Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
για να μην μπορεί να δουλέψει γυναίκα ή και αυτό ακόμα να είναι υπό συζήτηση, σημαίνει ότι είναι ήδη Β΄ εθνική εγκεφαλικά !!

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.312
Πόντοι
206
Μάγκες θέλω να κάνω ένα γκάλοπ

Αν βγάζατε πχ ένα ποσό 1500-2000 το μήνα και δεν είχατε νοίκια,θα θέλατε η γυναίκα σας να δουλεύει ή να την έχετε σπίτι μόνο για δουλειές,να μαγειρεύει,να πλένει κλπ;

Έχω την εντύπωση ότι οι πιο πολλοί θα προτιμούσαμε το 2ο
Και για να εξηγήσω λίγο την απάντησή μου. Το θεωρώ τραγικό να πληρώνω εγώ για τα ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.
Εννοείτε εφόσον πχ εγώ είμαι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση, θα συνεισφέρω το μεγαλυ΄τερο μερίδιο στα έξοδά μας και στις κοινές μας δραστηριότητες. Και δε λέω μισά, μισά πχ. Αλλά τουλάχιστον να μην είναι στο απόλυτο 0. Επίσης η οικονομική ανεξαρτησία είναι πολύ σημαντικό και για τον άντρα και για τη γυναίκα. Ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον.
Σε αυτό που είπα παραπάνω ότι το θεωρώ τραγικό, το λέω από προσωπική εμπειρία. Το έχω κάνει, το έχω βιώσει και έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι ΔΕΝ για πολλούς και διάφορους λόγους που θα έπρεπε να γράψω έκθεση για να το αναλύσω (προσωπικά μιλώντας πάντα). Εδώ να αναφέρω ότι μιλάω σε περίπτωση γυναίκας συζύγου και όχι γκόμενας. Να "αγοράσεις" γκομενάκι να βγάλετε γούστα για λίγο καιρό οκ, αλλά σύζυγο όχι.
(και μιας όπως ανέφερα δεν είμαι παντρεμένος, το έχω κάνει στο παρελθόν σε σχέση και ΔΕΝ, φαντάσου για σύζυγο)
Υπάρχουν και άλλοι λόγοι βέβαια

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
για να μην μπορεί να δουλέψει γυναίκα ή και αυτό ακόμα να είναι υπό συζήτηση, σημαίνει ότι είναι ήδη Β΄ εθνική εγκεφαλικά !!

Ναι αλλά κι αυτές που δουλεύουν,τείνουν να 'ανδροποιούνται'.Χάνουν θηλυκότητα,χάνουν οτιδήποτε θυμίζει γυναίκα

Σου αρέσει να'χεις αντρογυναίκα ή θηλυκό;

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
όλα είναι σχετικά, και φυσικά ο καθένας μας έχει άλλες εικόνες...
Κάποιοι εργαζόμενη λέμε και σκέφτονται τη καυλιάρα δικηγόρο κλπ με μινι και γόβες και γενικά και εργαζόμενη και καυλιάρα.
Άλλος όταν λέμε νοικοκυρά στο σπιτι σκέφτεται τις απεριποίητες νοικοκυρές και ντεκαυλέ και εκτός οικονομίας οπότε..ντεκαυλέ 2-0...κοκ...Όλα σχετικά...

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Είσαι σίγουρος ότι θα σε κεράτωνε δηλαδή;

οταν εχει απεριοριστο χρονο να σκεφτεται και να δαχτυλωνεται ...και να μην το θελει,θα γινει καποια στιγμη.
μια δευτερη "θετικη" επιρροη της δουλειας(περα απο το μισθο) ειναι η κοπωση που σου προκαλει.
αρα το φρενο για λουσα,εξοδα και κρεπαλλη! μιλαμε για καθημερινες παντα... :wanker:

αντε κανε ζαφτι την αλλη οταν καθεται ολη μερα και τριβει το μουνακι της,ενω εσυ θα επιστρεφεις σχεδον πτωμα.
πολλοι οι πειρασμοι τη σημερον ημερα..λιγο η τηλεοραση,λιγο οι εφαρμογες και το ιντερνετ.
οχι σπιτι εξ αναγκης...μπορει πχ να βγει για καφε με καμια χαφτομουνα φιλη της που ειναι μεσα στα κολπα.... :alivedick:
και να γινει η ζημια... εκτος εδρας! τα εχω ζησει με παντρεμενες ,γι 'αυτο στα λεω...
τα πρωινα ειναι τα πιο επικινδυνα οταν εχεις τη γυναικα σπιτι ανεργη,ξεκουραστη αλλα ...παρατημενη!

σου λεει "εγω ετσι θα ζω μεχρι να πεθανω? στη σκλαβια μεταξυ κουζινας-πλυντηριου? "

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Δεν λέμε να μην βγαίνει καθόλου,ούτε να είναι έγκλειστη,αλλά τουλάχιστον φαγητό,ρούχα κλπ να στα είχε έτοιμα κάθε μέρα.Και εννοείται μόνη της,όχι με βοήθεια της μάνας της

μα αυτο ειναι το θεμα...! τα πρωινα θα εχει την ευχερεια να βγαινει επιλεκτικα... οταν λειπεις!
νομιζεις οτι θα καθεται ολη μερα σπιτι??? :alivedick:

αλλο πραμα βγαινω για δουλεια νωρις το πρωι......

και αλλο πραμα βγαινω για καφε 11μιση-12μιση με τις αργοσχολες καριολιτσες:bottom:

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366

Αν βγάζατε πχ ένα ποσό 1500-2000 το μήνα και δεν είχατε νοίκια,θα θέλατε η γυναίκα σας να δουλεύει ή να την έχετε σπίτι μόνο για δουλειές,να μαγειρεύει,να πλένει κλπ;

καλύτερα να δουλεύει να ξεδίνει κιόλλας..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
οταν εχει απεριοριστο χρονο να σκεφτεται και να δαχτυλωνεται ...και να μην το θελει,θα γινει καποια στιγμη.
μια δευτερη "θετικη" επιρροη της δουλειας(περα απο το μισθο) ειναι η κοπωση που σου προκαλει.
αρα το φρενο για λουσα,εξοδα και κρεπαλλη! μιλαμε για καθημερινες παντα... :wanker:

αντε κανε ζαφτι την αλλη οταν καθεται ολη μερα και τριβει το μουνακι της,ενω εσυ θα επιστρεφεις σχεδον πτωμα.
πολλοι οι πειρασμοι τη σημερον ημερα..λιγο η τηλεοραση,λιγο οι εφαρμογες και το ιντερνετ.
οχι σπιτι εξ αναγκης...μπορει πχ να βγει για καφε με καμια χαφτομουνα φιλη της που ειναι μεσα στα κολπα.... :alivedick:
και να γινει η ζημια... εκτος εδρας! τα εχω ζησει με παντρεμενες ,γι 'αυτο στα λεω...
τα πρωινα ειναι τα πιο επικινδυνα οταν εχεις τη γυναικα σπιτι ανεργη,ξεκουραστη αλλα ...παρατημενη!

σου λεει "εγω ετσι θα ζω μεχρι να πεθανω? στη σκλαβια μεταξυ κουζινας-πλυντηριου? "

Είπαμε,να κάνει τις δουλειές του σπιτιού,μαγείρεμα,πλύσιμο,καθάρισμα κλπ.Όχι να το ξύνει εντελώς,ούτε να φέρνει τη μάνα της.Αυτό το ξεκαθαρίζουμε.

Στην επαρχία δεν είναι απίθανο να βρεις μια τέτοια,αλλά θα μου πεις πού θα βρεις εκεί τα 2 χιλιάρικα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Να δουλευει, βεβαια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τύπε σαντμαν ενταξει ειμαστε? Ολοι σου λεμε οτι προτιμαμε να δουλευει. Αρα μαλλον εσυ σκεφτεσαι κατι λαθος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και γιατί να μην ξεδίνει στο κρεβάτι;
Τραγικος

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96

α ρε Τιτανα,Τιτανα:rockon::rockon::rockon:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Είπαμε,να κάνει τις δουλειές του σπιτιού,μαγείρεμα,πλύσιμο,καθάρισμα κλπ.Όχι να το ξύνει εντελώς,ούτε να φέρνει τη μάνα της.Αυτό το ξεκαθαρίζουμε.

Στην επαρχία δεν είναι απίθανο να βρεις μια τέτοια,αλλά θα μου πεις πού θα βρεις εκεί τα 2 χιλιάρικα...

ε καλα ρε τυπε ,ποση ωρα να της παρει ενα φαγητο και το πλυσιμο μερικων πιατων?
πλυντηριο επισης δε θα βαζει καθε μερα :jerking: δηλαδη απο τις 8 το πρωι μεχρι το απογευμα -η το βραδακι - πως θα περνα την ωρα της??
λυνοντας σταυρολεξα? οντας ξεκουραστη και αργοσχολη , θα παρει φωτια το μουνακι της !

αμα γραφτει κιολας σε κανα γυμναστηριο ,αυτοματως υπογραφεις υπευθυνη δηλωση οτι θα σε κερατωσει.
αν το αποδεχτεις ξενοπηδωντας και εσυ,στα παπακια σου.
αλλα αμα θελεις να δημιουργησεις στοιβαρη οικογενεια,δε γινεται χαιρι ετσι.

αν απο την αλλη δουλευει και δεν προλαβαινει να κανει τα οικιακα,μπορει τουλαχιστον να μαγειρευει απο το προηγουμενο βραδυ.
ομως επειδη αυτο δε θα ειναι σε θεση να το κανει καθημερινα λογω ψυχικης (κυριως) κοπωσης,εκει ερχεται η λυση της οικιακης βοηθου
η της ....πεθερας !:rockon::confused: ΑΝ υπαρχουν παιδια παντως,επιβαλλεται να δουλευουν αμφοτεροι...για οικονομικους λογους.

εκτος αν το φυσας πολυ ρε φιλε...και παλι ομως. καλο ειναι να απασχολειται τα πρωινα.
θα αναρωτηθεις,μηπως στο εργασιακο περιβαλλον δε μπορει να σου "την κανει"?
θεωρω πως εκει θα ειναι πληρως αφοσιωμενη στις υποχρεωσεις του περιβαλλοντος.
χωρια που θα νιωθει δημιουργικη,δουλευοντας για εναν σκοπο ιερο(την ανατροφη των παιδιων).

στο σπιτι θελει δε θελει,θα αφοσιωθει σε πειρασμους καποια στιγμη.
ειδικα αν εχει τον μαλακα να της τα προσφερει ολα ετοιμα.
το μοντελο που περιγραφεις εφαρμοστηκε κυριως απο τη γενια των παππουδων-γιαγιαδων μας.

τοτε που οι γυναικες ηταν τερμα αθωες και οχι χειραφετημενες. σημερα ειναι πολλες οι προκλησεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Βλεπω τωρα ειναι πολυ της μοδας οι Ελλεεινιδες να κανουν τατουαζ και στα 2 ποδια χαμηλα στη κνημη, μπροστα η πισω χαμηλα, σαν μαρκαρισμα. Οπως μαρκαραν τα βοδια.
Λεφτά υπάρχουν...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σωστός.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297

Σωστός.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
ε καλα ρε τυπε ,ποση ωρα να της παρει ενα φαγητο και το πλυσιμο μερικων πιατων?
πλυντηριο επισης δε θα βαζει καθε μερα :jerking: δηλαδη απο τις 8 το πρωι μεχρι το απογευμα -η το βραδακι - πως θα περνα την ωρα της??
λυνοντας σταυρολεξα? οντας ξεκουραστη και αργοσχολη , θα παρει φωτια το μουνακι της !

αμα γραφτει κιολας σε κανα γυμναστηριο ,αυτοματως υπογραφεις υπευθυνη δηλωση οτι θα σε κερατωσει.
αν το αποδεχτεις ξενοπηδωντας και εσυ,στα παπακια σου.
αλλα αμα θελεις να δημιουργησεις στοιβαρη οικογενεια,δε γινεται χαιρι ετσι.

αν απο την αλλη δουλευει και δεν προλαβαινει να κανει τα οικιακα,μπορει τουλαχιστον να μαγειρευει απο το προηγουμενο βραδυ.
ομως επειδη αυτο δε θα ειναι σε θεση να το κανει καθημερινα λογω ψυχικης (κυριως) κοπωσης,εκει ερχεται η λυση της οικιακης βοηθου
η της ....πεθερας !:rockon::confused: ΑΝ υπαρχουν παιδια παντως,επιβαλλεται να δουλευουν αμφοτεροι...για οικονομικους λογους.

εκτος αν το φυσας πολυ ρε φιλε...και παλι ομως. καλο ειναι να απασχολειται τα πρωινα.
θα αναρωτηθεις,μηπως στο εργασιακο περιβαλλον δε μπορει να σου "την κανει"?
θεωρω πως εκει θα ειναι πληρως αφοσιωμενη στις υποχρεωσεις του περιβαλλοντος.
χωρια που θα νιωθει δημιουργικη,δουλευοντας για εναν σκοπο ιερο(την ανατροφη των παιδιων).

στο σπιτι θελει δε θελει,θα αφοσιωθει σε πειρασμους καποια στιγμη.
ειδικα αν εχει τον μαλακα να της τα προσφερει ολα ετοιμα.
το μοντελο που περιγραφεις εφαρμοστηκε κυριως απο τη γενια των παππουδων-γιαγιαδων μας.

τοτε που οι γυναικες ηταν τερμα αθωες και οχι χειραφετημενες. σημερα ειναι πολλες οι προκλησεις.

Εντάξει,δεν κερατώνουν κι όλες πια

Κερατώνουν αυτές που είναι ήδη ψιλοχωρισμένες/παρατημένες απ'τους άντρες τους.Οι πιο πολλές όταν είναι με κάποιον,δεν κοιτάνε άλλους.Εγώ τουλάχιστον αυτό βλέπω με τις ελλεεινίδες

RangerRover33

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
189
Πόντοι
0
22χρονο ναυαγιο πραγματικα με καμμενο εγκεφαλο , τα γουστα ειναι γουστα , αλλα η τυπισα δεν ξερει τη θελει....

Συνημμένα

• IMG_4907.jpeg
    IMG_4907.jpeg
    97 KB · Εμφανίσεις: 48
  • IMG_4902.jpeg
    IMG_4902.jpeg
    235,3 KB · Εμφανίσεις: 41
  • IMG_4951.jpeg
    IMG_4951.jpeg
    625 KB · Εμφανίσεις: 44

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
22χρονο ναυαγιο πραγματικα με καμμενο εγκεφαλο , τα γουστα ειναι γουστα , αλλα η τυπισα δεν ξερει τη θελει....
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του νήματος "τι τρέχει με τις ελλεηνίδες" .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom