Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Απιστευτο κι ομως αληθινο...Προτου αλεκτωρ λαλησει..:headbang:

Το αφηγημα μαλλον καταρρεει και ο Βαλκανιος Πουτσαρας δικαιωνεται:confused::confused::confused::confused: Μηπως οι Κινεζουλες διαβαζουν bou?

Μηπως πισω απο τις Κινεζουλες κρυβονται Ελλεηνιδες? ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ?

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Σημερα το απογευμα πανω στην κουβεντα ...ξεφουρνισε την απαγορευμενη λεξη 'investments' στα... bitcoins!

Αυτο ηταν...μ' ελουσε κρυος ιδρωτας! Λεω μεσα μου..δεν ειναι δυνατον Υψιστε να πεφτω θυμα συνωμοσιας:cartman::cartman::cartman:

Τη ρωταω λοιπον... αφου ασχολειται με fashion design,τι δουλεια εχουν τα bitcoins? Μου απαντησε οτι το κανει συμπληρωματικα...και οτι ειναι συνηθης επενδυση στην Κινα:face-medical-mask::think: Επισης εδειξε φανερα ενοχλημενη επειδη στην τελικη (οντως) δε μου ζητησε κατι επ' αυτου,αντιθετα εγω την στριμωξα με συνεχομενες ερωτησεις ,μεχρι που μπουχτισε και ελεγε οτι δεν την εμπιστευομαι...

Μυστηρια περιπτωση ..Οχι μονο δε ζητησε χρηματα ,αλλα ουτε επισης διαφημιζε ποσα βγαζει οπως ανεφερε ο John65 στο σχετικο θρεντ περι Τιντερ, ως οδηγια πλοηγησης για του αρχαριους στο σπορ...:undecided: Διαβεβαιωσε πολλακις οτι η βασικη της απασχοληση ειναι το fashion design ασουμε..και οτι δεν εχει αναγκη απο τετοια κολπα(ελευθερη μεταφραση)....Επισης μιλαμε μια εβδομαδα στο what s app και εχει φωτο που στα ματια μου φαινεται γνησια...Λετε να ειμαι τοσο μπαγλαμας??

Δε ξερω τυπε, αλλα εχω ξενερωσει γιατι ηθελα πολυ να ξεμουνιασω μια ευγενη Κινεζουλα. ΕΠΙΣΗΣ μετα την ανακριση που επεσε,της ζητησα με διπλωματικο τροπο βιντεοκληση και...αρνηθηκε. Ενω τις προηγουμενες μερες το ειχε προτεινει εμμεσα αυτη...το παιζει θιγμενη και βαρυ πεπονι,ΑΚΡΙΒΩΣ οπως οι Ελλεηνιδες...Σχεδον Βατερλω... Ενιωσα οπως οι Ελληνες πολιτικοι στα Eurogroup!

Παππουτσι απ τον τοπο σου και ας ειναι μπαλωμενο.. ? Η μηπως η καχυποψια μου ..εγινε εμμονη?

Να τη μπλοκαρω στο what s app? Η να το παιξω Κινεζος μεχρι να ερθει Αυγουστο?:tooth: Βοηθηστε.. μαγνκες:think:

Δεν τρολαρω ,μιλαω ειλικρινα 100% :thumbsup:
Τυπε αν θες πληροφοριες για Κινα, ριξε μια ματια σε αυτο το εκπληκτικο καναλι ενος Αμερικανου που παντρευτηκε Κινεζα και εζησε καποια χρονια εκει.
Μιλαει εξω απο τα δοντια για ολα, πουτανες, κλπ

Εδω ενα για το scamming:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Άμα δει ότι δεν τσιμπάς να στείλεις λεφτά,θα εξαφανιστεί μόνη της...

Εγώ παραλίγο να την πατήσω όταν πρωτοξεκίνησε το συγκεκριμένο κόλπο,
απλά γιατί συνέπεσε το Match με το Oktoberfest,
οπότε αρχικά η γκόμενα μου πούλησε ένα αληθοφανές παραμύθι,
ότι ήρθε για το Oktoberfest..
Έκανα βιντεοκλήση,όπου έπαιζε Κινέζα σε περίεργο φωτισμό,
καλύτερη από το μέσο όρο,αλλά όχι αυτή των φωτογραφιών.
Την είχα ρωτήσει ποια ώρα/μέρα θα πάει στο Oktoberfest και αντί να μου απαντήσει,
μου το γύρισε στα..........bitcoins...:confused:
Mετά της είπα να μου δείξει τη θέα από το μπαλκόνι της και κάπου εκεί,
της τελείωσαν τα επιχειρήματα..

Ακολουθουν αποσπασματικες απαντησεις της απο το προχθεσινο ανακριτικο στριμωγμα:undecided:

-"Νo connection,fashion design is my main focus and finance is my spare time investment project with cryptocurrency (the same as Bitcoin)
What do you want to express? Why should i explain to you?"

-"This is my business area,why shοuld i explain? I didn t suggest you to invest with me.
Do you think i let you invest with me? i won t convince you,you can t keep up with my investment . I don t want you to invest with me. I won t make you videocall now because you doubted me"

-"I don t feel safe abou you now.A man who doesn t believe me why should i meet you? You were suspicious of me just now
I am an independent person. I can make money myself. Why should I be suspected? I have to explain myself"

-"I thought you were the one i was looking for,but it turns out you are not.
Let s go with the flow,but you disappointed me too much. i don t like being suspected"

Η ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΡΓΑ Η ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ :tooth:
....ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΜΩΣ,ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑ ..ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΣΕ ΜΠΑΡΟΥΤΙ:think::think::think::think:

ΔΕΝ ΤΗ ΜΠΛΟΚΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ " ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ":tooth:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
σλάβες ρε καραμάναρε, ποιές κινέζες..όλη η ομορφιά του κόσμου
Τυπε μου δε τις γουσταρω καθολου τις σλαβισσες!!! Μεσογειο θελω! Ελεεινιδες, Αλβανεζες, Κυπριες… τετοια πραματα… κι ας ειναι καριολαρες! :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Τυπε μου δε τις γουσταρω καθολου τις σλαβισσες!!! Μεσογειο θελω! Ελεεινιδες, Αλβανεζες, Κυπριες… τετοια πραματα… κι ας ειναι καριολαρες! :confused:
τοτε θα σου χρειαστει εκτος απο καρπουζι και μπολικη υπομονη

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Δεν καταλαβαινω.
Να σε σπρωξει να ασχοληθεις με bitcoin. Μαλιστα.
Εδω ολοκληρο κρατος, το Ελ Σαλβαδορ, το κατεστησε νομικο απο καθε αποψη, νομισμα. Να πληρωνεις φορους κλπ

H Κινεζα, ή καθε ασιατισσα, απο το να σε βαλει να ασχοληθεις με αυτο,
σαν τι θα κερδισει;;;;

Eμενα δε μ 'εβαλε να ασχοληθω,αντιθετα εγω τη ρωτουσα συνεχεια πληροφοριες λες και ειμαι ο αστυνομος Μπεκας..

Πανω στην κουβεντα ειπε τη λαθος λεξη ... και πιαστηκα απο εκει :confused:

Eνω μιλουσαμε,μου λεει καποια στιγμη "i leave you now to see my investments ,talk you later"...επειτα ξεκινησαν οι ερωτησεις μου...και τις απαντησεις τις σας τις εδωσα παραπανω:confused::confused::confused::confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
κυπριες μαρεσουν και μενα..ειναι και πιο ευκολες (για τους ελληνες)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
σλάβες ρε καραμάναρε, ποιές κινέζες..όλη η ομορφιά του κόσμου

Φιλαρακι μυστης που πηγαινοερχεται Beograd μου λεει οτι και αυτες εχουν σηκωσει λιγακι τον...αμανε:confused:

Καμια σχεση με παλιοτερα..... Εγω εχω αλλη απορια τυποι μου....

Ο Κασιδοκωστας με τοση λαμπρη σταδιοδρομια...πως κατεληξε με την Ταμτα????:confused::confused::confused::confused::confused: Τη σπιτωσε κιολας...

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
έπαιξες μπάλα με κύπριες,πως τις είδες?παπούτσι απ΄τον τόπο τους είναι κι αυτές μου φαίνεται
εχω ζησει κυπρο εχω δουλεψει μερικα καλοκαιρια. Ναι ειναι πολυ ευκολες,ψαχνουν καλαμαρα μπας και την κανουν για ελλαδα..οι κυπριοι γενικως ειναι πολυ μαλακες.Φυσικα εχω κανει πολλα σκηνικα και να σου πω την αληθεια το μετανιωσα που απερριψα
καποιες περιπετειες...αλλα ημουν σε αλλη φαση

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
εχω ζησει κυπρο εχω δουλεψει μερικα καλοκαιρια. Ναι ειναι πολυ ευκολες,ψαχνουν καλαμαρα μπας και την κανουν για ελλαδα..οι κυπριοι γενικως ειναι πολυ μαλακες.Φυσικα εχω κανει πολλα σκηνικα και να σου πω την αληθεια το μετανιωσα που απερριψα
καποιες περιπετειες...αλλα ημουν σε αλλη φαση
Γι αυτό στη σχολή τις είχαμε όπως τις Σερραίες ... μπαμ και γεια σας ... Κύπριες αν όχι περισσότερο, τουλάχιστον συμφεροντολόγες σαν Ελλεηνίδες ... επίπεδο εμπιστοσύνης ούτε στο περίπτερο για τσιγάρα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Γι αυτό στη σχολή τις είχαμε όπως τις Σερραίες ... μπαμ και γεια σας ... Κύπριες αν όχι περισσότερο, τουλάχιστον συμφεροντολόγες σαν Ελλεηνίδες ... επίπεδο εμπιστοσύνης ούτε στο περίπτερο για τσιγάρα
εχεις δικιο αλλα εγω προσωπικα δεν εμπιστευμαι καμια...αλλωστε πλεον τις διαβαζω τις γυναικες

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ελλάδα αν σου κάτσει σχέση με γκόμενα που απλά να βλέπεται,δηλαδή μια αδύνατη γαμήσιμη,θεωρείσαι απ'τους κωλόφαρδους.Εκεί έχουμε καταντήσει,κυρίως η γενιά άνω των 30.

Βλέπεις κάτι πιτσιρίκια με 6αρια-7αρια γκόμενες που ο 30-40 για να βγάλει 6αρι και 7αρι ελλεεινίδα θα πρέπει να'χει τα κέρατά του,λεφτά,δουλειά,στατους,κύκλο και εννοείται τύχη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ελλάδα αν σου κάτσει σχέση με γκόμενα που απλά να βλέπεται,δηλαδή μια αδύνατη γαμήσιμη,θεωρείσαι απ'τους κωλόφαρδους.Εκεί έχουμε καταντήσει,κυρίως η γενιά άνω των 30.

Βλέπεις κάτι πιτσιρίκια με 6αρια-7αρια γκόμενες που ο 30-40 για να βγάλει 6αρι και 7αρι ελλεεινίδα θα πρέπει να'χει τα κέρατά του,λεφτά,δουλειά,στατους,κύκλο και εννοείται τύχη.
30-35 εκανα τα καλυτερα γαμησια με ολες τις ηλικιες,9ρι 10ρι 8ρι και ειχα τις περισσοτερες επιτυχιες ακομα και οταν ημουν 20-25.Ειναι μια ηλικια για εναν αντρα που ολες οι γυναικες δειχνουν respect.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom