Μεγάλος Λευκός
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Like
- 1.049
- Πόντοι
- 216
Η πουτσα του Στρατου Καραμανη ειναι φοβος και τρομος!
παλιά κολπα απαντησης τυπε , μπορουσες και καλυτεραΝα σου μιλησω για τα παντα, αρκει να ισχυουν
Γουσταρεις να ακους ιστοριες για σωβρακα και κυλοτες?
Θα πρεπει να τις αναζητησεις αλλου
ε νταξει τα κανουν αυτα καποιες τα θελουνεΣαν τους πλειστηριασμους πρωτης κατοικιας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκασε ρε μαλακα αηδιασα
το βρακακι της το μυρισες ? για πεςΤι να χτυπησει μωρε το γλυκο μου
Σιγα μην αγοραζει ρε τυπε,παιρνει απο τις γκομενες τουπρεπει να εισαι περίπτωση μεγάλη..
1. διαβασες συντευξη του Σταλονε , απορω αν μπορει να δωσει συνεντευξη ο τυπος
2. απο οτι διαβασες σου εμεινε το σκηνικό με το σωβρακο ...
μηπως εισαι απο εκεινους που αγοράζουν φορεμενα σωβρακα και κιλότες για να τα φορεσεις κουκουλα στο κεφαλι και να κοιμασαι μυριζωντας τα ...?
μαλακα τι ανωμαλιες μας εκρυβες τοσα χρόνια ?
παλιά κολπα απαντησης τυπε , μπορουσες και καλυτερα
να ξερεις εμεις εδω δεν παρεξηγουμε
σωβρακα θες , απλα πες το και εγινε , ειμαστε το make a wish σε πιο χαρντκορ κατασταση
και συ που το ξερεις?ε νταξει τα κανουν αυτα καποιες τα θελουνε
ειδικα οι νεες κοπελες π εχουν δει ολες τισ τσοντες extreme
καμια σχεση
γαμιουνται απιστευτα
χααχαχχαΣιγα μην αγοραζει ρε τυπε,παιρνει απο τις γκομενες του
ηθελες μια εσανς κατρουλιλας με λιγο μουνοζουμο ε?Α τωρα που το λες...
Μια φορα μονο, ειπα στη Ροζυ να μου αφησει ενα κυλοτακι πριν φυγει για να το εχω στο μαξιλαρι μου
Τι στο διαολο ρε φιλε, ολη μερα το φορουσε και τιποτα δεν μυριζε
καλα ρε και αφησες την κοπελα να φυγει ξεβρακωτη? τι τζεντλεμεν.Α τωρα που το λες...
Μια φορα μονο, ειπα στη Ροζυ να μου αφησει ενα κυλοτακι πριν φυγει για να το εχω στο μαξιλαρι μου
ενω εσυ σε πορνοξενοδοχειο ειναι η σοβαροτητα προσωποποιημένημια αλλη φορα της εβαλα μπανανα στη μουνα
δλδ μουνακι αλλα τεσπα
κουβαλαγα τη μπανανα στον πριαμο μαλακες
μεσα στη ζωηνη
σαν οπλο
ε τι να κραταω μια μπανανα σε πορνοξενοδοχειο ειναι κωμικο
η ροζυ ειναι αυτη με τις γαμπες σαν μπουκαλες δυτη που ανεβαζε κατι φωτο μες στην βρωμα με πατατακια στο πατωμα?Α τωρα που το λες...
κατσε εδω θα κονομησουμε ρουχαλακια απο τον νιπλ,τι νουμερο φοραει δεν μας ειπε.πεστε τα ολα παιδια μπραβο σας ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
Της ζήτησε συγνώμη πρώτα όπως με τη σφαλιάρακαλα ρε και αφησες την κοπελα να φυγει ξεβρακωτη? τι τζεντλεμεν.
Ε σε λιγο εσανς μουνοζουμου ηλπιζα ειναι η αληθεια, αλλά τιποταηθελες μια εσανς κατρουλιλας με λιγο μουνοζουμο ε?
Άλλα πεντε βρακια ειχε ρε τύπε, με βαλιτσα ειχε ερθει να με βρει και να μεινουμε μαζι καποιες μερεςκαλα ρε και αφησες την κοπελα να φυγει ξεβρακωτη? τι τζεντλεμεν.
πατατακια βρηκες?Ε σε λιγο εσανς μουνοζουμου ηλπιζα ειναι η αληθεια, αλλά τιποτα
Πεντακαθαρη η ατιμη
ναι που αμα την τιναζες απο κανα μπαλκονι θα επεφτε ενας φουρνος απο πραγματα σε ψιχουλαη ροζυ ειναι αυτη με τις γαμπες σαν μπουκαλες δυτη που ανεβαζε κατι φωτο μες στην βρωμα με πατατακια στο πατωμα?
Αλλη ηταν αυτη τύπεΤης ζήτησε συγνώμη πρώτα όπως με τη σφαλιάρα