Η αυτοβελτίωση με βοήθησε σε ολα,ειναι απο τη μια η ψυχολογία που με βοήθησε αλλα περισσότερο τα σεμινάρια και η πρακτική εξάσκηση.
ειδες παιδακι ανεστακο σαν και πατρινο πουστρακι, πως μεσα σε λιγες γραμμες σου περιεγραψα και εχω καταλαβει κυριως, την αποτυχημενη ζωουλα σου απο το σχολειο μεχρι τα 35 σου (οπως εχεις πει οτι εισαι) ?
και ξερεις γιατι ?
γιατι φαινεται απο τα γραπτα σου ποσο ηλιθιος, ποσο ασχετος, ποσο αμπαλος και ποσο αγαμητος ακομα εισαι.
ουτε τα αστεια δεν εισαι ικανος να ξεχωρισεις απο τα σοβαρα... μιλαμε για τοσο τουβλο.
αρα χιουμορ + αη-κιου = 0.
πρεπει να εχεις καποια τικ και να εισαι και αυτιστικος σε ενα βαθμο.
ειπες οτι εισαι 9αρι και οι γκομενες που πηγες για χορο, για να βγαλεις γκομενα προφανως (μιλαμε για τοσο φιρικι), σε κλασανε και βγηκαν με τους κατωτερους σου, οπως τους θεωρεις.
οπως βλεπεις δε γαμας ΟΥΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ γιατι η μαλακια σου ξεχειλιζει απο οποια τρυπα αναπνεεις, οπως εχω ξαναπει, κοινως βρωμας ΜΑΛΑΚΑΣ.
εγω δεν εχω σπουδασει ψυχολογια, ουτε εχω κανει σεμιναρια, αλλα ακουω-βλεπω-παρατηρω-πραττω αναλογως και κατι φλουφληδες σαν και σενα τους κραταω στο δουλεμα για να περναει η ωρα μου μετα το απλωμα διπλα απο τα απλυτα.
κατι ψυχολογους δε, τους εχω κανει το πτυχιο κονφετι... να οπως σαν και σενα ας πουμε.
σου βαζω ξανα κατι λοιπον, γιατι εχεις πει οτι η εμφανιση δε μετραει οσο το χρημα, αλλα οι γκομενες της σχολης χορου σε κλασανε, ενω οι αλλοι δεν ειχαν χρημα ουτε εμφανιση, σε αντιθεση με σενα... το 9αρι (που λες οτι εισαι).
οταν αναλυσεις και καταλαβεις το παρακατω, ισως αποκτησεις την αυτοβελτιωση που λες... ισως.
αν και δεν το νομιζω, γιατι εισαι πιο χαζος και απο πουρε πατατας... και θα συνεχισεις να εισαι.
"Σε οδηγούν να αγωνίζεσαι στο να εντυπωσιάζεις γκόμενες για να έρθουν αυτές σε εσένα.
Θα παραλάβεις όμως πουτάνα αντί για γκόμενα."
πουτανες δε θελουμε ανεστακο σαν.
1) δεν τις συγκρινουμε με τις ΜΗ πουτανες και
2) δεν ψαχνουμε να τις βρουμε, γιατι τις εχουμε μεσα στο πορτοφολι μας με αναλογη τιμη η καθε μια και ανα πασα στιγμη και ορεξη, τις εχουμε.
παω για καφε και εσυ γρηγορα στο βεσε της αυτοβελτιωσης για την πρωϊνη σου