Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Δεν ειναι για Ελληνιδα, αλλα ας το βαλω εδω.
Σχετικα με την αυτοκτονια του διασημου πλουσιου τηλεοπτικου σεφ Αντονι Μπουρντεν. Βγηκε βιβλιο για <Τις τελευταιες οδυνηρες ημερες του Μπουρντεν.>
Εκεινος ειδε σε φωτογραφιες την δικια του να ειναι και να χορευει με αλλον. Της στελνει μηνυμα <Δεν ζηλευω που σε βλεπω με αλλον αντρα. Δεν μου ανηκεις. Εισαι ελευθερη. Οπως σου ειπα. Οπως υποσχεθηκα. Οπως το εννοουσα πραγματικα. Αλλα εισαι ανευθυνη. Ησουν ριψοκινδυνη με την καρδια μου. Με τη ζωη μου.> Εκεινη του απαντα <Δεν το δεχομαι, δεν το ανεχομαι αυτο.> Εκεινος της στελνει <Μπορω να κανω κατι εγω;> Και εκεινη του απαντα <Σταματα να μου σπας τις μπαλες!!!> <Οκ.> της απαντησε. Μερικες ωρες αργοτερα αυτοκτονησε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.931
Πόντοι
9.297

Δεν ειναι για Ελληνιδα, αλλα ας το βαλω εδω.
Σχετικα με την αυτοκτονια του διασημου πλουσιου τηλεοπτικου σεφ Αντονι Μπουρντεν. Βγηκε βιβλιο για <Τις τελευταιες οδυνηρες ημερες του Μπουρντεν.>
Εκεινος ειδε σε φωτογραφιες την δικια του να ειναι και να χορευει με αλλον. Της στελνει μηνυμα <Δεν ζηλευω που σε βλεπω με αλλον αντρα. Δεν μου ανηκεις. Εισαι ελευθερη. Οπως σου ειπα. Οπως υποσχεθηκα. Οπως το εννοουσα πραγματικα. Αλλα εισαι ανευθυνη. Ησουν ριψοκινδυνη με την καρδια μου. Με τη ζωη μου.> Εκεινη του απαντα <Δεν το δεχομαι, δεν το ανεχομαι αυτο.> Εκεινος της στελνει <Μπορω να κανω κατι εγω;> Και εκεινη του απαντα <Σταματα να μου σπας τις μπαλες!!!> <Οκ.> της απαντησε. Μερικες ωρες αργοτερα αυτοκτονησε.
Φαινομενικά cool,εσωτερικά όμως μάλλον ήτο αιδοιοδουλος...τον θεώρησε αναλώσιμο η προκομμενη και τον ξαπεστειλε με μια ατάκα.
Παράδειγμα προς αποφυγήν.Το ότι κάποιος έχει λεφτά δεν σημαίνει ότι είναι χαρούμενος....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Λοιπόν έχω μια φίλη γιατρό που τον τελευταίο καιρό φαγώθηκε να μου κάνει κονε με μια τύπισσα ειδικά όταν έμαθε ότι χώρισα με την ουκρανεζα που είχα σχέση. Αρχικά μου το έριξε πλαγίως λέγοντας μου ότι καιρός είναι να βρω μια κοπέλα σοβαρή και μετρημένη και με σταθερή δουλειά και ότι οι ξένες είναι αναξιόπιστες ως γυναίκες σε μια σχέση και άλλες τέτοιες παπαριες που λένε οι ελληνίδες γυναίκες. Περιττό να πω ότι η σχέση μου με την ουκρανεζα ανέβασε πολύ το level μου στις ελληνίδες εκεί που γενικά δεν είχα και ιδιαίτερη απήχηση στις ελληνίδες ξαφνικά μετά τον χωρισμό μου με την ουκρανεζα πολλές ελληνίδες ενδιαφερθήκαν για κονε και γνωριμία μέσω κοινών γνωριμιών από τον κύκλο μου. Για να μπω στο θέμα τελικά έγινε το κονε με την ελληνίδα από την φίλη μου την γιατρό και βγήκα ραντεβού μαζί της για μια πρώτη γνωριμία. Όπως έγινε το πρώτο ραντεβού δεν υπήρξε δεύτερο της έβγαλα κόκκινη κάρτα!!! Έριξα μια κίτρινη και στην δεύτερη κίτρινη απευθείας αποβολή. Εγώ ως συμπέρασμα από όλο αυτό έχω να πω ότι οι ελληνίδες απέχουν χιλιόμετρα από τις ρωσίδες και τις ουκρανεζες και αυτό το ελλεινιδιστικο δεν μπορούν να το αποβάλλουν από τον χαρακτήρα τους εντελώς κενές με πολλές κοτσανες όταν μιλανε.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Λοιπόν έχω μια φίλη γιατρό που τον τελευταίο καιρό φαγώθηκε να μου κάνει κονε με μια τύπισσα ειδικά όταν έμαθε ότι χώρισα με την ουκρανεζα που είχα σχέση. Αρχικά μου το έριξε πλαγίως λέγοντας μου ότι καιρός είναι να βρω μια κοπέλα σοβαρή και μετρημένη και με σταθερή δουλειά και ότι οι ξένες είναι αναξιόπιστες ως γυναίκες σε μια σχέση και άλλες τέτοιες παπαριες που λένε οι ελληνίδες γυναίκες. Περιττό να πω ότι η σχέση μου με την ουκρανεζα ανέβασε πολύ το level μου στις ελληνίδες εκεί που γενικά δεν είχα και ιδιαίτερη απήχηση στις ελληνίδες ξαφνικά μετά τον χωρισμό μου με την ουκρανεζα πολλές ελληνίδες ενδιαφερθήκαν για κονε και γνωριμία μέσω κοινών γνωριμιών από τον κύκλο μου. Για να μπω στο θέμα τελικά έγινε το κονε με την ελληνίδα από την φίλη μου την γιατρό και βγήκα ραντεβού μαζί της για μια πρώτη γνωριμία. Όπως έγινε το πρώτο ραντεβού δεν υπήρξε δεύτερο της έβγαλα κόκκινη κάρτα!!! Έριξα μια κίτρινη και στην δεύτερη κίτρινη απευθείας αποβολή. Εγώ ως συμπέρασμα από όλο αυτό έχω να πω ότι οι ελληνίδες απέχουν χιλιόμετρα από τις ρωσίδες και τις ουκρανεζες και αυτό το ελλεινιδιστικο δεν μπορούν να το αποβάλλουν από τον χαρακτήρα τους εντελώς κενές με πολλές κοτσανες όταν μιλανε.

Αν μας αρέσει κάποια εμφανισιακά,μπορούμε να κάνουμε έστω και για λίγο...τους κινέζους σε μαλακίες που θα λένε.Επαναλαμβάνω,ΜΟΝΟ αν μας αρέσει εμφανισιακά και πάντα οι μαλακίες...μέχρι ένα όριο

Αν είναι ΚΑΙ μπάζο,ΚΑΙ λέει και μαλακίες,εννοείται :shit:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αν μας αρέσει κάποια εμφανισιακά,μπορούμε να κάνουμε έστω και για λίγο...τους κινέζους σε μαλακίες που θα λένε.Επαναλαμβάνω,ΜΟΝΟ αν μας αρέσει εμφανισιακά και πάντα οι μαλακίες...μέχρι ένα όριο

Αν είναι ΚΑΙ μπάζο,ΚΑΙ λέει και μαλακίες,εννοείται :shit:

πολύ όμορφη κοπέλα για τα ελληνικά στάνταρ, εξάλλου δεν θα έμπαινα στην διαδικασία για ραντεβού αν δεν μου έκανε το κλικ εμφανισιακά είδα φωτογραφίες της πριν προχωρήσω σε ραντεβού μαζί της.

Υ.Γ. και η φίλη μου δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να μου γνώριζε κάποια ''άσχημη'' ή χοντρή γιατί είχε δει την ουκρανέζα και ήξερε εκ των προτέρων σε τι level παίζω μπάλα και αν δεν μου άρεσε εμφανισιακά θα της τα έχωνα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
πολύ όμορφη κοπέλα για τα ελληνικά στάνταρ, εξάλλου δεν θα έμπαινα στην διαδικασία για ραντεβού αν δεν μου έκανε το κλικ εμφανισιακά είδα φωτογραφίες της πριν προχωρήσω σε ραντεβού μαζί της.

Υ.Γ. και η φίλη μου δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να μου γνώριζε κάποια ''άσχημη'' ή χοντρή γιατί είχε δει την ουκρανέζα και ήξερε εκ των προτέρων σε τι level παίζω μπάλα και αν δεν μου άρεσε εμφανισιακά θα της τα έχωνα

Από την άλλη,είναι και λίγο περίεργο μια όμορφη να ψάχνει γκόμενο από κονέ.Αυτό θα με έβαζε σε σκέψεις ότι κάτι μπορεί να τρέχει.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456

Μπορείς να μας αναφέρεις ατάκες που σου είπε στη συζήτηση για τις οποίες τις έριξες τις κίτρινες κάρτες;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Από την άλλη,είναι και λίγο περίεργο μια όμορφη να ψάχνει γκόμενο από κονέ.Αυτό θα με έβαζε σε σκέψεις ότι κάτι μπορεί να τρέχει.

32 χρ. είναι σαντ και από την άλλη έφαγα το αφήγημα ότι είναι καλή κοπέλα και ψάχνεται για σοβαρή σχέση και ότι δεν βρίσκει και γι' αυτό ήθελε η φίλη μου να μας κάνει το κονέ ντε και καλά

κοινός κλασικές μαλακίες των γυναικών

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μπορείς να μας αναφέρεις ατάκες που σου είπε στη συζήτηση για τις οποίες τις έριξες τις κίτρινες κάρτες;

θα σου πω μόνο το μεγαλύτερο φάουλ που έκανε και την έβγαλα κόκκινη κάρτα όταν με ρώτησε για πρώην σχέσεις μου. Απαράβατος κανόνας δεν μιλάμε για πρώην ειδικά σε πρώτο ραντεβού και γενικά αποφεύγουμε να πέσουμε σε λούμπα και να μιλήσουμε για κάποια πρώην. όταν με ρώτησε και ο τρόπος που με το ρώτησε ήταν για κόκκινη κάρτα και λήξη του ραντεβού

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
32 χρ. είναι σαντ και από την άλλη έφαγα το αφήγημα ότι είναι καλή κοπέλα και ψάχνεται για σοβαρή σχέση και ότι δεν βρίσκει και γι' αυτό ήθελε η φίλη μου να μας κάνει το κονέ

Όλα τα κλασικά δηλαδή

32 χρονών,όμορφη...αλλά ελεύθερη,θα'ναι ή χυσοδοχείο ή αγάμητη με απαιτήσεις

Όλες να ψάχνουν σοβαρή σχέση...και να μην βρίσκουν...περίεργο πράγμα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
θα σου πω μόνο το μεγαλύτερο φάουλ που έκανε και την έβγαλα κόκκινη κάρτα όταν με ρώτησε για πρώην σχέσεις μου. Απαράβατος κανόνας δεν μιλάμε για πρώην ειδικά σε πρώτο ραντεβού και γενικά αποφεύγουμε να πέσουμε σε λούμπα και να μιλήσουμε για κάποια πρώην. όταν με ρώτησε και ο τρόπος που με το ρώτησε ήταν για κόκκινη κάρτα και λήξη του ραντεβού

Θα έψαχνε αφορμή να σου πει ότι εσύ θα ήσουν ο τρίτος της :tooth:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

τρελές απαιτήσεις όπως διέκρινα δεν είχε, από όσο μπόρεσα να καταλάβω από την κουβέντα για κρυόκωλη και ξενέρωτη την έκοψα με τα γνωστά υπαρξιακά που έχουν οι ελληνίδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα έψαχνε αφορμή να σου πει ότι εσύ θα ήσουν ο τρίτος της :tooth:

:2funny::2funny::2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
υπαρχει πολυ καφριλα εκει εξω κι εδω μεσα αλλα σιγουρα εχουν παρει κι αυτες πολυ ψηλα τον αμανε.
αν μπορω να συντομευσω σε μια φραση το τι ζητανε....οπως ελεγε ενας σοφος στον τομεα παλιοφιλος...1 γερη δοση σεξ καθε μερα ειναι ιδανικη για να την εχεις σε εγρηγορση περιμενοντας την επομενη αλλα και σε σχετικη καταστολη για να μην σου γκρινοιαζει πολυ σε γενικες γραμμες.

Άμα κάποια έχει να γαμηθεί καιρό,σημαίνει ότι το σεξ δεν την ενδιαφέρει.Αν την ενδιαφέρει,πάντα θα'χει κανα μαλάκα έστω μόνο για να πηδιέται.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
υπαρχει πολυ καφριλα εκει εξω κι εδω μεσα αλλα σιγουρα εχουν παρει κι αυτες πολυ ψηλα τον αμανε.

συμφωνώ 100% για αυτό το κομμάτι από το post σου

1) υπάρχει πολύ καφρίλα και η εξήγηση είναι η παρατεταμένη αγαμία και η αφραγγία που έχει ο μέσος έλληνας

2) πήραν ψηλά τον αμανέ διότι οι άντρες το επέτρεψαν με την πυρφόρικη νοοτροπία

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
Όλα τα κλασικά δηλαδή

Όλες να ψάχνουν σοβαρή σχέση...και να μην βρίσκουν...περίεργο πράγμα
RESPECT.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Οι σεξολόγοι λένε ότι η γυναίκα που κάνει συχνά σεξ,φαίνεται.Δεν έχει νεύρα,είναι πιο χαμογελαστή,έχει ένα ελαφροκόκκινο χρώμα στο πρόσωπο,ακόμα και το περπάτημά της είναι διαφορετικό λόγω της πούτσας που τρώει στις τρύπες της.

Βλέπετε πολλές εσείς έξω να είναι έτσι;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
συμφωνώ 100% για αυτό το κομμάτι από το post σου

1) υπάρχει πολύ καφρίλα και η εξήγηση είναι η παρατεταμένη αγαμία και η αφραγγία που έχει ο μέσος έλληνας

2) πήραν ψηλά τον αμανέ διότι οι άντρες το επέτρεψαν με την πυρφόρικη νοοτροπία
Υπάρχει τεράστιο ποσοστό ηλιθίων ΣΚΑΤΟΠΙΡΦΟΡΩΝ που έχουν "φτιάξει" το κάθε μέσο μπάζο να νιώθει μουνάρα. Βλέπω γίνεται ο χαμός με δαύτους. Ερωτήλοι και αλοιφές γίνονται για τις γκόμενες. Για αυτό και πλέον αυτές έχουν τρελές απαιτήσεις.

Επίσης, η παρατεταμένη αγαμία την οποία αναφέρεις οφείλεται στο ότι υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστό ανδρών που δεν θέλουν με τίποτα να πάνε να πληρώσουν ιερόδουλη για σεξ - το θεωρούν μη φυσιολογικό. Αντιθέτως θεωρούν φυσιολογικότατο να τους μαδάει η κάθε γκόμενα οικονομικά και συναισθηματικά.
Σε έναν που έλεγα για πληρωμένο σεξ με κοίταγε σαν να του έλεγα ότι είμαι ΑΜΕΑ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Υπάρχει τεράστιο ποσοστό ηλιθίων ΣΚΑΤΟΠΙΡΦΟΡΩΝ που έχουν "φτιάξει" το κάθε μέσο μπάζο να νιώθει μουνάρα. Βλέπω γίνεται ο χαμός με δαύτους. Ερωτήλοι και αλοιφές γίνονται για τις γκόμενες. Για αυτό και πλέον αυτές έχουν τρελές απαιτήσεις.

Επίσης, η παρατεταμένη αγαμία την οποία αναφέρεις οφείλεται στο ότι υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστό ανδρών που δεν θέλουν με τίποτα να πάνε να πληρώσουν ιερόδουλη για σεξ - το θεωρούν μη φυσιολογικό. Αντιθέτως θεωρούν φυσιολογικότατο να τους μαδάει η κάθε γκόμενα οικονομικά και συναισθηματικά.
Σε έναν που έλεγα για πληρωμένο σεξ με κοίταγε σαν να του έλεγα ότι είμαι ΑΜΕΑ.

:thumbsup: :hi:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.402
Πόντοι
2.356
Πάντα θα λέμε, όσοι το βλέπουμε, ότι η ρίζα του κακού είναι η λεγόμενη "πιρφορική σκέψη". Αυτή η σκέψη έχει κάνει πολλούς συμπολίτες μας να χάσουν περιουσίες και ακόμα και τον ίδιο τους τον εαυτό.
Προσωπικά πλέον σκέφτομαι εντελώς "πρακτικιστικά". Δεν θα κάτσω να "επενδύσω" ούτε οικονομικά ούτε συναισθηματικά σε κάτι που δεν αξίζει. Δεν θα κυνηγάω την κάθε μία και θα γίνομαι αλοιφή. Προτιμώ τον πληρωμένο έντιμο έρωτα για να καλύπτω κομμάτι της βάσης των αναγκών του Μάσλοου. Αν έρθει κάποιος έρωτας καλώς να έρθει - πράγμα λίγο δύσκολο. Έχουν γίνει απίστευτα περίεργες οι γυναίκες πια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom