμε ακόμα πιο σοβαρά

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Είναι λογική εξήγηση..αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα της...μου είπε .είμαι καλά όπως είμαι με την απόφαση μου..είμαι σίγουρη κτλ κτλ..ενώ κάναμε σχέδια για το μέλλον πριν μια εβδομάδα.. ταξίδια...να πάμε ακόμα πιο σοβαρά
Προς Θεού, δε σε γνωρίζω για να σου πω ''είσαι κακός'' και ''βρήκε καλύτερο'' σε αντικειμενικό πλαίσιο. Μήπως ήθελε κουλούρα και ένιωθε ότι εσύ το τραβάς; μήπως κάποιες φίλες της έβαλαν λόγια; μήπως κάποια μάνα/ αδερφή/ συμπεθέρα το ίδιο; όλα αυτά παίζουν.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Προς Θεού, δε σε γνωρίζω για να σου πω ''είσαι κακός'' και ''βρήκε καλύτερο'' σε αντικειμενικό πλαίσιο. Μήπως ήθελε κουλούρα και ένιωθε ότι εσύ το τραβάς; μήπως κάποιες φίλες της έβαλαν λόγια; μήπως κάποια μάνα/ αδερφή/ συμπεθέρα το ίδιο; όλα αυτά παίζουν.
Οι φίλες τις λόγο του ότι δεν έβγαινα συχνά με την παρέα της ...με θεωρούσαν κλειστό σαν τύπο... ίσως να της έβαλαν λόγια .για γάμο απλά συζήτηση κάναμε.. καταλήγω στο ότι δεν ξανά κάνω σχέση με δέσιμο...ούτε πιστεύω λόγια ελλεεινιδας...πόσο εύκολα λένε σε αγαπάνε και μετά την επόμενη άλλος άνθρωπος..αυτό είναι σχιζοφρένεια

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
εγω θα ελεγα να το απορριψεις και οριστικα..μαλλον δεν αγαπουσε εσενα ειλικρινα κ ηθελε αποκατασταση
Για εκεί πάει..η αλήθεια είναι το προσπάθησα αλλά ήταν τόσο κάθετη..μάλιστα όταν μου το είπε έβαλε τα κλάματα..

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Αν ςπιτρέπεται τι ηλικία ειναι η πρώην;οι φιλες της ειναι ολες παντρεεμενες;
Εγώ είμαι 37 ..αυτή 30 ..οι φίλες γύρω στα 30 με 33 με τις μισές παντρεμένες με παιδί..η κολλητή της η μία παντρεύτηκε πρόσφατα η άλλη συζεί πολύ κοντά τής με το αγόρι της

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Εγώ είμαι 37 ..αυτή 30 ..οι φίλες γύρω στα 30 με 33 με τις μισές παντρεμένες με παιδί..η κολλητή της η μία παντρεύτηκε πρόσφατα η άλλη συζεί πολύ κοντά τής με το αγόρι της
λογικο να κλαιει..την περιμένει ένα ωραιότατο ραφάκι ειδικά αν δεν ειναι καμια καλλονη

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Το όνειρο ζωής της .......

gourmet-spaghetti-beautifully-arranged-on-a-white-plate-free-photo.jpg

compose

13512601_21418654_1000.jpg

cq5dam.web.hebebed.2000.2000.jpg

Τα πάντα θυσιάζονται για το όνειρο ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
λογικο να κλαιει..την περιμένει ένα ωραιότατο ραφάκι ειδικά αν δεν ειναι καμια καλλονη
Η αλήθεια είναι ..πως ποια είναι η λογική σε μια γυναίκα..πες ότι ήταν μέτρια ευχαριστημένη στην σχέση μας ,τα πράγματα που μου είπε ,εύκολα βελτιώνονται,πχ πιο πολλά ταξίδια,βόλτες κτλ κτλ.. να σε αφήσει..για το άγνωστο...ενώ ήθελα να το σοβαρεψουμε κ άλλο...η λογική λέει ότι γνώρισε κάποιον και ενθουσιάστηκε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμφανισιακά είναι ψηλή...1.80 με καλό σώμα αλλά πρόσωπο άγριο λίγο..θα έλεγα μέτρια ως σύνολο

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Όχι ίσως, σίγουρα. Έχει και καμιά καριόλα αδελφή ;
Είναι μοναχοπαίδι...αλλά είναι πολύ με της φίλες της...και έχει μεγάλο κύκλο..σε αντίθεση με μένα που έχω δύο φίλους...είμαι κλειστός σαν χαρακτήρας

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Είναι μοναχοπαίδι...αλλά είναι πολύ με της φίλες της...και έχει μεγάλο κύκλο..σε αντίθεση με μένα που έχω δύο φίλους...είμαι κλειστός σαν χαρακτήρας
αρα σίγουρα εφαρμόστηκε μέθοδος μαιμούς οπως λεει κ ενας πιο πανω.αποκλείεται να μην γνώρισε κανέναν από τον κύκλο της..ή να μην της γνώρισαν.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Το όνειρο ζωής της .......

gourmet-spaghetti-beautifully-arranged-on-a-white-plate-free-photo.jpg

compose

13512601_21418654_1000.jpg

cq5dam.web.hebebed.2000.2000.jpg

Τα πάντα θυσιάζονται για το όνειρο ....
Μαζί σου. Μπράβο σε όποια έχει αυτά τα γούστα και είναι ''πιστή'' στο κυνήγι της να βρει κάποιον φραγκάτο να τα μασάει και να περνά ζωή και κότα. Αν κάποια είναι εξηγημένη gold digger, είναι μια χαρά. Για μένα το θέμα το έχουν κάποιες που το παίζουν υπεράνω χρημάτων και ανακαλύπτουν τη σημασία του αφού παντρευτούν και κάνουν και παιδιά και θεωρήσουν ότι πήραν έναν άχρηστο που δεν μπορεί να τους προσφέρει ''όσα αξίζουν''.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom