Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
445
Πόντοι
301
Πολύ σωστά.Ε καί τί δέν τόν έχετε,δέν τόν βρήκατε ακόμα?
ο μέσος Ελληνας άνδρας,εκπληρώνει στό ακέραιο όλες αυτές τις προυποθέσεις!
Ναι τώρα το πρωί που σηκώθηκα έκατσα να φτιάξω γαλλική ομελέτα. Χάλασε το μάτι ξαφνικά αλλά το έφτιαξα αμέσως, έκανα έναν γρήγορο υπολογισμό για τα οικονομικά του μήνα, έριξα μία ζεμπεκια και ξεκίνησα για το γραφείο. Επειδή είχε βρέξει πόλυ χθες λέω θα αργήσω αλλά χάρη στις τρομέρες μου οδηγικές ικανότητες έφτασα στο πι και φι. Με το που έφτασα άνοιξα, όπως κάθε μέρα, να διαβάσω την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιο μου και έκλεισα εισιτήριο για το Ηρώδειο γιατί βάσει ζωδιακής πρόβλεψης εκεί θα γνωρίσω τον έρωτα της ζωής μου.
Έχω όλο το πακέτο οπότε ελπίζω να πετύχω στο Ηρώδειο την αρθρογράφο που σίγουρα συχνάζει εκεί γιατί φαίνεται κουλτουριάρα και να είναι αυτή ο μεγάλος μου έρωτας.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γεια σας.
Είμαι ο αρθρογράφος Ντόναλντ. Συνάδελφος της προηγούμενης φασόλας.
Με νοιάζει μια γυναίκα που να γαμιέται ωραία, να βλέπεται, να ξέρει να μαγειρεύει και να έχει έσοδα ώστε να συντηρεί την πάρτη της μιας που έχουμε ισότητα και δεν γουστάρω να αγοράζω μαλακίες σε πουτάνες. Δεν με νοιάζει κάτι άλλο διότι πλέον δεν μπορεί να υπάρξει κάτι άλλο σήμερα παρά μόνο με θαύμα. :2funny:

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
42
Like
21.877
Πόντοι
18.496
Απο το marie claire

"Μήπως ήρθε τo τέλος της αποκλειστικότητας;"
από την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΜΒΥΣΗ

... Με τις γυναίκες τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Το πεδίο είναι μεγαλύτερο, οι υποκατηγορίες είναι αμέτρητες: ο άνδρας που έχουμε, ο άνδρας που θέλουμε, ο πρώην που δεν αφήσαμε ποτέ. Ας πούμε πως το σεξ περιορίζεται σε αυτούς τους τρεις –αν υπάρχουν και οι τρεις. Μετά υπάρχουν οι φίλοι μας και τα φλερτ: ο γοητευτικός μέντορας, ο πιτσιρικάς που μας την πέφτει ξεδιάντροπα, ο συνάδελφος που μας κολακεύει, ο serial liker στο facebook, ο παλιός συμφοιτητής, ο ασφαλιστής μας, ο υδραυλικός μας, ο γυμναστής με τον οποίο φυσικά φλερτάρουμε, ο αγαπημένος μας μπάρμαν (όλες έχουμε έναν) και τελοσπάντων τα επαγγέλματα δεν έχουν τέλος, εγώ ας πούμε έχω αγαπημένο βιβλιοπώλη. Ποιοι είναι φίλοι και ποιοι φλερτ κανείς δεν ξέρει, άβυσσος η ψυχή της γυναίκας. Ας πούμε ότι φίλοι είναι αυτοί με τους οποίους δεν θέλουμε να κάνουμε σεξ. Και φλερτ όλοι αυτοί που θα μπορούσαμε. Σε αντίθεση με τους άνδρες δεν βρίσκουμε ότι ο χρόνος που περνάμε με έναν εκπρόσωπο του άλλου φύλλου πάει χαμένος όταν δεν οδηγεί στο κρεβάτι. Οπότε, ιδανικά, φτιάχνουμε μια «ομάδα μπάσκετ» από φίλους που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες μας και μας έχουν βασίλισσες. Έγραψα βασίλισσα και σκέφτηκα την Ντενέρις Ταργκάριεν από το αγαπημένο Game of Thrones: σούζα τους έχει. Κατά βάθος δεν θα ξεπεράσει ποτέ τον ήλιο, το φεγγάρι, το αστέρι της και λοιπά ουράνια σώματα, τον Καλ Ντρόγκο, αλλά και τον εραστή της τον έχει και τους συμβουλάτορες και τον πολεμιστή που θα πέθαινε για χάρη της και διάφορους άρχοντες που θέλουν να την παντρευτούν και τον πιο έξυπνο άνδρα του κόσμου της, το νάνο Λάνιστερ, για να αντιμετωπίζει τα διπλωματικά επεισόδια.

Έτσι κι εμείς. Χρειαζόμαστε ένα σύντροφο, έναν πατέρα των παιδιών μας, έναν τύπο που να μαγειρεύει καταπληκτικά, ένα μάστορα, ένα τρυφερό αρκουδάκι πλάι στο οποίο να βλέπουμε σίριαλ, έναν πορνοστάρ για το κρεβάτι μας, έναν οικονομολόγο για τη διαχείριση των χρημάτων μας (ακόμα καλύτερα κάποιον που μπορεί να μας δίνει δανεικά για να ικανοποιούμε τα καπρίτσια μας και λύσεις για να ξεχρεώσουμε τα δάνειά μας), έναν τύπο που ξέρει να χορεύει, έναν καταπληκτικό οδηγό που δεν βαριέται να μας πηγαινοφέρνει, κάποιον που να ξέρει από ζώδια. Έναν πυγμαλίωνα και ένα μαθητή. Ένα συνοδό για το Ηρώδειο, το Φεστιβάλ Αθηνών και την Επίδαυρο. Κάποιον να μας εξηγεί κάθε φορά το οφ σάιντ. Προφανώς και όσα γράφω είναι ακραία και ξεκινούν από μια διάθεση «για να γελάσουμε». Όμως αν τα δούμε ρεαλιστικά είναι όλα όσα θέλουμε. Και βαριόμαστε να τα περιμένουμε από έναν άνδρα. Ακόμα κι αν μπορεί να μας τα προσφέρει, που αμφιβάλλω, δεν τα θέλουμε, όχι από τον ίδιο άνθρωπο. Το ρομάντζο κρατάει λίγο και αν θέλουμε να κρατήσει περισσότερο πρέπει να το απομακρύνουμε από την από κοινού εξόφληση λογαριασμών.
Όλες χρειαζόμαστε ένα ωραίο αγόρι. Ένα μπιμπελό που το κυκλοφορούμε και λυσσάνε οι φίλες μας και χαιρόμαστε να πέφτουμε πάνω στον πρώην μας όταν μας συνοδεύει. Επίσης φοβερό αξεσουάρ είναι ο καλλιεργημένος φίλος μας, αυτός που αγαπάει την τέχνη, έχει διαβάσει φιλοσοφία και ξέρει ποιο είναι το σπουδαίο μυθιστόρημα που μόλις μεταφράστηκε γιατί το έχει ήδη διαβάσει στα αγγλικά.

Για τον καλό εραστή δεν θα μακρηγορήσω γιατί τα γούστα διαφέρουν και ειδικά αυτόν καλό είναι να τον έχουμε ή να τον αλλάζουμε συχνά. Αλλά ακόμα κι αν καταφέρναμε να στελεχώσουμε αυτή την ομάδα από τρομερούς παίκτες, καθέναν στον τομέα του, δεν θα έπαιζε ποτέ μπάλα. Οι συμπαίκτες δεν θα το δέχονταν ποτέ. Οι άνδρες είναι κτητικοί και εγωιστές, αποκλείεται να θέλουν να μοιράζονται την τροφή ή τις γυναίκες τους. Ζηλεύουν αφόρητα. Ακόμα και τη γυναίκα που είναι απλώς φίλη τους ζηλεύουν, μπαίνουν αμέσως στο τριπάκι του ανταγωνισμού: Αν εκείνοι παίζουν τένις μαζί της, ζηλεύουν αυτόν με τον οποίο εκείνη πίνει στα μπαρ. Αν μαζί της κάνουν παρέα σε εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με τη δουλειά, τους τρώει η αγωνία που γυρίζει εκείνη τα Σαββατοκύριακα.

