Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.663
Πόντοι
506

Με λίγα λόγια. Τον γνώρισε στο facebook, πήγε μέχρι τη Λάρισα για να τον δει από κοντά, και τον κατήγγειλε για βιασμo​

Υπαρχει μια εφαρμογη στα κινητα, απο τοτε που πρωτοβγηκαν, αυτη της απομαγνητοφωνησης!
Εγω την ενεργοποιω, καποιες φορες, ακομα και οταν παω με εκδιδομενη.

Τωρα που το σκεφτομαι , να γινει ενα θεματολογιο εδω στο μπου με ηχογραφισεις...δεν ξερω ομως εαν ειναι παρανομο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
10 πουτανακια απο χτες μου στειλαν follow ,ολες με only fans, ο επιουσιος να βγαινει...ολες με το ινστα καβατζα.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.082
Πόντοι
206
10 πουτανακια απο χτες μου στειλαν follow ,ολες με only fans, ο επιουσιος να βγαινει...ολες με το ινστα καβατζα.
μα μονο αυτες που σε βλεπουν ως πελατη θα σου στειλει αιτημα καποια αγνωστη, και ολο αυτο για να πας εσυ μετα να σκας λεφτα σε μουφες οπως το Onlyfans, ουτε καν να την γνωρισεις απο κοντα. για αυτο λεω τοσο καιρο το ινστα και οι παπαριες αυτες κατεστρεψαν τα μπουρδελακια, η αλλη βγαζει εικοσαευρα χωρις καν να πηδιεται, απλα στελνει γυμνες φωτο σε λιγουρες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
141
Like
52.741
Πόντοι
27.261
για τον παπαφιλιπ το ίδιο με λέει χοντρό και γκει καλά χοντρός οκ γκέι όχι όμως
Επισης είμαι λίγο ανώριμος γενικά πάω πίσω από τη ηλικία μου τώρα γκόμενες όχι δε έχω βρει
ναι καλύτερα χωρίς γκόμενα έχεις φάει μπουνιά μου ?δε θες να φας έπεσες κάτω.
απλά δε γουστάρω να προάγεται η βία,η βία είναι ότι χειρότερο.
Γυμνάζομαι καθημερινά πους απς έχω κάτι μπράτσα στο θεό από τότε που έστειλα τη παλιά φωτο με τα χέρια μου τούμπανο είμαι στα χέρια έχω και τα κιλά οπότε άστο.

Από τότε γυμνάζομαι πολύ πιο συχνά και έχω κάνει τρομερό χέρι.
Καλά καλά δε ξέρεις τι δύναμη εκ φύσεως εχω δε ξέρεις η μπουνιά μου είναι τέρας χωρίς να θέλω να κάνω μαγκιες αλλά μη με υποτιμάς πέφτεις πολύ έξω.
Κάνω μεγάλη γυμναστική μπορεί να τρώω αλλά είμαι πέτρα χοντρός καθόλου λαπάς στο ορκίζομαι αυτό μη ειρωνικά.
Στο ειπα οκ τρώω πολύ αλλά έχω μύες είμαι δυνατός κάνω πάρα πολλά πους απς για χρόνια.
έχω δυνατό σώμα όχι λαπάς και χοντρός αλλά χοντρός και σφιχτός.
#59,386
τζιμακος πολυκλωνος.jpg

#189,778
τζιμακος πολυκλωνος2.jpg

δυνατο χερι εχεις κανει απο την πολυ μαλακια ρε μπουστη25 (και οχι 24 πλεον):jerking:
το μονο που εχει αλλαξει απο την προηγουμενη φωτο που ειχες ανεβασει, ειναι οτι εχει μεγαλωσει η κοιλια σου και εχεις ξεμεινει απο ξυραφακι ΒΕΛΟΥΔΙΝΕ. αρα...
τζιμακο τρως... ΚΑΙ ψευδεσαι ΚΑΙ τρως !!!:undecided:

