το αυτοκινητο τωρα με το κρυο χρειαζεται, που να περιμενεις μαζι με την γκομενα εξω στο κρυο για λεωφορειο ή ταξι, καλα να εχει αυτη δικο της αυτοκινητο αν ειναι απο 30 και κατω ειναι πολυ δυσκολο,γιατι σε τετοιες ηλικιες οτι βγαζουν σε δουλειες τα χαλανε, ειτε δουλευουν 4 ωρα και δεν τους περισσευει μια, αρα αυτος που θα πρεπει να εχει το αυτοκινητο εισαι εσυ, διαφορετικα η αλλη λογικο να σου δωσει ακυρο αν δεν διαθετεις ενα καλο αυτοκινητο,Κακώς που γελάνε οι φίλοι με το σχόλιό σου.
Εγώ αυτό που γράφεις το εφαρμόζω στο έπακρο.
Και δεν είμαι σε καμία ανέχεια προς το παρόν. Έχω λεφτά να πάρω αμάξι κ μάλιστα καλό μεταχειρισμένο. Είχα αμάξι 15 χρόνια μέχρι που ένας μεθυσμένος με κοπανησε σε φανάρι κ βγήκα ολική. Από τότε κ λόγω εργασίας που ήταν δίπλα δεν αγόρασα.
Σήμερα πλέον δεν μπορώ να έχω αμάξι. Δεν υπάρχουν θέσεις στάθμευσης και ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ..
Ναι, χίλιες φορές να μου πουν ΟΧΙ για αυτό το λόγο. Καλύτερο ξεσκαρτάρισμα από αυτό ούτε στα ονειρά μου δεν θα είχα...
Οποία θα θέλει θα με θέλει κ με το μετρό. Αλλιώς άντε στο διάολο.
Και δεν είναι θεμα ούτε τσιγκουνιας ούτε πεσιμισμού. Είναι θέμα προτεραιοτήτων.
τωρα η αλλη σε τιποτα παλιατζουρες σαπακια αυτοκινητα δεν μπαινουν , τι στορι μετα να βγαζει και να ανεβαζει στο ινστα, ξερεται αυτα τα γνωστα που ειναι βραδυ παιζει η μουσικη στο αυτοκινητο και ο χορηγουλης-αγαπουλης-ταξιτζης αχνοφαινεται στο τιμονι.