Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

Μπράβο ο πορνογερος,με 30αρα;:woldman:

oσο υπαρχουν Sad Men, παρα πολλοι 60+ θα πηδανε 20αρες και 30αρες...

αυτη η κατηγορια μπορει να μην εχει τη νιοτη,εχει ομως μπλα -μπλα και φραγκα!

αυτο επουδενι δεν αναιρει το γεγονος οτι οι κορασιδες μπορει να τους κερατωνουν με νεοτερους...

...αρκει αυτοι οι νεοτεροι να μην ειναι μιζεροι ! :confused:
Ουτε τα βασικα.., που υποτιθεται εξυπηρετεις τον πελατη με καλη διαθεση..

Εσυ μυστη ησουν ευδιαθετος; η ησουν με τα μουτρα κατω οπως αυτη;

τυπαρα, αν υπηρχε multiple choice ως προς την απαντηση....

α )βλεμμα ψυχακια
β) βλεμμα λουζερ
γ )βλεμμα αγαπουλη-καληνυχτακια

Man Pain GIF by Bernardson

Rowan Atkinson GIF

Michael Rapaport Lionsgate GIF by My Man Is A Loser Film

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Μην μειωνεις τον αλλον ρε μυστη, εγω να βοηθησω προσπαθω..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όταν πέφτεις σε υπαλλήλους χαμογελαστές,ομιλητικές,ανεβαίνει κι εσένα η διάθεση σου
Φυσικα, αλλα ισχυει και απο την αντιθετη πλευρα..

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Μην μειωνεις τον αλλον ρε μυστη, εγω να βοηθησω προσπαθω..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φυσικα, αλλα ισχυει και απο την αντιθετη πλευρα..

εγω επιτηδες τον πειραζω.....για να αφυπνιστει!

ξερει οτι χαιρει της εκτιμησης μου....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
ποσες απο τις 196 "καρδουλες" που εχει η απορια την γαμιολας ειναι ευνουχων σερβιετο-αντρων?

κατι μου λεει οτι θα ειναι περισσοτερες απο τις γυναικειες που στην τελικη αυτες εφαγαν κανενα κερατο και βγαζουν πικρα

οι αλλοι οι λιγουρηδες ειναι απλα αγαμητα μουνοσκυλα σιχαματα :2on1:
Έτσι...στον ατελείωτο ωκεανό του διαδικτύου υπάρχουν αρκετά καρυδότσουφλα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Όταν πέφτεις σε υπαλλήλους χαμογελαστές,ομιλητικές,ανεβαίνει κι εσένα η διάθεση σου.Αλλά όταν βλέπεις...μουτρωμένες,αγέλαστες,με το ζόρι να σου μιλάνε,λες αντε γαμηθείτε.Ακόμα κι εκεί δηλαδή που πρέπει να'ναι ευγενικές,τους βγαίνει η ελλεεινιδίαση (αφού δεν σε ξέρω,δε σου μιλάω)
Είχα δει μια φορά στα Goody'$ μια ωραία σε προ μιλφ ηλικία με ένα χαμόγελο εμφανώς φτιαχτό...την ρωτάω στην ψύχρα αν το χαμόγελο της είναι προ'ι'ον εκπαίδευσης και απαντάει ...ΝΑΙ!
Το αβίαστο χαμόγελο φαίνεται....
Άρα το θέμα είναι να χαμογελάει φυσικά και όχι δασκαλεμενα.Το τεχνητό χαμόγελο απλώς δεν μετράει.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Το ποσο γαμαει καποιος εξαρταται απο 2 βασικους παραγοντες:
1. Τις συνθηκες γυρω του
2. Τις δικες του ενεργειες

Αν οι συνθηκες ειναι δυσμενεις, ισως και να τα καταφερει αν προσπαθησει πολυ και εξυπνα, ωστοσο δυσκολοτερα απο τα αν οι συνθηκες ηταν ευνοικοτερες
Απο την αλλη αν ο ιδιος προσπαθει, θα γαμαει περισσοτερο σε ευκολα περιβαλλοντα απ οτι σε δυσκολα.
Ωστόσο , οι περισσότεροι , για να δικαιολογούν την κατάστασή τους, θέλουν να εστιάζουν σε ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΛΟΓΩ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Υπάρχουν αυτοί . Θα σου αναφέρω συγκεκριμένα παραδείγματα.