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.610
Πόντοι
6.056
Καλά καλά δε ξέρεις τι δύναμη εκ φύσεως εχω δε ξέρεις η μπουνιά μου είναι τέρας χωρίς να θέλω να κάνω μαγκιες αλλά μη με υποτιμάς πέφτεις πολύ έξω.
τυπάρα σαν μαξιλαράκι είναι χέρι-σώμα και η παλάμη βελούδο ,
κάνε κάποια χειρωνακτική εργασία πχ αγροτική στα χωράφια ξέρω γω να δουλεύεις τσάπα για σκληραγωγία,
να μεταφέρεις κιβώτια οπωροκηπευτικά όσο ο ήλιος θα σου καίει περίσσιες θερμίδες
έτσι μαζεύεις λεφτά και για το δίπλωμα

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Πω ρε χοντρέ,φτάνει με τις γκέι φώτο.
Είσαι μπουστης,το καταλάβαμε.
Αστα αυτα μωρη τρελοκοτσιδου που μολις δεις πουτσα εσυ και ο παπαροφιλιπς γλυφεστε και τουρλωνετε τα κωλαρινια σας

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
141
Like
52.741
Πόντοι
27.261
Αστα αυτα μωρη τρελοκοτσιδου που μολις δεις πουτσα εσυ και ο παπαροφιλιπς γλυφεστε και τουρλωνετε τα κωλαρινια σας
Αρχικά το αυταρχικο προγραμμα ειναι το πιο εύκολο για μια κοπελα.
Οι λογοι πολλοι..
Δεν χρησιμοποιει το μουνι και το κωλο της παρα μονο ενα στραπον σφηνες μαστιγια κλπ με λιγα λογια εχει καθαρα ενα ενεργητικό ρολο χωρις κανένα κοστος.
Όμως το αυταρχικο εδω και μια 20 ετια εχει γινει πολύ διάσημο απο τις τσοντες λιγοτερο απο τις ταινιες και περισσοτερο απο το διαδίκτυο.
Το θεμα ηταν ποσοι ειναι φαν και ποσοι το γουστάρουν.
Ο αντρας γενικά σεξουαλικα θα πειραματιστεί λογο βιολογικης ανάγκης δεν βαζει ευκολα ορια στο σεξουαλικο.
Απο την αλλη πολλοι θελουν να κανουν το αυταρχικο αλλα ντρέπονται να το κάνουν με τις συζηγους τους κοπελες τους κλπ οποτε καταφευγουν στον αγοραιο.
Στον αγοραιο μυριζονται οτι εχει ζητηση στην αρχη και βαρεσαν υψηλες τιμες και μετα ολοι λιγο πολυ το μυρίστηκαν και. Βγήκαν πολλες Αφέντρες στη πιατσα.
Πολλες απο αυτες δεν θα γινονταν πορνες να τις πηδανε και ο λογος ειναι οτι το αυταρχικο ειναι πιο ευκολο και πιο γρηγορο χρημα για τις εκάστοτε κοπέλες.
ποσα ξερει η σουφρα σου μαρη κασσιανη, μαρτυρας χωρις ξυλο ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΙΟ :effemine:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
141
Like
52.741
Πόντοι
27.261
Δε είπα ότι δε τρώω αλλά γυμνάζομαι κιόλας πάω σε μια αλάνα 5 φορές τη βδομάδα και κάνω πους απς.Καλυτερα να μη φας σφαλιάρα από αυτό το χέρι έχεις φύγει,νομίζω φαίνεται στη δεύτερη φωτό ότι το χέρι έχει γίνει τούμπανο σε σχέση με τη πρώτη φωτό.
μπουστη25 δεν πειθεις... σορρυ δουδ :undecided:

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
ποσα ξερει η σουφρα σου μαρη κασσιανη, μαρτυρας χωρις ξυλο ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΟΝΤΙΟ :effemine:
Και που το λεει αυτο ρε φιντανι οτι εγω τον παιρνω?
Εγω εξηγησα πως το αυταρχικο εχει γινει διάσημο.
Εσυ ομως δεν μας εχεις αποδειξη ότι δεν τον παίρνεις?

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
141
Like
52.741
Πόντοι
27.261
Και που το λεει αυτο ρε φιντανι οτι εγω τον παιρνω?
Εγω εξηγησα πως το αυταρχικο εχει γινει διάσημο.
Εσυ ομως δεν μας εχεις αποδειξη ότι δεν τον παίρνεις?
αστο κασσιανη, δεν το σωζεις με τιποτα το ξεφτιλικι σου:effemine:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.651
Πόντοι
736
Ρε μια μπούνια σε εχει ο βμβ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ουστ απο εδω εσυ...πηγαινε γυαλισε τα δονηταρια σου
κονσομασιον μερα μεσημερι η τρυπα σου ...βαλε ποτακια και στα γονατα να μας τα κανεις αερα...οπως παντα...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
141
Like
52.741
Πόντοι
27.261
κονσομασιον μερα μεσημερι η τρυπα σου ...βαλε ποτακια και στα γονατα να μας τα κανεις αερα...οπως παντα...
Αρχικά το αυταρχικο προγραμμα ειναι το πιο εύκολο για μια κοπελα.
Οι λογοι πολλοι..
Δεν χρησιμοποιει το μουνι και το κωλο της παρα μονο ενα στραπον σφηνες μαστιγια κλπ με λιγα λογια εχει καθαρα ενα ενεργητικό ρολο χωρις κανένα κοστος.
Όμως το αυταρχικο εδω και μια 20 ετια εχει γινει πολύ διάσημο απο τις τσοντες λιγοτερο απο τις ταινιες και περισσοτερο απο το διαδίκτυο.
Το θεμα ηταν ποσοι ειναι φαν και ποσοι το γουστάρουν.
Ο αντρας γενικά σεξουαλικα θα πειραματιστεί λογο βιολογικης ανάγκης δεν βαζει ευκολα ορια στο σεξουαλικο.
Απο την αλλη πολλοι θελουν να κανουν το αυταρχικο αλλα ντρέπονται να το κάνουν με τις συζηγους τους κοπελες τους κλπ οποτε καταφευγουν στον αγοραιο.
Στον αγοραιο μυριζονται οτι εχει ζητηση στην αρχη και βαρεσαν υψηλες τιμες και μετα ολοι λιγο πολυ το μυρίστηκαν και. Βγήκαν πολλες Αφέντρες στη πιατσα.
Πολλες απο αυτες δεν θα γινονταν πορνες να τις πηδανε και ο λογος ειναι οτι το αυταρχικο ειναι πιο ευκολο και πιο γρηγορο χρημα για τις εκάστοτε κοπέλες.
κοιτα γνωσεις που εχει η σουσουραδα του λεοντιου και μας το παιζει καμποσος :2funny::2funny::2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.610
Πόντοι
6.056
Ήμουν κηπουρός φέτος να ξέρεις πολύ κουβαλημα,επίσης μετά ήμουν εστίαση και κουβαλαγα με το ένα χέρι κάτι τεράστιους δίσκους.
ε πέστα ντε !!! στην εστίαση παρασύρθηκες λίγο ...

Λοιπόν άκου , θα αρχίσεις να γυμνάζεις πόδια με εύκολο οικονομικό τρόπο,
σε παραλία με το σούρουπο που σπάει ο κόσμος..τρέξιμο στην άμμο , αν μπορείς βάλε και ζώνη με κανά πεντάκιλο στη μέση
Μόλις είσαι να καταρρεύσεις βουτιά στη θάλασσα κ πάλι από την αρχή, θα γίνεις 7,5 :rockon:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
141
Like
52.741
Πόντοι
27.261

Stories

Νέο!