Ξέρεις κάτι?αυτά τα χαλια στη Ελλάδα με τα κακά παιδιά που έχουν πέραση,πήγαινε σε ανεπτυγμένες χώρες μια χαρά γαμανε τα καλά παιδιά εδώ επειδή οι Ελληνίδες έχουν χαμηλό επίπεδο και είναι αμόρφωτες νομίζουν πως το καλό παιδί είναι φλώρος και το κακό παιδί είναι ο άντρας ενώ το αντίθετο ισχιει το κακό παιδί πάντα ένα ανδρείκελο ήταν,το καλο παιδί έχει αξίες είναι τζέντλεμαν όπως ήταν οι παλιοί στις γυναίκες και οι γυναίκες ήταν ευτυχισμένες.
Ρε παίκτη, μέσα στο στερεότυπο είναι η σκέψη σου, don't put people in boxes.
Δε ξέρω τι εννοείς ως αναπτυγμένη χώρα, θα σου πω για το UK που το ξέρω και νομίζω θεωρείται developed country.
UK πολλές γκόμενες (20thing αλλά και μεγαλύτερες) γουστάρουν badass, όπως και στην Ελλάδα.
Και πάρα πολλά clean-cut guys έχουν ωραίες κοπέλες. Same in GR.
Μπορεί μια κοπέλα να περάσει από badass σε clean-cut n inversely, the only constant in life is change.
Τέλος, badass look δε σημαίνει ότι αναγκαστικά κάποιος ρίχνει σφαλιάρες στην κοπέλα του και μπλέκει συνέχεια σε τσαμπουκάδες. Στο λέει τύπος που in his 20nties και λόγω δουλειάς γνώρισε πολλούς badass from the outside, good blokes from the inside. Ήξερα π.χ. έναν πορτιέρη που αν τον έβλεπες στο δρόμο θα χεζόσουν πάνω σου και ήταν το καλύτερο παιδί, το look δε λέει πάντα κάτι.