Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 20.587
- Πόντοι
- 32.478
Φίλε εσύ έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι στην Αθήνα σήμερα δεν χρειάζεται αυτοκίνητο και ότι όσοι έχουν είναι ανόητοι γιατί ξοδεύουν χρήματα για κάτι που δεν τους χρειάζεται.Το αυτοκίνητο το έχουμε για την πάρτη μας και όχι για τις γκόμενες. Για να πηγαίνουμε τις βόλτες μας όποτε γουστάρουμε, να βλέπουμε τα φιλαράκια μας όποτε γουστάρουμε και γενικά να έχουμε την ανεξαρτησία μας .Δεν ζούμε στην δεκαετία του 60 που είχαν αυτοκίνητο μόνο οι πλούσιοι και οι υπόλοιποι μετακινούνταν με λεωφορεία. Στην εποχή μας είσαι αποκομμένος από παντού αν δεν έχεις αυτοκίνητο και να είσαι σίγουρος ότι σε όσους το λες σίγουρα σκέφτονται ότι κάποιο πρόβλημα έχεις. Μέχρι και οι Πακιστανοί σήμερα έχουν ένα σαραβαλάκι για να μετακινούνται. Επίσης πιστεύω ότι κάποιος που δεν έχει αυτοκίνητο στα μάτια των γυναικών φαίνεται πολύ λίγος, πόσο δε κάποιος που δεν οδηγεί. Δυστυχώς όσο και να μην μας αρέσει ακόμα και η οδήγηση σήμερα θεωρείται δεδομένο, σαν το σχολείο ένα πράγμα. Αν ακούσεις π.χ ότι κάποιος είναι 25 χρονών και δεν οδηγεί αυτομάτως λες κάποιο πρόβλημα έχει ο τύπος. Ή καθυστερημένος είναι ή αδερφή κραγμένη είναι. Φυσιολογικός πάντως δεν είναι.Έχουν αλλάξει οι εποχές κάργα. Δεν ξέρω αν το έχεις αντιληφθεί. Φυσικά όσα λες έχεις δίκιο. Αλλά κ μένω Κέντρο κοντά και θεωρώ ότι όλα αυτά που λες περί βόλτας κλπ πλέον δεν είναι εφικτά.
Δεν μπορείς πλέον να κυκλοφορείς με αμάξι. Τα έχω ξαναγράψει. Δεν έχω ούτε καν πάρκινγκ κ στη γειτονιά μου ο μέσος όρος να βρεις παρκινγκ είναι 40 λεπτά γύρες.
Δεν νοείται ο κάθε ενήλικας να έχει αμάξι. Δεν στέκει αυτό αν κ σχεδόν εφαρμόζεται από όλους κ για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Είναι παιδιάστικη η άποψη και επιπόλαια ότι διευκολύνει. Πλέον δεν διευκολυνει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτά είναι λογικές κ πρακτικές για μαξ 20χρονους. Όχι για εμένα.
Φιλικά στο λέω , χωρίς καμία διάθεση να σε θίξω.