Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Καί ακόμα χειρότερα είναι τά ποσοστά στήν Ελλάδα...μήν κοιτάς εδώ τούς αγάμητους...πού τά 4άρια τά βλέπουν 6.5άρια...καί τά 5άρια 7άρια!!νομιζω εχεις δικιο..ελλαδα εχει πολλα μπαζα,ασχημες και μετριες..το 4 με 5 ειναι ο μεσος βαθμος ελλαδα..7αρια ειναι λιγα..οταν λεω εφταρι εννοω αδυνατη και ωραια φατσουλα..εγω κανω ενα πειραμα..παω στα τζαμπο και παρατηρω γυναικες,ταμιες και πελατισες και οι 80..απο τις εκατο γυναικες που θα δω..οι 80 ειναι εντελως μπαζολες,δεν βλεποντε..οι αλλες 18 ειναι 5,5 αρια 6αρια και μονο 2 ειανι 7 αρια και 8αρια..γενικα ελλαδα εχει πολλες ασχημες γυναικες..αγγλια που εχω παει εχει σαφως περισσοτερες ομορφες απο οτι εδω..
Εδώ σού λένε τά άτομα...είναι η άλλη 1.55-1.65...καί πέφτουν στά πατώματα...καί μιλάνε γιά γκόμενες...τί νά πώ άλλο πιά...
Νά είσαι σίγουρος ότι άν είχαν τήν δυνατότητα νά βγάλουν έστω καί 6άρι γκόμενα...θά ήταν πολύ πιό προσεκτικοί καί προσγειωμένοι...
Αλλά τό μόνο πού ξέρουν είναι...μαγκιά...ψέμα...καί αμφισβήτηση όλων τών άλλων πού δέν συμφωνούν...
Είναι γιά γέλια πραγματικά!!
Ναί άτομο μου η εμφάνιση δέν βοηθάει καθόλου τόν άνδρα...έχεις δίκιο...πρέπει νά είσαι άθλιος καί πανάσχημος γιά νά βρείς ωραία γκόμενα!!Πραγματικά δεν αντέχω αυτή την ανακύκλωση της συζήτησης. Αυτό που λες δεν ισχύει. Άπειρες όμορφες γυναίκες γαμιουνται με ασχημόφατσες. Η εμφάνιση στον άντρα δεν βοηθάει καθόλου. Αν κοινωνικά είσαι 0 δεν πάει να είσαι κούκλος, δεν θα γαμησεις, τέλος.
Ρέ τί ακούμε εδώ μέσα...