baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
μην ξοδευεις να εχεις και για τον γαμο πασατεμπο να κερνας.μα την κερναω παγωτο
βολτες και παρατακια
μην ξοδευεις να εχεις και για τον γαμο πασατεμπο να κερνας.μα την κερναω παγωτο
βολτες και παρατακια
Μόλις διάβασα περί fashion design και finance, βάρεσε το scamalert..Τυπε κατα 90% μαλλον δικαιωθηκες.......
Κατεβαινω παραλια Θεσσαλονικης για τζοκινγκ ,μπας και ξεχασω το "κινεζικο ονειρο" βλεποντας καβλακια να χυνουν με τον ιδρωτα μου..
...τετοιες ωρες θα ειχα αναγκη απo εναν Sad Man για να πνιξω τον πονο μου! Ουτε καν καβλακια. Μονο Sad ,να κραζουμε παρεα !
Πολλους!!! Απο αλεξ αθηναιο εσενα βαλκανιο αργυροτοχο κλπ μεχρι…σαντ δημητρακη κμαν πουσυ και ζανκλοντ! Τρελαινομαι να διαβαζω τα παντα απ τα πιο λογικα μεχρι τα πιο ακραια και παλαβαΣτράτο ποιά μέλη γουστάρεις να διαβάζεις?
Ο,τι και να κλεισουν,η παραλια θα μεινει ελευθερη αδερφουλη..Παρτον να πατε να τα πιειτε σε κανα μπαρακι ρε τυπε… απο βδομαδα μπορει να ναι κλειστα τα παντα…
Πηγαινε παρε κι ενα διαρκειας τοτε μπας και μας φερει ο Καρυ κανα σεντερ μπακ και δε παμε αστανα με τους…παππουδες πισω!Ο,τι και να κλεισουν,η παραλια θα μεινει ελευθερη αδερφουλη..
Αυτη τη στιγμη εχω φαει ηττα...ακομα και τη Μπελουτσι να μου φερουν,εγω θελω την Κινεζουλα... θελω ασιατικο φρεσκο μουνακι..
Οι Ελλεηνιδες δε χανονται...μια ζωη θα τις τρωμε στη μαπα..
Πιο πιθανο να παω για κοντοσουβλι στη Χαριλαου παρα σε μπαρακι !
τι ???? δεν εισαι ερωτευμενος με την Ειρήνη ?θελω να ερωτευτω μια πιτσιρικα
Μόλις διάβασα περί fashion design και finance, βάρεσε το scamalert..
Όπου βλέπεις Κινέζα καλό νέτο,με δυνατές φωτό
και λέξεις όπως investor,finance,economics,κ.λ.π.
είναι σκαμάρισμα...
Πρόκειται για προφίλ που δεν είναι καν Ευρώπη,
αλλά ορίζουν μία ευρωπαϊκή πόλη στο Tinder και αρχίζουν το ψάρεμα.
Στη Γερμανία σε κάθε 20-25 προφίλ,παίζει και ένα τέτοιο.
Τα κάνω report.
Όσο για τη βιντεοκλήση,όντως θα έβλεπες μία ασιάτισσα,
αλλά αν της έλεγες να σου δείξει έξω από το παράθυρό της,
θα σου έλεγε όχι..
Πηγαινε παρε κι ενα διαρκειας τοτε μπας και μας φερει ο Καρυ κανα σεντερ μπακ και δε παμε αστανα με τους…παππουδες πισω!
Άμα δει ότι δεν τσιμπάς να στείλεις λεφτά,θα εξαφανιστεί μόνη της...Να τη μπλοκαρω στο what 's app τυπε?
μα και εξω που βγαινουν πλεον για ποτο με τα βιας ειναι ντυμενες...αν ηταν στο χερι τους δε θα φοραγανε τιποταΈχετε παρατηρήσει τη νέα τάση στα γυναικεία μαγιώ; Μπροστά μια λεπτή λωρίδα υφάσματος και πιο φαρδύ πίσω. Κάποτε ήταν το αντίθετο, μπροστά φαρδύ και πίσω κορδόνι. Τήνουμε προς το ανάποδο στριγκ. Στο μέλλον μόνο ένα κορδόνι θα υπάρχει μπροστά να χωρίζει τα μουνόχειλα για να μη μπλέκονται μεταξύ τους.
Προβλέψιμο, έχει συμβεί σε πολλούς, το πάνε αργά - αργά. Μπλόκαρε την, χάνεις το χρόνο σου.Απιστευτο κι ομως αληθινο...Προτου αλεκτωρ λαλησει..
Το αφηγημα μαλλον καταρρεει και ο Βαλκανιος Πουτσαρας δικαιωνεται Μηπως οι Κινεζουλες διαβαζουν bou?
Μηπως πισω απο τις Κινεζουλες κρυβονται Ελλεηνιδες? ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ?
Σημερα το απογευμα πανω στην κουβεντα ...ξεφουρνισε την απαγορευμενη λεξη 'investments' στα... bitcoins!
Αυτο ηταν...μ' ελουσε κρυος ιδρωτας! Λεω μεσα μου..δεν ειναι δυνατον Υψιστε να πεφτω θυμα συνωμοσιας
Τη ρωταω λοιπον... αφου ασχολειται με fashion design,τι δουλεια εχουν τα bitcoins? Μου απαντησε οτι το κανει συμπληρωματικα...και οτι ειναι συνηθης επενδυση στην Κινα Επισης εδειξε φανερα ενοχλημενη επειδη στην τελικη (οντως) δε μου ζητησε κατι επ' αυτου,αντιθετα εγω την στριμωξα με συνεχομενες ερωτησεις ,μεχρι που μπουχτισε και ελεγε οτι δεν την εμπιστευομαι...
Μυστηρια περιπτωση ..Οχι μονο δε ζητησε χρηματα ,αλλα ουτε επισης διαφημιζε ποσα βγαζει οπως ανεφερε ο John65 στο σχετικο θρεντ περι Τιντερ, ως οδηγια πλοηγησης για του αρχαριους στο σπορ... Διαβεβαιωσε πολλακις οτι η βασικη της απασχοληση ειναι το fashion design ασουμε..και οτι δεν εχει αναγκη απο τετοια κολπα(ελευθερη μεταφραση)....Επισης μιλαμε μια εβδομαδα στο what s app και εχει φωτο που στα ματια μου φαινεται γνησια...Λετε να ειμαι τοσο μπαγλαμας??
Δε ξερω τυπε, αλλα εχω ξενερωσει γιατι ηθελα πολυ να ξεμουνιασω μια ευγενη Κινεζουλα. ΕΠΙΣΗΣ μετα την ανακριση που επεσε,της ζητησα με διπλωματικο τροπο βιντεοκληση και...αρνηθηκε. Ενω τις προηγουμενες μερες το ειχε προτεινει εμμεσα αυτη...το παιζει θιγμενη και βαρυ πεπονι,ΑΚΡΙΒΩΣ οπως οι Ελλεηνιδες...Σχεδον Βατερλω... Ενιωσα οπως οι Ελληνες πολιτικοι στα Eurogroup!
Παππουτσι απ τον τοπο σου και ας ειναι μπαλωμενο.. ? Η μηπως η καχυποψια μου ..εγινε εμμονη?
Να τη μπλοκαρω στο what s app? Η να το παιξω Κινεζος μεχρι να ερθει Αυγουστο? Βοηθηστε.. μαγνκες
Δεν τρολαρω ,μιλαω ειλικρινα 100%
Λες και ακούω τον παππού μουμα και εξω που βγαινουν πλεον για ποτο με τα βιας ειναι ντυμενες...αν ηταν στο χερι τους δε θα φοραγανε τιποτα
Και πού ειναι το προβλημα τύπεμα και εξω που βγαινουν πλεον για ποτο με τα βιας ειναι ντυμενες...αν ηταν στο χερι τους δε θα φοραγανε τιποτα
Μόλις διάβασα περί fashion design και finance, βάρεσε το scamalert..
Όπου βλέπεις Κινέζα καλό νέτο,με δυνατές φωτό
και λέξεις όπως investor,finance,economics,κ.λ.π.
είναι σκαμάρισμα...
Πρόκειται για προφίλ που δεν είναι καν Ευρώπη,
αλλά ορίζουν μία ευρωπαϊκή πόλη στο Tinder και αρχίζουν το ψάρεμα.
Στη Γερμανία σε κάθε 20-25 προφίλ,παίζει και ένα τέτοιο.
Τα κάνω report.
Όσο για τη βιντεοκλήση,όντως θα έβλεπες μία ασιάτισσα,
αλλά αν της έλεγες να σου δείξει έξω από το παράθυρό της,
θα σου έλεγε όχι..
Σε κανένα bitcoin δε θα σου επενδύσει ότι της στείλεις η Κινέζα.Δεν καταλαβαινω.
Να σε σπρωξει να ασχοληθεις με bitcoin. Μαλιστα.
Εδω ολοκληρο κρατος, το Ελ Σαλβαδορ, το κατεστησε νομικο απο καθε αποψη, νομισμα. Να πληρωνεις φορους κλπ
H Κινεζα, ή καθε ασιατισσα, απο το να σε βαλει να ασχοληθεις με αυτο,
σαν τι θα κερδισει;;;;