Έχεις τιμωρήσει καμία έτσι ή το λες θεωρητικά;Η μεγαλύτερη τιμωρια ειναι να τις αφησεις εγκυες να γεννήσουν το παιδι σου και εσυ να εχεις 5 μερες τη βδομαδα φρι να γκομενιζεις,αυτες με παιδι χανουν αντικειμενική και θα ρηξουν πολυ τα στανταρ για να μπορεσουν να βρουν αλλον και να κάνουν τη ζωη τους.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 506
αβυσσος η ψυχη μιας γυναικας...φιλε..... δεν με ξερεις, τις πηδαω οποια στιγμη θελω...
εσυ τι νομιζεις εχουν αναστολες η ντροπες,,,,,,,????
απλα εγω εχω συγκεκριμενη φιλοσοφια..... και τα ξεχωριζω.....
πιο πιονι, για πιο σκοπο? αρεστες για πιο λογο? την ζωη μας ζουμε ρε φιλε... απλα τα πραγματα...
αν τις πηδας τοτε πηδα τες και ασε τις κατινιες!
μιας και δεν εχω υπνο ακομα,αβυσσος η ψυχη μιας γυναικας...
αν τις πηδας τοτε πηδα τες και ασε τις κατινιες!
λοιπον,
1ο δεν κατινιαζουμε--ανταλλαγη εμπειριων κανουμε εδω μεσα....
2ο ξερεις, αμα εισια χορτατος, πανω απο το μουνι ειναι και ο ανθρωπος,
3ο οι φιλες αυτες ειναι 7.0 / 7.5/8.5 η μια ειναι β-γ κλαση ηθοποιος.
Stefzenios41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Like
- 6.539
- Πόντοι
- 1.056
Αυτό δεν είναι τιμωρία αλλά είναι σαν να πυροβολείς τα πόδια σου ....εκεί που έχεις να ταιζεις μόνο το δικό σου στόμα θα έχεις να ταιζεις 3 ....που χρήμα και χρόνος για κυνήγι γκόμενας ....ας είμεθα λίγο σοβαροί ....όσοι προσπάθησαν να εφαρμόσουν τέτοια τιμωρία κατεληξαν με ένα εις βάρος τους διαζύγιο να πληρώνουν τα μαλλιά της κεφαλής τουςΈχεις τιμωρήσει καμία έτσι ή το λες θεωρητικά;
tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 506
οχι εδω μεσα... μαζι τους το ξεκατινιασμα αφου λες τα λετε ολα.μιας και δεν εχω υπνο ακομα,
λοιπον,
1ο δεν κατινιαζουμε--ανταλλαγη εμπειριων κανουμε εδω μεσα....
2ο ξερεις, αμα εισια χορτατος, πανω απο το μουνι ειναι και ο ανθρωπος,
3ο οι φιλες αυτες ειναι 7.0 / 7.5/8.5 η μια ειναι β-γ κλαση ηθοποιος.
το μουνι δε χορταινεται. μονο αγαπιεται η μισιεται
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Tι σε κανει να πιστευεις οτι εισαι τοσο μαγκάκος, ωστε αν "τιμωρησεις" καποια ετσι, δεν θα σε κανει μπαούλο στο ξυλο κανενας πατερας ή κανενας αδελφος?Η μεγαλύτερη τιμωρια ειναι να τις αφησεις εγκυες να γεννήσουν το παιδι σου και εσυ να εχεις 5 μερες τη βδομαδα φρι να γκομενιζεις,αυτες με παιδι χανουν αντικειμενική και θα ρηξουν πολυ τα στανταρ για να μπορεσουν να βρουν αλλον και να κάνουν τη ζωη τους.
Εκει να δεις τι "αντικειμενικη" αξια θα εχει η κοπελα
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.329
- Πόντοι
- 3.656
Τι έγινε Άλεξ ;Tι σε κανει να πιστευεις οτι εισαι τοσο μαγκάκος, ωστε αν "τιμωρησεις" καποια ετσι, δεν θα σε κανει μπαούλο στο ξυλο κανενας πατερας ή κανενας αδελφος?
Εκει να δεις τι "αντικειμενικη" αξια θα εχει η κοπελα
Εγκρίνεις τη βία εδώ ;
ή τη θεωρείς αποδεκτή λύση ;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τι σημασια εχει τι εγκρινω εγω?Τι έγινε Άλεξ ;
Εγκρίνεις τη βία εδώ ;
ή τη θεωρείς αποδεκτή λύση ;
Οταν θα ειναι στο νοσοκομειο ως πολυκαταγματίας, θα τον παρηγορησει αν εγω δεν το εγκρινω?
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.460
- Πόντοι
- 27.261
παπατζης ειναι ρε μαν, δε θελει και πολυ νιονιο.Τι σημασια εχει τι εγκρινω εγω?
Οταν θα ειναι στο νοσοκομειο ως πολυκαταγματίας, θα τον παρηγορησει αν εγω δεν το εγκρινω?
το παιδακι στην κανονικη του ζωουλα τρωει φαπες, απαξιωση απο το λυκιο και τον εχει κανει λαστιχο απο το γυμνασιο.
πηγε εμαθε 10 γραμμες, που ειναι αυτονοητα πραγματα δηλαδη αρκει να σου κοβει λιγο και τα πασαρει σαν αυτοβελτιωση. κανει κρα οτι απο γκομενες δε ξερει ουτε την τυφλα του, περαν απο αυτα που του ειπαν στα σεμιναρια και τον αναβαθμισανε απο βλαξ σε πανιβλαξ.
ουτε το μπουκιτσι δεν ηξερε ο σβωλος και το πασαρε σαν γλειψιμο, ενω ολη μερα εδω μεσα παιρνει τσιμπουκια για την αυτοβελτιωση.
ε καπου πρεπει να το παιξει καμποσος και βρηκε εδω καταφυγιο με τοσα ταλεντα.
α ξερει και καρατε, στις τοσες παπατζες που εχει πει... ο ανεστακος σαν - ο σαολιν της μαλακιας.
Τελευταία τροποποίηση:
Κανεις δεν γαμαει Ελλαδα για αυτο οι περισσοτεροι γινονται σχεσακιδες γιατι φοβουνται οτι αν χασουν ενα μουνι θα κανουν μηνες η χρονια να βρουν αντιστοιχο ειδικα εαν ειναι 8+
Εδω χοντρες ξερω και εχουν ουρα απο σχετικα ωραια παλικαρια που τις παρακαλανε μπας και τον βρεξουνε
Οποιος δεν εχει τα @@ να παει εξωτερικο ειτε μονικα ειτε συχνα για να παιζει μπαλα θα γαμαει οποτε τυχει χωρις να ειναι στο χερι του να διαλεγει
Οι γκομενες πλεον με τα social διαλεγουν οχι οι αντρες, μπειτε σε κανα tiktok και insta και δειτε μεχρι και πατσωλες να εχουν 20000followers
Οι μονες περιπτωσεις απο γκομενες που ξερω που δυσκολευονται να βρουν καποιον που θελουν ειναι οσες θελουν οικογενεια, βγαζουν καλο εισοδημα, ειναι μορφωμενες και θελουν καποιον με αντιστοιχα χαρακτηριστικα
Εδω χοντρες ξερω και εχουν ουρα απο σχετικα ωραια παλικαρια που τις παρακαλανε μπας και τον βρεξουνε
Οποιος δεν εχει τα @@ να παει εξωτερικο ειτε μονικα ειτε συχνα για να παιζει μπαλα θα γαμαει οποτε τυχει χωρις να ειναι στο χερι του να διαλεγει
Οι γκομενες πλεον με τα social διαλεγουν οχι οι αντρες, μπειτε σε κανα tiktok και insta και δειτε μεχρι και πατσωλες να εχουν 20000followers
Οι μονες περιπτωσεις απο γκομενες που ξερω που δυσκολευονται να βρουν καποιον που θελουν ειναι οσες θελουν οικογενεια, βγαζουν καλο εισοδημα, ειναι μορφωμενες και θελουν καποιον με αντιστοιχα χαρακτηριστικα
Παλια οταν ασχολουμουν ενεργα Ελλαδα ηξερα καποια επαγγελματα που ειχαν περαση οπως barman,ηθοποιοι γενικα περναγε αυτο το στυλ του επαναστατη, τωρα βεβαια που πεφτει πουτσα οικονομικα παιζει ουτε αυτοι να μην γαμανε.
Δυσκολοι καιροι για τους αντρες σε ολη την Δυση δυστυχως.
Αμερικη ακομα χειροτερα εχουν φρικαρει τελειως οι τυποι γινονται μεχρι και δουλοι στο μουνι μπας και κανουν τπτ
Δυσκολοι καιροι για τους αντρες σε ολη την Δυση δυστυχως.
Αμερικη ακομα χειροτερα εχουν φρικαρει τελειως οι τυποι γινονται μεχρι και δουλοι στο μουνι μπας και κανουν τπτ
x.com
x.com
Σκεφτομαι στο αντιστοιχο Αμερικανικο bou ποσες χιλιαδες σελιδες μηνυματων θα υπαρχουν με τις γυναικες εκει. Πραγματικα απορω ποτε θα ακουμε και τετοια απο Ελληνιδες
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.997
- Πόντοι
- 9.297
Είναι ανταποδωση,οχι αγένεια.Αυτό δεν είναι αυτοβελτίωση, αυτό είναι αγένεια. Ακόμα και ένα ξερό "καλή συνέχεια" δείχνει στοιχειώδη ανθρώπινη συμπεριφορά. Γιατί όλα πρέπει να τα συγχέουμε με το γαμήσι?
Είναι λάθος να δείχνεις ευγένεια σε κακομαθημένα που την έχουν δει και εγώ δεν ξέρω πως....
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.997
- Πόντοι
- 9.297
Είχα διάλογο σε έντονο ύφος με φίλο μου που την έπεσε σε πολύ γλυκό ύφος σε γκόμενα και μετά ήθελε να την καλυνυχτησει κιόλας...ενώ του έδειξε συμπεριφορά ντίβας το κακομαθημένο ψηλομυτικο και τον απέρριψε!Βαράω και μια ωραία μήνυση για σωματική βία και θα τους παρω και τα βρακια.
Οτι και να κανουν ειναι μια μορφή τιμωριας της γυναίκας.
Το αν τις χωρισετε ετσι κλαιν θα βρει αντικαταστατη και θα κανει τη ζωουλα της,ενω αν εχει παιδι παιδια και εκει θα βρει αλλα δεν θα ειναι οπως πριν ευέλικτη ασε που θα γινει το χυσοδοχειο για πολλούς γαμεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σωστός...
Τον εκραξα!
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Σε αυτό συμφωνώ. Αλλά εδώ μιλάμε για 2 τελείως διαφορετικά θέματα.Είναι ανταποδωση,οχι αγένεια.
Είναι λάθος να δείχνεις ευγένεια σε κακομαθημένα που την έχουν δει και εγώ δεν ξέρω πως....
Σημερα ημουν με ενα φιλο μου δεν θα πω που και γνωρισαμε μεσω παρεας καποιες γκόμενες.
Εκει που ειμασταν ηταν μια μεγαλη 50αρα και αλλες 2 μικροτερες 30-35
Τελος παντων εγω βαση της μεθοδου της αυτοβελτίωσης δειχνω οτι δεν ενδιαφερομαι.
Η αυτοβελτίωση σε μαθαινει να κανεις αυτο που θες χωρις να υποκύπτεις και να παιζεις ρολους.
Μου αρεσεις σε κοζαρω,δεν μου αρεσεις σε χεζω.
Τέλος παντων πολλοι θα διαφωνισουν μαζι μου αλλα εγω εφαρμοζω τη μεθοδο αυτη για πολλους λογους.
η τυπισσα ηταν μια ψωναρα η οποια δεν μου γεμισε το ματι και ο φιλος οπως φευγαμε τη χαιρέτησε ενω εγω οχι,εφυγα χωρις να ριξω βλέμμα, εντωμεταξι τον φιλο τον χαιρέτησε επειδή τη χαιρέτησε αλλα εγω δεν ειπα ουτε γεια.
Κοιτα οι αγαπουλιδες χαλανε τη πιάτσα πολυ,ισως να ευθύνονται και αυτοί που οι ελληνιδες ειναι ετσι οπως ειναι.
Αυτό που διαβάζω, με τα λίγα που γνωρίζω στα 50 μου, αν το κάνεις σε μία αντρική παρέα, είναι απλά αγένεια. Δε νομίζω ότι υπάρχει διαφοροποίηση στο χαρακτηρισμό της συμπεριφοράς αν η παρέα αποτελούνταν από γυναίκες, το ίδιο πράγμα είναι.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.792
- Πόντοι
- 3.506
Είναι απλό. Έχουν φάει πολλή ματαίωση στη ζωή τους.Το οτι καποιοι ανθρωποι εδω μεσα εχουν συναισθηματικη ηλικια γυρω στα 13-14, εκπλησσει μονο εμενα ή και εσενα?
Σκέψου όμως ότι το ποσοστό ελλεινίδων, ήταν πολύ μικρότερο από σήμερα.Μην ξεχνάς ότι τότε επι κωστοπουλίτιδας,χωρις Μύκονο,Αράχωβα,πορσε,κάμπριο...δύσκολα σε κοίταζε γκόμενα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.997
- Πόντοι
- 9.297
Eιναι ανάγκη να τρως χρόνο( η ακόμα χειρότερα να ξοδεύεις και φράγκα) σε σεμινάρια από την κάθε αξουριστη φλωρουμπα;Η αυτοβελτίωση με βοήθησε σε ολα,ειναι απο τη μια η ψυχολογία που με βοήθησε αλλα περισσότερο τα σεμινάρια και η πρακτική εξάσκηση.
Με τη μεθοδο της αυτοβελτίωσης δεν σε νοιαζει αν μια δεν σε θέλει, η αν στο παιζει δύσκολη η αργεί να στο δωσει,με την αυτοβελτίωση γινεσαι αιλουρος, μαθαίνεις να ακυρώνεις και να προχωρας χωρις να εχεις δωσει αξια στις αλλες και χωρις να εχεις απαξιωση τον εαυτο σου.
Σκοπος της αυτοβελτιωσης ειναι να εχεις πολλες επιλογές και να ανοιχτεις σε κοινωνικό επίπεδο, να καβεις τη καθε μια τι καπνο φουμάρει, να αντιλαμβανεσαι τα θετικα και τα αρνητικά σηματα και να δρας ανάλογα.
Να μην εισαι γλυφτης να μην παρακαλας να μην κανεις κατι που δεν σου αρεσει,ολα αυτα ειναι σημαντικα αλλα ππυ μυαλο εσυ ρε βοιδαρε να τα σκεφτείς.
Ειναι αξιοι της μοιρας τους,εχω γραψει πιο πανω με την αυτοβελτίωση σημαντικό ποστ.
Αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς είναι αυτονόητο από κάθε πραγματικό αρσενικό που δεν ανέχεται να τον πατάει το κάθε κακομαθημένο κοριτσάκι.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.997
- Πόντοι
- 9.297
Tιμουλα;(Για το σεμινάριο εννοώ!).Εγω εχω κανει σεμινάριο με ενα καθηγητή ψυχολογιας απο τον Αμερική λογω επαγγέλματος.
Το ντειτινγκ σ αυτο το σεμιναριο ηταν λιγες μερες το υπολοιπο ηταν για αλλους τομεις.
Το ντειτινγκ μετα το εξελιξα εγω.
Οταν ημουν 23 ετων πριν απο 11 χρονια περιπου που η κατάσταση ηταν και τότε δύσκολη ειχα παει σε μια σχολη χορου και ηταν 7 κοπελες και 4 αντρες.
Ξαφνικα οι δυο ντιβες καπαρωσαν 2 εξ αυτων και εκει ειχα σπάστει,δεν με ενοιαζαν οι υπολοιπες 5 γιατί ηταν ασχημες αλλα οι 2 ντίβες που επελεξαν τους αλλους.
Εγω εμφανησιακα ειμαι ωραιος,ανετα με κανουν 9αρι οι γκομενες οι αλλοι δυο που τις καπαρωσαν ηταν 5αρι ο ενας 6αρι ο αλλος.
Καταλαβα τοτε οτι η εμφάνιση δεν μετράει,έβλεπα τι εκαναν οι τυποι που καπαρωσαν τις ντιβες και δεν μπορουσα να βρω την αιτια.
Τελικά ο ενας την εριξε τοτε με το τροπο του,εκανε χιούμορ και ηταν επικοινωνιακός ενω εγω δεν ημουν.