papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.452
- Πόντοι
- 27.261
μεγαλη καταπιολα τελικα ο ανεστακος μας, τρενα ολοκληρα καταπινει η κωλοχαραδρα του.Η τεχνη της μπαροβιας....
ολοκληρο δικτυο εχει στησει
μεγαλη καταπιολα τελικα ο ανεστακος μας, τρενα ολοκληρα καταπινει η κωλοχαραδρα του.Η τεχνη της μπαροβιας....
σε σοβαρά πράματα δεν κάνω χάδια ...Κοίτα οκ το δέχομαι ότι θέλω και άλλη γυμναστική όμως και εσύ να δεχτείς ότι οκ έχω τα κιλά μου αλλά έχω μύες τέλος.
Πήγαινε πηδα τον παπαροφιλιπς μωρή ανωμαλη πρεζουκονσομασιον μερα μεσημερι η τρυπα σου ...βαλε ποτακια και στα γονατα να μας τα κανεις αερα...οπως παντα...
Ασχολείσαι με τον κωλο μου ελα να σου σερβιρω ενα κουραδι μιας και τοσο βιτσιοζος εισαιμεγαλη καταπιολα τελικα ο ανεστακος μας, τρενα ολοκληρα καταπινει η κωλοχαραδρα του.
ολοκληρο δικτυο εχει στησει
κρακ κρακ - κλαπς κλαπςΑσχολείσαι με τον κωλο μου ελα να σου σερβιρω ενα κουραδι μιας και τοσο βιτσιοζος εισαι
Αν έχεις δέκα σκουλαρίκια στα αυτιά ,πέντε piercings στην μαπα λες και έσκασε χειροβομβίδα στα χέρια σου και μακρύ μαλλί με μούσια λες και βγήκες από καμμιά βρωμοκαταληψη "φοιτητών", είσαι τυχερός που δεν σε συλλαβανε κιολας .Ρίξατε καμία ελλεινιδα τώρα το καλοκαίρι??που τη ρίξατε? στο δρομο το σούπερ μάρκετ η στο αστικό?εγώ μια κοιτούσα σήμερα στην δρόμο καί με το που με είδε τρομαξεκαι έκανε λες και εχει δει κανένα φάντασμα..τραγική η κατάσταση στο ελλαντα..
Πολύ λεμόνι βάζεις τυπε!! Δώστεις το μουνι στο πιάτο κ σταματα να κάνεις τον δύσκολο κ να βασανιζεσαι με απορίες κ τύψεις.... Η γκόμενα σε γουστάρει για τους δικούς της λόγους κ όσο την φτύνεις κολλάει. Δεν νομίζω ότι δεν σου αρέσει κ εσένα γιατί αλλιώς δεν θα έδινες τα φιλιά που ειπες δεν θα έδινες κανένα δικαίωμα.....Παίδες θέλω και εγώ να μοιραστώ την μαρτυρία μου για την κατάσταση που αντιμετώπισα πρόσφατα στην εργένικη (εδώ και δύο χρόνια) ζωή μου.
Γνωριμία με μια πανέμορφη γυναίκα περίπου 8 χρόνια μικρότερη, ελάχιστα πριν τα 30 της, μέσα από τον επιχειρηματικό μου κύκλο. Πρώτο ραντεβού σε καλό κρεατάδικο των νοτίων προαστίων, υπέροχο vibe και ενδιαφέρουσα κουβέντα. Ενώ βαριέμαι εύκολα ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα.
Μετά μια βόλτα με τα πόδια, μετά με το αμάξι, τη γύρισα σπίτι της, έπεσαν αρκετά φιλιά και την καληνύχτισα.
Καθημερινή επικοινωνία μέσω μηνυμάτων αλλά τεράστια δυσκολία στην επικοινωνία τις βραδινές ώρες και γενικά τις ώρες που φαινομενικά είναι σπίτι της. Κάτι μου βρώμαγε και μετά από συνεχείς ερωτήσεις έμαθα πως είναι σε σχέση εδώ και κάμποσα χρόνια (πάνω από τρία αλλά δεν ξέρω ακριβώς), ενώ εικάζω πως συζεί με τον σύντροφό της.
Επειδή στη ζωή μου δεν θέλω να κάνω πράγματα που δεν επιθυμώ να μου κάνουν άλλοι (κάποιοι θα με βρίσετε γιατί θα ήταν καλή καβάτζα - η κοπέλα είναι άγγελος πραγματικά εμφανισιακά), θέλω να κόψω επικοινωνία.
Η απορία μου είναι γιατί ενώ το έχω δηλώσει αυτή δε με αφήνει; Ακούω κοπλιμέντα που ούτε η μάνα μου δεν μου έχει πεί, ενώ προσπαθεί μέσα στην ημέρα να δηλώσει την παρουσία της με μηνύματα. Τονίζει συνεχώς δε πως τόσα χρόνια δεν της έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο ( δεν το τρώω για να είμαι απολύτως ειλικρινής).
Και όχι, δεν είναι στα χωρίσματα με τη σχέση της... Και της έχω ξεκόψει πως δεν επιθυμώ να είμαι η καβάτζα της για τις δύσκολες ώρες...
Any thoughts on that από τους πιο παλιούς; Είναι πρωτόγνωρο να συμβαίνει αυτό σε εμένα, να μην με αφήνει να ξεκόψω.
Εχει κανει κομμα με τους αλλους προσεχε την ειναι φιδάκι.Η Μάγκι είναι πιο σοβαρή από τους άλλους φίλε γιατί κάθησε μια μέρα και μου έδωσε συμβουλές καλοσυνάτες και δε με προσβαλε οι άλλοι όλο προσβολές.
Η Μάγκι είναι πιο σοβαρή από τους άλλους φίλε γιατί κάθησε μια μέρα και μου έδωσε συμβουλές καλοσυνάτες και δε με προσβαλε οι άλλοι όλο προσβολές.
εσυ τι καπνο φουμαρεις μαρη κασσιανη... πρωκτορουφιν ?Εχει κανει κομμα με τους αλλους προσεχε την ειναι φιδάκι.
Την ξςρω καλα τη τυπισσα τη καπνο φουμαρει
πλατίνα ο κωλος ?... η τσίγκοςΑσχολείσαι με τον κωλο μου ελα να σου σερβιρω ενα κουραδι μιας και τοσο βιτσιοζος εισαι
Ειναι απλα τα πραγματα φιλε,εφόσον ειναι αγγελος όπως λες,θα της πεις οτι αν θελει να προχωρήσει μαζι σου σε σχέση να χωρισει τη τωρινή της σχεση.Παίδες θέλω και εγώ να μοιραστώ την μαρτυρία μου για την κατάσταση που αντιμετώπισα πρόσφατα στην εργένικη (εδώ και δύο χρόνια) ζωή μου.
Γνωριμία με μια πανέμορφη γυναίκα περίπου 8 χρόνια μικρότερη, ελάχιστα πριν τα 30 της, μέσα από τον επιχειρηματικό μου κύκλο. Πρώτο ραντεβού σε καλό κρεατάδικο των νοτίων προαστίων, υπέροχο vibe και ενδιαφέρουσα κουβέντα. Ενώ βαριέμαι εύκολα ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα.
Μετά μια βόλτα με τα πόδια, μετά με το αμάξι, τη γύρισα σπίτι της, έπεσαν αρκετά φιλιά και την καληνύχτισα.
Καθημερινή επικοινωνία μέσω μηνυμάτων αλλά τεράστια δυσκολία στην επικοινωνία τις βραδινές ώρες και γενικά τις ώρες που φαινομενικά είναι σπίτι της. Κάτι μου βρώμαγε και μετά από συνεχείς ερωτήσεις έμαθα πως είναι σε σχέση εδώ και κάμποσα χρόνια (πάνω από τρία αλλά δεν ξέρω ακριβώς), ενώ εικάζω πως συζεί με τον σύντροφό της.
Επειδή στη ζωή μου δεν θέλω να κάνω πράγματα που δεν επιθυμώ να μου κάνουν άλλοι (κάποιοι θα με βρίσετε γιατί θα ήταν καλή καβάτζα - η κοπέλα είναι άγγελος πραγματικά εμφανισιακά), θέλω να κόψω επικοινωνία.
Η απορία μου είναι γιατί ενώ το έχω δηλώσει αυτή δε με αφήνει; Ακούω κοπλιμέντα που ούτε η μάνα μου δεν μου έχει πεί, ενώ προσπαθεί μέσα στην ημέρα να δηλώσει την παρουσία της με μηνύματα. Τονίζει συνεχώς δε πως τόσα χρόνια δεν της έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο ( δεν το τρώω για να είμαι απολύτως ειλικρινής).
Και όχι, δεν είναι στα χωρίσματα με τη σχέση της... Και της έχω ξεκόψει πως δεν επιθυμώ να είμαι η καβάτζα της για τις δύσκολες ώρες...
Any thoughts on that από τους πιο παλιούς; Είναι πρωτόγνωρο να συμβαίνει αυτό σε εμένα, να μην με αφήνει να ξεκόψω.
Φιλε τη μαγκι λεω εχει κανει κομμα ειναι φίδιΌχι βέβαια δε έχω κάνει κόμμα με άλλους εγώ υπουργαρα παπαφιλιπ και Ρομπ δε τους συμπαθώ είναι πολύ μαλακες.
Για τον ρομπ δεν εχω αποψη δεν μου εχει κωλοτριφτει.Όχι βέβαια δε έχω κάνει κόμμα με άλλους εγώ υπουργαρα παπαφιλιπ και Ρομπ δε τους συμπαθώ είναι πολύ μαλακες.
Οι ηχογραφήσεις είναι παράνομες. Το θέμα είναι άλλο. Ότι δημοσίευσα μια είδηση που βγάζει μάτι για τις Ελλεινίδες, για φαντάσου γκόμενα να έρθει από άλλη πόλη για να σε δει, και να μπορεί να σε κατηγορήσει για Βιασμό, και τα μέλη βρίζει ο ένας τον άλλο αντί να ασχοληθούν με το θέμα, ότι οποιαδήποτε στιγμή κινδυνεύουμε να μας καταγγείλει οποιαδήποτε πηδήξουμεΥπαρχει μια εφαρμογη στα κινητα, απο τοτε που πρωτοβγηκαν, αυτη της απομαγνητοφωνησης!
Εγω την ενεργοποιω, καποιες φορες, ακομα και οταν παω με εκδιδομενη.
Τωρα που το σκεφτομαι , να γινει ενα θεματολογιο εδω στο μπου με ηχογραφισεις...δεν ξερω ομως εαν ειναι παρανομο
γενικος δεν εχεις αποψη αλλα εντύπωση....Για τον ρομπ δεν εχω αποψη δεν μου εχει κωλοτριφτει.
Για τους αλλους 2 τους φουστους ακομα αναρωτιεμαι ποιος απο τους δυο είναι φουστοτερος απο τον αλλο..η μαγκι εμαθα εβγαλε αρχιδια η τα προσθεσε
Τυπε , το ενδεχομενο η γκομενα να σπαστικε απο την συμπεριφορα του τυπου το δεχομαστε ? Ισως η να ηθελε να τον γνωρισει καλυτερα απο κοντα αλλα τελικα την πηγε στα χωραφια για φυστικι κατευθειαν , ενα αλλο σεναριο ειναι να τον ειχε αλλιως στο μυαλο της και αλλα να ειδε απο κοντα ειτε για τν συμπεριφορα ειτε για την εξωτερικη εμφανιση να ξενερωσε . Οπως και να εχει δεν ειναι φυσιολογικο να τον μππλεξει δικαστικα τωρα , θελουμε και αλλες λεπτομερειες . Ειναι τρελες οι γυναικες πλεον λυπαμαι πολυΟι ηχογραφήσεις είναι παράνομες. Το θέμα είναι άλλο. Ότι δημοσίευσα μια είδηση που βγάζει μάτι για τις Ελλεινίδες, για φαντάσου γκόμενα να έρθει από άλλη πόλη για να σε δει, και να μπορεί να σε κατηγορήσει για Βιασμό, και τα μέλη βρίζει ο ένας τον άλλο αντί να ασχοληθούν με το θέμα, ότι οποιαδήποτε στιγμή κινδυνεύουμε να μας καταγγείλει οποιαδήποτε πηδήξουμε
Τύπε έβγαινα με μια Εβραία πέρσι τον Οκτώβριο.Με λίγα λόγια. Τον γνώρισε στο facebook, πήγε μέχρι τη Λάρισα για να τον δει από κοντά, και τον κατήγγειλε για βιασμό
Λάρισα: 45χρονη Αθηναία κατήγγειλε 22χρονο για βιασμό – Τον γνώρισε στο facebook
Η 45χρονη, γνώρισε τον 22χρονο, την Τετάρτη 19 Ιουνίου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (“facebook”).
