Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ειμαστε η ατυχη γενια!
μικροι μας φτυνανε οι γκομενες για τους μεγαλους!
Μεγαλωσαμε και μας φτυνουν για τους μικρους… :confused:
ρε καραμανη ετσι ειναι η ζωη. εισαι 46 και ειμαι 40. δε πολυγουσταρουν ποια οι μικρες τι να κανουμε δεν ειναι φυσιολογικο? δε πρεπει να σπαζεσαι η να τις βριζεις. δεν εχει νοημα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Ελλάδα αν σου κάτσει σχέση με γκόμενα που απλά να βλέπεται,δηλαδή μια αδύνατη γαμήσιμη,θεωρείσαι απ'τους κωλόφαρδους.Εκεί έχουμε καταντήσει,κυρίως η γενιά άνω των 30.

Βλέπεις κάτι πιτσιρίκια με 6αρια-7αρια γκόμενες που ο 30-40 για να βγάλει 6αρι και 7αρι ελλεεινίδα θα πρέπει να'χει τα κέρατά του,λεφτά,δουλειά,στατους,κύκλο και εννοείται τύχη.
6-7 βγαζουν οι ανεργοι και οι επαιτες , γιατι ο ανταγωνισμος ειναι σαν και εσενα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Δυστυχως ετσι ειναι… εγω στα 46 νιωθω τη ζωη να φευγει… περασε το τρενο και το χασαμε…
θα γινοταν αυτο...τουλαχιστον το διασκεδασες? εγω καλα περασα παντως..να ειχα και ενα σωστο γκομενακι για κατι πιο σοβαρο ακομα καλυτερα.Φυσικα δε πιστευω σε αιωνιοτητες και μαλακιες αλλα θα γουσταρα να εκανα ενα παιδι πλεον. Και δε με νοιαζει την εκανα τη ζωη μου δοξα το θεο οι εμπειριες ειναι πολλες. δεν μου λειπει κατι.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Δυστυχως οχι δε το διασκεδασα… Μου εχουν μεινει απειρα απωθημενα και ειμαι παρα πολυ μεγαλος για να τα κανω πραξη τωρα…

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
30-35 εκανα τα καλυτερα γαμησια με ολες τις ηλικιες,9ρι 10ρι 8ρι και ειχα τις περισσοτερες επιτυχιες ακομα και οταν ημουν 20-25.Ειναι μια ηλικια για εναν αντρα που ολες οι γυναικες δειχνουν respect.

Ε δεν έκανες και τίποτα σπουδαίο,εδώ μέσα όλοι έχουν γαμήσει 9αρια και 10αρια,σιγά το πράμα :grin:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
6-7 βγαζουν οι ανεργοι και οι επαιτες , γιατι ο ανταγωνισμος ειναι σαν και εσενα
Οι πρώτοι με τα επιδόματα και οι δεύτεροι με την είσπραξη από φανάρια, Ερμού, ηλεκτρικό μπορεί και 8αρι και να το κερνάνε Ακάνθους :confused: και ο σαντμαν να τις χαζεύει από το παράθυρο του λεωφορείου :shockedeyes:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Δυστυχως οχι δε το διασκεδασα… Μου εχουν μεινει απειρα απωθημενα και ειμαι παρα πολυ μεγαλος για να τα κανω πραξη τωρα…
ωραια χεστο πλεον οτι εγινε εγινε παρτο αλλιως...ειναι μονοδρομος αυτο π σου λεω

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Δυστυχως ετσι ειναι… εγω στα 46 νιωθω τη ζωη να φευγει… περασε το τρενο και το χασαμε…
καραμαναρε τιποτα δεν χαθηκε ολα ειναι μπροστα μας ρε λεβεντη.
μην μασας και ολα θα τα βρουμε μπροστα μας.καλα και κακα.
ετσι ειναι η πουτανα η ζωη δυστυχως η ευτυχως.
τουλαχιστον ανασαινουμε..
κατι ειναι και αυτο.
πιστεψε με.
φιλικα παντα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Τι τρεχει επιτελους μ αυτες τις Κινεζες;; :think:

cool11. Παντα μπροστα απο την εποχη του!

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Δεν ειχα ποτε κυκλους παρεες (ειδικα μεικτες) φιλους να διασκεδασω…κατι φιδια μονο που ευτυχως τους απομακρυνα… μονος μου εκανα και τα ταξιδια και πολλα πραγματα…
Επισης εχω παρα πολλα απωθημενα απο μουνια που δε γαμησα λογω δικιας μου μαλακιας αλλα και αυτων που με απερριψαν…
Ειμαι 46 με ερωτικη εμπειρια…16! :confused:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δεν ειχα ποτε κυκλους παρεες (ειδικα μεικτες) φιλους να διασκεδασω…κατι φιδια μονο που ευτυχως τους απομακρυνα… μονος μου εκανα και τα ταξιδια και πολλα πραγματα…
Επισης εχω παρα πολλα απωθημενα απο μουνια που δε γαμησα λογω δικιας μου μαλακιας αλλα και αυτων που με απερριψαν…
θες να παμε για ποτο φιλε ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
τσιμυ εσυ? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom