Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Σκέψου πόσες τουρίστριες έρχονται Αθήνα και πόσες Θεσσαλονίκη.Πόσες μετανάστριες έχει Αθήνα και πόσες Θεσσαλονίκη.Πόσες πτήσεις έχει η Αθήνα από εξωτερικό για να έρθει εύκολα μια γκόμενα.Αθήνα κερδίζει κατά κράτος σε όλα τα επίπεδα αν ο σκοπός είναι το γαμήσι.
Πέραν του οτι στην Αθήνα χάνεσαι,ο κόσμος ανανεώνεται συνέχεια.Θεσσαλονίκη άμα κατέβεις κέντρο πάντα κάποιο γνωστό συναντάς.

Εγώ πάντως σαν καθημερινότητα προτιμώ Θεσσαλονίκη.Αθήνα όσες φορές κατέβηκα,μου φάνηκε πολύ πιο αγχωτική,πιο επικίνδυνη,πιο μπουρδέλο.Θεσσαλονίκη δεν το νιώθω αυτό το πράγμα.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Εγώ πάντως σαν καθημερινότητα προτιμώ Θεσσαλονίκη.Αθήνα όσες φορές κατέβηκα,μου φάνηκε πολύ πιο αγχωτική,πιο επικίνδυνη,πιο μπουρδέλο.Θεσσαλονίκη δεν το νιώθω αυτό το πράγμα.

Θεσσαλονίκη έχει αραλίκι,δε βιάζονται.Θυμάμαι να περιμένω να τελειώσει το σίριαλ για να με εξυπηρετήσουν στο μίνι μάρκετ.Μιλάνε φιλικά ο ένας στον άλλον.Να βλέπουν οι υπάλληλοι τηλεόραση στα μαγαζιά δεν το έχω συναντήσει Αθήνα.
Και Αθήνα βέβαια πολλοί είναι τα ζώα μου αργά σε σχέση με Δύση αλλά έχει και σβέλτους.Αθήνα έχει πιο πολλούς κακοποιούς βέβαια,πιο πολύ υπόκοσμο.Εχει όμως και περισσότερους λεφτάδες σε σχέση με Θεσσαλονίκη,έχει όλη τη γκάμα.Θεσσαλονίκη πάνω κάτω όλοι το ίδιο είναι.Εχουν έναν κώδικα και περίπου τις ίδιες συμπεριφορές ενώ Αθήνα υπάρχει ποικιλομορφία.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Εχω μείνει 7 χρόνια Ολλανδία,4 χρόνια Μ.Βρετανία καί 5 χρόνια Η.Π.Α
Μέ όλα τά στραβά πού έχουμε,προτιμώ τήν...Ελλλάδα 100 φορές!
Δεν λέει κάτι αυτό . Αν στο νησί έμενες στο σέφιλντ που ζούσε ο τραμού .... λογικό να μη σου αρέσει.
Και ΗΠΑ .... αν ζεις σε καμιά κωλογειτονιά στο χομπόκεν ή στο μπρούκλιν ... γάμησέ τα ......

Και εξαρτάται με τι συγκρίνεις πάλι στην ελλάδα.
Αν είναι το σπίτι σου στη νέα κηφισιά ... οκ σαφώς πολύ καλύτερα από σέφιλντ , χομπόκεν , κουηνς κτλ ....

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Θα ήθελα να είχα την φωνή του Αλέξανδρου Δραγώνα. :rockon: Ωστόσο κάθε βελτίωση στην μέθοδο, με βρίσκει σύμφωνο. Θα έλεγα ότι ήμουν έτοιμος να γελάσω στο ειρωνικό "σιγά καλέ" αλλά δεν γνωρίζω από ουσιαστικές μικρο-λεπτομέρειες ηχητικής. Ωστόσο μου έχουν πει ότι βγάζω άνεση και σιγουριά στην δουλειά μέσω φωνής
για να καθηλωνω. Αυτό με το πιο αργά μου φαίνεται επίσης σωστό. :rockon:
Νά ξέρεις ότι σχέδον οι μισές γκόμενες στόν πλανήτη,κάποιον τόν "Ερωτεύονται" από τήν φωνή του.
Είναι...πολύ σημαντικό αυτό!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Κοστος ζωης, ποιοτητα καθημερινοτητας, αλλα και διαθεσιμες γκομενες. Επαρχια εχει καποιες 25-38, Θεσσαλονικη αυτες οι ηλικιες ειναι σχεδον ανυπαρκτες

Πχ που θα δουλεψει και μεινει μια κοπελα 32 ετων Θεσσαλονικη;

Κοστος ζωής συμφωνούμε

Διαθέσιμες γκόμενες απο πού;Δηλαδή έχει στις Σέρρες ελεύθερες 25-38 και δεν έχει στη Θεσσαλονίκη;:dunno:

Για το που θα μείνει η άλλη Θεσσαλονίκη,εντάξει πολλές τις πληρώνουν οι γονείς τους τα νοίκια

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν λέει κάτι αυτό . Αν στο νησί έμενες στο σέφιλντ που ζούσε ο τραμού .... λογικό να μη σου αρέσει.
Και ΗΠΑ .... αν ζεις σε καμιά κωλογειτονιά στο χομπόκεν ή στο μπρούκλιν ... γάμησέ τα ......

Και εξαρτάται με τι συγκρίνεις πάλι στην ελλάδα.
Αν είναι το σπίτι σου στη νέα κηφισιά ... οκ σαφώς πολύ καλύτερα από σέφιλντ , χομπόκεν , κουηνς κτλ ....
Εργαζόμουν σέ μία από τίς 3 μεγαλύτερες Αμερικάνικες δισκογραφικές τού κόσμου,
Καί στό Λονδίνο,Αμστερνταμ,Νέα Υόρκη τά σπίτια πού έμενα ήταν άριστα στίς καλύτερες περιοχές,
ολά αυτά καί τά έξοδα μου ήταν τής εταιρείας,δέν είχα κανένα παράπονο απλά είμαι Ελληνας καί μού... αρέσει περισσότερο η Ελλάδα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Διαθέσιμες γκόμενες απο πού;Δηλαδή έχει στις Σέρρες ελεύθερες 25-38 και δεν έχει στη Θεσσαλονίκη;:dunno:

Για το που θα μείνει η άλλη Θεσσαλονίκη,εντάξει πολλές τις πληρώνουν οι γονείς τους τα νοίκια
Τη Θεσσαλονικη την ανεβαζουν οι φοιτητριες ετων 18-25 ετων

Αυτες οι φοιτητριες μετα τα 25 πως κινουνται; Εχεις εικονα;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Θεσσαλονίκη έχει αραλίκι,δε βιάζονται.Θυμάμαι να περιμένω να τελειώσει το σίριαλ για να με εξυπηρετήσουν στο μίνι μάρκετ.Μιλάνε φιλικά ο ένας στον άλλον.Να βλέπουν οι υπάλληλοι τηλεόραση στα μαγαζιά δεν το έχω συναντήσει Αθήνα.
Και Αθήνα βέβαια πολλοί είναι τα ζώα μου αργά σε σχέση με Δύση αλλά έχει και σβέλτους.Αθήνα έχει πιο πολλούς κακοποιούς βέβαια,πιο πολύ υπόκοσμο.Εχει όμως και περισσότερους λεφτάδες σε σχέση με Θεσσαλονίκη,έχει όλη τη γκάμα.Θεσσαλονίκη πάνω κάτω όλοι το ίδιο είναι.Εχουν έναν κώδικα και περίπου τις ίδιες συμπεριφορές ενώ Αθήνα υπάρχει ποικιλομορφία.

Αθήνα πχ μπαίνεις στο μετρό ΄ή τον ηλεκτρικό και πάντα κάποιος θα σε κοιτάει περίεργα.Πούστης,πρεζόνι,λάθρο,νιώθεις μια ανασφάλεια.Επίσης νιώθεις κάπως πιο αποκομμένος αν είσαι μόνος σου.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Αθήνα πχ μπαίνεις στο μετρό ΄ή τον ηλεκτρικό και πάντα κάποιος θα σε κοιτάει περίεργα.Πούστης,πρεζόνι,λάθρο,νιώθεις μια ανασφάλεια.Επίσης νιώθεις κάπως πιο αποκομμένος αν είσαι μόνος σου.

Θεσσαλονίκη δεν έχει όμως καν μετρό αυτό είναι το θέμα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Έλα ρε τρόμπα. Είσαι ψάρακας και ψαρώνεις.

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056

Μετρό πρέπει να προσέχεις τους γύφτους.Αμα δεις δυο,τρεις γύφτους να μπαίνουνε ταυτόχρονα από διαφορετικά σημεία πρέπει να βρεις οδό διαφυγής.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Τη Θεσσαλονικη την ανεβαζουν οι φοιτητριες ετων 18-25 ετων

Αυτες οι φοιτητριες μετα τα 25 πως κινουνται; Εχεις εικονα;

Με καμια σκατοδουλειά και τα λεφτά των γονιών τους.Άλλες μπορεί να τις σπιτώνουν θεσσαλονικείς γκόμενοι.

Εντάξει για κάποιον 35-40+ συμφωνώ ότι πάλι είναι δύσκολα,αλλά όχι επαρχία είναι καλύτερα,ας πούμε ότι εκεί είναι νεκρός και Θεσσαλονίκη...ημιθανής

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Μετρό πρέπει να προσέχεις τους γύφτους.Αμα δεις δυο,τρεις γύφτους να μπαίνουνε ταυτόχρονα από διαφορετικά σημεία πρέπει να βρεις οδό διαφυγής.
Δεν κάνουν μαγκιά στο τρένο τύπε. Με τίποτε όμως.

Κανά πορτοφόλι αν το έχεις στην κωλότσεπη χωρίς επίβλεψη , στο ψειρίζουν ,εννοείται .

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Με καμια σκατοδουλειά και τα λεφτά των γονιών τους.Άλλες μπορεί να τις σπιτώνουν θεσσαλονικείς γκόμενοι.

Εντάξει για κάποιον 35-40+ συμφωνώ ότι πάλι είναι δύσκολα,αλλά όχι επαρχία είναι καλύτερα,ας πούμε ότι εκεί είναι νεκρός και Θεσσαλονίκη...ημιθανής
Λαθος. Το 97% επιστρεφει στις πολεις τους, δηλαδη Τρικαλα, Σερρες, Δραμα, Κατερινη, Καβαλα, Λαρισα, Κιλκις, Βεροια, Βολος, Κοζανη, Εδεσσα, Καστορια, κλπ

Αντρας μετα τα 28 Θεσσαλονικη ειναι νεκρος και επαρχια ημιθανης και οχι το αντιθετο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Λαθος. Το 97% επιστρεφει στις πολεις τους, δηλαδη Τρικαλα, Σερρες, Δραμα, Κατερινη, Καβαλα, Λαρισα, Κιλκις, Βεροια, Βολος, Κοζανη, Εδεσσα, Καστορια, κλπ

Αντρας μετα τα 28 Θεσσαλονικη ειναι νεκρος και επαρχια ημιθανης και οχι το αντιθετο

Κολλάτε πολύ στην τοποθεσία. Εντός ελλάδος, δεν έχει τρελές διαφορές.
Αν είσαι πέφτουλας και πας μπουζούκια .... και αθήνα θα φας και σαλόνικα θα φας ... και λάρισα σίγουρα.

Ο πάτος είναι κρήτη και ρόδο και μικρά νησιά. Ψωλαρίες και αρχιδόκαμποι .
Στη ρόδο βέβαια ο μπαρόκ με τις κατσίκες είναι κομπλέ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656

Δε νομίζω να'ναι τοσο μεγάλο ποσοστό.Βέβαια εξαρτάται και απο την οικονομική κατάσταση των γονιών τους.Προφανώς καλο εισόδημα γονιών,τις εξασφαλίζει στέγη στη Θεσσαλονίκη.Και οι γυναίκες γυρνάνε πολύ δυσκολότερα στα χωριά τους απ'ότι οι άντρες,εκτός αν γυρίσουν μόνο για να παντρευτούν

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Δεν κάνουν μαγκιά στο τρένο τύπε. Με τίποτε όμως.

Κανά πορτοφόλι αν το έχεις στην κωλότσεπη χωρίς επίβλεψη , στο ψειρίζουν ,εννοείται .

Αυτό εννοώ.Οτι σε ψειρίζουνε.Μπλοκάρει ο ένας την έξοδο και έρχεται ο άλλος και σου παίρνει το πορτοφόλι από πίσω.Είναι ομάδες ολόκληρες.
Πήγανε να μου το κάνουνε την τελευταία φορά που ήρθα Αθήνα στο μετρό από αεροδρόμιο.Μόλις μου έκλεισε ο άλλος την έξοδο κατάλαβα τι θα γίνει επειδή συνεννοούνταν πριν με τα μάτια,γυρνάω να κοπανήσω τον πίσω με την τσάντα βρίζοντας,τα χάνει αυτός,κάνει πίσω και βλέπω το πορτοφόλι να έχει βγει σχεδόν ολόκληρο από την τσέπη.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δε νομίζω να'ναι τοσο μεγάλο ποσοστό.Βέβαια εξαρτάται και απο την οικονομική κατάσταση των γονιών τους.Προφανώς καλο εισόδημα γονιών,τις εξασφαλίζει στέγη στη Θεσσαλονίκη.Και οι γυναίκες γυρνάνε πολύ δυσκολότερα στα χωριά τους απ'ότι οι άντρες,εκτός αν γυρίσουν μόνο για να παντρευτούν

Κατσε ρε μαν, ας παρουμε τη Μαρια ετων 27 ετων που τελειωσε τη σχολη Χ στη Θεσσαλονικη, Τι ακριβως ζωη θα κανει μετα τις σπουδες;

Που θα δουλεψει, που θα μενει κλπ; Αφου δεν εχει δουλειες η Θεσσαλονικη. Ειναι τοις πασι γνωστο

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.034
Πόντοι
1.056
Κολλάτε πολύ στην τοποθεσία. Εντός ελλάδος, δεν έχει τρελές διαφορές.
Αν είσαι πέφτουλας και πας μπουζούκια .... και αθήνα θα φας και σαλόνικα θα φας ... και λάρισα σίγουρα.

Ο πάτος είναι κρήτη και ρόδο και μικρά νησιά. Ψωλαρίες και αρχιδόκαμποι .
Στη ρόδο βέβαια ο μπαρόκ με τις κατσίκες είναι κομπλέ.

Μη νομίζεις Ρόδο έχει μερικά καλά από επιμιξίες Ελλήνων με Σκανδιναυές,Αγγλίδες,Γερμανίδες και μερικές φαίνονται ξέκωλες.Εχει και σχολές,δεν είναι τόσο άσχημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom