Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Μια τέτοια είχε ανεβάσει μια ερώτηση του τύπου ''Βαρκελώνη ή Παρίσι''. Το πυρφοριστάν από κάτω να δίνει ρεσιτάλ.Καποια στιγμή απαντάει την άνοιξη το Παρίσι είναι υπέροχο κάτι τέτοιο. Τα μουνοδουλικά να έχουν αφηνιάσει ''και πάμε Κόκλα να σου δείξω τον Πύργο του Άιφελ '' Δεν κρατιέμαι και της γράφω ''Το Παρίσι είναι πλέον προορισμός για κάποια πολύ βασικιά, τα ψαγμένα τυπάκια πάνε Βαρκελώνη ''. Λοιπόν μου έστειλε προσωπικό μήνυμα μου έλεγε τι εννοώ. Απάντηση ''άστο σου είπα είναι για ψαγμένα τυπάκια''Έστειλε ακόμα 2-3 μηνύματα με το τελευταίο ότι δε μπορεί να γίνομαι προσβλητικός και να μη δίνω απαντήσεις.Εκτός του ότι ο Παναγιώτης και ο Mark έγιναν τσιμπούκι και γελάνε όλοι οι ακόλουθοι της άντε να το δουν και τίποτα κοινοί γνωστοί ή γνωστές.
Κάτι τέτοιες που νομίζουν πως είναι κάποιες λόγω των social προσφέρονται για επικό τρολάρισμα όμως επειδή αν και το παίζουν αδιάφορες κοιτάνε τα πάντα. Μερικές ιδέες, ειδικά αν έχουμε κανένα μούφα προφιλ:
Comment σε ότι γράφει μόνο με άπειρα λολζ
Tag σε τελείως άκυρα ποστ και ομάδες. Πχ φάρμακα για τη δυσκοίλια, ζωοτροφές, εκκενώσεις βόθρων κτλ
Επίσης σε κανένα κουλό όπως αυτό που ανέβασε report κατευθείαν
Βέβαια στο προφίλ μου είχα φωτογραφίες και απ τουσ δυο προορισμούς.