baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
θες να σου παρω κετσαπ και μουσταρδα να την βγαλεις κανα μηνα?να πατε μπαρε με τα κομενακια σας παρεα θα περασετε καλα
θες να σου παρω κετσαπ και μουσταρδα να την βγαλεις κανα μηνα?να πατε μπαρε με τα κομενακια σας παρεα θα περασετε καλα
Ούτε εγώ είχα πολλές παρέες μιας και από τη φύση μου είμαι λίγο σπιτάκιας. Παρομοίως έχω μετανιώσει για γαμήσια που έχασα. Όμως, έχω κάνει την αυτοκριτική μου, έχω δει τι με γεμίζει και τι όχι και, πλέον, είμαι καλά. Ποτέ δεν είναι αργά να ξαναπιάσεις τη ζωή στα χέρια σου. Ξεκίνα με κάτι απλο, πήγαινε για ένα ποτάκι με τον πούσιΔεν ειχα ποτε κυκλους παρεες (ειδικα μεικτες) φιλους να διασκεδασω…κατι φιδια μονο που ευτυχως τους απομακρυνα… μονος μου εκανα και τα ταξιδια και πολλα πραγματα…
Επισης εχω παρα πολλα απωθημενα απο μουνια που δε γαμησα λογω δικιας μου μαλακιας αλλα και αυτων που με απερριψαν…
Ειμαι 46 με ερωτικη εμπειρια…16!
κανω διατροφη ρε Ζαφειρη δεν τρωω τετοιαθες να σου παρω κετσαπ και μουσταρδα να την βγαλεις κανα μηνα?
καλα κανεις αλλα πρεπει να μου πεις την διατροφη σου που επιοτρεπονται τυρογαριδακια.κανω διατροφη ρε Ζαφειρη δεν τρωω τετοια
μονο οταν πινω τα ουισκακια μου εξαλλου γυμναζομαι και τα καιωκαλα κανεις αλλα πρεπει να μου πεις την διατροφη σου που επιοτρεπονται τυρογαριδακια.
Και αριστερος και ανεμβολιαστος;;; Θα με πεθανεις…Ούτε εγώ είχα πολλές παρέες μιας και από τη φύση μου είμαι λίγο σπιτάκιας. Παρομοίως έχω μετανιώσει για γαμήσια που έχασα. Όμως, έχω κάνει την αυτοκριτική μου, έχω δει τι με γεμίζει και τι όχι και, πλέον, είμαι καλά. Ποτέ δεν είναι αργά να ξαναπιάσεις τη ζωή στα χέρια σου. Ξεκίνα με κάτι απλο, πήγαινε για ένα ποτάκι με τον πούσι
να σ καει το λαπτοπι ρε κεραταΚαι αριστερος και ανεμβολιαστος;;; Θα με πεθανεις…
Δεν ειμαι στο λαπτοπ απ το αιφον μπαινω…να σ καει το λαπτοπι ρε κερατα
α οκ τοτεΔεν ειμαι στο λαπτοπ απ το αιφον μπαινω…
ποσα μπεργκερ μακ τρως?να σ καει το λαπτοπι ρε κερατα
Ειχα επιβαλει προσωπικη …καραντινα στον εαυτο μου! Διαλογιζομουν αλλα δεν απεδωσε κατι τελικα…α οκ τοτε
να σ κανω μια ερωτηση αν θες απαντα
τοσο καιρο π δεν εμπαινες ειχες θεματα η απλα το βαρεθηκες?
πολυ μαγκια αυτο καλα εκανεςΕιχα επιβαλει προσωπικη …καραντινα στον εαυτο μου! Διαλογιζομουν αλλα δεν απεδωσε κατι τελικα…
πρεπει να σε αναλαβω αφιλοκερδως μου φαινεται να ισιωσειςΕιχα επιβαλει προσωπικη …καραντινα στον εαυτο μου! Διαλογιζομουν αλλα δεν απεδωσε κατι τελικα…
Λατρευω Τζακ Κερουακ εχω διαβασει σχεδον τα παντα του!!! Γενικα γουσταρω πολυ Μπητ φαση και Μπαροοουζ και Γκινσμπεργκ και Φερλινγκεττι… αλλα Τζακ ειναι η μεγαλη αδυναμια!πολυ μαγκια αυτο καλα εκανες
διαβαζες τιποτα ??
ο κερουακ σ αρεσει ?? ταλαιπωρημενος ανθρωπος
εγω φοιτητης τον διαβαζα πολυ
ρε φιλε σε λατρευωΛατρευω Τζακ Κερουακ εχω διαβασει σχεδον τα παντα του!!! Γενικα γουσταρω πολυ Μπητ φαση και Μπαροοουζ και Γκινσμπεργκ και Φερλινγκεττι… αλλα Τζακ ειναι η μεγαλη αδυναμια!
Με ενεπνευσε σε πολλα ταξιδια μου η φαση του Σαλ Παρανταιζ στο Δρομο… Πολυ μεγαλος Αμερικανος!
ρε φιλε σε λατρευω
αγαπαω τους μπιτ και το ουρλιαχτο το γυμνο γευμα οτι εχει γραψει η ιδιοφυια του μπαροουζ και ο κερουακ φυσικα
ο κερουακ προσωπικα τον νιωθω πιο κοντα μ
μοναχικος ταξιδιωτης στη ζωη φιλε
τι τα θες
ρε ενα αντιτυπο του μοναχικου ταξιδιωτη που ειχα δευτερο επειδη το πρωτο μ το ειχε αγορασει μια καλη φιλη το ξεχασα στο τρενο απο αμστερνταμ αεροδρομιοουρλιαχτο Γυμνο γευμα… ολη η Μπητ γενια! Γροθια στο στομαχι!!!
μοναχικος ταξιδιωτης! Ετσι γυρισα τη μιση ευρωπη… μεταξυ 08 και 18 ΜΟΝΟΣ με τη βαλιτσα μου και μπαινοβγαινοντας στα μπαρ και δε το μετανιωνω καθολου!
μπαφο ? κατι τετοιο αφου δε θες να πω μηχανηπουσυ πες μου κατι που θα ηθελες να αγορασεις ?μην πεις μηχανη.
καλα ρε μαλακα σοβαρα ρουφας? παιρνω αποψεις τι θα ηταν αυτο που θα ηθελες να αγορασεις σε λογικα πλαισια βεβαια.ρε ενα αντιτυπο του μοναχικου ταξιδιωτη που ειχα δευτερο επειδη το πρωτο μ το ειχε αγορασει μια καλη φιλη το ξεχασα στο τρενο απο αμστερνταμ αεροδρομιο
στα ελληνικα βεβαια το βιβλιο το ξεχασα στο τραπεζακι η στο καθισμα διπλα μ
εκδοση τσεπης δε θυμαμαι εκδοτικο οικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μπαφο ? κατι τετοιο αφου δε θες να πω μηχανη