Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (10 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι αγορίνα μου και να είσαι καλά εξαιτίας σου θα φλερτάρω σα αναίσθητος ούτε που θα με νοιάζουν τα Χ.
Άσε που ούτε άκυρο δεν μπορούν να ρίξουν. :2funny:
Τόσο κομπλεξικές είναι που κομπλαρουν επειδή σκέφτονται ότι ούτε αυτές θα ήθελαν να φάνε άκυρο. Εγώ τις περισσότερες φορές δεν λαμβάνω ξερό όχι οπότε είτε το πάω τέρμα ώστε να το πουν είτε αντιλαμβάνομαι το όχι και πάω παρακάτω. :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Απλά ρε μαν αν εχεις δουλειά θα δεις σε μια ημέρα 100 μουνια. Από τα 100 μούνια τη μέρα, θα σε γουστάρουν οι 2..αν δε δουλεύεις και είσαι όλη μέρα σπίτι γυμναστήριο και ίντερνετ.. Δεν έχεις επαφή με. Μουνια.. Οι ελλεινιδες. Είναι μαλακισμένες τι να κάνουμε.. Εγώ μιλάω για ξένες κυρίως.. Μέ ελλεινιδες δεν πολυασχολουμε
Καταρχιν είμαι φοιτητής δε είμαι όλη μέρα σπίτι.Επισης αυτό κανω ψάχνω σα τρελός για δουλειά όλη μέρα αυτό το καιρο.Πες όμως ότι η δουλειά που θα βρω δε τύχει να έχει γκόμενες εκεί,βρω κάτι χειρονακτικο γιατί εκεί μπορεί να το έχω πιο πολύ εκεί τι να κάνω?Δε περιμένω εγώ από κύκλους κλπ να βρω θα φλερτάρω έξω σα τρελός και θα έχω γραμμένες τις ξεπετες.Θα μιλήσω σε 200 και 100 σύνολο και κάτι θα βρω.Εσυ δε έχεις βρει ποτέ γκόμενα ούτε ο cantfindname ούτε ο captain γι'αυτό και επιτίθεστε λεκτικά σε μένα ότι είμαι προβληματικός και βλάκας και δε ξέρω εγώ τι άλλο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τόσο κομπλεξικές είναι που κομπλαρουν επειδή σκέφτονται ότι ούτε αυτές θα ήθελαν να φάνε άκυρο. Εγώ τις περισσότερες φορές δεν λαμβάνω ξερό όχι οπότε είτε το πάω τέρμα ώστε να το πουν είτε αντιλαμβάνομαι το όχι και πάω παρακάτω.
:rockon:
Με επηρεάσες θετικά μπρο τέλος.Θα αναλάβω δράση και θα βρω ας μιλήσω και σε 100 και σε 200 μέχρι να βρω σιγά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Η μηχανή είναι γκομενοπαγιδα πρώτη.. Μηχανή ισον κακό παιδί αλήτης και γαμιας..δεν υπάρχει μηχανόβιος που να μην έχει γκομενα
Είναι τόσο γκομενοπαγιδα που πολλές με μηχανές είναι λεσβίες...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Απλά ρε μαν αν εχεις δουλειά θα δεις σε μια ημέρα 100 μουνια. Από τα 100 μούνια τη μέρα, θα σε γουστάρουν οι 2..αν δε δουλεύεις και είσαι όλη μέρα σπίτι γυμναστήριο και ίντερνετ.. Δεν έχεις επαφή με. Μουνια.. Οι ελλεινιδες. Είναι μαλακισμένες τι να κάνουμε.. Εγώ μιλάω για ξένες κυρίως.. Μέ ελλεινιδες δεν πολυασχολουμε
Όντως μέσω δουλειάς γίνονται φοβερά κονέ με πελάτισσες. Αν μαλιστα έρθει κι η οικειότητα που δεν αργεί, οι πιθανότητες εκτοξεύονται. Εδω ρε οι ίδιες οι γυναίκες στις δουλειές όταν ανοίγεται συζήτηση για γαμήσια σε δουλειά, παραδέχονται άμεσα ότι "αφού την περισσότερη μέρα την βγάζουμε εδώ μέσα, πελάτες θα βρούμε" !!! Το λένε οι ίδιες!!! :rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Τόσο κομπλεξικές είναι που κομπλαρουν επειδή σκέφτονται ότι ούτε αυτές θα ήθελαν να φάνε άκυρο. Εγώ τις περισσότερες φορές δεν λαμβάνω ξερό όχι οπότε είτε το πάω τέρμα ώστε να το πουν είτε αντιλαμβάνομαι το όχι και πάω παρακάτω. :rockon:
Επιβεβαιώνω...σπανιότατα θα πουν "όχι".Η μη απάντηση είναι ΗΔΗ ΕΝΑ ΟΧΙ .
Θυμάμαι ότι μιλφ μόνο δίνουν ξεκάθαρη αρνητική απάντηση γιατί ως μεγαλύτερες έχουν πιο υψηλό επίπεδο από τα τσόκαρα που ζαχαρωνουν οι μαλακογκαυληδες .
Ένας επιπλέον λόγος που προτιμώ τα μιλφ είναι ότι και το "ΟΧΙ" θα το πουν με ωραίο τρόπο και αν μη τι άλλο χωρίς μπερδεμένα μηνύματα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.034
Πόντοι
9.297
Όντως μέσω δουλειάς γίνονται φοβερά κονέ με πελάτισσες. Αν μαλιστα έρθει κι η οικειότητα που δεν αργεί, οι πιθανότητες εκτοξεύονται. Εδω ρε οι ίδιες οι γυναίκες στις δουλειές όταν ανοίγεται συζήτηση για γαμήσια σε δουλειά, παραδέχονται άμεσα ότι "αφού την περισσότερη μέρα την βγάζουμε εδώ μέσα, πελάτες θα βρούμε" !!! Το λένε οι ίδιες!!! :rockon:
Σε μεγάλες κοινωνίες αυτά ...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.343
Πόντοι
3.656
Η μηχανή είναι γκομενοπαγιδα πρώτη.. Μηχανή ισον κακό παιδί αλήτης και γαμιας..δεν υπάρχει μηχανόβιος που να μην έχει γκομενα
Χρήσιμο είναι να έχει τσεκάρει και τον οικογενειακό τάφο ...........

αν έχει ράμπες για ΑΜΕΑ η γειτονιά του κτλ ........

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επιβεβαιώνω...σπανιότατα θα πουν "όχι".Η μη απάντηση είναι ΗΔΗ ΕΝΑ ΟΧΙ .
Θυμάμαι ότι μιλφ μόνο δίνουν ξεκάθαρη αρνητική απάντηση γιατί ως μεγαλύτερες έχουν πιο υψηλό επίπεδο από τα τσόκαρα που ζαχαρωνουν οι μαλακογκαυληδες .
Ένας επιπλέον λόγος που προτιμώ τα μιλφ είναι ότι και το "ΟΧΙ" θα το πουν με ωραίο τρόπο και αν μη τι άλλο χωρίς μπερδεμένα μηνύματα.
Ακριβώς. Οπότε έχω πέσει σε νεαρό βλήμα π.χ 20-25 ετών, κλάνει μέντες, χαζογελαει αμήχανα, δεν ξέρει τι να πει εν ολίγοις. Καποιες φορές μάλιστα δεν ξέρω αν όντως εννουν όχι η απλά χεζονται αλλά εννουν ναι κι απλά ντρέπονται. :2funny: Άλλη κατηγορία τα μιλφ. Βασικότερο την πέφτεις και μιλούν. Έχουν τουλάχιστον κάτι να πουν στην φάση.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.343
Πόντοι
3.656
Καταρχιν είμαι φοιτητής δε είμαι όλη μέρα σπίτι.
Ρε μαλάκα ....

ΕΙΣΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ;;;;;;;

Κλωτσιές θέλεις .........

διάβασμα μόνο σε αναγνωστήριο !

Έχετε 24ωρο που να μην κλείνει ποτέ ;

Φαγητό σε λέσχη !

Ρε μαλάκες .... από το χέρι πρέπει να σας πάρω ;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σε μεγάλες κοινωνίες αυτά ...
Λογικά στις μικρές κοινωνίες όλοι ξέρουν όλους οπότε έχεις ένα δίκιο. Εδώ στις δουλειές σχολάς και φεύγεις με μια τύπισσα απλα λόγω κοινής πορείας και την άλλη μέρα υποψιάζονται μήπως γαμηθηκατε. Είναι δηλαδή μια μορφή κλειστης κοινωνίας η δουλειά. Απλά δεδομένου ότι στην Αθήνα αυτά περνούν στο ντουκου δεν δύναται να υπάρχει συνέχεια στην υποψία τους.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
σα γυναίκα σκέφτεσαι ρε leader...με το μπαρντον ποιoς σου ειπε οτι οποιος εχει μηχανη ειναι και μάγκας? οι γυναίκες εχουν αυτη τη μαλακiα στον εγκεφαλο τους

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δηλαδή να βγούμε σαν τον τρελό στο δρόμο να τη πέφτουμε σε ελλεινιδες. Είδατε τι έπαθε ο ταρίφας στον Άγιο στεφανο με μαι ελλεινιδα πελατισα
. Τον πήγανε στη μπουζου για βιασμό. Ενώ αυτή του έκατσε μέ τη θέληση της αφού ο γιατρός δεν βρήκε ιχνη βιασμού.. Αυτά παθαίνεις αν γαμας εκτός κυκλων και κονε στο ελλαντα
Παραμυθιαζεσαι φίλε για να μη μιλήσεις.Ενα απλό φλερτ θα κάνεις σιγά.Εγω θα φλερτάρω φουλ.Επισης αν μιλήσεις ευγενικά σε μια χωρίς προστιχολογα και μαλακίες αποκλιεται να σε πάει στη μπουζου.Κατσε και εσύ και ο καπτεν και ο cantfindname χωρίς γκόμενες και κραξτε μόνο εμένα,με κράζετε γιατί πραγματικα ποτέ δε σας ανέχτηκε καμία και τους 3 σας,μόνο επί πληρωμή τον χωνετε και οι 3.Εγω όμως θα φλερταρω πάρα πολύ και θα βρω κάποια στιγμή.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ρε μαλάκα ....

ΕΙΣΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ;;;;;;;

Κλωτσιές θέλεις .........

διάβασμα μόνο σε αναγνωστήριο !

Έχετε 24ωρο που να μην κλείνει ποτέ ;

Φαγητό σε λέσχη !

Ρε μαλάκες .... από το χέρι πρέπει να σας πάρω ;
Ντρέπομαι ρε μαλακά αλλά πλέον ο Ντόναλντ Ντακ με επηρέασε πολύ θετικά.Πρεπει να τις έχω τις γκόμενες γραμμένες στα αρχιδια μου ακόμα και αν μου ρίξουν Χ.Επισης μη νομίζεις πως οι γκόμενες του τμήματος μου είναι φυσιολογικές σα αγοροκόριτσα είναι και μου είχαν χιλοπιτες θα μου πεις γιατί δε μιλάς σε άλλα τμήματα?ντρέπομαι είναι η απάντηση,σε κοπέλες του τμήματος μου είναι εύκολο γιατί τη ρωτάς για ένα κοινό μάθημα που έχετε.Αυτην που είναι σε άλλο τμημα τι κάνεις?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτην που είναι σε άλλο τμημα τι κάνεις?
Μάθε το όνομα της με τρόπο και πήγαινε πες της ότι είδες μια μέρα μια κοπέλα κι έλεγε άσχημα πράγματα για αυτή. Αυτομάτως την καθηλωσες.
Θα σε ρωτήσει άρα θα έρθει κοντά σου. Πρέπει πάντα εχεις σενάρια να τρέχουν παράλληλα για όλη την σχολη κι όχι μόνο για αυτήν. :rockon:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Ώπα ποια πέτυχα στο Instagram λέμε !! Την μουναρα Angiedomn - Natalia την θυμάστε? Λοιπόν μάγκες ανοίξτε ίντερνετ κινητά tablet κι ετοιμαστείτε για live streaming !! Την πήρα μάτι το απόγευμα και τον έπαιξα για πάρτη τής. Και σε 30 λεπτά όπως είπε το απόγευμα, πάλι έχει ζωντανό σώου το κορίτσι. Εύγε κοριτσάρα μου καύλωσε μας κι άλλο..

Ιδού το link

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μάθε το όνομα της με τρόπο και πήγαινε πες της ότι είδες μια μέρα μια κοπέλα κι έλεγε άσχημα πράγματα για αυτή. Αυτομάτως την καθηλωσες.
Θα σε ρωτήσει άρα θα έρθει κοντά σου. Πρέπει πάντα εχεις σενάρια να τρέχουν παράλληλα για όλη την σχολη κι όχι μόνο για αυτήν. :rockon:
Όχι όχι δε είναι συγκεκριμένη κοπέλα απλά λέω ότι από άλλο τμήμα Κολονω να μιλήσω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όχι όχι δε είναι συγκεκριμένη κοπέλα απλά λέω ότι από άλλο τμήμα Κολονω να μιλήσω.
Γενικώς κολώνεις αλλά αυτό διορθώνεται. Κατάλαβα τι λες. Μια φορά θα μου τα λες. Ακριβώς επειδή είναι από άλλο τμήμα και δεν την ξέρεις, μαθαίνεις το όνομα κάπως και κάνεις αυτό που σου έγραψα. Οι περισσότεροι άνδρες θα έλεγαν ρε τραβά γαμήσου :2funny:σε κάτι τέτοιο αλλα αυτη είναι γυναίκα και νιώθει ανασφάλεια για την εικόνα της οπότε βαράς στην εικόνα της. :rockon: Με κάποιο τρόπο θα βρεθεις πλάι της να πεις αυτό. Όχι σαν μαλάκας να καρφωθείς. Φυσικά αν σε ρωτήσει ποια ηταν, εννοείται ότι θα πεις πως δεν είναι σωστό να ρουφιανευεις άσε που ήταν κι άγνωστη. Δεν την ξέρεις. Αυτό είναι το σωστό. Μετά αν επιμείνει και για όσο μιλάτε διάφορες φορές (συνήθως τσιμπάνε οι γυναίκες σε αυτό κι όχι μόνο σε σχολές) κάνε μια ψεύτικη περιγραφή και άστην να φαντάζεται. Εσύ απλά είσαι αθώος.
Στις υπόλοιπες που σου αρέσουν του τμήματος σου, δείξε αδιαφορία υποβαθμίζοντας με αέρα τους υπόλοιπους αλλά χωρίς αμεσότητα δηλαδή "πως τους αντέχεις όλους αυτούς κοπέλα μου; " και μετά σταδιακά θα την πέφτεις. Γενικώς αυτά ισχύουν παντού. :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Γενικώς κολώνεις αλλά αυτό διορθώνεται. Κατάλαβα τι λες. Μια φορά θα μου τα λες. Ακριβώς επειδή είναι από άλλο τμήμα και δεν την ξέρεις, μαθαίνεις το όνομα κάπως και κάνεις αυτό που σου έγραψα. Οι περισσότεροι άνδρες θα έλεγαν ρε τραβά γαμήσου :2funny:σε κάτι τέτοιο αλλα αυτη είναι γυναίκα και νιώθει ανασφάλεια για την εικόνα της οπότε βαράς στην εικόνα της. :rockon: Με κάποιο τρόπο θα βρεθεις πλάι της να πεις αυτό. Όχι σαν μαλάκας να καρφωθείς. Φυσικά αν σε ρωτήσει ποια ηταν, εννοείται ότι θα πεις πως δεν είναι σωστό να ρουφιανευεις άσε που ήταν κι άγνωστη. Δεν την ξέρεις. Αυτό είναι το σωστό. Μετά αν επιμείνει και για όσο μιλάτε διάφορες φορές (συνήθως τσιμπάνε οι γυναίκες σε αυτό κι όχι μόνο σε σχολές) κάνε μια ψεύτικη περιγραφή και άστην να φαντάζεται. Εσύ απλά είσαι αθώος.
Στις υπόλοιπες που σου αρέσουν του τμήματος σου, δείξε αδιαφορία υποβαθμίζοντας με αέρα τους υπόλοιπους αλλά χωρίς αμεσότητα δηλαδή "πως τους αντέχεις όλους αυτούς κοπέλα μου; " και μετά σταδιακά θα την πέφτεις. Γενικώς αυτά ισχύουν παντού. :rockon:
Δε έχω καταλάβει πολύ καλά το τρόπο που να προσεγγίζω φοιτήτρια από αλλο τμήμα και όχι από το δικό μου αλλά οκ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δε έχω καταλάβει πολύ καλά το τρόπο που να προσεγγίζω φοιτήτρια από αλλο τμήμα και όχι από το δικό μου αλλά οκ.
Κάνεις κάτι για να έρθει κοντά σου ώστε να της την πέσεις.
Με τρόπο όλα. Σιγά την τέχνη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom