Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Βλέπετε πολλές εσείς έξω να είναι έτσι;

η απάντηση μου είναι όχι δεν βλέπω τέτοιες συνήθως πολύ σπάνια. Αντιθέτως όμως στο Κίεβο πριν τον πόλεμο έβλεπα πάρα πολλές

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.873
Πόντοι
6.946
Είμαστε στο τρίτο κύμα φεμινισμού.
Διέλυσαν ΣΚΟΠΙΜΑ οικογένεια, τρέλαναν τις γυναίκες ότι οι άντρες δεν χρειάζονται και ότι είναι απλά πορτοφόλια (άδεια ή γεμάτα) .
Πέρασαν γάμους γκεουλων(δεν έφτανε σύμφωνο) .
Πάνε για υιοθεσίες παιδιών, τους λείπουν τα κατοικίδια. Γονέας Α και Β και ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Το παιδί έχει ΜΑΝΑ και ΠΑΤΈΡΑ.
Τώρα είμαστε σε φάση τρανσ-και προσπάθειας επιβολής του ως φυσιολογικό.
Πέρασαν ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ σε ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ, δεν μιλάω για εφήβους.
Ο γάμος κατάντησε μια ΠΑΓΙΔΑ οικονομική και ψυχική εις βάρος του ΑΝΤΡΑ.

Ποιοι πυρφόροι και τρίχες κατσαρες, ότι φταίνε.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.404
Πόντοι
2.356
Πάντα θα λέμε, όσοι το βλέπουμε, ότι η ρίζα του κακού είναι η λεγόμενη "πιρφορική σκέψη". Αυτή η σκέψη έχει κάνει πολλούς συμπολίτες μας να χάσουν περιουσίες και ακόμα και τον ίδιο τους τον εαυτό.
Προσωπικά πλέον σκέφτομαι εντελώς "πρακτικιστικά". Δεν θα κάτσω να "επενδύσω" ούτε οικονομικά ούτε συναισθηματικά σε κάτι που δεν αξίζει. Δεν θα κυνηγάω την κάθε μία και θα γίνομαι αλοιφή. Προτιμώ τον πληρωμένο έντιμο έρωτα για να καλύπτω κομμάτι της βάσης των αναγκών του Μάσλοου. Αν έρθει κάποιος έρωτας καλώς να έρθει - πράγμα λίγο δύσκολο. Έχουν γίνει απίστευτα περίεργες οι γυναίκες πια.

Παραθέτω τη φράση με κόκκινο χρώμα για να σας πω και κάτι ακόμα που σχετίζεται τόσο με το οικονομικό - πρακτικό όσο και με τις γκόμενες - ελλεηνίδες.
Εγώ, πλέον, δεν διαθέτω αμάξι, επειδή ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ, αλλά και επειδή, πλέον, η συντήρησή του, δεν μου είναι και τόσο εύκολη όσο παλαιότερα. Περισσότερο όμως είναι ότι δεν μου χρειάζεται. Μπορώ να αγοράσω φυσικά, και μάλιστα αρκετά καλό. Ε, λοιπόν δεν θέλω προς το παρόν.

Τις προάλλες λοιπόν, μίλαγα με μια κοπέλα, μέτρια, κοντά στα 48, σκυλομάνα, μόνη της αυτή, και μου αποκρίθηκε "πώς θα πεις σε μια κοπέλα να πάτε για καφέ πχ" ... Κοινώς λέει η νοοτροπία να έχω αμάξι, άσχετα αν μου χρειάζεται ή όχι επειδή αυτές θέλουν τον "άντρα οδηγό".

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Υπάρχει τεράστιο ποσοστό ηλιθίων ΣΚΑΤΟΠΙΡΦΟΡΩΝ που έχουν "φτιάξει" το κάθε μέσο μπάζο να νιώθει μουνάρα. Βλέπω γίνεται ο χαμός με δαύτους. Ερωτήλοι και αλοιφές γίνονται για τις γκόμενες. Για αυτό και πλέον αυτές έχουν τρελές απαιτήσεις.

Επίσης, η παρατεταμένη αγαμία την οποία αναφέρεις οφείλεται στο ότι υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστό ανδρών που δεν θέλουν με τίποτα να πάνε να πληρώσουν ιερόδουλη για σεξ - το θεωρούν μη φυσιολογικό. Αντιθέτως θεωρούν φυσιολογικότατο να τους μαδάει η κάθε γκόμενα οικονομικά και συναισθηματικά.
Σε έναν που έλεγα για πληρωμένο σεξ με κοίταγε σαν να του έλεγα ότι είμαι ΑΜΕΑ.

Αυτό το θέμα γκόμενα ή πουτάνα το συζητάμε συχνά εδώ.

Πολλοί θέλουν και συναίσθημα γι'αυτό ψάχνουν μόνο γκόμενα.Εδώ κάποιοι παρακαλάνε τις πουτάνες να βγουν μαζί τους,ζητάνε γλωσσόφιλα,ακάποτα,για να νιώσουν την ψευδαίσθηση ότι έχουν γκόμενα.

Καταλαβαίνω ότι παίζει και πολλή μοναξιά,παίζει και ντροπή αν είσαι μπακούρι,αλλά υπάρχει κι ένα όριο στο πόσο χαμηλά θα πέσεις για να βρεις γκόμενα και πολλοί το ξεπερνάνε.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.404
Πόντοι
2.356
καλα προφανως και δεν ειναι νορμαλ να πληρωνεις για να κανεις σεξ.
σιγουρα οχι τακτικα εκτος απο καποιες μικρες φασεις στη ζωη μας μεχρι να ξαναβρουμε το δρομο μας
η απο μια ηλικια και μετα αν εχεις αποφασισει οτι δεν θελεις συντροφο και εχεις αποφαισσει να γερασεις μονος

Δυστυχώς έχεις δίκιο λογικά. Όμως επειδή έχουμε ξεφύγει από το κυματισμό της λογικής θα πρέπει να θεωρούμε, πλέον, ότι από άποψη οικονομική, πρακτική, ψυχική και ό,τι άλλο θες είναι ΝΟΡΜΑΛ να πηγαινεις με πληρωμένες και να φεύγεις. Τι να το κάνεις το φλερτ όταν είνια να χρειάζεται να χάσεις φαιά ουσία και λεφτά. Πείτε μου.

Κανένας δεν θέλει να γεράσει μόνος του - αλλά βλέπω ότι όσοι έχουν σύντροφο δεν είναι καθόλου καλά. Φυσικά θέλω σύντροφο και η μοναξιά είναι μια μαλακία από μία ηλικία και έπειτα, μια καταστροφή - αλλά πες μουμ πώς θα βρεις κάποια όταν η μέτρια στη πρώτη κουβέντα σου λέει ότι Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ. Και μιλάμε για μέτριες. Έχω επωνυμα και διευθύνσεις.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.404
Πόντοι
2.356
Πήγα διακοπές για 3 μέρες με έναν παλιό φίλο και κάθε τόσο με χτύπαγε στον ώμο και μου έλεγε: Καλά είσαι, μείνει έτσι, μόνο πουτάνες αδερφέ, τεράστια ταλαίπα οι σχέσεις, άκου με, και όσοι παντρεύονται υποφέρουν, άσε που οι χωρισμοί πάνε γόνατο..."

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Πήγα διακοπές για 3 μέρες με έναν παλιό φίλο και κάθε τόσο με χτύπαγε στον ώμο και μου έλεγε: Καλά είσαι, μείνει έτσι, μόνο πουτάνες αδερφέ, τεράστια ταλαίπα οι σχέσεις, άκου με, και όσοι παντρεύονται υποφέρουν, άσε που οι χωρισμοί πάνε γόνατο..."

Είναι οι ίδιοι που δεν μπορούν χωρίς σχέση

Και ακόμα και αν χωρίσουν άσχημα,πάλι ψάχνουν άλλη για να ξαναπαντρευτούν

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.404
Πόντοι
2.356

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
συμφωνω σε πολλα λιγο πολυ και τα πραγματα γινονται ολο και πιο δυσκολα αλλα παντα υπαρχουν γυναικες εκει εξω που θελουν ακομα το φυσιολογικο.

Λίγες και συνήθως όχι διαθέσιμες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πήγα διακοπές για 3 μέρες με έναν παλιό φίλο και κάθε τόσο με χτύπαγε στον ώμο και μου έλεγε: Καλά είσαι, μείνει έτσι, μόνο πουτάνες αδερφέ, τεράστια ταλαίπα οι σχέσεις άκου με!"

οι παντρεμένοι που έχουν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά και να σου πουν πως κακοπερνάνε μέσα στο έγγαμο βίο τους χαρακτηριστικά ένας φίλος παντρεμένος με παιδί μου είπε τώρα είμαι ''εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα''

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Κανένας δεν θέλει να γεράσει μόνος του - αλλά βλέπω ότι όσοι έχουν σύντροφο δεν είναι καθόλου καλά.

Άμα δεν είναι καλά,γιατί δεν χωρίζουνε;

Άσε,όλοι ψιλοβολεύονται από κάποια στιγμή και μετά,σου λέει αυτήν βρήκαμε,πού να βρίσκουμε άλλη,μας έμαθε,τη μάθαμε,που να ξαναψαχνόμαστε πάλι...

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.548
Πόντοι
2.256

Άσε,όλοι ψιλοβολεύονται από κάποια στιγμή και μετά,σου λέει αυτήν βρήκαμε,πού να βρίσκουμε άλλη,μας έμαθε,τη μάθαμε,που να ξαναψαχνόμαστε πάλι...
Η απαντηση ειναι πολυ ευκολη οταν δεν υπαρχουν παιδια, οταν υπάρχουν βαζεις πανω απο ολα την ηρεμια τους και καταπιεζεις τον εαυτο σου να εισαι με καποια που δεν γουσταρεις πλεον.Παραλληλα αμα εχεις τη δυνατοτητα κανεις και καμμια "καταδρομικη"

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.548
Πόντοι
2.256
Παντως μη βλεπετε το ποτηρι μισοαδειο, η Αττικη εχει πολυ ψωμι ειδικα σε ηλικιες 35-40+ που με λιγα πραγματα μπορεις να εχεις γερα πηδηματα σε σταθερη βαση

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Παντως μη βλεπετε το ποτηρι μισοαδειο, η Αττικη εχει πολυ ψωμι ειδικα σε ηλικιες 35-40+ που με λιγα πραγματα μπορεις να εχεις γερα πηδηματα σε σταθερη βαση

η Αττική όντως έχει, αλλά η υπόλοιπη Ελλάδα και κυρίως η επαρχία είναι τα πράγματα πολύ χάλια

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
Για τις σοβαρές σχέσεις, που χρειάζεται να συνυπάρχεις καιρό με μια γυναίκα και πολύ περισσότερο στο γάμο...παίζει μεγάλο ρόλο πόσο προετοιμασμένος είσαι : είτε απ τις πρώτες σχέσεις μαθήματα, είτε απ τον πατέρα σου ,είτε απ τους φίλους και τα μαθήματα -παθήματα τους....
Π.χ. ένας δικός παλιός φίλος που λίγο μεγαλύτερος ήταν και παντρεύτηκε νωρίτερα μου έλεγε επίμονα και ξεκάθαρα: με δεδομένο ότι θα μαλώνεις στο γάμο σου (δεν συζητιέται καν αυτό) διάλεξε απλά με ποια θα μαλώνεις !! - Δηλαδή ? τον ρωτούσα... - '' Διάλεξε τουλάχιστον να είναι όμορφη ή έξυπνη ή πλούσια ή όλα μαζί για να αξίζουν τα μαλώματα που θα υπάρχουν έτσι κι αλλιώς'''

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.123
Πόντοι
11.146
Κανένας δεν θέλει να γεράσει μόνος του - αλλά βλέπω ότι όσοι έχουν σύντροφο δεν είναι καθόλου καλά. Φυσικά θέλω σύντροφο και η μοναξιά είναι μια μαλακία από μία ηλικία και έπειτα, μια καταστροφή
.

...μαγκες η μοναχικοτητα θελει μεγαλα αρχιδια! Θελει να τα 'χεις βρει με το εαυτο σου, που ειναι και το πιο δυσκολο!

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.548
Πόντοι
2.256
.

...μαγκες η μοναχικοτητα θελει μεγαλα αρχιδια! Θελει να τα 'χεις βρει με το εαυτο σου, που ειναι και το πιο δυσκολο!
Η μοναχικοτητα δεν σου γκρεμιζει τα παντα, το να χωρισεις και να βλεπεις με το ρολοι τα παιδια σου και αυτα να δεχονται πλυση εγκεφαλου ειναι ισοπεδωτικο.Γιατι οταν η μανα ζηταει διαζυγιο υπαρχει δικαιολογια και "στρογγυλεμα" στα παιδια, αμα δεν γουσταρει ο αντρας ειναι γκομενακιας,περναει κριση ηλικιας, ερωτευτηκε κτλ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
η ανταμοιβη για τον κοπο και το ρισκο σου μπορει να ειναι η απολυτη ευτυχια η και οχι

συνήθως η ανταμοιβή τις περισσότερες των περιπτώσεων είναι η ''απόλυτη καταστροφή''

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.123
Πόντοι
11.146
το να παρεις τη μεγαλη αποφαση και να προχωρησεις θελει ακομα μεγαλυτερα.
να βαλεις λιγο στην ακρη τα θελω σου και να παρεις την ευθυνη ενος και στην συνεχεια κι αλλων ανθρωπων θελει ακομα πιο πολυ τολμη.
να δωσεις τον καλυτερο σου εαυτο χωρις δευτερες σκεψεις και πισινες.
να πας κοντρα στο ρευμα της εποχης και να ρισκαρεις τα παντα εμπιστευομενος ενα αλλο ανθρωπο κανοντας αυτο για το οποιο ηρθες στον κοσμο αυτο.
η ανταμοιβη για τον κοπο και το ρισκο σου μπορει να ειναι η απολυτη ευτυχια η και οχι
...μαγκα, διαφωνουμε καθετα σε ολα!!!!

• Like
Αντιδράσεις: sapaki

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
οχι αδερφε δεν ειναι το δειγμα του σαη ο κανονας της κοινωνιας. αρνουμαι να το πιστεψω.
οσοι δοκιμασαν και κατεληξαν εδω ειναι λογικο να εχουν μια πικρια και απαισιοδοξια.

δεν χρησιμοποιώ το site ως δείγμα αλλά την πραγματική ζωή και αυτά που βλέπω σε καθημερινή βάση. Μάλλον τα βλέπεις λίγο ρομαντικά τα πράγματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom