Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Τυπε αν θες πληροφοριες για Κινα, ριξε μια ματια σε αυτο το εκπληκτικο καναλι ενος Αμερικανου που παντρευτηκε Κινεζα και εζησε καποια χρονια εκει.Απιστευτο κι ομως αληθινο...Προτου αλεκτωρ λαλησει..
Το αφηγημα μαλλον καταρρεει και ο Βαλκανιος Πουτσαρας δικαιωνεται Μηπως οι Κινεζουλες διαβαζουν bou?
Μηπως πισω απο τις Κινεζουλες κρυβονται Ελλεηνιδες? ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ?
Σημερα το απογευμα πανω στην κουβεντα ...ξεφουρνισε την απαγορευμενη λεξη 'investments' στα... bitcoins!
Αυτο ηταν...μ' ελουσε κρυος ιδρωτας! Λεω μεσα μου..δεν ειναι δυνατον Υψιστε να πεφτω θυμα συνωμοσιας
Τη ρωταω λοιπον... αφου ασχολειται με fashion design,τι δουλεια εχουν τα bitcoins? Μου απαντησε οτι το κανει συμπληρωματικα...και οτι ειναι συνηθης επενδυση στην Κινα Επισης εδειξε φανερα ενοχλημενη επειδη στην τελικη (οντως) δε μου ζητησε κατι επ' αυτου,αντιθετα εγω την στριμωξα με συνεχομενες ερωτησεις ,μεχρι που μπουχτισε και ελεγε οτι δεν την εμπιστευομαι...
Μυστηρια περιπτωση ..Οχι μονο δε ζητησε χρηματα ,αλλα ουτε επισης διαφημιζε ποσα βγαζει οπως ανεφερε ο John65 στο σχετικο θρεντ περι Τιντερ, ως οδηγια πλοηγησης για του αρχαριους στο σπορ... Διαβεβαιωσε πολλακις οτι η βασικη της απασχοληση ειναι το fashion design ασουμε..και οτι δεν εχει αναγκη απο τετοια κολπα(ελευθερη μεταφραση)....Επισης μιλαμε μια εβδομαδα στο what s app και εχει φωτο που στα ματια μου φαινεται γνησια...Λετε να ειμαι τοσο μπαγλαμας??
Δε ξερω τυπε, αλλα εχω ξενερωσει γιατι ηθελα πολυ να ξεμουνιασω μια ευγενη Κινεζουλα. ΕΠΙΣΗΣ μετα την ανακριση που επεσε,της ζητησα με διπλωματικο τροπο βιντεοκληση και...αρνηθηκε. Ενω τις προηγουμενες μερες το ειχε προτεινει εμμεσα αυτη...το παιζει θιγμενη και βαρυ πεπονι,ΑΚΡΙΒΩΣ οπως οι Ελλεηνιδες...Σχεδον Βατερλω... Ενιωσα οπως οι Ελληνες πολιτικοι στα Eurogroup!
Παππουτσι απ τον τοπο σου και ας ειναι μπαλωμενο.. ? Η μηπως η καχυποψια μου ..εγινε εμμονη?
Να τη μπλοκαρω στο what s app? Η να το παιξω Κινεζος μεχρι να ερθει Αυγουστο? Βοηθηστε.. μαγνκες
Δεν τρολαρω ,μιλαω ειλικρινα 100%
Μιλαει εξω απο τα δοντια για ολα, πουτανες, κλπ
Εδω ενα για το scamming: