ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 597
- Πόντοι
- 96
μπορει τελικα?Mια ελλεινίδα με την κοιλιά στο στόμα ρώτησε την μαία της εάν μπορεί να κάνει πρωκτικό με δονητή στην κατάσταση που είναι,και ταυτόχρονα απο μπροστά με την τσαπού του άντρα της. <<Ότι ναναι..
Φυσικά και όχι αυτονόητο είναι. Για πολλούς και διάφορους λόγουςμπορει τελικα?
Μαλλον σε παρτουζα θελει να παει και ειπε το σκηνικο με τον δονητη για ξεκαρφωμα.Mια ελλεινίδα με την κοιλιά στο στόμα και την μόνη της προίκα το νιμού της. Ρώτησε την μαία της εάν μπορεί να κάνει πρωκτικό με δονητή στην κατάσταση που είναι,και ταυτόχρονα απο μπροστά με την τσαπού του άντρα της. <<Ότι ναναι..
Αν το ελεγε αντρας αυτο θα θεωρουνταν ανωμαλος...αν το πει μια εγκυος ομως φυσιολογικο ειναι μωρε φταινε οι ορμονες της εγκυμοσυνης την κακομοιρα μωρε.Mια ελλεινίδα με την κοιλιά στο στόμα και την μόνη της προίκα το νιμού της. Ρώτησε την μαία της εάν μπορεί να κάνει πρωκτικό με δονητή στην κατάσταση που είναι,και ταυτόχρονα απο μπροστά με την τσαπού του άντρα της. <<Ότι ναναι..
Μονο αυτος θα μπορουσε να το ζητησει χωρις να παρεξηγηθει.Αν το ελεγε αντρας αυτο θα θεωρουνταν ανωμαλος...αν το πει μια εγκυος ομως φυσιολογικο ειναι μωρε φταινε οι ορμονες της εγκυμοσυνης την κακομοιρα μωρε.
Μπορείς να μας δώσεις το τηλέφωνο γιατί ο φίλος @ares ενδιαφέρεται για διάσημη;Όταν πάντως επικοινώνησα για Αδαμοπούλου και μου είπαν 700 και τα μισά μπροστά...
Έλα πμΜπορείς να μας δώσεις το τηλέφωνο γιατί ο φίλος @ares ενδιαφέρεται για διάσημη;
Δεν το θέλω εγώ. Για μένα, 700€ είναι το επίδομα απορίας 2 μηνών. Για τον φίλο - μέλος είπα μήπως έκανες ένα ψυχικό, που έχει χάσει τόσα χρήματα στην προσπάθειά του να γαμήσει διάσημη αλλά δεν τα έχει καταφέρει...Έλα πμ
Ας μου στείλει πμΔεν το θέλω εγώ. Για μένα, 700€ είναι το επίδομα απορίας 2 μηνών. Για τον φίλο - μέλος είπα μήπως έκανες ένα ψυχικό που έχει χάσει τόσα χρήματα στην προσπάθειά του να γαμήσει διάσημη αλλά δεν τα έχει καταφέρει...
Μπράβο, είσαι φίλος. Μόλις συνδεθεί, θα σου στείλει σίγουρα.Ας μου στείλει πμ
Εσύ τι δουλειά έχεις σε πολιτιστικό κέντρο Σαββατόβραδο; Πού έχεις μπλέξει;σκηνή σε πολιτιστικό κέντρο μια χοντρή σαν αυτό εδω κάτω να σβερκώνει τυπάκο και να προσπαθεί να του ρίξει γλωσσόφιλο. Έχουν αγριέψει τα πράγματα εκεί έξω
πολιτιστικό κέντρο με τον ορισμό ΓιαννόπουλουΕσύ τι δουλειά έχεις σε πολιτιστικό κέντρο Σαββατόβραδο; Πού έχεις μπλέξει;