pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
μηχανη τωρα σε λεωκαλα ρε μαλακα σοβαρα ρουφας? παιρνω αποψεις τι θα ηταν αυτο που θα ηθελες να αγορασεις σε λογικα πλαισια βεβαια.
μηχανη τωρα σε λεωκαλα ρε μαλακα σοβαρα ρουφας? παιρνω αποψεις τι θα ηταν αυτο που θα ηθελες να αγορασεις σε λογικα πλαισια βεβαια.
σε λιγο τι θα μου πεις?μηχανη τωρα σε λεω
στο μοναχικο ταξιδιωτη στο κεφαλαιο του λονδινου περιγραφει αναλυτικα τη διαδρομη π κανει στο κεντρο του λονδινου για να παει σε μια παμπ νομζιωουρλιαχτο Γυμνο γευμα… ολη η Μπητ γενια! Γροθια στο στομαχι!!!
μοναχικος ταξιδιωτης! Ετσι γυρισα τη μιση ευρωπη… μεταξυ 08 και 18 ΜΟΝΟΣ με τη βαλιτσα μου και μπαινοβγαινοντας στα μπαρ και δε το μετανιωνω καθολου!
επειδη ειπες να μην πω μηχανη γι αυτο το λεωσε λιγο τι θα μου πεις?
να παρεις την μηχανη και απο πισω την καλη σου και να ανεμίζουν τα μαλλια της καθως θα πηγαινετε για ποτάκι ?στο μοναχικο ταξιδιωτη στο κεφαλαιο του λονδινου περιγραφει αναλυτικα τη διαδρομη π κανει στο κεντρο του λονδινου για να παει σε μια παμπ νομζιω
περναει μεσα απο κατι παρκα
οταν εμεινα ενα βραδυ λονδινο σε μια πακιστανικη πανσιον χοτελ κοντα στο παλατι του μπακινγχαμ κανα δεκαλεπτο αποφασισα να μην μεινω οτυτε λεπτο στο δωματιο
ετσι πηγα σοχο με τα ποδια δευτεριατικα βραδυ
δεν ειχα σκοπο να χαλασω ουτε σεντσι για ταξι , στις πολεις οταν ταξιδεψω προτιμω το περπατημα
ο μαλακας δεν μ κοψε να κανω την διαδρομη του τζακ που την περιγραφει αναλυτικα
στα ιδια μερη ηταν κεντρο κεντρο στο μπιγκ μπεν κλπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
επειδη ειπες να μην πω μηχανη γι αυτο το λεω
αραξε κλιματιστικουμπα στους 19,πιες ενα μπραντυ,αναψε πουρακλα Μπαρος θα μας κανει μαθηματα για τις ελλεεινιδεςνα παρεις την μηχανη και απο πισω την καλη σου και να ανεμίζουν τα μαλλια της καθως θα πηγαινετε για ποτάκι ?
κανω μια ερωτηση και σοβαρη απαντηση δεν παιρνω,θα ανοιξω νημα τι θα αγοραζατε που δεν το χρειαζεσται αλλα δεν ειναι αχρηστο.να παρεις την μηχανη και απο πισω την καλη σου και να ανεμίζουν τα μαλλια της καθως θα πηγαινετε για ποτάκι ?
22 το εβαλα , 19 δεν αντεχεις , βγαζεςι χνωτο σαν να είσαι Ελβετία για σκιαραξε κλιματιστικουμπα στους 19,πιες ενα μπραντυ,αναψε πουρακλα Μπαρος θα μας κανει μαθηματα για τις ελλεεινιδες
περιμενω να μας ανοιξεις τα δεκα πρωτα κεφαλάια για να ερθω να βαλω την υπογραφη μου.αραξε κλιματιστικουμπα στους 19,πιες ενα μπραντυ,αναψε πουρακλα Μπαρος θα μας κανει μαθηματα για τις ελλεεινιδες
26-27 και κοιμαμαι με σεντονι.22 το εβαλα , 19 δεν αντεχεις , βγαζεςι χνωτο σαν να είσαι Ελβετία για σκι
ε ναι βρε μαλακα , αφου εχεις ενα δωμάτιο σαν παπουτσοθήκη , 1Χ1,5 , κανονικα ορθιος πρεπει να κοιμασαι καρφωμενος στον τοιχο σαν τον Χριστο , που να χωρεσεις εκει μεσαπεριμενω να μας ανοιξεις τα δεκα πρωτα κεφαλάια για να ερθω να βαλω την υπογραφη μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
26-27 και κοιμαμαι με σεντονι.
στη ντουλαπα κοιμαμαι.ε ναι βρε μαλακα , αφου εχεις ενα δωμάτιο σαν παπουτσοθήκη , 1Χ1,5 , κανονικα ορθιος πρεπει να κοιμασαι καρφωμενος στον τοιχο σαν τον Χριστο , που να χωρεσεις εκει μεσα
Κουσούρι από τότε με τις παντρεμένες ?στη ντουλαπα κοιμαμαι.
με παντρεμενες ποτεΣ.Κουσούρι από τότε με τις παντρεμένες ?
ευτυχως που εισαι φτωχος και ειναι αδεια και χωράςστη ντουλαπα κοιμαμαι.
με παντρεμενες ποτεΣ.
τον οκτωμβρη που θα βγαλεις τα χειμωνιατικα δωσε μου τα καλοκαιρινα.ευτυχως που εισαι φτωχος και ειναι αδεια και χωράς
δεν βγαζω αγορινατον οκτωμβρη που θα βγαλεις τα χειμωνιατικα δωσε μου τα καλοκαιρινα.
και πιστευα οτι δευτερη φορα ρουχο δεν φορουσες.δεν βγαζω αγορινα
αυτα τα κανετε εσεις οι φτωχατζες , 2 δωματια μονο ντουλαπες εχω , στο ενα χειμερινα στο αλλο καλοκαιρινα
δεν πακεταρω σαν αλβανος στα ναυλον με καμφορα για να μην τα φαει ο σκορος
Σωβρακα πλενεις τύπε?δεν βγαζω αγορινα
αυτα τα κανετε εσεις οι φτωχατζες , 2 δωματια μονο ντουλαπες εχω , στο ενα χειμερινα στο αλλο καλοκαιρινα
Τυπε πρόσεξε μην ξυπνήσεις σουρωμενος κάνα πρωί και μπεισ σε λάθος δωμάτιοδεν βγαζω αγορινα
σε πηδαγε κανας πλουσιος και εμαθες τα μυστικά μας ?Σωβρακα πλενεις τύπε?
Οι πλουσιοι ποτέ δεν πλενουν σωβρακα, τα πετανε και παιρνουν καινουργια