Δύο ημέρες αργότερα στις 21 Ιουνίου, ταξίδεψε από την Αθήνα με το τρένο για τη Λάρισα προκειμένου να τον συναντήσει από κοντά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Ελευθερία” το ραντεβού ήταν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας.
Όπως κατήγγειλε η 45χρονη, ο 22χρονος την παρέλαβε από τον Σταθμό και νωρίς το βράδυ, μετέβησαν σε αγροτική περιοχή όπου ο νεαρός Λαρισαίος – σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα “προέβη σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέληση και τη συναίνεσή της”.
Στη συνέχεια και λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο 22χρονος την μετέφερε στην πόλη, με τη 45χρονη να μεταβαίνει σε ξενοδοχείο και νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου, απευθυνόμενη στο Αστυνομικό Τμήμα να καταγγέλλει τα όσα προηγήθηκαν.
Μετά την καταγγελία ο 22χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς έχοντας σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία περί βιασμού, ενώ με εισαγγελική εντολή η 45χρονη οδηγήθηκε σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, προκειμένου να εξεταστεί από ειδικούς, όπως επίσης παραγγέλθηκε και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.
Σημειώνεται πως ο 22χρονος -σύμφωνα με πληροφορίες της “Ελευθερία” – αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία του βιασμού, δηλώνοντας πως όσα συνέβησαν μεταξύ τους έγιναν με συναίνεση.
Λάρισα: 45χρονη Αθηναία κατήγγειλε 22χρονο για βιασμό - Τον γνώρισε στο facebook - ILARISSA.GR
Η 45χρονη, γνώρισε τον 22χρονο, την Τετάρτη 19 Ιουνίου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ("facebook").ilarissa.gr
Οι ηχογραφήσεις είναι παράνομες. Το θέμα είναι άλλο. Ότι δημοσίευσα μια είδηση που βγάζει μάτι για τις Ελλεινίδες, για φαντάσου γκόμενα να έρθει από άλλη πόλη για να σε δει, και να μπορεί να σε κατηγορήσει για Βιασμό, και τα μέλη βρίζει ο ένας τον άλλο αντί να ασχοληθούν με το θέμα, ότι οποιαδήποτε στιγμή κινδυνεύουμε να μας καταγγείλει οποιαδήποτε πηδήξουμε
Να υποθέσω μέσω διαδικτύου ..και νόμιζες ότι ήταν νορμάλ;Στον κουβά πηγες...Τύπε έβγαινα με μια Εβραία πέρσι τον Οκτώβριο.
Δεύτερο ραντεβού , κάνουμε κοπάνα από δουλεια) και πάμε για μεσημεριανό.
Την πάω σπίτι της. Μου λέει ας πιούμε ένα καφέ κάτω από το σπίτι της. Πάει 7 και μου λέει θες να έρθεις πάνω;
Έτοιμος εγώ να γαμησω.
Βάζει κάτι αρωματικά κεριά που κάνουν θόρυβο, καθόμαστε καναπέ και μετά μου λέει έρχομαι, πάει κουζίνα και βάζει κρασί.
Εκείνη τη στιγμή έρχεται ο συγκάτοικος της. Μου προτείνει να πάμε στο δωμάτιο της , όπου καθόμαστε στο κρεβάτι. Βάζει το πόδι της πάνω στο δικό μου. Είναι και μισή μερίδα άνθρωπος αυτή , 1.50 της ρίχνω τριάντα πόντους. Με τεράστια βυζια , ωραία γκόμενας
Ε τεσπα μόλις βάζει το πόδι πάνω μου , μετά από 30 δευτερα πάω να τη φασωσω.
Και μου λέει όχι όχι , it’s closed for business. Μισή Ρουμάνα μισή Εβραία η τυπισσα.
Έμεινα εκεί μισομεθυσμενος δυο ώρες να κάνω κίνηση , να μου λέει όχι όχι , στο λαιμό μόνο αν θες κλπ.
Δε ξέρω γιατί ξελαμπικαρα και λέω ρε μαλακα μη με πάει για κάνα me too τώρα η γαμιολα. Πάω να φύγω , και μου ζητάει να κοιμηθώ εκεί αλλα χωρίς να γίνει κάτι.
Ε και της λέω , sorry it’s closed for business
Αν δεν ήταν συνάδελφος ίσως προσπαθούσα να βγάλω κάνα ρούχο (δικό μου πρώτα) μου έχουν ξανατύχει αυτά.
Ίδια περίπτωση πουτανας αυτή που λες