1)Γιός μεγαλοιδιοκτήτη ακινήτων σε βλαχοχώρι/αρβανιτοχώρι . Ξέρουν όλοι ότι ο πατέρας του έχει πολλά ακίνητα και ζει από νοίκια.
Ξύνοντας τα αρχίδια του. Και ότι αυτό πιθανόν είναι παράδοσης 2-3 γενέων . Οπότε για τον μπούλη είναι +1 .
Είναι κάτι σαν τον πρίγκηπα της αγγλίας. Τα μουνέτα ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ, ΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΑΒΟ,
ΠΟΥ ΑΥΤΟΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΑΙ . Θέλουν ακά κρεμπιέ μαζί του , για να είναι με μονοκατοικία 300τμ με τζακούζι και μερσεντικό για τα επόμενα τουλάχιστον 40 χρόνια, μέχρι το τελευταίο παιδί να πάρει διδακτωρικό . Αυτές που κυνηγάνε τον κρεμπιέ του ζαβού , δεν πέφτουν από άλλον κι ας είναι αυστραλός σέρφερ με phD .

2)Στρατιωτικός ιατρός. Κάθε τύπα με σαρδέλες στο σώμα, θέλει τα ίδια που θέλουν οι παραπάνω που αναφέρθηκαν από το γόνο μεγαλοϊδιοκτητών ακινήτων . Γουστάρουν γυναίκα του ιατρού γαλονά , που κάποια στιγμή μπορεί να έχει ιατρείο στη βασιλίσης σοφίας και μεζονέτα στο μαρούσι με rav4. Αν τις κυνηγά και αυτές λοχίας, με εμφάνιση σαν τον αυστραλό σέρφερ, πάλι τα αρχίδια μου θα πάρουν , γιατί για αυτές δεν υπάρχουν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656

αυτο επουδενι δεν αναιρει το γεγονος οτι οι κορασιδες μπορει να τους κερατωνουν με νεοτερους...

Οι 20αρες και 30αρες που πάνε με 60+,ή έχουν ψυχολογικά ή πάνε μόνο για τα λεφτά ή και τα δύο.Ουτε μπλα μπλα,ουτε λα λα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Άσε έπεσε το θέμα στο Κατάρ -Gate ...δεν πουλάει ένα κακομαθημένο από την κούνια του με μπαμπά γιατρό που από το πολύ το χα'ι'δεμα σαλταρε.
ο βασικότερος λόγος είναι πως προσπαθούν με κάθε μέσον να καλύψουν τη γυναικεία εγκληματικότητα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296

α )βλεμμα ψυχακια
β) βλεμμα λουζερ
γ )βλεμμα αγαπουλη-καληνυχτακια

Man Pain GIF by Bernardson

Rowan Atkinson GIF

Michael Rapaport Lionsgate GIF by My Man Is A Loser Film
Καλημέρα συναγωνιστή μου
Φίλατε @macchiato
Ακόμη θυμάμαι 30 άρης εγώ την Βίκυ ένα πολύ ωραίο 21 χρονο μωρό της γειτονιάς.
Την πολιορκούσα καιρό πριν την φάω
Ωστόσο την πετύχαινα καμμιά φορά να μιλά με έναν καστανά 65 αρη τον Κυρ Γρηγόρη.
Τους έβλεπα να μιλάνε με αρκετή οικειότητα και υπέθετα ότι η Βίκυ ήταν απλά ευγενής σε ένα άνθρωπο της τρίτης ηλικίας που τον έβλεπε πατρικά.
Αμ δε
Όταν κάναμε σχέση μου εκμυστηρεύτηκε πως ο Κυρ Γρηγόρης της τον είχε σφυρίξει μερικές φορές.
Μάλιστα μου χε πει πως την πρώτη τους φορά εκείνος δε μπορούσε να χύσει καθώς την έβλεπε πατρικά.
Ε κι εκείνη τον χαλάρωσε του έκανε μασαζ με τα βυζιά της και του πήρε πίπα με αποτέλεσμα ο γέρος να ανάψει και να τη γαμήσει με λύσσα όπως χαρακτηριστικά είχε πει.
Όταν τη ρώτησα τι του βρήκε μου απάντησε
"Ήταν κύριος μαζί μου και ήταν ο μόνος από τόσα λιγούρια που δε μου την έπεφτε.Ήταν πολύ καλός στη συζήτηση.Σωστός τζεντλμαν.Μιλάγαμε ένα εξάμηνο πριν του ζητήσω να με πάει στο σπίτι(έμενε μόνη-φοιτήτρια γαρ)γιατί δεν είχε ταξί.
Ακόμη κι όταν φτάσαμε σπίτι και φόρεσα κάτι πιο άνετο ο Κυρ Γρηγόρης ντρεπόταν να με κοιτάξει.Αυτό ήταν που με ερέθισε."
Τον γαμημένο τον Κυρ Γρηγόρη σκέφτηκα και δεν ξαναπήρα κάστανα από τη φουφού του.

:angry:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Είχα δει μια φορά στα Goody'$ μια ωραία σε προ μιλφ ηλικία με ένα χαμόγελο εμφανώς φτιαχτό...την ρωτάω στην ψύχρα αν το χαμόγελο της είναι προ'ι'ον εκπαίδευσης και απαντάει ...ΝΑΙ!
Το αβίαστο χαμόγελο φαίνεται....
Άρα το θέμα είναι να χαμογελάει φυσικά και όχι δασκαλεμενα.Το τεχνητό χαμόγελο απλώς δεν μετράει.

Ακόμα και το φτιαχτό είναι καλύτερο απ'τα μούτρα κάτω

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ωστόσο , οι περισσότεροι , για να δικαιολογούν την κατάστασή τους, θέλουν να εστιάζουν σε ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΛΟΓΩ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Υπάρχουν αυτοί . Θα σου αναφέρω συγκεκριμένα παραδείγματα.

1)Γιός μεγαλοιδιοκτήτη ακινήτων σε βλαχοχώρι/αρβανιτοχώρι . Ξέρουν όλοι ότι ο πατέρας του έχει πολλά ακίνητα και ζει από νοίκια.
Ξύνοντας τα αρχίδια του. Και ότι αυτό πιθανόν είναι παράδοσης 2-3 γενέων . Οπότε για τον μπούλη είναι +1 .
Είναι κάτι σαν τον πρίγκηπα της αγγλίας. Τα μουνέτα ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ, ΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΑΒΟ,
ΠΟΥ ΑΥΤΟΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΑΙ . Θέλουν ακά κρεμπιέ μαζί του , για να είναι με μονοκατοικία 300τμ με τζακούζι και μερσεντικό για τα επόμενα τουλάχιστον 40 χρόνια, μέχρι το τελευταίο παιδί να πάρει διδακτωρικό . Αυτές που κυνηγάνε τον κρεμπιέ του ζαβού , δεν πέφτουν από άλλον κι ας είναι αυστραλός σέρφερ με phD .

2)Στρατιωτικός ιατρός. Κάθε τύπα με σαρδέλες στο σώμα, θέλει τα ίδια που θέλουν οι παραπάνω που αναφέρθηκαν από το γόνο μεγαλοϊδιοκτητών ακινήτων . Γουστάρουν γυναίκα του ιατρού γαλονά , που κάποια στιγμή μπορεί να έχει ιατρείο στη βασιλίσης σοφίας και μεζονέτα στο μαρούσι με rav4. Αν τις κυνηγά και αυτές λοχίας, με εμφάνιση σαν τον αυστραλό σέρφερ, πάλι τα αρχίδια μου θα πάρουν , γιατί για αυτές δεν υπάρχουν.
Τυπε αν εισαι μουνοκυνηγος εκ φυσεως, δε μενεις αγαμητος ποτε. Εχω γνωστο που πλεον ειναι κοντα στα 80+ που ειχε παθος με το μουνι απο μικρος. Δεκαετια 60 οταν ηταν 20 χρονων στα ντουζενια του, ο μπαμπας του ειχε προβατα και ζουσανε στην ερημια σε καλυβα στο βουνο. Αυτος ειχε κανει νταλαβερι με ενα ωραιο μουνακι απο το κοντυνοτερο χωριο που εμενε με τους γονεις. Ο γνωστος μου ολη μερα βοσκουσε το κοπαδι και το βραδυ που τα εκλεινε μεσα, ξεκινουσε με τα ποδια να παει στο χωριο 1 ωρα αποσταση ανηφορα, πηδουσε απο το παραθυρο στο δωματιο της γκομενας και την γαμουσε ολο το βραδυ. Το πρωι ξεκινουσε για τον δρομο της επιστροφης με τα ποδια και παλι, για να βγαλει το κοπαδι για βοσκη.
Και τωρα 60 χρονια μετα, εχεις εναν Σαντμαν πνιγμενο στο Θεσσαλονικιοτικο μουνι, να λεει επι 10 χρονια το ποσο δυσκολο ειναι να γαμησεις...στην πολη της Θεσσαλονικης

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Τυπε αν εισαι μουνοκυνηγος εκ φυσεως, δε μενεις αγαμητος ποτε. Εχω γνωστο που πλεον ειναι κοντα στα 80+ που ειχε παθος με το μουνι απο μικρος. Δεκαετια 60 οταν ηταν 20 χρονων στα ντουζενια του, ο μπαμπας του ειχε προβατα και ζουσανε στην ερημια σε καλυβα στο βουνο. Αυτος ειχε κανει νταλαβερι με ενα ωραιο μουνακι απο το κοντυνοτερο χωριο που εμενε με τους γονεις. Ο γνωστος μου ολη μερα βοσκουσε το κοπαδι και το βραδυ που τα εκλεινε μεσα, ξεκινουσε με τα ποδια να παει στο χωριο 1 αποσταση ανηφορα, πηδουσε απο το παραθυρο στο δωματιο της γκομενας και την γαμουσε ολο το βραδυ. Το πρωι ξεκινουσε για τον δρομο της επιστροφης με τα ποδια και παλι, για να βγαλει το κοπαδι για βοσκη.
Και τωρα 60 χρονια μετα, εχεις εναν Σαντμαν πνιγμενο στο Θεσσαλονικιοτικο μουνι, να λεει επι 10 χρονια το ποσο δυσκολο ειναι να γαμησεις...στην πολη της Θεσσαλονικης

Γιατί δεν πας κι εσύ Θεσσαλονίκη να ξεσκιστείς στον πούτσο;Αφού είναι τόσο εύκολες οι γκόμενες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Γιατί δεν πας κι εσύ Θεσσαλονίκη να ξεσκιστείς στον πούτσο;Αφού είναι τόσο εύκολες οι γκόμενες.
Ρε μάγκα, δεν θα γάμαγες ούτε μόνος σε καράβι με νυμφομανείς που γυρίζουν από 10ετή φυλάκιση .