Μήπως να δούμε, ρε κορίτσια κι εμείς, επιτέλους, με καλό μάτι το τέλος της αποκλειστικότητας. Της δικής τους, έτσι για αλλαγή. Ας εξηγηθώ γιατί το εγχείρημα είναι για προχωρημένες: μέχρι στιγμής ονειρευόμαστε/περιμέναμε/κυνηγούσαμε τον έναν, τον ιδανικό, το μοιραίο, τον καταδικό μας σύντροφο. Μαζί του θα τα κάναμε όλα: τα ποτά, τα ξενύχτια, τα brunch στα καινούργια στέκια, τα ρομαντικά Σαββατοκύριακα στη Ρώμη. Μαζί του θα παίρναμε τα βουνά, τις λίμνες, τους Λούσιους ποταμούς, τις θάλασσες. Θα πηγαίναμε στα νησιά το καλοκαίρι και θα γραφόμαστε καποέιρα το χειμώνα. Θα ξεκινούσαμε τραμπολίνο, ιππασία, μαθήματα δημιουργικής κουζίνας, μοντελισμό, one more kilometer, θα διαδηλώναμε έξω από τη Βουλή, θα σώζαμε αδέσποτα, ας μην επεκταθώ άλλο, οι φαντασιώσεις δεν τελειώνουν. Όπως όμως οποιαδήποτε γυναίκα γύρω στα 35 μπορεί να σας διαβεβαιώσει, ακόμα και η καλύτερη σχέση, ο μεγαλύτερος έρωτας δεν είναι για χόρταση και –κυρίως– δεν μπορεί να καλύψει όλους τους το- μείς της ζωής. C’ est la vie. Το ρομαντικό αγόρι που ξέρει από Μποντλέρ και θα έρθει μαζί μας στη βραδιά ποίησης του Εθνικού Θεάτρου ενδεχομένως να πάθει ηλεκτροπληξία αν πάει να αλλάξει μια λάμπα ή να πανικοβάλλεται στη θέα τριών διαφορετικών ειδών πιπεριού στην κουζίνα μας. Ο καταπληκτικός στο σεξ παρτενέρ μπορεί να μην είναι διαθέσιμος για καμία άλλη δραστηριότητα, ενώ ο άνθρωπος που μας δίνει τις καλύτερες επαγγελματικές συμβουλές να μην είναι σε καμία περίπτωση κάποιος που θα θέλαμε να μας συνοδέψει στο επόμενο πάρτι του Best. Γιατί όμως αυτό θα έπρεπε να μας εμποδίζει από το να απολαμβάνουμε τις ιδιότητες/ικανότητες/υπηρεσίες του; «Μια γυναίκα μπορεί να έχει όσους άνδρες θέλει, αρκεί να μη γνωρίζουν ο ένας την ύπαρξη του άλλου», λέει μια σοφή φίλη μου. Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε η Ντενέρις Ταργκάριεν.
αυτα διαβαζουνε κ παιρνουνε τα μυαλα τους αερα,σιγα μωρη που θα εχεις και σουζα 10 αρσενικα για παρτη σου,ποια εισαι να πουμε,η κλοντια σιφερ?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οι μαύροι πηδούν κι ωραίες Ελληνίδες εκτός από φασολες, καμάκι δεν θες να κάνεις κι έχεις βρει δικαιολογίες, όλη μέρα γκρινιάζεις για μπάντ μπόις ενώ δεν είναι μόνο αυτοί οι γαμιαδες των Ελληνιδων, δεν παραδέχεσσι ότι στα 30 ως έναρξη, δεν υπάρχει περίπτωση να μπεις δυναμικά στον "στίβο" και τελικά ότι λες δεν ισχύει πλην ελαχίστων που συμφωνουμε όλοι έτσι κι αλλιώς.
Ξέχνα το δε πάνε με τα τσολιά τους μαύρους οι ωραίες Ελληνίδες αν ειδικά αυτά τα τσολια οι μαύροι είναι αφραγκοι,αν ο άλλος έχει λεφτά οκ πάνε ωραίες Ελληνίδες αλλά μέχρι εκεί,μη επιμενεις είμαι 24 είσαι 46 άσε με να ξέρω πως λειτουργεί η νέα γεννιά καλύτερα από σένα.

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.271
Πόντοι
201
Απο το marie claire

... Με τις γυναίκες τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Το πεδίο είναι μεγαλύτερο, οι υποκατηγορίες είναι αμέτρητες: ο άνδρας που έχουμε, ο άνδρας που θέλουμε, ο πρώην που δεν αφήσαμε ποτέ. Ας πούμε πως το σεξ περιορίζεται σε αυτούς τους τρεις –αν υπάρχουν και οι τρεις. Μετά υπάρχουν οι φίλοι μας και τα φλερτ: ο γοητευτικός μέντορας, ο πιτσιρικάς που μας την πέφτει ξεδιάντροπα, ο συνάδελφος που μας κολακεύει, ο serial liker στο facebook, ο παλιός συμφοιτητής, ο ασφαλιστής μας, ο υδραυλικός μας, ο γυμναστής με τον οποίο φυσικά φλερτάρουμε, ο αγαπημένος μας μπάρμαν (όλες έχουμε έναν) και τελοσπάντων τα επαγγέλματα δεν έχουν τέλος, εγώ ας πούμε έχω αγαπημένο βιβλιοπώλη. Ποιοι είναι φίλοι και ποιοι φλερτ κανείς δεν ξέρει, άβυσσος η ψυχή της γυναίκας. Ας πούμε ότι φίλοι είναι αυτοί με τους οποίους δεν θέλουμε να κάνουμε σεξ. Και φλερτ όλοι αυτοί που θα μπορούσαμε. Σε αντίθεση με τους άνδρες δεν βρίσκουμε ότι ο χρόνος που περνάμε με έναν εκπρόσωπο του άλλου φύλλου πάει χαμένος όταν δεν οδηγεί στο κρεβάτι. Οπότε, ιδανικά, φτιάχνουμε μια «ομάδα μπάσκετ» από φίλους που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες μας και μας έχουν βασίλισσες. Έγραψα βασίλισσα και σκέφτηκα την Ντενέρις Ταργκάριεν από το αγαπημένο Game of Thrones: σούζα τους έχει. Κατά βάθος δεν θα ξεπεράσει ποτέ τον ήλιο, το φεγγάρι, το αστέρι της και λοιπά ουράνια σώματα, τον Καλ Ντρόγκο, αλλά και τον εραστή της τον έχει και τους συμβουλάτορες και τον πολεμιστή που θα πέθαινε για χάρη της και διάφορους άρχοντες που θέλουν να την παντρευτούν και τον πιο έξυπνο άνδρα του κόσμου της, το νάνο Λάνιστερ, για να αντιμετωπίζει τα διπλωματικά επεισόδια.

Έτσι κι εμείς. Χρειαζόμαστε ένα σύντροφο, έναν πατέρα των παιδιών μας, έναν τύπο που να μαγειρεύει καταπληκτικά, ένα μάστορα, ένα τρυφερό αρκουδάκι πλάι στο οποίο να βλέπουμε σίριαλ, έναν πορνοστάρ για το κρεβάτι μας, έναν οικονομολόγο για τη διαχείριση των χρημάτων μας (ακόμα καλύτερα κάποιον που μπορεί να μας δίνει δανεικά για να ικανοποιούμε τα καπρίτσια μας και λύσεις για να ξεχρεώσουμε τα δάνειά μας), έναν τύπο που ξέρει να χορεύει, έναν καταπληκτικό οδηγό που δεν βαριέται να μας πηγαινοφέρνει, κάποιον που να ξέρει από ζώδια. Έναν πυγμαλίωνα και ένα μαθητή. Ένα συνοδό για το Ηρώδειο, το Φεστιβάλ Αθηνών και την Επίδαυρο. Κάποιον να μας εξηγεί κάθε φορά το οφ σάιντ. Προφανώς και όσα γράφω είναι ακραία και ξεκινούν από μια διάθεση «για να γελάσουμε». Όμως αν τα δούμε ρεαλιστικά είναι όλα όσα θέλουμε. Και βαριόμαστε να τα περιμένουμε από έναν άνδρα. Ακόμα κι αν μπορεί να μας τα προσφέρει, που αμφιβάλλω, δεν τα θέλουμε, όχι από τον ίδιο άνθρωπο. Το ρομάντζο κρατάει λίγο και αν θέλουμε να κρατήσει περισσότερο πρέπει να το απομακρύνουμε από την από κοινού εξόφληση λογαριασμών.
Όλες χρειαζόμαστε ένα ωραίο αγόρι. Ένα μπιμπελό που το κυκλοφορούμε και λυσσάνε οι φίλες μας και χαιρόμαστε να πέφτουμε πάνω στον πρώην μας όταν μας συνοδεύει. Επίσης φοβερό αξεσουάρ είναι ο καλλιεργημένος φίλος μας, αυτός που αγαπάει την τέχνη, έχει διαβάσει φιλοσοφία και ξέρει ποιο είναι το σπουδαίο μυθιστόρημα που μόλις μεταφράστηκε γιατί το έχει ήδη διαβάσει στα αγγλικά.

Για τον καλό εραστή δεν θα μακρηγορήσω γιατί τα γούστα διαφέρουν και ειδικά αυτόν καλό είναι να τον έχουμε ή να τον αλλάζουμε συχνά. Αλλά ακόμα κι αν καταφέρναμε να στελεχώσουμε αυτή την ομάδα από τρομερούς παίκτες, καθέναν στον τομέα του, δεν θα έπαιζε ποτέ μπάλα. Οι συμπαίκτες δεν θα το δέχονταν ποτέ. Οι άνδρες είναι κτητικοί και εγωιστές, αποκλείεται να θέλουν να μοιράζονται την τροφή ή τις γυναίκες τους. Ζηλεύουν αφόρητα. Ακόμα και τη γυναίκα που είναι απλώς φίλη τους ζηλεύουν, μπαίνουν αμέσως στο τριπάκι του ανταγωνισμού: Αν εκείνοι παίζουν τένις μαζί της, ζηλεύουν αυτόν με τον οποίο εκείνη πίνει στα μπαρ. Αν μαζί της κάνουν παρέα σε εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με τη δουλειά, τους τρώει η αγωνία που γυρίζει εκείνη τα Σαββατοκύριακα.

Μήπως να δούμε, ρε κορίτσια κι εμείς, επιτέλους, με καλό μάτι το τέλος της αποκλειστικότητας. Της δικής τους, έτσι για αλλαγή. Ας εξηγηθώ γιατί το εγχείρημα είναι για προχωρημένες: μέχρι στιγμής ονειρευόμαστε/περιμέναμε/κυνηγούσαμε τον έναν, τον ιδανικό, το μοιραίο, τον καταδικό μας σύντροφο. Μαζί του θα τα κάναμε όλα: τα ποτά, τα ξενύχτια, τα brunch στα καινούργια στέκια, τα ρομαντικά Σαββατοκύριακα στη Ρώμη. Μαζί του θα παίρναμε τα βουνά, τις λίμνες, τους Λούσιους ποταμούς, τις θάλασσες. Θα πηγαίναμε στα νησιά το καλοκαίρι και θα γραφόμαστε καποέιρα το χειμώνα. Θα ξεκινούσαμε τραμπολίνο, ιππασία, μαθήματα δημιουργικής κουζίνας, μοντελισμό, one more kilometer, θα διαδηλώναμε έξω από τη Βουλή, θα σώζαμε αδέσποτα, ας μην επεκταθώ άλλο, οι φαντασιώσεις δεν τελειώνουν. Όπως όμως οποιαδήποτε γυναίκα γύρω στα 35 μπορεί να σας διαβεβαιώσει, ακόμα και η καλύτερη σχέση, ο μεγαλύτερος έρωτας δεν είναι για χόρταση και –κυρίως– δεν μπορεί να καλύψει όλους τους το- μείς της ζωής. C’ est la vie. Το ρομαντικό αγόρι που ξέρει από Μποντλέρ και θα έρθει μαζί μας στη βραδιά ποίησης του Εθνικού Θεάτρου ενδεχομένως να πάθει ηλεκτροπληξία αν πάει να αλλάξει μια λάμπα ή να πανικοβάλλεται στη θέα τριών διαφορετικών ειδών πιπεριού στην κουζίνα μας. Ο καταπληκτικός στο σεξ παρτενέρ μπορεί να μην είναι διαθέσιμος για καμία άλλη δραστηριότητα, ενώ ο άνθρωπος που μας δίνει τις καλύτερες επαγγελματικές συμβουλές να μην είναι σε καμία περίπτωση κάποιος που θα θέλαμε να μας συνοδέψει στο επόμενο πάρτι του Best. Γιατί όμως αυτό θα έπρεπε να μας εμποδίζει από το να απολαμβάνουμε τις ιδιότητες/ικανότητες/υπηρεσίες του; «Μια γυναίκα μπορεί να έχει όσους άνδρες θέλει, αρκεί να μη γνωρίζουν ο ένας την ύπαρξη του άλλου», λέει μια σοφή φίλη μου. Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε η Ντενέρις Ταργκάριεν.
Τέτοιες μαλακίες διαβάζουν, τις πιστεύουν και μετά τα 40 τις πιάνει η αγωνία ότι θα μείνουν στο ράφι και παντρεύνται τον πρώτο μαλάκα που θα τους πει γλυκά λογάκια.

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
445
Πόντοι
301
Πραγματικά πιστεύω ότι γράφουν τέτοιες μαλακίες για να πείσουν άλλες γυναίκες ουσιαστικά να είναι ανεπιθύμητες από τους άντρες ώστε να μένουν μετά περισσότεροι για αυτές. Ή είναι τόσο ανεπιθύμητες αυτές και θέλουν να ρίξουν και τις άλλες στα ίδια σκατά.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.152
Πόντοι
3.506
Τύποι οι γυναίκες σήμερα είναι σκατα.

Αν και εχω γαμησει αρκετά μουνια και θα ήθελα να κάνω οικογένεια βλέπω κάτι συμπεριφορές παράλογες

Καταρχάς γουστάρουν φτύσιμο
Δεύτερον και για οικογένεια να λένε θέλουν έναν αγαπουλη που δε ξέρει που είναι το μουνι και θα τις κάνει όσο υγρές όσο η σαχαρα.

Γενικά δεν είναι να κανεις παιδιά με δαυτες σήμερα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
troubaman προλαβα και το διαβασα..εκανα και γω χρονια κικ μποξ και κραβ μαγκα αλλα οσο καλο παιδι και να ξερω οτι ειναι κατα βαθος,αν δω οτι στο σπαρινγκ ξηγιεται πουστικα,απανταω αναλογως

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
τωρα οσον αφορα για τις γκομενες ναι...γουσταρουν γενικα νταηλικι ειδικα οι μικρες και καλο ειναι να αποφευγεις να ρισκαρεις τσαμπουκάδες μπροστα σε γκομενες γιατι δε ξερεις και τι μουρλα κουβαλάει ο αλλος

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
και κατι τελευταιο που αφορα τους υπευθυνους τους site...γιατι ειμαι ναυαγιο?

Συνημμένα

• nbvbnvv.PNG
    nbvbnvv.PNG
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 37

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Γεια σας.
Είμαι ο αρθρογράφος Ντόναλντ. Συνάδελφος της προηγούμενης φασόλας.
Με νοιάζει μια γυναίκα που να γαμιέται ωραία, να βλέπεται, να ξέρει να μαγειρεύει και να έχει έσοδα ώστε να συντηρεί την πάρτη της μιας που έχουμε ισότητα και δεν γουστάρω να αγοράζω μαλακίες σε πουτάνες. Δεν με νοιάζει κάτι άλλο διότι πλέον δεν μπορεί να υπάρξει κάτι άλλο σήμερα παρά μόνο με θαύμα. :2funny:
Είμαι ένας απλός και καθημερινός συναγωνιστής!! Και θα βάλω αγγελία στην οποία θα ζητάω γυναίκα που να ξερη να πλενη, να μαγειρευη, να καθαρίζη, να πλεκη, να σιδερωνη, να εχη κότερο και Πόρσε!! Παρακαλώ να μου στειλη φωτογραφία τού κοτερου και της Πόρσε!!!

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.395
Πόντοι
1.056

Για τον Τζα Μοράντ: «Τζα, σε θέλω. Κάτι έχω ακούσει για μπλεξίματα με το νόμο. Δεν πειράζει. Τον θέλω και εγκληματία , είναι πιο σέξι»

Τον θέλει εγκληματία η κοπέλα, bad boy. Και όταν ο εγκληματίας την πρήξει από τις φάπες και τη στείλει κάνα νοσοκομείο, τότε γίνεται φεμινίστρια και φταίει η πατριαρχεία. Γενικά όλη η συνέντευξη είναι εμετός και ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα πως σκέφτονται πολλές Ελληνίδες σήμερα.

Κοιτα να δεις ρε μλκ που στην Ελλαδα ολες οι σαυρες έχουν καβαλήσει το καλάμι....η τύπισσα ειναι μονο για ενα χυσιμο και τα λιγουρια στο ινσταγκραμ την έχουν κάνει βασίλισσα την Αγγλιας!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
τι εισαι να ενεργοποιηθεις, ο terminator? που θα βαλεις το προγραμμα να δουλεψει και μετα θα εκτελεσεις την αποστολη σου, η αλλη θα σε ψιλιαστει οτι δεν ειχες ποτε σου γκομενα μεχρι τα 27 και θα σε περασει για αχρηστο
Ξέρω τύπο που στα 28 έβγαλε γκόμενα πρώτη φορά και μέχρι να βρει πήγαινε σε μπουρδελα σιγά το πράγμα,δε γεννήθηκαν όλοι έμπειροι στο φλερτ και άξιοι.Αμα μια γκόμενα σε αφήσει επειδή δε έχεις ξανακάνει σχέση πάει να πει δε αξίζει να είναι στη ζωή σου.Το παιδί ήταν τέρμα άπειρο στις σχέσεις παρόλα αυτά μια χαρά κατάφερε και έκανε 2 σχέσεις.Δε είναι όλες μαλακισμένες να θέλουν τους έμπειρους στο φλερτ,έχει και κοπέλες που προτιμούν άνθρωπος σα εμένα σα το παιδί,λίγες αλλά υπάρχουν χωνεψε το κομπλεξαρα που θα με κάνεις να νοιώσω άσχημα εσύ εμένα,σιγά μη ασχοληθώ από τώρα με γκομενες προηγούνται τα μπουρδέλα μέχρι τα 26-27 έχω καιρό βλακακο.Μια χαρά θα βρω γκόμενα γιατί δε είναι όλες καριολες να θέλουν τους έμπειρους στο φλερτ και μπάντ Μπόις,χονεψε το μερικές θέλουν τους σωστούς σα εμένα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Για τον Τζα Μοράντ: «Τζα, σε θέλω. Κάτι έχω ακούσει για μπλεξίματα με το νόμο. Δεν πειράζει. Τον θέλω και εγκληματία , είναι πιο σέξι»

Τον θέλει εγκληματία η κοπέλα, bad boy. Και όταν ο εγκληματίας την πρήξει από τις φάπες και τη στείλει κάνα νοσοκομείο, τότε γίνεται φεμινίστρια και φταίει η πατριαρχεία. Γενικά όλη η συνέντευξη είναι εμετός και ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα πως σκέφτονται πολλές Ελληνίδες σήμερα.
Κλασσική ανεγκεφαλη 25αρα Ελληνίδα ντίβα και ψωνάρα,άκου εκεί θέλει τους εγκληματίες και τα μπάντ μπόι,τέτοιο μυαλό έχει τέτοιες μαλακίες λέει.Οταν το μπάντ μπόι όμως τη ξεράνει στο ξύλο μη στεναχωρηθεί και μη πει σε κάποιον ότι όλοι οι άντρες είναι γουρούνια γιατί πραγματικα αυτός ο κάποιος άμα τη φτύσει μετά και της πει ήθελεςτα και παθεςτα δε θα φταίει.Ειναι και κακόγουστη θέλει και έγχρωμους,απορώ παλαβή είναι να θέλει τους κακασχημους μαυριδερους?Μη χαίρεσαι Ντόναλντ πάει με μαύρους φραγκατους ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες και όχι αφραγκους μαύρους που έλεγες εσύ.Με αφραγκο μαύρο μόνο καμία χοντρή Ελληνίδα που δε τη πλιασιαζει άντρας θα πάει.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Όχι και βαλκανιες οι ελλεεινιδες.. Σε συμπεριφορά, νοοτροπία, και αρκετές σε εμφάνιση, κυρίως νότια Ελλάδα και νησιά, θυμίζουν γυναίκες από μέση ανατολή περισσότερο, λιβανεζες ιορδανες συριες. Δεν νομίζω σε νοοτροπία και συμπεριφορά οι ελλενιδες να μοιάζουν με ρουμανες κροατισες σλοβενες, ούτε καν σε αλβανιδες δνε μοιαζουν

