Solar
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 552
- Πόντοι
- 20
Α δηλαδη ολοι ειμαστε τελειοι κ δε χωραει βελτιωση απο μεριας μας,1-2 χαρακτηριστικα λες ? Μεχρι να βρει κατι που τον νευριαζει κ μετα να λεει δικαιολογιες τυπου "δε περναω καλα με τη γυναικα μου,δε κανει αυτα που περιμενα και τις προαλες ειδα ενα μουνακι που με χαμογελασε και θελω να το γαμησω". Το οτι ο αντρας δε το ψειριζει πολυ ειναι προβλημα γιαυτο παρα πολλες φορες ολα πανε σκατα,επειδη του αρεσει αυτο που βλεπει στην αρχη γαμαει περναει καλα οταν ειναι στα μελια βρισκεται σε σχεση η χειροτερα παντρεμενος κ μετα λεει "αλλαξε απο τη μια μερα στην αλλη". ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ ηταν ετσι απλα εσυ δεν παρατηρησες σωστα απο τη καβλα και επεσες με τα μουτρα.Κάνεις λάθος εδώ,η γυναίκα είναι αυτή που πρέπει ν'αλλάξει
Ο άντρας αν βρει στη γυναίκα ένα δυο χαρακτηριστικά να του αρέσουν,μια χαρά βολεύεται.Η γυναίκα είναι που θέλει κι αυτό,κι αυτό,κι αυτό,κι αυτο...
Επίσης,ο άντρας όταν του αρέσει κάποια,δεν το ψειρίζει πολύ.Η γυναίκα το ψειρίζει μέχρι να ψοφήσει...
Οσοι δουλευουμε σα τα σκυλια-καθαριζουμε το σπιτι καθε βδομαδα-γυμναζομαστε-πλενουμε-σιδερωνουμε-μαγειρευουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Δε θα παρω μια μονο απλα επειδη μου γυαλισε κ κανει καλο κρεβατι γτ τοτε ειμαι κουτορνιθι,θα κανω σχεση με μια γυναικα που θα συμμετεχει σε ολα αυτα κ θα με στηριζει ψυχολογικα στο να εξελιχθω στη δουλεια μου κ σαν ανθρωπος.
Οσοι ψαχνουν γυναικες σα τις μανες μας μας τελειωσαν,γιαυτο το "εγω" πρεπει να γινει "εμεις"κ απο τις 2 πλευρες.
Οι γυναικες λενε οτι θελουν τα παντα αν ομως εισαι ενταξει κ σε ΣΕΒΕΤΑΙ θα σου πει τη μαλακια της που κ που γτ ετσι κανουν κ εκει εσυ πρεπει να απαντησεις "Αν νομιζεις οτι μπορεις να βρεις αλλον εργατικο να σε φερεται σα κυρια να σε αγαπαει να ειναι πιστος και να μη σε εχει σα δουλα,τοτε παρε τα πραγματα σου κ πανε να τον βρεις να βρω κ εγω καποια καλυτερη απο σενα γτ εμενα η αξια μου ανεβαινει μερα με τη μερα ενω η δικη σου πεφτει".
Στις τελευταιες 4 καριολες που τραβιομουν κ τους το ειπα θυμωσαν κ με παρατησαν απο εγωισμο κ μετα απο 1-2 μηνες που τα βρηκαν μπαστουνια με αυτους που μπλεκαν αρχισαν να στελνουν "τι κανεις" "με ξεχασες" "ειχα γενεθλια κ δε με θυμηθηκες" "πως τα περνας" κ θελαν να ξαναμπλεξουμε αλλα μετα ειναι αργα.
Θα συνεχισω να το λεω σε καθε γυναικα για να δω ποια θα εχει τη ταπεινοτητα κ τη νοημοσυνη να καταλαβει ποια ειναι η θεση της,αν μεινω μονος μου δε πειραζει θα καταληξω κ εγω ταυλανδη οπως αρκετοι αλλα δε θα βολευτω γνωριζοντας τι μπορω να προσφερω.