You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.556
Σήμερα μεσημέρι στο Ρουκ Ζουκ
Ελλεηνίδα 300 κιλά λίπος και σκατά μια αηδία κινούμενη, δήλωσε ότι λατρεύει το φαγητό και την Ιταλία και θέλει να πάει γιατί γουστάρει τους Ιταλούς … έχουν κάτι τις
Τι τρέχει με τις ελλεηνιδες … τι τρέχει ; Ψυχασθενείς είναι
Ελλεηνίδα 300 κιλά λίπος και σκατά μια αηδία κινούμενη, δήλωσε ότι λατρεύει το φαγητό και την Ιταλία και θέλει να πάει γιατί γουστάρει τους Ιταλούς … έχουν κάτι τις
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
να βρει λοιπον εναν σαπιο cuck γλιτσο-μουνοδουλο ελληνα να την παει ενα ταξιδακι ιταλια να γαμηθει με οσους ιταλους θελει...Σήμερα μεσημέρι στο Ρουκ Ζουκ
δεν βλεπω που ειναι το δυσκολο
Σήμερα μεσημέρι στο Ρουκ Ζουκ
Μηπως εννοουσε την ιταλικη κουζινα;
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.556
Άμα την έβλεπες τύπε … είναι πολύ δύσκολο … ο looser που θα την πάει θα του φύγουν όλα σε αεροπορικά … διπλές θέσεις και υπέρβαρο … δεν θα μείνουν λεφτά ούτε για φυστίκια στην Ιταλίανα βρει λοιπον εναν σαπιο cuck γλιτσο-μουνοδουλο ελληνα να την παει ενα ταξιδακι ιταλια να γαμηθει με οσους ιταλους θελει...
δεν βλεπω που ειναι το δυσκολο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στην ερώτηση "είναι Κουβανέζικο" αντί για πούρο απάντησε "σάλτσα ; Φαγητό ;"Μηπως εννοουσε την ιταλικη κουζινα;
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Τις πιτσες λατρευει να καταβροχθισει τι δεν καταλαβεςΣήμερα μεσημέρι στο Ρουκ Ζουκ
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Κυριολεκτικα τις πιτσες τις πουτσες οχι.Μηπως εννοουσε την ιταλικη κουζινα;
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε άμα την έβλεπες … τις πίτσες η συγκεκριμένη τις έχει για κρέπεςΤις πιτσες λατρευει να καταβροχθισει τι δεν καταλαβες
Τύπε άμα την έβλεπες … τις πίτσες η συγκεκριμένη τις έχει για κρέπες
Την φανταζεσαι να σταματαει σε μαγαζι και να ζηταει πιτσα;
Ατομικη εννοειτε κυρια μου;
Πλακα κανεις αγορι μου;
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.556
Αντε πάλι με τους Πάκι … τύπε δεν φτάνουν για τις ελλεηνίδες τους έχει πάρει εργολαβία ο ΠίξιΈτσι τα λένε αυτά για να τους πάει ταξίδι ο καρπαζοεισπράκτορας που έχουν για γκόμενο.
Οι υπερμπουχέσες Ελληνίδες (δηλαδή το 1/3) λατρεύουν τις θηριώδεις ψωλές αράπηδων και τους τρομερούς Πακιστανούς επειδή δεν βρίσκουν εύκολα γνήσιο νορμάλ αράπη. Ας μου πει κάποιος πότε γάμησε χοντρή
και καύλωσε που το μουνί τους μοιάζει με σπηλιά και βγάζει 50 λίτρα υγρά οπότε μόνο με ψωλή ρόπαλο ευχαριστιούνται. Να γαμάτε βασιλικά έλεγαν οι παλιοί έτσι ώστε ότι και να γίνει, να το έχετε χαρεί.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.556
Στο έφτιαξα … γιατί έχουν και βόθρο για στόμαΤην φανταζεσαι να σταματαει σε μαγαζι και να ζηταει πιτσα;
Ατομικη εννοειτε κυρια μου;
Πλακα κανειςΜαλάκας είσαι αγορι μου;
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.556
Δεν έχει νόημα … για ελλεηνίδες μιλάμεΤο νόημα είναι ένα όμως. Αυτό που έγραψα.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.556
Τυπάρα έχω κλάσει στο γέλιο με αυτά που λες … σε έχω κάνει ήδη εικόνα να κάνεις κίνηση να ξεφτυλισεις δημόσια ελλεηνιδα και σε έχει κάνει ήδη λιοντάρι στο τσίρκοΑυτά λένε οι περισσότεροι και περνάει στο ντούκου το στυλ τους ως δεδομένο.
Πόσοι από εδώ μέσα τις ξεφτιλίζετε μέσα στην μέση του δρόμου
αν σας πουλήσουν μούρη; ελάχιστοι αν όχι κανείς. Φοβάστε μήπως σας πάνε μέσα.
Αυτή την καραμέλα σας έδωσαν να πιπιλάτε που για να γίνει αυτό πρέπει να συμβούν σημεία και τέρατα.
Οι Ελληνίδες δεν αντέχουν την ξεφτίλα σε δημόσιο χώρο. Τελοσπάντων, τι τα λέω;
Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος αψιμαχίας με οποιαδήποτε άγνωστη δημόσια
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.056
τη βρηκα σε ξενη σελιδα. το θετικο feedback που εχουν οι ωραιες γυναικες,ισχυει παντου
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Αυτες ειναι οι ελλεεινιδες και οι προτιμησεις τους ηδονιζονται με το κινητο τους
Ανέβηκε σήμερα στο κανάλι μου νέο βίντεο πατήστε το λινκ στην περιγραφ... | TikTok
Ανέβηκε σήμερα στο κανάλι μου νέο βίντεο πατήστε το λινκ στην περιγραφ... | TikTok
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Να! Να! Νατην η κλασσικη ελλεεινιδα ολες ετσι ειναι αυτες ειναι οι απαιτησεις τους και στην ερωτηση τι προσφερει αυτη λεει εμενα. Μονο τον εαυτοτης δινει
#αννιταπανια #atakes_asteies #ελληνικη_tv #funny #greektv #made_by_ol... | TikTok
#αννιταπανια #atakes_asteies #ελληνικη_tv #funny #greektv #made_by_ol... | TikTok
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Θα βρει έναν Ναπολιτάνο ήρωα πιτσαδόρο με καταγωγή από Ξαμιλ
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.556
Είσαι λιοντάρι τυπάρα μου … στο τσίρκο. Έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο για να τσακώνεσαι.Ναι μωρέ εντάξει, το άγνωστη το έβαλες εσύ μόνος σου.
Έτσι να κάνετε, να προσθαφαιρείτε λόγια ώστε να παραμείνετε στην τροφοδότηση της αποψάρας σας.
Δεν υπάρχει γνωστή ή άγνωστη, υπάρχει μόνο το αν σας πουλήσει μούρη.
Κάτι που συμβαίνει αρκετές φορές σε στιγμές τρέλλας τους και απλά οι περισσότεροι
χαζογελούν σαν μαλάκες. Τα λέμε άλλη στιγμή.
Έλα γεια
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.300
- Πόντοι
- 3.556
Κάνε προσθήκη κι ένα Πακι μην ξεσυνηθίζειςΚι αυτό προσθήκη σου ήταν. Ότι έχω ελεύθερο χρόνο για να τσακώνομαι στον δρόμο με τις τρελλές.
Έγινε, είπαμε...όπως σας βολεύει.