βρες μια Αλβανεζα τοτε τυπε.....:coffee::coffee::coffee: τοσες υπαρχουν στην Ελλαδα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε στα αριστερά ότι έμεινε από μια γκόμενα μετά από διάλογο
με τον Ντόναλντ. :2funny:
Ο Ντόναλντ έχει φύγει για να πάει να βρει άλλη. Στα δεξιά βλέπουμε έναν παρηγορητή που ήρθε για να γαμήσει. :2funny:
hahaha.png

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.560
Πόντοι
9.297
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε στα αριστερά ότι έμεινε από μια γκόμενα μετά από διάλογο
με τον Ντόναλντ. :2funny:
Ο Ντόναλντ έχει φύγει για να πάει να βρει άλλη. Στα δεξιά βλέπουμε έναν παρηγορητή που ήρθε για να γαμήσει. :2funny:
hahaha.png
:thumbsup:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Τύποι οι γυναίκες σήμερα είναι σκατα.

Αν και εχω γαμησει αρκετά μουνια και θα ήθελα να κάνω οικογένεια βλέπω κάτι συμπεριφορές παράλογες

Καταρχάς γουστάρουν φτύσιμο
Δεύτερον και για οικογένεια να λένε θέλουν έναν αγαπουλη που δε ξέρει που είναι το μουνι και θα τις κάνει όσο υγρές όσο η σαχαρα.

Γενικά δεν είναι να κανεις παιδιά με δαυτες σήμερα

εγω τρομαζω στο σεναριο του γαμου:coffee: δε νομιζω πως θα αντεχα πανω απο 1 μηνα.
μονο αν κατα τυχη εκανα παιδι.....τοτε ,ΜΟΝΟ για το παιδι, θα υπεμεινα τα παντα.
κοινως θα γινομουν σταρχιδιστης και δε θα εδινα σημασια σε κακοτοπιες.

καταρχας ,μονο η διαδικασια προετοιμασιας ενος γαμου σου τρωει πεντε χρονια ζωης.
χωρια που μπλεκεις με τα σκατοσογα,τα πεθερικα,τα ξεχασμενα λυκοφιλαρακια σου,καθε γλιτσα που ετυχε να υποχρεωθεις καπου-καποτε.
εγω στους δικους μου το εχω πει απο τωρα για να τους κοψω τον αερα,αν ποτε παντρευτω,θα επιλεξω ξωκλησι σε βουνο ή νησι.
μαξιμουμ 20 ατομα. τις μαλακιες που εκανε ο αδερφος μου δε διανοοουμαι να τις υποστω ουτε κατ' ελαχιστον.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.152
Πόντοι
3.506
Απο το marie claire

Πουτανες όλες λεμε

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα πήγα να πάρω έναν καφέ και άκουσα μια συνομιλία ενός αγοριού με ένα κορίτσι όσο περίμενα.
Το (αφράτο) αγόρι ήταν σίγουρα πουστράκι με τρισάθλια γλιτσιασμένη σπαστη φωνή, μύριζε ιδρωτσίλα-χυσίλα
και το χοντρό κορίτσι που είχε ροζ μαλλιά με τεράστια γυαλιά, μιλούσε με ύφος πριγκηποπούλας. Τους απασχολούσε (δήθεν)
ο επαγγελματικός προσανατολισμός αλλά με το σημερινο στυλάκι κάποιων μαλακισμένων ανθρώπων που μιλούν λες και είναι μόνοι τους, χαχανιζοντας και τσιριζοντας. Παιδεία μηδέν. Αφού μάθαμε όλοι σε ακτίνα 200 μέτρων σε ποια σχολή πανε, τι θα φάνε το μεσημέρι από τις μαμάκες τους και γιατί
η κοινωνια δεν δίνει ευκαιρίες στους νέους με ανησυχίες όπως δήλωσαν :2funny: έδωσαν ραντεβού
για παγωτό γιαούρτι στο Σύνταγμα το βραδάκι. Αυτοί οι άνθρωποι είναι το μέλλον του τόπου. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom