athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.641
- Πόντοι
- 12.756
ελα ξαναρθε στα πολιτικα δν αντεξε ο βανταμαςΑσε ρε ζανούλη. Και μην πεις οτι δεν εισαι αυτος , γιατι αυτος με ελεγε χατζηαβατη. Γιατι κρυβεσαι?
ελα ξαναρθε στα πολιτικα δν αντεξε ο βανταμαςΑσε ρε ζανούλη. Και μην πεις οτι δεν εισαι αυτος , γιατι αυτος με ελεγε χατζηαβατη. Γιατι κρυβεσαι?
Κοψε τους αριθμους οταν αναφερεσαι σε ανθρωπους γιατι δειχνεις δεκάχρονοΣυμφωνώ απόλυτα μια 9 Άρι δε θα πάει ποτέ με έναν που είναι 6 Άρι ο οποίος είναι λογικής εμφανησης και ξέρει να μιλάει θα πάει με το αντίστοιχο 9 Άρι σε άντρα.
Το τι λεει ο αθηναιος τα ακουμε βερεσέ.
Ολα εχουν να κανουν με τις επιλογες που εχει η καθε μία.
Π.χ μια 9αρα με πολλες επιλογες ανεβαζει τα στανταρς γνωρίζοντας οτι εχει αξια,μια ασχημη με οχι τοσες επιλογες ριχνει τα στανταρς.
Τωρα τα λιγούρια κανουν ακριβως αυτο ανεβαζουν τα στανταρς σε ολες.
πουτσα θελουν..τι εγκεφαλο..αμα δε γαμας καλα..θα κατσουν μαζι σου μονο αμα εχεις λεφτα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
νομιζω εχεις δικιο..ελλαδα εχει πολλα μπαζα,ασχημες και μετριες..το 4 με 5 ειναι ο μεσος βαθμος ελλαδα..7αρια ειναι λιγα..οταν λεω εφταρι εννοω αδυνατη και ωραια φατσουλα..εγω κανω ενα πειραμα..παω στα τζαμπο και παρατηρω γυναικες,ταμιες και πελατισες και οι 80..απο τις εκατο γυναικες που θα δω..οι 80 ειναι εντελως μπαζολες,δεν βλεποντε..οι αλλες 18 ειναι 5,5 αρια 6αρια και μονο 2 ειανι 7 αρια και 8αρια..γενικα ελλαδα εχει πολλες ασχημες γυναικες..αγγλια που εχω παει εχει σαφως περισσοτερες ομορφες απο οτι εδω..
ο Ζαπατας γαμαει απο το παιδικο του δωματιο,τις βολτες με το αγροτικο στην πλατεια του χωριου με το crew η οταν κατεβαινει Αθηνα λαθρεπιβατης σε φορτηγαΝα υποθέσω πώς εσείς που θέλετε να πηδήξετε 8αρια και 9αρια, είστε των ανάλογων προσόντων. Αρρενωποί, ψηλοί, με κοιλιά φέτες, καλά αμειβόμενη εργασία και με μυαλό άνω του μετρίου.
Τεσσερα σπιτια και δυο αυτοκινητα εχω. Και τραπεζικους λογαριασμους σεβαστους. Υπαρχει καποιος λογος να νιωθω ασχημα για κατι?
Δεν σκοπευω να του τα πουλήσω για να με νοιαζει αν τον ενδιαφερουνΑν τα σπίτια είναι με μαρμαρίνη δεκαετίας ογδόντα, δεν μετράνε για τον Λάκη.
ο Ζαπατας γαμαει απο το παιδικο του δωματιο,τις βολτες με το αγροτικο στην πλατεια του χωριου με το crew η οταν κατεβαινει Αθηνα λαθρεπιβατης σε φορτηγα
νιπτω τας πουτσας μου φιλε τι να πωΤι είναι αυτό μωρή σκατόφατσα !!!
Δεν φτάνει που είναι στα όρια των Α.ΜΕ.Α μου θέλουν να πηδήξουν και μουνάρες.
Παράνοια!
Δεν σκοπευω να του τα πουλήσω για να με νοιαζει αν τον ενδιαφερουν
ελα στα πολιτικα ρε μαλακα Ζωνατος κανει παρτυΚακομοιρη τοσα ξερεις τοσα λες....
Γελαω με παρτι σου παντως με διασκεδάζεις
Κακομοιρη τοσα ξερεις τοσα λες....
Γελαω με παρτι σου παντως με διασκεδάζεις
ασε που πιστευω @Magi εχει βαλει στοχο τον τρυφερο του κωλαρακο και τον βλεπω διακορευμενο συντομαΓελάστε όσο θέλετε, αλλά ο
Ατενέζος γαμεί αποδεδειγμένα.
Για εσάς δεν είμαστε και τόσο σίγουροι.
Ωσάν τον Αθανάσιο Διάκο θα τον σουβλίσει.ασε που πιστευω @Magi εχει βαλει στοχο τον τρυφερο του κωλαρακο και τον βλεπω διακορευμενο συντομα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ...ασε που πιστευω @Magi εχει βαλει στοχο τον τρυφερο του κωλαρακο και τον βλεπω διακορευμενο συντομα
Το UK έχει easier hookups, αλλά και Ελλάδα οι πιο πολλοί masturbators που λες είναι by choice.UK όμως φιλάρα .... όλοι οι νορμάλ που γουστάρουν γυναίκες, βρίσκουν να γαμάνε.
Δεν έχει 30-35-40-45 ... chronical masturbators όπως στην ελλάδα ....
Πολλοί το κάνουν αυτό...το έχω πει και σε μεγαλύτερους αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Κοψε τους αριθμους οταν αναφερεσαι σε ανθρωπους γιατι δειχνεις δεκάχρονο
εχουμε και αμερικανακια δεν βλεπεις? κατι σκουζει και αυτο ..Τι θες να καταλαβει για κανιβαλους? πολοτισμικο σοκ το manΩσάν τον Αθανάσιο Διάκο θα τον σουβλίσει.
Θέλω να θεωρώ ότι είσαι έξυπνος άνθρωπος και ικανός επαγγελματίας. Συνεπώς σε καλή αξιολόγηση επαγγελματικά.Τεσσερα σπιτια και δυο αυτοκινητα εχω. Και τραπεζικους λογαριασμους σεβαστους. Υπαρχει καποιος λογος να νιωθω ασχημα για κατι?
Πραγματικά δεν αντέχω αυτή την ανακύκλωση της συζήτησης. Αυτό που λες δεν ισχύει. Άπειρες όμορφες γυναίκες γαμιουνται με ασχημόφατσες. Η εμφάνιση στον άντρα δεν βοηθάει καθόλου. Αν κοινωνικά είσαι 0 δεν πάει να είσαι κούκλος, δεν θα γαμησεις, τέλος.Συμφωνώ απόλυτα μια 9 Άρι δε θα πάει ποτέ με έναν που είναι 6 Άρι ο οποίος είναι λογικής εμφανησης και ξέρει να μιλάει θα πάει με το αντίστοιχο 9 Άρι σε άντρα.
Κοψε τους αριθμους οταν αναφερεσαι σε ανθρωπους γιατι δειχνεις δεκάχρονο
Το 8-9 το πηδάει η γλίτσα όχι ο αντίστοιχος 9 άντρας. Αν έχεις όνομα, είσαι ποδοσφαιριστής, αθλητής, διάσημος δεν πάει να είσαι πίθηκος; Θα γαμησεις 9αρι μόνο και μόνο γιατί κοινωνικά έχεις κάποια θέση.Να υποθέσω πώς εσείς που θέλετε να πηδήξετε 8αρια και 9αρια, είστε των ανάλογων προσόντων. Αρρενωποί, ψηλοί, με κοιλιά φέτες, καλά αμειβόμενη εργασία και με μυαλό άνω του μετρίου.