Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (7 μέλη και 48 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
740
Πόντοι
86
Ναι ο Αλβανός σε πείραξε εσύ που υποστηρίζεις τα σιχαματα τους δασκάλους πολεμικών τεχνών είσαι καλύτερος νομίζεις?οποία κοπέλα κάνει σχέση με δάσκαλο πολεμικών τεχνών είναι σα να υπογραφεί ότι θα τη δειρει ο άντρας της,οι δάσκαλοι πολεμικών τεχνών πληρώνονται για να μαθαίνουν μπουνιές αηδιαστικοι απλά και όσοι τους πληρώνουν και αυτοί που τις διδασκουν.Να καταργηθούν οι πολεμικές τέχνες που μόνο κακό κάνουν στη κοινωνία προάγουν τη βία.Ο Αλβανός μια χαρά είναι εσύ είσαι ο επικυνδινος για το γυναικείο φυλλο που υποστηρίζεις λαμόγια.
Ο υπουργαρας φίλε ειναι φεμινας μεχρι το μεδουλι και υπέρ της κυβέρνησης.
Ειναι επικίνδυνος για την ελευθερία και τη δημοκρατία του τοπου.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Τα ίδια νοπανα είναι και εκείνοι οι 2 όπως και εσείς οι άλλοι 2 να κάνετε κόμμα τα χειρότερα νοπανα στο σάιτ.
νομίζω πως έγινες άδικος πάνω στα νεύρα σου
Εξ άλλου εγώ είμαι υπέρ των Αλβανίδων διότι ψοφάνε για γυμνασμένους Έλληνες ,
γουστάρουν να πηδιούνται με γκρηκ αλάνια στυλ Ντραγκέτα με γκάνια σιδερογροθιές κ πεταλούδα
και άμα λάχει τους αρέσει να τρώνε κ κανά μπερτάκι από τον Έλληνα ρσενικό
Ενώ οι Ελεεινίδες βγαίνουν με τύπους φλορέτα χοντρούληδες μαμάκηδες αρκεί να τους λένε πόσο ωραίες κ τέλειες είναι !!!
Βέβαια πάνε για καφέ να λένε μλκιούλες με τους μπούληδες ενώ το μάτι τους παίζει να φάνε καμιά ξεπέτα στη τουαλέτα από κανά τατουαζάτο με κοιλιακούς
και κομμένο φρύδι

:coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Εσένα δε σε έχω παρεξηγήσει γιαυτο σε παρεξήγησα από παλιά γιατί με εκραζες και με μειωνες χοντρό ότι δε έχω αμάξι ότι καμία δε με θέλει ότι οι πουτανες με κοροϊδεύουν αυτά να τα λες σε έναν νεαρο που στεναχωριέται εύκολα είναι ντροπή είσαι ανήθικος.Τον υπουργαρα τον βρίζω γιατί υποστηρίζει Μητσοτάκη που έχει διαλύσει τη χώρα και δασκάλους πολεμικών τεχνών που μόνο τη βία προάγουν και οι πολεμικές τεχνες πρέπει να καταργηθούν και επισης με λέει και χοντρό ο παλιορατσιστης,όσο για τον παπαφιλιπ το ίδιο με λέει χοντρό και γκει καλά χοντρός οκ γκέι όχι όμως πάντως είναι ρατσιστής στους χοντρούς και στους γκέι και αυτός.Επισης ο παπαροτριφτουλας με έλεγε χοντρό και ότι γι'αυτό είμαι άνεργος επειδή είπα ότι τότε δε δούλευα ήταν καλοκαίρι τότε και ξέρω γω το χειμώνα βρήκα εστίαση κηπουρός και μια χαρά πήγε ούτε κιλά ούτε τίποτα αλλά έβγαλε και αυτός τοξικότητα στους χοντρούς,είστε και οι 4 καταπτιστοι και τραγικά ναυάγια λιπαμαι για τους γονείς σας που σας έκαναν και βρωμιζετε τη χώρα μας και όσοι είναι σα και σας εννοείται,ψωφο και στη ΝΔ και στους δασκάλους πολεμικών τεχνών και σε κάτι κατακάθια σαν εσάς τους 4 άντε μπας και ξεβρωμισει η ελλαδιτσα μας από κάτι τέρατα σα και σας όλους,οι βρωμοπατεράδες σας φταίνε που σας έκαναν και βρωμισατε τη χώρα μας άχρηστοι γονείς ανεύθυνοι που δε ξέρετε να μεγαλώνετε σωστά τα παιδιά τα κάνετε και νομίζετε τελείωσε.
καλά.... εγώ φταίω που είχα κανονίσει να βγούμε με το ευγενικό κοριτσάκι κ μια φίλη της και συ κόμπλαρες ...
δε πειράζει , κάνε το καλό κ ρίξτο στο γιαλό....
Αλλά και τα άλλα που λες για τους υπόλοιπους ,τα λες πάνω στα νεύρα σου ...κανένας δεν έχει κάτι με σένα ..
Αν είχαμε , θα σου λέγαμε τρώε να γίνεις ιπποπόταμος στο τέλος ....
Πάντως όσα και να πείς ,εγώ σε συμπαθώ ,άλλωστε σου είχα βάλει εφτάρι εξήμισι κάπου εκεί !! τι άλλο σαπόρτ να σου κάνω ?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Φαντάσου να μη με συμπαθούσες τι θα έλεγες,τι χοντρό με είπες τι ότι δε έχω Όχημα τι ότι με κοροϊδεύουν οι πουτανες και ότι το ευγενικό κοριτσάκι με έλεγε χοντρό και όχι δε τα λέω καθόλου στα νεύρα μου είστε απαράδεκτοι και οι 4 αλλά πιο πολύ εσύ δε θα ξεχάσω ποτέ το μίσος που έβγαλες το καλοκαίρι Ιούλιο 2023.
αυτό στο λέω κ τώρα,
με τι θα πάς πχ Βουλιαγμένη τη γκόμενα για μπανάκι ? με το λεωφορείο ?
και ναί να αδυνατίσεις , ποιά θέλει να βλέπει πατσοκοίλια κ βυζιά ?
θα μας τρελάνεις τρελέ μου ?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Γενικά είσαι κακός άνθρωπος λιπαμαι τη ανατροφή που σου δώσανε οι γονείς σου για μένα είσαι ο χειρότερος από τους 4
και οι γκόμενες κάθαρμα με λένε αλλά γουστάρουν
Εσύ όμως τι παράπονο έχεις ? απάντα !!!!
έλα σου έχω γκομενάκι στα κυβικά σου , λίγο χοντρούλα αλλά συμπαθητικούλα που της αρέσει η θάλασσα ..
με τι θα την πας αύριο για μπάνιο ? με το τραμ από Σύνταγμα ? απάντα !!!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Έχω αμάξι δίπλωμα οδήγησης δε έχω επίσης αν μια γκόμενα εντυπωσιάζεται με αμάξια είναι απλά γτπ δε θέλω τέτοια γκόμενα και ναι τι έχει το λεοφορειο ξέρεις πόσα ζευγάρια έχω δει?επίσης θα πάρω δίπλωμα οδήγησης γιατί και εγώ το θέλω παλιά δε με απασχολούσε αυτό το ζήτημα αλλά πλέον με απασχολει επίσης μιλά καλά άσε τα άπαντα σε μένα.
δεν θέλω νευρικές αντιδράσεις , σαν καλομαθημένο κάνεις που δεν έχεις μάθει να πειθαρχείς τον εαυτό σου

Λοιπόν να βγάλεις δίπλωμα οδήγησης για μηχανάκι, αυτοκίνητο κ έπειτα μεγαλύτερης κατηγορίας δίπλωμα ,
να βάλεις στόχο, χρονοδιάγραμμα σύντομο ....

Επίσης , γιατί φέρνεις σαν παράδειγμα τους τελευταίους που δεν έχουν ένα έστω κωλοπαπάκι κ μετακινούνται με λεωφορεία ?
αθίγγανος είσαι ή πάκης ? κι αυτοί ακόμη τώρα πλέον έχουν δικό τους μέσο μετακίνησης
Τυπάκιι μου μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου , κανείς δεν χρωστά σε κανέναν ,
μη περιμένεις από κανέναν να σου βρεί δουλειά-λεφτά-γκόμενα ...αυτοβελτιώσου !!!!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Ρε άσε μας από εκεί που δε θες και νευρικές αντιδράσεις μπαγλαμά.Επισης είμαι λίγο ανώριμος γενικά πάω πίσω από τη ηλικία μου οπότε τα προηγούμενα χρόνια ουτε που σκεφτόμουν για δίπλωμα οδήγησης πλέον στα 25 το θέλω επίσης δουλειές έχω κάνει κάμποσες και έχω βγάλει δικά μου λεφτά τώρα γκόμενες όχι δε έχω βρει αλλά αποσα είπες δουλειά την έχω είμαι εργατικός σε όσες δουλειές έχω πάει.Τωρα δίπλωμα οδήγησης θα το δώσω και θα το πάρω φέτος.
αν όμως με άκουγες το 2023 τώρα θα είχες κερδίσει 1,5 χρόνο και αν πας έστω τώρα σε σοβαρή Σχολή πολεμικών τεχνών θα μάθεις να σέβεσαι
και να μην αντιδράς σαν σπαστικό μπεμπέ όταν σε συμβουλεύουν
Στρατό τι ειδικότητα είχες ?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Δε πάω πολεμικές τέχνες καρκίνο στους δασκάλους πολεμικών τεχνών και σε αυτούς που τους πληρώνουν τράβα στα τσακιδια μπας και ξεβρωμισει ο τόπος.
του χρόνου θα είσαι στάσιμος κ πάλι θα γράφεις εδώ ότι είσαι ανώριμος
και οι γκόμενες όταν σε βλέπουν τρέχουν μακριά σα να βλέπουν το μπαμπούλα
Αν όμως ακολουθήσεις πειθαρχημένα τις οδηγίες μου θα έχεις γκόμενα,λεφτά κ θα βλέπεις τη ζωή αισιόδοξα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Καλύτερα χωρίς γκόμενα από το να ακούσω εσενα τον τραγικό μπάρμπα.
δεν είμαι μπάρμπας , αλλά κ μπάρμπας σου να ήμουνα τα ίδια θα σου έλεγα και θα σου έκανα αντρική "βίαια" γυμναστική ,σωβε κάθε μέρα ..

Πρόσεξε μη κακοφορμίσεις , οι καιροί είναι περίεργοι και το "χωρίς γκόμενα" μη το ξαναπείς ούτε για αστείο..
διότι υποσυνείδητα θα οδηγηθείς εύκολα σε άλλες καταστάσεις ...βάζεις κ κάτι φωτο ανησυχητικές , ήμαρτον !!!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Θυμάσαι τη μυθική φώτο του;
Δεν την έχω δει ρε γαμωτο , και όλο ακούω για αυτήν, μαλακια.

Αλλά όσο βρίζει τους καράτε κιντ του σήμερα και όσο ανανεώνει το ρεπερτόριο με τις πουστικες φωτό , τόσο πιστεύω ότι του έφαγε κάνας παλαιστής η τη γκομενα η το κοκορέτσι

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Ρε άντε γαμησου που θα μου λες και τι θα λέω,ναι καλύτερα χωρίς γκόμενα παρά να ακούσω εσενα επίσης για κάτσε καλά που θα μου έκανες κάθε μέρα βίαια γυμναστική έχεις φάει μπουνιά μου ?δε θες να φας έπεσες κάτω.
Ρε μαν σορρυ κιόλας, σοβαρά μιλάω.

Δε γυμνάζεσαι , δε θες πολεμικές τέχνες , πως είσαι σίγουρος ότι θα ρίξεις δυνατή μπουνιά ;

Γιατί κάποιοι που δεν το έχουν σπάνε τα δάχτυλα τους καμία φορά αντί για τα Κόκκαλα άλλων

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Γυμνάζομαι καθημερινά πους απς έχω κάτι μπράτσα στο θεό από τότε που έστειλα τη παλιά φωτο με τα χέρια μου τούμπανο είμαι στα χέρια έχω και τα κιλά οπότε άστο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από τότε γυμνάζομαι πολύ πιο συχνά και έχω κάνει τρομερό χέρι.
Τύπε ποσα πουσαπς κανεις. Να δω αν σε κατουράω

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
λοιπόν σας αφήνω να τα πείτε και ο ΒΜWlover να ακούει όσα του λέει ο κύριος Υπουργός και να λέει ευχαριστώ !!!
έτσι θα έχει πιθανότητα να αποκτήσει μια BMW στο μέλλον
Ρε άντε γαμησου που θα μου λες και τι θα λέω,ναι καλύτερα χωρίς γκόμενα παρά να ακούσω εσενα επίσης για κάτσε καλά που θα μου έκανες κάθε μέρα βίαια γυμναστική έχεις φάει μπουνιά μου ?δε θες να φας έπεσες κάτω.
να μου έλεγες πως θα φάω από σένα καμιά κλανιά να το πιστέψω,
για μπουνιά άστο ...
δες παραπάνω τι γράφω ...

τα λέμε πάλι συμπαθή μπουλουκάκο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Κάνω μεγάλη γυμναστική μπορεί να τρώω αλλά είμαι πέτρα χοντρός καθόλου λαπάς στο ορκίζομαι αυτό μη ειρωνικά.
Είδα τη φωτό , οκ έχεις μυς αλλα είσαι χοντρός ρε μαν.

Πρέπει να στεγνώσεις να φτιάξεις, αν και σλαβες γουστάρουν πιο τροφαντούς τύπους. Καμία Λιθουανή κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom