Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Αν θες να βρεις το πρωτο συνθετικο κατεβασε το βρακι σου"Νοπανα";
Τι λέξη είναι αυτή;
Γράψε την σωστά
Αν θες να βρεις το πρωτο συνθετικο κατεβασε το βρακι σου"Νοπανα";
Τι λέξη είναι αυτή;
Γράψε την σωστά
Μη ρωτας συνεχεια βλακωδη πραγματαΑνεστάκο Ζαν πες μας την άποψη σου για τον Βαγγέλη Μαρινάκη
νομίζω πως έγινες άδικος πάνω στα νεύρα σουΤα ίδια νοπανα είναι και εκείνοι οι 2 όπως και εσείς οι άλλοι 2 να κάνετε κόμμα τα χειρότερα νοπανα στο σάιτ.
καλά.... εγώ φταίω που είχα κανονίσει να βγούμε με το ευγενικό κοριτσάκι κ μια φίλη της και συ κόμπλαρες ...Εσένα δε σε έχω παρεξηγήσει γιαυτο σε παρεξήγησα από παλιά γιατί με εκραζες και με μειωνες χοντρό ότι δε έχω αμάξι ότι καμία δε με θέλει ότι οι πουτανες με κοροϊδεύουν αυτά να τα λες σε έναν νεαρο που στεναχωριέται εύκολα είναι ντροπή είσαι ανήθικος.Τον υπουργαρα τον βρίζω γιατί υποστηρίζει Μητσοτάκη που έχει διαλύσει τη χώρα και δασκάλους πολεμικών τεχνών που μόνο τη βία προάγουν και οι πολεμικές τεχνες πρέπει να καταργηθούν και επισης με λέει και χοντρό ο παλιορατσιστης,όσο για τον παπαφιλιπ το ίδιο με λέει χοντρό και γκει καλά χοντρός οκ γκέι όχι όμως πάντως είναι ρατσιστής στους χοντρούς και στους γκέι και αυτός.Επισης ο παπαροτριφτουλας με έλεγε χοντρό και ότι γι'αυτό είμαι άνεργος επειδή είπα ότι τότε δε δούλευα ήταν καλοκαίρι τότε και ξέρω γω το χειμώνα βρήκα εστίαση κηπουρός και μια χαρά πήγε ούτε κιλά ούτε τίποτα αλλά έβγαλε και αυτός τοξικότητα στους χοντρούς,είστε και οι 4 καταπτιστοι και τραγικά ναυάγια λιπαμαι για τους γονείς σας που σας έκαναν και βρωμιζετε τη χώρα μας και όσοι είναι σα και σας εννοείται,ψωφο και στη ΝΔ και στους δασκάλους πολεμικών τεχνών και σε κάτι κατακάθια σαν εσάς τους 4 άντε μπας και ξεβρωμισει η ελλαδιτσα μας από κάτι τέρατα σα και σας όλους,οι βρωμοπατεράδες σας φταίνε που σας έκαναν και βρωμισατε τη χώρα μας άχρηστοι γονείς ανεύθυνοι που δε ξέρετε να μεγαλώνετε σωστά τα παιδιά τα κάνετε και νομίζετε τελείωσε.
όχι κύριε Υπουργέ δεν υπήρχαν τέτοιες αποχρώσες ενδείξειςΜάλλον ήθελε να τον γαμήσεις![]()
αυτό στο λέω κ τώρα,Φαντάσου να μη με συμπαθούσες τι θα έλεγες,τι χοντρό με είπες τι ότι δε έχω Όχημα τι ότι με κοροϊδεύουν οι πουτανες και ότι το ευγενικό κοριτσάκι με έλεγε χοντρό και όχι δε τα λέω καθόλου στα νεύρα μου είστε απαράδεκτοι και οι 4 αλλά πιο πολύ εσύ δε θα ξεχάσω ποτέ το μίσος που έβγαλες το καλοκαίρι Ιούλιο 2023.
και οι γκόμενες κάθαρμα με λένε αλλά γουστάρουνΓενικά είσαι κακός άνθρωπος λιπαμαι τη ανατροφή που σου δώσανε οι γονείς σου για μένα είσαι ο χειρότερος από τους 4
δεν θέλω νευρικές αντιδράσεις , σαν καλομαθημένο κάνεις που δεν έχεις μάθει να πειθαρχείς τον εαυτό σουΈχω αμάξι δίπλωμα οδήγησης δε έχω επίσης αν μια γκόμενα εντυπωσιάζεται με αμάξια είναι απλά γτπ δε θέλω τέτοια γκόμενα και ναι τι έχει το λεοφορειο ξέρεις πόσα ζευγάρια έχω δει?επίσης θα πάρω δίπλωμα οδήγησης γιατί και εγώ το θέλω παλιά δε με απασχολούσε αυτό το ζήτημα αλλά πλέον με απασχολει επίσης μιλά καλά άσε τα άπαντα σε μένα.
αν όμως με άκουγες το 2023 τώρα θα είχες κερδίσει 1,5 χρόνο και αν πας έστω τώρα σε σοβαρή Σχολή πολεμικών τεχνών θα μάθεις να σέβεσαιΡε άσε μας από εκεί που δε θες και νευρικές αντιδράσεις μπαγλαμά.Επισης είμαι λίγο ανώριμος γενικά πάω πίσω από τη ηλικία μου οπότε τα προηγούμενα χρόνια ουτε που σκεφτόμουν για δίπλωμα οδήγησης πλέον στα 25 το θέλω επίσης δουλειές έχω κάνει κάμποσες και έχω βγάλει δικά μου λεφτά τώρα γκόμενες όχι δε έχω βρει αλλά αποσα είπες δουλειά την έχω είμαι εργατικός σε όσες δουλειές έχω πάει.Τωρα δίπλωμα οδήγησης θα το δώσω και θα το πάρω φέτος.
του χρόνου θα είσαι στάσιμος κ πάλι θα γράφεις εδώ ότι είσαι ανώριμοςΔε πάω πολεμικές τέχνες καρκίνο στους δασκάλους πολεμικών τεχνών και σε αυτούς που τους πληρώνουν τράβα στα τσακιδια μπας και ξεβρωμισει ο τόπος.
το καλύτερα χωρίς γκόμενα είναι ανώμαλη εξέλιξη , λυπάμαιΔε θέλω τις συμβουλές ενός μαλακα να μου λείπουν καλύτερα χωρίς γκόμενα.
δεν είμαι μπάρμπας , αλλά κ μπάρμπας σου να ήμουνα τα ίδια θα σου έλεγα και θα σου έκανα αντρική "βίαια" γυμναστική ,σωβε κάθε μέρα ..Καλύτερα χωρίς γκόμενα από το να ακούσω εσενα τον τραγικό μπάρμπα.
Δεν την έχω δει ρε γαμωτο , και όλο ακούω για αυτήν, μαλακια.Θυμάσαι τη μυθική φώτο του;
Ρε μαν σορρυ κιόλας, σοβαρά μιλάω.Ρε άντε γαμησου που θα μου λες και τι θα λέω,ναι καλύτερα χωρίς γκόμενα παρά να ακούσω εσενα επίσης για κάτσε καλά που θα μου έκανες κάθε μέρα βίαια γυμναστική έχεις φάει μπουνιά μου ?δε θες να φας έπεσες κάτω.
Είσαι τίμιος ευχαριστώ.Περίμενε,μη φύγεις
Τύπε ποσα πουσαπς κανεις. Να δω αν σε κατουράωΓυμνάζομαι καθημερινά πους απς έχω κάτι μπράτσα στο θεό από τότε που έστειλα τη παλιά φωτο με τα χέρια μου τούμπανο είμαι στα χέρια έχω και τα κιλά οπότε άστο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Από τότε γυμνάζομαι πολύ πιο συχνά και έχω κάνει τρομερό χέρι.
να μου έλεγες πως θα φάω από σένα καμιά κλανιά να το πιστέψω,Ρε άντε γαμησου που θα μου λες και τι θα λέω,ναι καλύτερα χωρίς γκόμενα παρά να ακούσω εσενα επίσης για κάτσε καλά που θα μου έκανες κάθε μέρα βίαια γυμναστική έχεις φάει μπουνιά μου ?δε θες να φας έπεσες κάτω.
Είδα τη φωτό , οκ έχεις μυς αλλα είσαι χοντρός ρε μαν.Κάνω μεγάλη γυμναστική μπορεί να τρώω αλλά είμαι πέτρα χοντρός καθόλου λαπάς στο ορκίζομαι αυτό μη ειρωνικά.