δεν ξερω τι κανει ο μεσος αντρας στην ελλαδα παντως οι αντρες που γνωριζω εγω με τις γκομενες τους μοιραζονται τα εξοδα.....οι πιο πολλοι...υπαρχουν και 2-3 που τους δουλευουμε γιατι τα σκανε ολα για τις γκομενες και ειναι θυματα αλλα αδυνατουν να το παρουν πρεφα....
οσες φορες ειχα σχεση ΠΟΤΕ μα ποτε δε δεχτηκα το οικονομικο θεμα να γινει ζητημα......ποτε δεν υπηρξα καρμιρισσα και ποτε δεν ηθελα τον αντρα να ειναι ειτε πολυ γενναιοδωρος ειτε τσιφουτης......και ευτυχως ποτε δε μου ετυχε να γινει ζητημα το οικονομικο....με "ομερτα" ο καθενας πληρωνε αναλογως καθε φορα που βγαιναμε.....ποτε ο ενας ποτε ο αλλος ετσι ωστε να μη ριχνεται ποτε κανεις απο τους δυο...βρισκω εκνευριστικο το να τα πληρωνει ολα ο αντρας οπως βρισκω και εκνευριστικη την περιβοητη "ισοτητα" που μας τσαμπουνανε ολη μερα....ειναι γλυκο και ομορφο να σου πληρωσουν εναν καφε, ενα ποτο, ενα δωρο αλλα μεχρι εκει.....οταν αυτο γινεται διαρκως δε διαφερεις ιδιαιτερα απο τις ιεροδουλες και τους αγαπουληδες που τους κανουν δωρακια οπως εχει αναφερθει στο αναλογο θρεντ αλλωστε........και με καμμενους δε συνηθιζω να σχετιζομαι ωστε να δεχομαι κατι τετοιο
σαφως και ξερω γυναικες που οχι απλα τους αρεσει αλλα απαιτουν κι ολας (!!!!) να τους τα πληρωνει ο αντρας ολα.......ξερω γυναικες που στην τελευταια μου σχεση η πρωτη τους ερωτηση ηταν (οταν ειχαμε φυγει τριημερο) αν πληρωσε εκεινος!!! η πρωτη ερωτηση!! αντι να ρωτησουν τι τυπος ειναι, αν τα παμε καλα κατι αλλο τελος παντων ρωτησαν αν πληρωσε...
το θεμα ομως ειναι οτι ΑΥΤΕΣ οι γυναικες παντα βρισκουν τους αγαπουληδες που τους τα σκανε απο επιλογη τους.......γιατι ειλικρινα πρεπει να εισαι πολυ μαλακας για να τα σκας σε μια γκομενα (ή ενα γκομενο τελευταιως αφθονει και αυτο το παρασιτικο ειδος)χωρις να θες και να κλαιγεσαι μετα.......επομενως δεχομαστε οτι υπαρχουν οι γυναικες που απαιτουν να τους τα σκανε και οι αντρες που λαμβανουν δραμια αρρενωποτητας και αντρικου εγωισμου με το να τα σκανε.......
οκ και? εμας (που ειμαστε ΟΛΟΙ πια τοσο διαφορετικοι σε αυτο το φορουμ απο την πλειοψηφια) τι μας νοιαζει??? του τα μασησε κανενος καμια και εχει πονο να πει? αν ναι ας προσεχε, περαστικα του, 2 ντεπον ημερησιως, κρυα ντους και την επομενη φορα να πηγαινει τοιχο τοιχο........αν δεν του τα μασησε και μιλαμε για πικραμενους κολλητους, συγγενεις, μπατζανακηδες ή γειτονες και οχι τον εαυτο μας τοτε τι στο καλο μας νοιαζει????