You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
sexmasterrr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 801
Μαζι με εναν Κρητικο αν θυμασαι που ειχε ερθει σε κατι επεισοδια αγροτων και ΜΑΤ.Πλάκα κάνεις;Αυτός και ο Μπάμπης παίζει να'ναι οι πιο περιζήτητοι γαμπροί για τις ελλεεινίδες
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.905
- Πόντοι
- 3.506
Γαμιολα. Ωραίος ο μύστης που την έβαλε να πληρώσει ,ίσως να είχε καταλάβει ότι δε θα γαμουσεΗ επιτομη της ελλεεινιδος μαλακισμενης
Το ζητήσατε ! Πάρτε το #foryou #foryoupage #fyp #φοργιου #storytime #g... | TikTok
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.728
- Πόντοι
- 3.656
Μαζι με εναν Κρητικο αν θυμασαι που ειχε ερθει σε κατι επεισοδια αγροτων και ΜΑΤ.
Εκείνος σκότωσε κανέναν;
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ο δάσκαλος δεν πρέπει να έχει γυναίκα, για να συνεχίσει να είναι δάσκαλος..σε μια μη καπιταλιστικη κοινωνια θα ηταν δυνητικα η γυναικα του Δασκαλου
sexmasterrr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 801
Οχι, μονο εδειρε. Αλλα ειχαν τρελαθει ολες μαζι του. Βλαχος τελειως.Εκείνος σκότωσε κανέναν;
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.105
- Πόντοι
- 3.656
Μάνος Δασκαλάκης: Αρραβωνιάστηκε με τη νέα του σύντροφο – Την ξέρει η Ρούλα Πισπιρίγκου
«Ο Μάνος και η κοπέλα ξεκινάνε κάτι καινούργιο. Έχει γίνει πρόταση από τον Μάνο, έχει δώσει δαχτυλίδι», λέει φίλη του Δασκαλάκηwww.protothema.gr
Καλά θα μου πείτε πού είναι το περίεργο, εδώ βρήκε ο Παπαχρόνης αμέσως μόλις βγήκε, να πάμε στοίχημα ότι και ο άλλος ο Babis έχει βρει ήδη ?
Μόνο ο sab δεν θα έβρισκε ούτε στον πλανήτη των αμαζόνων .
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Οι καριολα συνεργαζεται με τον καριολη και κοροιδευουν τον καταναλωτη. Ποιος ξερει τι σαβουρα εχουμε φαει τοσο καιρο σε ολα τα φαγαδικα
#φοργιου #φ #φοργιουπειτζ | TikTok
#φοργιου #φ #φοργιουπειτζ | TikTok
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.696
- Πόντοι
- 3.656
μου φαίνεται παράξενο, το ότι δεν κατανοείς ότι η περίπτωση της Μπίκα εργαλειοποιήθηκε. Ναι, όχι μόνο δεν ταίριαζαν όσα είπε, ναι, το γεγονός και μόνο ότι ανακατεύτηκε ο Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος είχε καταδικαστεί για τις υποθέσεις του Κορκολή και του Μόδιστρου, θα έπρεπε να κάνουν το μέσο άνθρωπο να μην την θεωρήσει αξιόπιστη. Κι όμως, διοργανώθηκαν 4 πορείες συμπαράστασης στην Αθήνα, έγραψαν συνθήματα παντού και βανδάλισαν και το Άγαλμα του Κολοκοτρώνη. Βρήκε τη Χρυσή Ευκαιρία η Συμμαχία των Φεμιναζί, Αριστεράς, ΛΟΑΤΚΙ, Μουνοζητιάνων και Λευκών Ιπποτών να ξεσαλώσει. Οι Φεμιναζί για περισσότερη δύναμη, η Αριστερά ελπίζοντας ότι αν γλύφει τις γυναίκες θα πάρει κάποιες από τις ψήφους τους, η ΛΟΑΤΚΙ επειδή ποντάρουν στο γεγονός ότι αν οι Νεαρές Γυναίκες φοβούνται τους Νεαρούς Άντρες θα καταλήξουν να έχουν περισσότερους πιθανούς εραστές, και οι Μουνοζητιάνοι με τους Λευκούς Ιππότες επειδή ΕΛΠΙΖΟΥΝ ότι αν γλύφουν τις γυναίκες και προσποιούνται πως τις υποστηρίζουν κάποια θα τους κάτσει. Στην πράξη, είναι Μαθηματικά περισσότερο πιθανό να τους κάτσει κάποια, από το να τους καταγγείλει ψευδώς, αφού δεν είναι Πλούσιοι ή Διάσημοι. Πλην όμως το Κάρμα είναι Σκύλα, και κανείς δεν ξέρει αν θα τους δαγκώσειΜάγκες μου, η ιστορία της Μπίκα έμπαζε από την αρχή και έμπασε ακόμη περισσότερο όταν της ξέφυγε ότι είχε περίοδο εκείνο το βράδυ. Εκεί ακόμη και η πιο μαλακισμένη femi nazi αναρωτήθηκε με ποια λογική θα άφηνε ο άλλος τις πληρωμένες βίζιτες που είχε στη σουίτα, για να πάει να πηδήξει ένα ματωμένο μουνί "με το ζόρι".
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι τύπε. Έχει περιγραφεί σαν Υβριστοφιλία
Μάνος Δασκαλάκης: Αρραβωνιάστηκε με τη νέα του σύντροφο – Την ξέρει η Ρούλα Πισπιρίγκου
«Ο Μάνος και η κοπέλα ξεκινάνε κάτι καινούργιο. Έχει γίνει πρόταση από τον Μάνο, έχει δώσει δαχτυλίδι», λέει φίλη του Δασκαλάκηwww.protothema.gr
Καλά θα μου πείτε πού είναι το περίεργο, εδώ βρήκε ο Παπαχρόνης αμέσως μόλις βγήκε, να πάμε στοίχημα ότι και ο άλλος ο Babis έχει βρει ήδη ?
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.696
- Πόντοι
- 3.656
όχι, αλλά είχε γαλανά μάτια και συγκρούστηκε άφοβα με τους Ματατζήδες, ΑΡΑ είναι Άλφα ΑρσενικόΕκείνος σκότωσε κανέναν;
bdsm72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.184
- Πόντοι
- 201
Το ίδιο λέμε.μου φαίνεται παράξενο, το ότι δεν κατανοείς ότι η περίπτωση της Μπίκα εργαλειοποιήθηκε. Ναι, όχι μόνο δεν ταίριαζαν όσα είπε, ναι, το γεγονός και μόνο ότι ανακατεύτηκε ο Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος είχε καταδικαστεί για τις υποθέσεις του Κορκολή και του Μόδιστρου, θα έπρεπε να κάνουν το μέσο άνθρωπο να μην την θεωρήσει αξιόπιστη. Κι όμως, διοργανώθηκαν 4 πορείες συμπαράστασης στην Αθήνα, έγραψαν συνθήματα παντού και βανδάλισαν και το Άγαλμα του Κολοκοτρώνη. Βρήκε τη Χρυσή Ευκαιρία η Συμμαχία των Φεμιναζί, Αριστεράς, ΛΟΑΤΚΙ, Μουνοζητιάνων και Λευκών Ιπποτών να ξεσαλώσει. Οι Φεμιναζί για περισσότερη δύναμη, η Αριστερά ελπίζοντας ότι αν γλύφει τις γυναίκες θα πάρει κάποιες από τις ψήφους τους, η ΛΟΑΤΚΙ επειδή ποντάρουν στο γεγονός ότι αν οι Νεαρές Γυναίκες φοβούνται τους Νεαρούς Άντρες θα καταλήξουν να έχουν περισσότερους πιθανούς εραστές, και οι Μουνοζητιάνοι με τους Λευκούς Ιππότες επειδή ΕΛΠΙΖΟΥΝ ότι αν γλύφουν τις γυναίκες και προσποιούνται πως τις υποστηρίζουν κάποια θα τους κάτσει. Στην πράξη, είναι Μαθηματικά περισσότερο πιθανό να τους κάτσει κάποια, από το να τους καταγγείλει ψευδώς, αφού δεν είναι Πλούσιοι ή Διάσημοι. Πλην όμως το Κάρμα είναι Σκύλα, και κανείς δεν ξέρει αν θα τους δαγκώσει
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
Πήγα ως μάστορας σε σπίτι και μόλις είδε ο ένας τον άλλον ενθουσιάστηκα με,ήταν φανερό και ωραίο.μ αυτά κ με κεινα επειδή ξαναεπικοινωνησαμε βγήκαμε.περασαμε ωραία για πρώτο ραντεβού. Όντως το τελευταίο διάστημα της πέσαν όλα μαζεμένα.το επικαλέστηκε και είπε πως δε μπορεί λόγο φόρτου αυτό το διάστημα,την άλλη μέρα ,καπάκι.
Να το κόψω για κλασική γυναικεία δικαιολογία που δεν θέλει να ξαναβρεθεί η να δοσω λίγο χρόνο ακόμα.
Από τότε μόνο εγώ επικοινωνώ με κάνα μνμ.δεν έχει ξαναστείλει από μονη
Να το κόψω για κλασική γυναικεία δικαιολογία που δεν θέλει να ξαναβρεθεί η να δοσω λίγο χρόνο ακόμα.
bdsm72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.184
- Πόντοι
- 201
Κάθε μήνυμα που στέλνεις πρώτος, επιβεβαιώνει τη ματαιοδοξία της και σε βάζει ακόμα πιο ψηλά στη λίστα με τις σιγουράντζες. Και το ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό γίνεται.Πήγα ως μάστορας σε σπίτι και μόλις είδε ο ένας τον άλλον ενθουσιάστηκα με,ήταν φανερό και ωραίο.μ αυτά κ με κεινα επειδή ξαναεπικοινωνησαμε βγήκαμε.περασαμε ωραία για πρώτο ραντεβού. Όντως το τελευταίο διάστημα της πέσαν όλα μαζεμένα.το επικαλέστηκε και είπε πως δε μπορεί λόγο φόρτου αυτό το διάστημα,την άλλη μέρα ,καπάκι.
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
Διαγραφή και block.Πήγα ως μάστορας σε σπίτι και μόλις είδε ο ένας τον άλλον ενθουσιάστηκα με,ήταν φανερό και ωραίο.μ αυτά κ με κεινα επειδή ξαναεπικοινωνησαμε βγήκαμε.περασαμε ωραία για πρώτο ραντεβού. Όντως το τελευταίο διάστημα της πέσαν όλα μαζεμένα.το επικαλέστηκε και είπε πως δε μπορεί λόγο φόρτου αυτό το διάστημα,την άλλη μέρα ,καπάκι.
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
Όταν γουστάρουμε γινόμαστε λίγο μαλακες. 30 είμαστε και οι δύο...τεσπά.
Εγώ θα έλεγα την κλασική περίπτωση όταν τον δαγκώνουμε,μηπω όντως υπάρχουν θέματα?οι εποχές είναι δυσκολες
Εγώ θα έλεγα την κλασική περίπτωση όταν τον δαγκώνουμε,μηπω όντως υπάρχουν θέματα?οι εποχές είναι δυσκολες
bdsm72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.184
- Πόντοι
- 201
Αν έχει όντως θέματα, άστην να τα λύσει. Είσαι ήδη στη ζωή της, δεν υπάρχει λόγος να εκτεθείς.Όταν γουστάρουμε γινόμαστε λίγο μαλακες. 30 είμαστε και οι δύο...τεσπά.
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
Είμαι ήδη στη ζωή της?εδώ λέμε ότι επικαλείται θέματα αδερφέ και δεν ξέρω αν αποφεύγει η όντως αυτό που μπορεί και να ισχύει.Αν έχει όντως θέματα, άστην να τα λύσει. Είσαι ήδη στη ζωή της, δεν υπάρχει λόγος να εκτεθείς.
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Ο τροπος που πρεπει να φερομαστε στις ελλεεινιδες αυτη ειναι η λυση
Gold digger flips off disabled guy | Gold digger flips off disabled guy | By DramatizeMe | Facebook
Gold digger flips off disabled guy | Gold digger flips off disabled guy | By DramatizeMe | Facebook
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Ολες ιδιες κερατωνουν τον πυρφορο τους με τον μπρατσαρα νεο αντρα
Trophy wife seduces a bodyguard | Trophy wife seduces a bodyguard | By AmoMama.com | Facebook
Trophy wife seduces a bodyguard | Trophy wife seduces a bodyguard | By AmoMama.com | Facebook