Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Αν εισαι 78 και πετας αυτες τις μαλακιες πηδα στο γκρεμό.78 ετών
1, 80 και 55 κιλά
Έχω και τρίχες στη μύτη,στα αυτιά ενώ έβαλα ένα χρυσό δόντι χθες
Αν εισαι 78 και πετας αυτες τις μαλακιες πηδα στο γκρεμό.78 ετών
1, 80 και 55 κιλά
Έχω και τρίχες στη μύτη,στα αυτιά ενώ έβαλα ένα χρυσό δόντι χθες
Ο παπαφιλιπς φιλε ειναι αντλας...βγαζει το στρινγκ και το κανει σφεντόναΟ παπαφιλιπς με τον υπουργαρα,ο παπαφιλιπς είναι ο πάνω και ο υπουργαρας ο πιο κάτω,πως κοιτάς στα μάτια ρε υπουργαρα τον παπαφιλιπ,μπράβο κοπέλες μου,πουτανιτσες είστε.
Ρακ ,Εδώ αυτός
Είσαι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ για ποιο λόγο οι Γυναίκες έχουν αποθρασυνθεί, και ισχυρίζονται χωρίς καμία ντροπή οτιδήποτε. Γνωρίζουν ότι κάποιοι θα τις πιστέψουν, οτιδήποτε κι αν ισχυριστούν.για μια στιγμη, ερχεται το γκομενετο στη Λαρισα, την παει στα χωραφια να δει τον κατεστραμενο καμπο και μετα την αφηνει στο ξενοδοχειο. Κατι δε μου καθεται καλα, ξερεις πολλες ελλεινιδες και μαλιστα αθηναιες να γουσταρουν πηδημα στα χωραφια, στην νταλα και στη σκονη; νταξυ να μη φτανουμε και στο αλλο ακρο
εσύ μαρή Κασσιανή με αυτά τα κιλά στην πιάτσα για κάτι κωλομπαραδες μπετατζηδες του ΟΑΣΑ είσαι.85 κιλα εισαι κομπλε για το 1.81
Εγώ ειμαι 1.80 και 85 κιλα
Ιδανικό υψος για τον αντρα ειναι 1.85-1.90 ειναι το υψος των μοντέλων και τα κιλα 85 και 90 αντίστοιχα
Αλλα ποιο ωραιο ειναι το συν 5 κιλα του υψους φαίνεται πιο ογκώδης.
Χαχαχα ο τύπος είναι μεγάλος μπουρδελακιας,παίζει να γαμαει Ελληνίδες μια φορά κάθε 2 χρόνια.Παει όλο φυλής στο 10 λεπτό λες και είναι κάτω των 30 ολόκληρος μαντραχαλοι 45 χρόνων.Η φυλής και το Μεταξουργείο είναι μέχρι για κάτω των 30 πάνω από 30 δε είναι γιατί 10 λεπτό δε λέει για 30 χρόνων μαντραχαλο,μετά θες ποιότητα στο σεξ από τα 30 και πάνω και όχι ποσότητα όπως οι ανεγκεφαλοι νέοι κάτω των 30 μετά οριμαζεις,για μένα από τα 30 και πάνω πρέπει να πηγαίνεις πιο πολύ εσκορτς,μασατζιδικα,στούντιο όχι γιατι 50 ευρώ 15 λεπτά είναι κλοπη.
Σπανός και bmwlover?Δε είναι μόνο το χέρι την έχω και τη τρίχα μου δε είμαι Σπανός.
η γνωριμία από το φατσοβιβλίο σεξουαλικό σκοπό είχε εξ αρχήςΔεν γίνεται να αποσυνδέσουμε την ευθύνη της σεξουαλικότητας κάποιας, ιδίως με τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ χρόνια του άλλου, και να την αντιμετωπίζουμε σαν καλόγρια, επειδή εφηύρε έναν νεολογισμό ο φεμινισμός.
μπουστη24, βαλε και μια φωτο απο το παιδικο σου δωματιο να δουμε ποσες πεταλουδες εχεις κολλησει στον τοιχο ?Σίγουρα μοιάζεις εμφανησιακα σα το πρόεδρο του Εδεσσαϊκού γι'αυτό έχεις και 103 κριτικές από τανες γιατί δε βρίσκει αλλιώς είσαι άσχημος σα και αυτόν.
μη θολωνεις τα νερα για να αποφυγεις την ερωτηση, σαν το αλλο πουστρακι του λεοντιου και βαλε να δουμεΕσένα το παιδικό σου δωμάτιο θα έχει αφήσες Μπομπ Σφουγγαράκη
Λάρισα: 45χρονη κατήγγειλε 22χρονο για βιασμό - Τον γνώρισε στο facebookη γνωριμία από το φατσοβιβλίο σεξουαλικό σκοπό είχε εξ αρχής
αν κάποιος πρέπει να κατηγορηθεί είναι η 45χρονη που πήγε να γαμηθεί με ένα 22χρονο κ ζητάει τα ρέστα
Τι περίμενε δηλαδή η γκαβλιάρα θείτσα ? ότι θα την ερωτευόταν ο 22χρονος ?
Αγορακι μη ντρέπεσαι θες να σου στείλει τη πουτσα του,πες το καθαρα και ξάστερα..μη θολωνεις τα νερα για να αποφυγεις την ερωτηση, σαν το αλλο πουστρακι του λεοντιου και βαλε να δουμε
Γκει ειναι φιλε και κωλοτριβεται σε άντρες.Εσένα το παιδικό σου δωμάτιο θα έχει αφήσες Μπομπ Σφουγγαράκη
Αφού βλέπω οτι το νήμα έχει γίνει τριμπούρδελο , ας συνεισφέρω και 'γω λιγάκι , ας πώ καμιά μαλακία , στα ΙΚΕΑ μένεις τύπε ? , Κηφισού ή Αεροδρομίου ? , αν είσαι στο κατάστημα της Κηφισού να μας ενημερώσεις τι παίζει στα παρακείμενα στουντιάκια !!! . .Αυτό είναι το δωμάτιο μου θες να έρθεις και εσύ να κάτσουμε στο υπολογιστή που έχω να παίξουμε κάνα γκειμ?
Φιλε δεν γαμαει στο λεω εγω.Είμαι συγουρος αυτό γίνεται που λες γι'αυτό πάει να τους βγάλει όλους γκέι για να παραμυθιαστει ότι υπάρχουν πολλοί είναι συγουρα γκέι ο παπαφιλιπ οι κριτικές δε είναι της φαντασίας του ποιος έχει όρεξη να γράφει 103 κριτικές από τη φαντασία του?απλά γαμαει πουτανες γαμαει και τραβελια γαμαει και άντρες είναι μπάι πως το λένε?
μαρη φαλαινιτσα του γλυκου νερου, στο μπανιο σου εχουν βαλει και μπαρες στα πλαγια να μην πετας το νερο αποξω στις χαρες που κανεις ?Αυτό είναι το δωμάτιο μου θες να έρθεις και εσύ να κάτσουμε στο υπολογιστή που έχω να παίξουμε κάνα γκειμ?
εσυ πολυκλωνου πουσταρδελα του λεοντιου, κοιτα στο επομενο κλωνοπροφιλ να βαλεις νικ κασσιανη που τοσο πολυ σου αρεσειΦιλε δεν γαμαει στο λεω εγω.
Ειναι φαντασιόπληκτος απλα, το μονο που θα κανει ειναι τσάρκες και θα φαντασιώνεται,θα βαζει σαλτσες κλπ.
Τον γαμανε δεν γαμαει.
ααα αυτο καταλαβες ?
Κριτικη παπαφιλιπς
Μελατο καβλι λεει δεν του σηκωνόταν...
Εχω υλικόααα αυτο καταλαβες ?
οκ... καλα το πας, βαλε και αλλα τετοια
το μονο υλικο που εχεις ειναι τα δονηταρια σου μαρη κασσιανη με μηδενικο αη-κιου, για να ανακουφιζεις το πωπουδακι σου.Εχω υλικό
Καλα ρε βρωμιαρη δεν πλενεσαι ρε μπιχλα οταν πας στις κοπέλες?
Να σε στέλνει η αλλη να πληθεις,δεν ντρεπεσαι ρε ...