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τυπε εχω ζησει 6 χρονια Θεσσαλονικη και εφαγα μπολικο μουνι, δε θα μπω σε λεπτομερειες. Ωστοσο παραδεχομαι πως ειχα πλεονεκτημα οντας φοιτητης αλλα κυριως το οτι εκεινη την εποχη ειχα κανει το μουνι αυτοσκοπο. Εβγαινα εξω με αποκλειστικο σκοπο να γαμησω. Σε φοιτητικες μαζωξεις σε σπιτια, οτιδηποτε καινουργιο στην παρεα, ετρωγε τρελο χαλβαδιασμα με χιλιους τροπους, μεχρι να κατακτηθει. Παιζει στην εξαετια να εφαγα 2000 χυλοπιτες κυριως απο αγνωστες σε κλαμπ, αλλα απο την αλλη ανταμοιφθηκα με ενα αξιολογο παλμαρε κορασιδων που κατακτηθηκαν και που περασαμε ωραια.
Αργοτερα περασα και φαση που ειχα και παλι ευκολο μουνι διαθεσιμο λογω δουλειας αλλα παρεμενα απαθης πλην καποιων εξαιρεσεων.
Το συμπερασμα ειναι οτι το ποσο θα γαμησεις εξαρταται πρωτιστως απο τις δικες σου κινησεις και δευτερευοντως απο το περιβαλλον που βρισκεσαι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το βασικοτερο απο ολα ειναι η γυμναστικη και η αντοχη. Εκεινη την εποχη πηγαινα για τρεξιμο 3 φορες την εβδομαδα και ειχα απειρες αντοχες. Αυτο κανει μπαμ στις γκομενες.
Θυμαμαι καθομουν στο μπαρ της Σπλεντιτ (δεν ξερω πως λεγεται τωρα, ειναι αυτο το αιωνιο μαγαζι λιγο πιο αριστερα απ τον Λευκο Πυργο που αλλαζει ονοματα ανα περιοδους) οπου δουλευε ενα φιλαρακι. Σε καποια φαση ημουν μονος, το μαγαζι ψιλοαδειο, νομιζω ηταν μεσημερι καθημερινης. Πισω και απεναντι (δηλαδη μπαινοντας δεξια, εγω ημουν στο μπαρ μπαινοντας αριστερα, ενω ο φιλος ειχε πεταχτει στην κουζινα) ηταν μια μικτη παρεα 6-7 ατομα. Σε καποια φαση σηκωνεται μια γκομενα και ερχεται διπλα μου και μου ζηταει να με γνωρισει! Δε θυμαμαι ποτε αλλοτε να εχω φαει τετοιο στεγνο ευθυ πεσιμο απο αγνωστη γκομενα σε ολη μου τη ζωη. Αξιολογο μουνακι απο Καλαμαρια.
Αλλα τοτε μυριζα μουνιλα απο πανω μεχρι κατω. Ειναι αυτο που σου λεει ο Λακης εδω και χρονια. Να γαμας, εστω και αγοραιο, γιατι αυτο εκπεμπει στις γκομενες απο χιλιομετρα. Το ιδιο εκπεμπει και η αγαμια.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Πάλι τις ιδιες μαλακίες ρε Λάκη;
:2funny:
Γιατί γαμάς ρε μαλάκα ;;

Πότε την έπεσες τελευταία φορά ; 1η λυκείου ;
Ζήτησες από τη μουνάρα του σχολείου να χορέψετε μπλουζ, είπες όχι και πληγώθηκες από τις γυναίκες και παράτησες το άθλημα ;

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Πάλι τις ιδιες μαλακίες ρε Λάκη;
:2funny:
Που διαφωνείς ρε τυπε..με το να λες ότι βλέπεις μουναρες και ότι έχουν μπλαζε ύφος και να το γράφεις στο μπου λύνεται τιποτα.κανε καμμία 10 πείσματα και μετά συζητάμε..τι είχες τι έχασες ..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Τυπε εχω ζησει 6 χρονια Θεσσαλονικη και εφαγα μπολικο μουνι, δε θα μπω σε λεπτομερειες. Ωστοσο παραδεχομαι πως ειχα πλεονεκτημα οντας φοιτητης αλλα κυριως το οτι εκεινη την εποχη ειχα κανει το μουνι αυτοσκοπο. Εβγαινα εξω με αποκλειστικο σκοπο να γαμησω. Σε φοιτητικες μαζωξεις σε σπιτια, οτιδηποτε καινουργιο στην παρεα, ετρωγε τρελο χαλβαδιασμα με χιλιους τροπους, μεχρι να κατακτηθει. Παιζει στην εξαετια να εφαγα 2000 χυλοπιτες κυριως απο αγνωστες σε κλαμπ, αλλα απο την αλλη ανταμοιφθηκα με ενα αξιολογο παλμαρε κορασιδων που κατακτηθηκαν και που περασαμε ωραια.
Αργοτερα περασα και φαση που ειχα και παλι ευκολο μουνι διαθεσιμο λογω δουλειας αλλα παρεμενα απαθης πλην καποιων εξαιρεσεων.
Το συμπερασμα ειναι οτι το ποσο θα γαμησεις εξαρταται πρωτιστως απο τις δικες σου κινησεις και δευτερευοντως απο το περιβαλλον που βρισκεσαι.

Μιλάς για πριν 30 χρόνια,που δεν υπήρχαν κινητά και σόσιαλ;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Που διαφωνείς ρε τυπε..με το να λες ότι βλέπεις μουναρες και ότι έχουν μπλαζε ύφος και να το γράφεις στο μπου λύνεται τιποτα.κανε καμμία 10 πείσματα και μετά συζητάμε..τι είχες τι έχασες ..

Εσύ τα κάνεις τα πεσίματα;Τι αποτελέσματα έχεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom