Rori Talagan
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2024
- Like
- 208
- Πόντοι
- 21
Τύπε εσύ δικηγόρος είσαι, αλλά στην προκειμένη "αγόρευσες" εύστοχα σαν ψυχολόγος.Τύπε απο αυτα που διαβαζω καταλαβαινω οτι γουσταρεις τρελά να γαμησεις Μαγκι
Τύπε εσύ δικηγόρος είσαι, αλλά στην προκειμένη "αγόρευσες" εύστοχα σαν ψυχολόγος.Τύπε απο αυτα που διαβαζω καταλαβαινω οτι γουσταρεις τρελά να γαμησεις Μαγκι
Ανετα με 2 τρικλοποδιες σε ριχνω κατω μωρη λερα.
1.64 σκατο εισαι,μια σκατουλα εισαι.
Κανε μωκο και αυξανεται το πελατολογιο των υποτακτικων εδω μεσα.
Θα πάρουν φωτια τα στραπον
Εσύ από πού τό κατάλαβες αυτό ?Τύπε απο αυτα που διαβαζω καταλαβαινω οτι γουσταρεις τρελά να γαμησεις Μαγκι
Σιγά μωρή καί εσύ...30 πόντους τακούνι...τά λές εδώ στούς ανίδεους!!30 ποντους τακουνι ειναι απο τα αγαπημενα μου...πικατσου..εχεις δει απο κοντα τετοιο τακουνι ?
Ασχετο.Λαθος κατάλαβες.
Ακομα και να με πλήρωνες δεν θα πήγαινα μαζι της.
Απλα μου κολλαει με τους φεμινισμους και τις ανωμαλες μαλακιες που λεει γι αυτο και τη κανω ξεφτίλα
Θυμισες λιγο Ζανούλη τωραΑνετα με 2 τρικλοποδιες σε ριχνω κατω μωρη λερα.
1.64 σκατο εισαι,μια σκατουλα εισαι.
Κανε μωκο και αυξανεται το πελατολογιο των υποτακτικων εδω μεσα.
Θα πάρουν φωτια τα στραπον
ναι αλλά μπορεί να σε αποφύγει η άλλη στα πρώτα 5-10 δευτερόλεπτα αν δεν της αρέσεις.Σου ειπα απο μαθηματική ακρίβεια οι γκομενες δεν επιλέγουν τους πιο όμορφους.
Εχω αναλυση πιο πισω οτι η εμφάνιση ειναι τα πρωτα δευτερόλεπτα σε αλλες 5 σε αλλες 10 σε αλλες 20 δευτερόλεπτα δεν είναι παραπάνω,απο εκει και περα θα κοιτάξουν στοιχεια του χαρακτήρα τρόπους συμπεριφοράς κλπ κλπ
Οσοι κολλατε στην εμφανιση κολλειστε και μετα μην αναρωτιέστε γιατι η ωραία γκόμενα τα έμπλεξε ασχημο?
Εξαλλου στις σχεσεις λειτουργεί και το αλληλοσυμπληρωμα.
Π.χ ποσες πολυ κοντες τις βλέπεται με τυπους 1.90 και πανω? Παρα πολλες,ποσες ομορφες τις βλεπεται με ασχημους παρα πολλες,ποσους ωραιους τους βλέπεται νε μέτριες εως άσχημες?
Οι ωριαίες γκομενες αποφεύγουν τους ωραιους σαν το διαβολο το λιβάνι ενω οι μέτριες και οι ασχημες κοιτανε κα τους καπαρωσουν.
Δέν παίζει μεγάλο ρόλο...παίζει τόν πρώτο ρόλο στίς γνωριμίες!!ναι αλλά μπορεί να σε αποφύγει η άλλη στα πρώτα 5-10 δευτερόλεπτα αν δεν της αρέσεις.
εγώ πιστεύω ότι η εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο!
πχ εγώ που την πέφτω στο δρόμο πολλές έχουν φύγει από το 1ο δευτερόλεπτο χωρίς να απαντήσουν.Δέν παίζει μεγάλο ρόλο...παίζει τόν πρώτο ρόλο στίς γνωριμίες!!
Ανευ εμφάνισης...περιμένεις στήν ουρά!!
Διαφορετικά δίνεις χρήμα...καί παίρνεις υπηρεσίες επαγγελματικού τύπου!!
Αυτά τά γράφω εγώ Κρητικέ...από τήν αρχή πού ήρθα εδώ!!πχ εγώ που την πέφτω στο δρόμο πολλές έχουν φύγει από το 1ο δευτερόλεπτο χωρίς να απαντήσουν.
αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσουν να γνωρίσουν τον χαρακτήρα μου για να δουν αν "ματσάρουμε" και να δω κι εγώ αν εκτός από ωραίο μουνί έχει και κάτι άλλο...
δείτε το και από την πλευρά μας. αν κάποια που την θεωρείς μπάζο σε σταματήσει θα ψάχνεις τρόπο να φύγεις. Αν η άλλη σου αρέσει, θα κάτσεις...
χαίρομαι που διαβάζω λογικές απόψεις όπως τις δικές σου.Αυτά τά γράφω εγώ Κρητικέ...από τήν αρχή πού ήρθα εδώ!!
Τώρα γιά τούς ασχημάνδρες πού έχουν σύμπλεγμα κατωτερότητας...πάλι τά έχω πεί!!
Ανδρας χωρίς εμφάνιση...ευγένεια...χαμόγελο κτλ...γκόμενα δέν βλέπει...η άν δεί θά είναι σάν αυτόν!!
δείτε το και από την πλευρά μας. αν κάποια που την θεωρείς μπάζο σε σταματήσει θα ψάχνεις τρόπο να φύγεις.
δάσκαλε, μιλάμε για ανθρώπους που στοιχειώδη λογικά που έχουν ως προϋπόθεση να τους ΚΑΥΛΩΝΕΙ εμφανισιακά μια γκόμενα για να συνεχίσουν την κουβένταΜην το λες...
Μερικοί θα χεστούν απ'τη χαρά τους αν τους μιλήσει κάποια.Ακόμα και μπάζο
Νά ξέρεις ότι εδώ...δέν θέλουν κάποιοι τίς λογικές καί σοβαρές απόψεις...αλλά θέλουν νά τούς "Χαιδεύεις" τήν πλάτη!!χαίρομαι που διαβάζω λογικές απόψεις όπως τις δικές σου.
η προσωπική μου φιλοσοφία είναι η εξής: εγώ την πέφτω με αυτοπεποίθηση, ξέρω ότι είμαι οκ στα κιλά μου, περιποιημένος πάντα και καθαρός.
τώρα αν η άλλη ψάχνει 9-10αρια στα αρχίδια μου, προχωράω στην επόμενη και ας κοντεύω 0/50 πεσίματα όλο το 2024...
Οι ωραιοι, σχεδον, μπορουν να τις παρουν ολες.. οσες ειναι διαθέσιμες....Αυτά τά γράφω εγώ Κρητικέ...από τήν αρχή πού ήρθα εδώ!!
Τώρα γιά τούς ασχημάνδρες πού έχουν σύμπλεγμα κατωτερότητας...πάλι τά έχω πεί!!
Ανδρας χωρίς εμφάνιση...ευγένεια...χαμόγελο κτλ...γκόμενα δέν βλέπει...η άν δεί θά είναι εμφανισιακά σάν αυτόν!!
δάσκαλε, μιλάμε για ανθρώπους που στοιχειώδη λογικά που έχουν ως προϋπόθεση να τους ΚΑΥΛΩΝΕΙ εμφανισιακά μια γκόμενα για να συνεχίσουν την κουβέντα
Στά άλλα συμφωνώ εδώ διαφωνώ ριζικά!!Απο εκει και μετα οι υπολοιποι ανδρες, πρεπει να κατεβουν στο γηπεδο με οτι καλυτερο διαθετη ο καθενας
και να δωσουν τον αγωνα τους, οσον αφορα για 7/0 συν......
Το να λες ανίδεο το ζαπατα γιατι σε αυτον απαντησα δεν θα του αρεσειΣιγά μωρή καί εσύ...30 πόντους τακούνι...τά λές εδώ στούς ανίδεους!!
Ασε τίς μαλακίες...καί σοβαρέψου!!
Καί τί μέ πέρασες μωρή κανένα πουστάκι...η καμία ανωμαλέτα ?Το να λες ανίδεο το ζαπατα γιατι σε αυτον απαντησα δεν θα του αρεσει
Οσο για εμενα απο την αλλη πλευρα να εισαι 1.92 και να εισαι με το μωρη στο στομα ....... με το βραχυκύκλωμα δεν το εχω για να σου πω..
παλι την ιδια κασετα....ποσες σελιδες ..Καί τί μέ πέρασες μωρή κανένα πουστάκι...η καμία ανωμαλέτα ?
Εμένα μέ βλέπουν οι μούνες...καί γουστάρουν νά τίς λέω έτσι...τώρα θά τό κόψω ?