Vienezos1_
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2022
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
για να μην μπορεί να δουλέψει γυναίκα ή και αυτό ακόμα να είναι υπό συζήτηση, σημαίνει ότι είναι ήδη Β΄ εθνική εγκεφαλικά !!
Και για να εξηγήσω λίγο την απάντησή μου. Το θεωρώ τραγικό να πληρώνω εγώ για τα ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.Μάγκες θέλω να κάνω ένα γκάλοπ
Αν βγάζατε πχ ένα ποσό 1500-2000 το μήνα και δεν είχατε νοίκια,θα θέλατε η γυναίκα σας να δουλεύει ή να την έχετε σπίτι μόνο για δουλειές,να μαγειρεύει,να πλένει κλπ;
Έχω την εντύπωση ότι οι πιο πολλοί θα προτιμούσαμε το 2ο
για να μην μπορεί να δουλέψει γυναίκα ή και αυτό ακόμα να είναι υπό συζήτηση, σημαίνει ότι είναι ήδη Β΄ εθνική εγκεφαλικά !!
Είσαι σίγουρος ότι θα σε κεράτωνε δηλαδή;
Δεν λέμε να μην βγαίνει καθόλου,ούτε να είναι έγκλειστη,αλλά τουλάχιστον φαγητό,ρούχα κλπ να στα είχε έτοιμα κάθε μέρα.Και εννοείται μόνη της,όχι με βοήθεια της μάνας της
καλύτερα να δουλεύει να ξεδίνει κιόλλας..Μάγκες θέλω να κάνω ένα γκάλοπ
Αν βγάζατε πχ ένα ποσό 1500-2000 το μήνα και δεν είχατε νοίκια,θα θέλατε η γυναίκα σας να δουλεύει ή να την έχετε σπίτι μόνο για δουλειές,να μαγειρεύει,να πλένει κλπ;
οταν εχει απεριοριστο χρονο να σκεφτεται και να δαχτυλωνεται ...και να μην το θελει,θα γινει καποια στιγμη.
μια δευτερη "θετικη" επιρροη της δουλειας(περα απο το μισθο) ειναι η κοπωση που σου προκαλει.
αρα το φρενο για λουσα,εξοδα και κρεπαλλη! μιλαμε για καθημερινες παντα...
αντε κανε ζαφτι την αλλη οταν καθεται ολη μερα και τριβει το μουνακι της,ενω εσυ θα επιστρεφεις σχεδον πτωμα.
πολλοι οι πειρασμοι τη σημερον ημερα..λιγο η τηλεοραση,λιγο οι εφαρμογες και το ιντερνετ.
οχι σπιτι εξ αναγκης...μπορει πχ να βγει για καφε με καμια χαφτομουνα φιλη της που ειναι μεσα στα κολπα....
και να γινει η ζημια... εκτος εδρας! τα εχω ζησει με παντρεμενες ,γι 'αυτο στα λεω...
τα πρωινα ειναι τα πιο επικινδυνα οταν εχεις τη γυναικα σπιτι ανεργη,ξεκουραστη αλλα ...παρατημενη!
σου λεει "εγω ετσι θα ζω μεχρι να πεθανω? στη σκλαβια μεταξυ κουζινας-πλυντηριου? "
καλύτερα να δουλεύει να ξεδίνει κιόλλας..
Να δουλευει, βεβαιαΜάγκες θέλω να κάνω ένα γκάλοπ
ΤραγικοςΚαι γιατί να μην ξεδίνει στο κρεβάτι;
α ρε Τιτανα,ΤιταναΜάγκες θέλω να κάνω ένα γκάλοπ
Είπαμε,να κάνει τις δουλειές του σπιτιού,μαγείρεμα,πλύσιμο,καθάρισμα κλπ.Όχι να το ξύνει εντελώς,ούτε να φέρνει τη μάνα της.Αυτό το ξεκαθαρίζουμε.
Στην επαρχία δεν είναι απίθανο να βρεις μια τέτοια,αλλά θα μου πεις πού θα βρεις εκεί τα 2 χιλιάρικα...
Λεφτά υπάρχουν...Βλεπω τωρα ειναι πολυ της μοδας οι Ελλεεινιδες να κανουν τατουαζ και στα 2 ποδια χαμηλα στη κνημη, μπροστα η πισω χαμηλα, σαν μαρκαρισμα. Οπως μαρκαραν τα βοδια.
Σωστός.Μάγκες θέλω να κάνω ένα γκάλοπ
Σωστός.Μάγκες θέλω να κάνω ένα γκάλοπ
ε καλα ρε τυπε ,ποση ωρα να της παρει ενα φαγητο και το πλυσιμο μερικων πιατων?
πλυντηριο επισης δε θα βαζει καθε μερα δηλαδη απο τις 8 το πρωι μεχρι το απογευμα -η το βραδακι - πως θα περνα την ωρα της??
λυνοντας σταυρολεξα? οντας ξεκουραστη και αργοσχολη , θα παρει φωτια το μουνακι της !
αμα γραφτει κιολας σε κανα γυμναστηριο ,αυτοματως υπογραφεις υπευθυνη δηλωση οτι θα σε κερατωσει.
αν το αποδεχτεις ξενοπηδωντας και εσυ,στα παπακια σου.
αλλα αμα θελεις να δημιουργησεις στοιβαρη οικογενεια,δε γινεται χαιρι ετσι.
αν απο την αλλη δουλευει και δεν προλαβαινει να κανει τα οικιακα,μπορει τουλαχιστον να μαγειρευει απο το προηγουμενο βραδυ.
ομως επειδη αυτο δε θα ειναι σε θεση να το κανει καθημερινα λογω ψυχικης (κυριως) κοπωσης,εκει ερχεται η λυση της οικιακης βοηθου
η της ....πεθερας ! ΑΝ υπαρχουν παιδια παντως,επιβαλλεται να δουλευουν αμφοτεροι...για οικονομικους λογους.
εκτος αν το φυσας πολυ ρε φιλε...και παλι ομως. καλο ειναι να απασχολειται τα πρωινα.
θα αναρωτηθεις,μηπως στο εργασιακο περιβαλλον δε μπορει να σου "την κανει"?
θεωρω πως εκει θα ειναι πληρως αφοσιωμενη στις υποχρεωσεις του περιβαλλοντος.
χωρια που θα νιωθει δημιουργικη,δουλευοντας για εναν σκοπο ιερο(την ανατροφη των παιδιων).
στο σπιτι θελει δε θελει,θα αφοσιωθει σε πειρασμους καποια στιγμη.
ειδικα αν εχει τον μαλακα να της τα προσφερει ολα ετοιμα.
το μοντελο που περιγραφεις εφαρμοστηκε κυριως απο τη γενια των παππουδων-γιαγιαδων μας.
τοτε που οι γυναικες ηταν τερμα αθωες και οχι χειραφετημενες. σημερα ειναι πολλες οι προκλησεις.
Ερχεστε και τα γραφετε εδω για τις ελλεηνιδες αλλα μπροστα τους κοτουλες ειστε ολοι
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του νήματος "τι τρέχει με τις ελλεηνίδες" .22χρονο ναυαγιο πραγματικα με καμμενο εγκεφαλο , τα γουστα ειναι γουστα , αλλα η τυπισα δεν ξερει τη θελει....