Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Καλησπέρα Μάγκυ τι κάνεις ?εγώ σε συμπάθησα να ξέρεις γιατί μου έδωσες καλές συμβουλές κάποια στιγμή εγώ δε συμπαθώ παπαφιλιπ και υπουργαρα και Ρομπ.
καλησπερα ...να κατουρας χαλαρος .. η διαφορετικότητα εχει την ομορφια της.. :coffee:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Τυπε , το ενδεχομενο η γκομενα να σπαστικε απο την συμπεριφορα του τυπου το δεχομαστε ? Ισως η να ηθελε να τον γνωρισει καλυτερα απο κοντα αλλα τελικα την πηγε στα χωραφια για φυστικι κατευθειαν , ενα αλλο σεναριο ειναι να τον ειχε αλλιως στο μυαλο της και αλλα να ειδε απο κοντα ειτε για τν συμπεριφορα ειτε για την εξωτερικη εμφανιση να ξενερωσε . Οπως και να εχει δεν ειναι φυσιολογικο να τον μππλεξει δικαστικα τωρα , θελουμε και αλλες λεπτομερειες . Ειναι τρελες οι γυναικες πλεον λυπαμαι πολυ

Λες να της έταξε γάμο ο πιτσιρικάς και νόμιζε ότι θα την πάει στους γονείς του;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297

Με λίγα λόγια. Τον γνώρισε στο facebook, πήγε μέχρι τη Λάρισα για να τον δει από κοντά, και τον κατήγγειλε για βιασμό​

Λάρισα: 45χρονη Αθηναία κατήγγειλε 22χρονο για βιασμό – Τον γνώρισε στο facebook​

Η 45χρονη, γνώρισε τον 22χρονο, την Τετάρτη 19 Ιουνίου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (“facebook”).
Δύο ημέρες αργότερα στις 21 Ιουνίου, ταξίδεψε από την Αθήνα με το τρένο για τη Λάρισα προκειμένου να τον συναντήσει από κοντά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Ελευθερία” το ραντεβού ήταν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας.
Όπως κατήγγειλε η 45χρονη, ο 22χρονος την παρέλαβε από τον Σταθμό και νωρίς το βράδυ, μετέβησαν σε αγροτική περιοχή όπου ο νεαρός Λαρισαίος – σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα “προέβη σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέληση και τη συναίνεσή της”.
Στη συνέχεια και λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο 22χρονος την μετέφερε στην πόλη, με τη 45χρονη να μεταβαίνει σε ξενοδοχείο και νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου, απευθυνόμενη στο Αστυνομικό Τμήμα να καταγγέλλει τα όσα προηγήθηκαν.
Μετά την καταγγελία ο 22χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς έχοντας σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία περί βιασμού, ενώ με εισαγγελική εντολή η 45χρονη οδηγήθηκε σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, προκειμένου να εξεταστεί από ειδικούς, όπως επίσης παραγγέλθηκε και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.
Σημειώνεται πως ο 22χρονος -σύμφωνα με πληροφορίες της “Ελευθερία” – αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία του βιασμού, δηλώνοντας πως όσα συνέβησαν μεταξύ τους έγιναν με συναίνεση.
Είναι τελείως χαζεμενη που πήρε κι ασχολήθηκε με τον καγκουρακο...
Όμως πρέπει να τονίσουμε την τόλμη και την αισιοδοξία της ώστε να ασχοληθεί μαζί του...γιατί η μέση ελλεεινιδα μόνο μέσω κύκλου θα ασχοληθεί με κάποιον εκτός βέβαια αν είναι σουρωμενη

(ώστε να πέσουν οι ηθικές αντιστάσεις)

και πάει σε κάνα γυφτολα'ι'καδικο η κλαμπ.

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Είναι τελείως χαζεμενη που πήρε κι ασχολήθηκε με τον καγκουρακο...
Όμως πρέπει να τονίσουμε την τόλμη και την αισιοδοξία της ώστε να ασχοληθεί μαζί του...γιατί η μέση ελλεεινιδα μόνο μέσω κύκλου θα ασχοληθεί με κάποιον εκτός βέβαια αν είναι σουρωμενη

(ώστε να πέσουν οι ηθικές αντιστάσεις)

και πάει σε κάνα γυφτολα'ι'καδικο η κλαμπ.

Για να πάει αυτή να τον βρει και όχι το αντίθετο...φαντάζομαι κάποιο φαλαινοειδές με γυαλιά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Για να πάει αυτή να τον βρει και όχι το αντίθετο...φαντάζομαι κάποιο φαλαινοειδές με γυαλιά.
Όχι...αυτή είχε λεφτά για τα εισιτήρια και την διαμονή...ο καγκουρισκος θα έπρεπε να ζητήσει από τους γονείς του.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.860
Πόντοι
736
Κανενα ξεφτυλικι εγω περπαταω με το κεφαλι ψηλα και το μετωπο καθαρο.
μεγαλη καταπιολα τελικα ο ανεστακος μας, τρενα ολοκληρα καταπινει η κωλοχαραδρα του.
ολοκληρο δικτυο εχει στησει :2funny::2funny::2funny:
για παμε στη σούμα ...

Η επιστροφη του ανεστακο ποιο χαλαρη μιας και αρχισε το φουμεντο απο οτι βλεπω και στη φωτο...

Απο εφιάλτης εγινε τρίτο ηχιτικο εφε δεξι ψαλτήρι...

καλα ολα αυτα αλλα εμεις τι εννοει εχουμε κανει κομμα ...:2funny::2funny: απο πλιτς εκανε πλατς

πολιτικα διψασμενος και ερωτικα κραγμενος...μας ελεγε για την πολυγαμια αλλα τωρα μας λεει οχι και οι 2 αλλα μονο ο αντρας ..

εκει που τον πηδας να του δινεις και λιγο νερακι και λιγο στο μέτωπο γιατι νομιζει οτι το πατωμα ειναι ψηλα..

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
επειδή και εσύ σαν τον ανεστακο, μόνο πουτσες στον αέρα πιάνετε :effemine:
Πάλι για πουτσες λες ρε παπαρα μας σκοτισες το κωλο.
Θύμαμαι μια παρθενα χοντρη γεροντοκόρη 50 χρονων να μιλαει με μια φιλη της για 2 ωρες για τις πουτσες πως χυνουν ποιες ειναι μεγαλες πωε καβλωνουν κλππ.
Εσυ εισαι χειροτερος ολημερις μας σκοτησες αντε ρουφά μια πουτσα απο στομα και κωλο μπας και ηρεμησεις μωρη πούτσοαρπαχτρα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
Πάλι για πουτσες λες ρε παπαρα μας σκοτισες το κωλο.
Θύμαμαι μια παρθενα χοντρη γεροντοκόρη 50 χρονων να μιλαει με μια φιλη της για 2 ωρες για τις πουτσες πως χυνουν ποιες ειναι μεγαλες πωε καβλωνουν κλππ.
Εσυ εισαι χειροτερος ολημερις μας σκοτησες αντε ρουφά μια πουτσα απο στομα και κωλο μπας και ηρεμησεις μωρη πούτσοαρπαχτρα
ηρέμησε κουκλίτσα μου, έχεις πιάτσα το βράδυ.
πως θα πας με κακή ψυχολογία... τα πελατακια σου δεν τα σκέφτεσαι? :think:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
ηρέμησε κουκλίτσα μου, έχεις πιάτσα το βράδυ.
πως θα πας με κακή ψυχολογία... τα πελατακια σου δεν τα σκέφτεσαι? :think:
Εσενα σκέφτομαι ρε μπουλη που χωρις το μπου και το φιρστ ντειτ θα πας στο βυθο με μια πετρα στο λαιμο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
Εσενα σκέφτομαι ρε μπουλη που χωρις το μπου και το φιρστ ντειτ θα πας στο βυθο με μια πετρα στο λαιμο
γιατι το λες φιρστ, σου εχει κατσει απο το φιστ που τρως μαλλον εε ? :think:
εγω το μπου το εχω για να γελαω με κατι χαϊβανια σαν και σενα ανεστακο.

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
γιατι το λες φιρστ, σου εχει κατσει απο το φιστ που τρως μαλλον εε ? :think:
εγω το μπου το εχω για να γελαω με κατι χαϊβανια σαν και σενα ανεστακο.
Καταλαβα παλι με επιβεβαινωνεις οτι εισαι παπαρας και με τη βούλα.
Ποσο ανιαρη θα ειναι η ζωη σου ρε μπουλη και κοιτας εδω να βρεις λίγη παρηγορια η συντροφιά.
Βγες εξω ρε και ρηξε καμια γκομενα ακολοθθησε τη μεθοδο της αυτοβελτιωση ς που κοροϊδεύεις κιολας Ζουλάπι..πας μπουρδελα σου παίρνουν τα λεφτακια σου πηδας 1 λεπτο και ματα παλι μπου μετα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
Καταλαβα παλι με επιβεβαινωνεις οτι εισαι παπαρας και με τη βούλα.
Ποσο ανιαρη θα ειναι η ζωη σου ρε μπουλη και κοιτας εδω να βρεις λίγη παρηγορια η συντροφιά.
Βγες εξω ρε και ρηξε καμια γκομενα ακολοθθησε τη μεθοδο της αυτοβελτιωση ς που κοροϊδεύεις κιολας Ζουλάπι..πας μπουρδελα σου παίρνουν τα λεφτακια σου πηδας 1 λεπτο και ματα παλι μπου μετα.
Arrested Development Crying GIF by HULU

:2funny::2funny::2funny::2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Χαχαχα εε όχι και Μπουστης με τέτοια χερακλα.
Φιλε δεν εχει τι να κανει ο παπαροφιλιπς και κοιτάει να περασει την ωρα του.
Τον εχεις ανετα,ενα μελος που τον εχει δει μου εχει πει ενας αδυνατος μέτριος ειναι και ειναι και 50ρης πλας οποτε τον εχεις άνετα.
Εισαι φαν bmw?
Ποια εχεις?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
Φιλε δεν εχει τι να κανει ο παπαροφιλιπς και κοιτάει να περασει την ωρα του.
Τον εχεις ανετα,ενα μελος που τον εχει δει μου εχει πει ενας αδυνατος μέτριος ειναι και ειναι και 50ρης πλας οποτε τον εχεις άνετα.
Εισαι φαν bmw?
Ποια εχεις?
α κοιταω να περασει η ωρα μου τωρα ανεστακο... και απο μπουλης εγινα αδυνατος ?:think:
οκ...
season 4 taking notes GIF by Shameless

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Αν σου πατήσω γροθιά με αυτό το χέρι άστο φίλε έπεσες κάτω,είχα φίλο που ήξερε πολεμικές τέχνες και μου είπε ότι τα κιλά μετράνε φουλ και ότι αν ρίξεις εσύ μπουνιά σε άνθρωπο πάει και αυτός δε μου χάιδευε αυτιά γενικά πολλές φορές με έλεγε Βλάχο countryboy,να λες ότι ξύλο παίζω μόνο για σοβαρούς λόγους.Τωρα γκόμενες χέστηκα να βρω αλβανεζες,οι αλβανεζες είναι τέρμα ντίβες χειρότερες από Ελληνίδες καλύτερα καμία σλαβα Ρωσίδα ουκρανεζα Βουλγάρα Ρουμάνα κάτι τέτοιο αυτές θέλουν τους άντρες με κρέας να ξέρεις.
εννοείται ότι αλβανίδα δεν κάνει σχέση με σένα όπως είσαι ,
αν αύριο σουλουπωθείς ,μπορεί...
Σλάβες,ουκρανές κτλπ ξέχαστες , είναι ψηλές ...
Γυφτοβουλγάρες πάλι θέλουν λεφτά ..
Επομένως κάποια ελεεινίδα χοντρούλα να βρείς να ταιριάξετε τα κυβικά σας

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Όχι είχα δει αλβανεζα που έχω γαμησει στη φυλής έξω στο δρόμο πλατεία Βικτωρίας με το γκόμενο της και ήταν ψηλός και γύρω στα 110 κιλά σα και μένα και αυτή ήταν κανονική όχι χοντρουλα όπως λες,ούτε και λεπτή δηλαδή ούτε και χοντρή κανονική.Οι σλαβες θέλουν παχουλους.Επισης ο ρακ που είναι παχουλός τον θέλουν αρκετες Ελληνίδες λεπτές χοντρές εγώ γιατί να βρω χοντρούλα δηλαδή να είναι κανονική ούτε λεπτή δηλαδή ούτε χοντρή.
στα κιλά σαν εσένα , στο ύψος όχι

ποιός Ρακ ρε σύνελθε , έχεις τα λεφτά του Ρακ ?

κάτσε σε καμιά σκιά,βαράει ο ήλιος ρε μπρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom