pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τωρα τι κανει αυτη ??
γαμος ?
γαμος ?
Οχι, αυτη ηταν η πενταγιωτισσαη ροζυ ειναι αυτη με τις γαμπες σαν μπουκαλες δυτη που ανεβαζε κατι φωτο μες στην βρωμα με πατατακια στο πατωμα?
ηταν χονδρη;ναι που αμα την τιναζες απο κανα μπαλκονι θα επεφτε ενας φουρνος απο πραγματα σε ψιχουλα
Και ουτε ενα δεν καταφερες να μουσκεψεις ρε τυπεΕ σε λιγο εσανς μουνοζουμου ηλπιζα ειναι η αληθεια, αλλά τιποτα
Πεντακαθαρη η ατιμη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άλλα πεντε βρακια ειχε ρε τύπε, με βαλιτσα ειχε ερθει να με βρει και να μεινουμε μαζι καποιες μερες
σορρυ...γιου φαουλ..Οχι, αυτη ηταν η πενταγιωτισσα
εχει παρει σκουπα ρομποτ και μολις τελειωσει ανοιγει το συρταρι που μαζευει τα ψιχουλα και τα απλωνει σε μια φετα ψωμιτωρα τι κανει αυτη ??
γαμος ?
My bad ... τις μπερδεύω τις χοντρές μου φαίνονται όλες ίδιεςΑλλη ηταν αυτη τύπε
Ειχες βγαλει και την φλουδα?μια αλλη φορα της εβαλα μπανανα στη μουνα
γεια σ ρε μαγκαεχει παρει σκουπα ρομποτ και μολις τελειωσει ανοιγει το συρταρι που μαζευει τα ψιχουλα και τα απλωνει σε μια φετα ψωμι
τι ρωτας ρε μαλακα και εσυ μεσα στην νυχτα , τι λες να ηταν ?ηταν χονδρη;
την ξεφλουδισε ρεΕιχες βγαλει και την φλουδα?
Ρε τύπε την πενταγιωτισσα μεχρι κι εγω την θεωρω χοντρηπενταγιο δεν ειναι χοντρη παντως
μπορει να το γυρισε στις ανωμαλιες ο αλεξ.τι ρωτας ρε μαλακα και εσυ μεσα στην νυχτα , τι λες να ηταν ?
την ξεφλουδισε ρε
την πηρε την ξεφλουδισε και την εβαλε στο στομα οπωςς στις τσοντες ε μετα εκανε πως παιρνει πιπα και μετα τη δαγκωσε λιγο
ε μετα εκανε παιχνιδι με την κλειτοριδα και μετα της την εβαλα λιγακι μεσα την εγλειφα κλπ κλπ
Δεν το ειχα σκεφθει αυτο ρε τύπε, με προβληματισες τωραΚαι ουτε ενα δεν καταφερες να μουσκεψεις ρε τυπε
εχω να την δω καιρο μαλλονΡε τύπε την πενταγιωτισσα μεχρι κι εγω την θεωρω χοντρη
κανα βαγονι του μετρο ηταν ? για να λες εσυ χοντρη ..Ρε τύπε την πενταγιωτισσα μεχρι κι εγω την θεωρω χοντρη
εισαι σιγουρος τυπε?Ρε τύπε την πενταγιωτισσα μεχρι κι εγω την θεωρω χοντρη
ασε μην το σκεφτεσαι τωρα , κρατα το 20ευρω που εβαλα εγω στοιχημαΔεν το ειχα σκεφθει αυτο ρε τύπε, με προβληματισες τωρα