Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 876 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 92 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.991

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.417
Πόντοι
3.296
μια γυναικα που στα 25 δε εχει κανει δε ειναι ψυχακι,απλα δε κανει ξεπετες και ειναι της σχεσης,και ετσι οπως εχουν γινει οι αντρες που μονο ξεπετες θελουν αυτη η κοπελα δε θα γαμηθει με ξεπετα αλλα με σχεση μονο γιατι οποια κανει ξεπετα ειναι πουτανα,και τελως παντων οι αποψεις μας καθολου δε ταιριαζουν,εισαι ανηθικος τελος ενω εγω ειμαι σοβαρος,μη ξανααναπτυξουμε αυτο το θεμα τελος.
Αν εσυ αγορινα μου εισαι χαρουμενος κανενα προβλημα
Απλα οταν περνας απο πορτες να σκυβεις φιλε :confused:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αν εσυ αγορινα μου εισαι χαρουμενος κανενα προβλημα
Απλα οταν περνας απο πορτες να σκυβεις φιλε :confused:
δικαιωμα σου να πιστευεις πως ειναι ολες πουτανες και καμια σωστη και ολες κερατωνουν,εισαι λαθος για μενα λοιπον τελειωνει η συζητηση γιαυτο το θεμα καλη συνεχεια.

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Πριν κανα 2μηνο σκηνικο.. add στο φεις σε γκομενα ακυρη τελειως,μιλαμε,ολα καλα για κανα 3ημερο,υπονοουμενα ψηνεται φουλ,γελακια,ποτε θα βρεθουμε κτλπ..ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΛΟΚ.Μου εχει ξανατυχει.Σιγουρα εχει τυχει και σε αλλους πολλους. Κατι τετοια βλεπω και μετα βριζω τις ελλεινιδες και σιχτιριζω με το ποσο καθυστερημενες ειναι και μας την λενε και απο πανω εδω καποιοι.
Γλυτωσε η κοπελα

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Πριν κανα 2μηνο σκηνικο.. add στο φεις σε γκομενα ακυρη τελειως,μιλαμε,ολα καλα για κανα 3ημερο,υπονοουμενα ψηνεται φουλ,γελακια,ποτε θα βρεθουμε κτλπ..ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΛΟΚ.Μου εχει ξανατυχει.Σιγουρα εχει τυχει και σε αλλους πολλους. Κατι τετοια βλεπω και μετα βριζω τις ελλεινιδες και σιχτιριζω με το ποσο καθυστερημενες ειναι και μας την λενε και απο πανω εδω καποιοι.
εμενα μου ειχε τυχει κατι ακομα πιο κουλο,ειχα προσεγγισει μια απο τη σχολη μου,ολα καλα της λεω επειδη ελειπα εκεινη τη μερα μπορεις να μου δωσεις το μαθημα?και μου λεει ναι ,της λεω εχεις φβ λεει ναι μου το δινει,παω σπιτι της στελνω γεια και τι βλεπω?δε μπορω να της στειλω μυνημα γιατι με ειχε μπλοκαρισμενο,απορω γιατι μου το εδωσε αφου με μπλοκαρε μετα μιλαμε κουλη συμπεριφορα.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
εμενα μου ειχε τυχει κατι ακομα πιο κουλο,ειχα προσεγγισει μια απο τη σχολη μου,ολα καλα της λεω επειδη ελειπα εκεινη τη μερα μπορεις να μου δωσεις το μαθημα?και μου λεει ναι ,της λεω εχεις φβ λεει ναι μου το δινει,παω σπιτι της στελνω γεια και τι βλεπω?δε μπορω να της στειλω μυνημα γιατι με ειχε μπλοκαρισμενο,απορω γιατι μου το εδωσε αφου με μπλοκαρε μετα μιλαμε κουλη συμπεριφορα.

Μηπως ηταν καμια ανεγγιχτη ρε?Αυτες τα κανουν κατι τετοια,εχε τον νου σου.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
976
Πόντοι
86
Έχω μια απορία και μιλάω σοβαρά.Οι τσατσαδες μένουν στα μπουρδέλα όταν δεν δουλεύουν;Μένω στη επαρχία χτύπησα το κουδούνι αργία ήταν τα φώτα και ήταν μέσα και μια άλλη φορά είδα παντοφλες

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Μηπως ηταν καμια ανεγγιχτη ρε?Αυτες τα κανουν κατι τετοια,εχε τον νου σου.
Δε μπορώ να ξέρω τι ήταν,πάντως στα καλά της δεν ήταν συγουρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχω μια απορία και μιλάω σοβαρά.Οι τσατσαδες μένουν στα μπουρδέλα όταν δεν δουλεύουν;Μένω στη επαρχία χτύπησα το κουδούνι αργία ήταν τα φώτα και ήταν μέσα και μια άλλη φορά είδα παντοφλες
Χαχα ωραίες απορίες έχεις χαχα,οι 15 φορές πόσες γίναν τώρα πηγές και άλλες φορές?

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
376
Πόντοι
26
Τι καλύτερο από το να δουλεύεις από το σπίτι;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κοίτα να δεις σύμπτωση; Την ίδια απορία έχω κι εγώ καιρό. Ενδιαφέρομαι για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.066
Πόντοι
1.056
Εσεις που παραπονιεστε με αυτες απο τα social media, να ξερετε εχουν διαφορετικη νοοτροπια..

Παντα μια γυναικα μιλαει με καποιον αλλον και βρηκε καποιο συμφερον και ακυρωσε ολους τους αλλους..
Η καποια αλλη για να μην της ζαλιζεις το μουνι σου το εδωσε για να ξεμπερδευει..

Υπαρχουν βεβαια και οι αλλες σε πολυ μικρο ποσοστο πιο φυσιολογικες που στο εδωσαν για να κανετε παιχνιδι..

Απο κει και περα ξεκιναει το ματς.., αυτος με το καλυτερο παιχνιδι κερδιζει την γκομενα..χαχα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εσεις που παραπονιεστε με αυτες απο τα social media, να ξερετε εχουν διαφορετικη νοοτροπια..

Παντα μια γυναικα μιλαει με καποιον αλλον και βρηκε καποιο συμφερον και ακυρωσε ολους τους αλλους..
Η καποια αλλη για να μην της ζαλιζεις το μουνι σου το εδωσε για να ξεμπερδευει..

Υπαρχουν βεβαια και οι αλλες σε πολυ μικρο ποσοστο πιο φυσιολογικες που στο εδωσαν για να κανετε παιχνιδι..

Απο κει και περα ξεκιναει το ματς.., αυτος με το καλυτερο παιχνιδι κερδιζει την γκομενα..χαχα
Εννοείς από τα τίντερ ?

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.494
Πόντοι
446
η τυπισσα ξερογλειφοταν για πουτσα λεμε..την εγραφα κιολας φαντασου..θα ξυπνησε ενα πρωι ασχημα μαλλον :jerking2:

Jabberwocky

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2020
Like
110
Πόντοι
0
Για τα social networks το παρακάτω δυστυχώς ή ευτυχώς είναι αλήθεια:
My-life.jpg

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Γενικα για τα social media ρε μαν..
ολες αυτες που η γνωριμία γίνεται μεσω σόσιαλ πρεπει η πουτσα να πέφτει στο πρώτο ραντεβου..οποτε η μέγγενη ειναι μονόδρομος

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
μεγγενη....το λεω και θα το ξαναλεω εις τους αιώνας των αιωνων :zfuck:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
εχω ανεβάσει γκόμενα με τα ρουχα στο κρεβάτι αφου πέρασε το κατωφλι της πορτας του σπιτιου,και χωρις πολλα πολλα της κατέβασα με μισος το παντελόνι και τη γαμουσα διχως αυριο με πλαγιαστο...Δεν πρόλαβε το κοριτσι να πάρει ανάσα.,ουτε και εγω ειχα την υπομονη να γδυθω.Για να μην αναφέρω ολες αυτες τις περιπτωσεις που δεν προλάβαμε καν να φτάσουμε σπιτι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
οπως μου λεει και ενας φίλος....(καλος μαλακας και αυτος,σχεσάκιας-παντοφλάκιας με τα μπούνια) ..."ωραια και τι καταλαβαινεις,δεν μπορεις να την γαμήσεις αλλη μερα η εστω την επόμενη?"....ΟΧΙ του λεω γιατι με το που την αφήσω σπιτι,αυτη ηδη εχει στειλει μηνυμα στον επόμενο....το κατάλαβες του λεω?? οχι μου λεει.....:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom