tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 506
ειναι σπαταλη χρονουΣτην "αυτοβελτιωση", η ευγένεια ειναι κατι περιττό ή επιζημιο?
ειναι σπαταλη χρονουΣτην "αυτοβελτιωση", η ευγένεια ειναι κατι περιττό ή επιζημιο?
Παρακαλω?ειναι σπαταλη χρονου
Παν μέτρον άριστον, συμφωνώ. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μια στοιχειώδης ανθρώπινη ευγένεια είναι ζωτικής σημασίας για τη σχέση μας με την κοινωνία μας. Τονίζω, στοιχειώδης.Η ευγένεια στην αυτοβελτίωση ειναι η επιβράβευση.
Η ευγένεια γενικα στο ντειτινγκ πρέπει να εχει μετρο και να μη ξεφύγει..
Ο πολυ ευγενικός γινεται γλοιωδεις ο μη ευγενικός γινεται αγενής
Εκει θελει μια ισορροπια
Εδώ από ότι έχω καταλάβει...είναι άλλη κατηγορία ανδρών...δέν ανήκουν στήν Α' Εθνική!!Η Αποψη μου,
Τα ποσοστα του ΑΚΡΟΑΤΗ ειναι σωστα......---ισχει για μεσους ανδρες / οχι το Μ.Ο των ανδρων
Το ζητημα με τους εμφανίσιμους εχει διαφορες εκδοχες ειτε συνδιασμο αυτων οπως=
Στατους/χρημα/στυλ/ντυσιμο/τεχνικες/μαγκια?/δημοφιλια/επαγγελμα/χωρος/μυαλο/επιπεδο/αυτοπεποίθηση/σεξυ
οποτε, γαμουν οι περισοτεροι απο τους ομορφους, ειτε φουλ ειτε λιγο, ειτε μουναρες ειτε μπαζακια.....
παντως τους αντκειμενικα ομορφους τους κοιτανε οι γυναικες....
Tύπε εγω λεω να κοψεις και την πουτσα σου, για να τις τιμωρησεις αμείλικταΚαι ανεβαζεις την αξια της γκόμενας
Σκοπος ειναι να προσγειωθουν λιγο ολες,γιατί τα κωλο λιγούρια γαμησαν τη πιατσα τοσο απλα και κανουν ζημια σε ολους
Η αυτοβελτιωση τα λεει αυτα?Η μεγαλύτερη τιμωρια ειναι να τις αφησεις εγκυες να γεννήσουν το παιδι σου και εσυ να εχεις 5 μερες τη βδομαδα φρι να γκομενιζεις,αυτες με παιδι χανουν αντικειμενική και θα ρηξουν πολυ τα στανταρ για να μπορεσουν να βρουν αλλον και να κάνουν τη ζωη τους.
Ο σημερινός 50άρης ή 55άρης, έζησε καλά χρόνια με χρήμα, με οικονομική "άνθιση".
Και έχει μεγάλη σημασία αυτό.
Ειδικά από το 1995 ως το 2005, ήταν χρυσά χρόνια για να ζεις...Και αυτό είχε αντίκτυπο και στο σεξ.
Αν δεν πηδούσες τότε, μάλλον ήσουν στόκος.
Πόσουμε και ομως ισχυει....
την πλειοψηφιατων γυναικων την πηδαει το 20%
στο τελος την φορτωνεσαι εσυ... χωρις να ξερεις αν συνεχισουν να στην πηδανε αλλοι...
τι να κανουμε δεν επιτρεπεται η πολυγαμικοτητα!
δε σου ειπε κανεις οτι μονιμα γινεται αυτο... ποσες εχεις πηδηξει εσυ και ποσουν εχουν πηδηξει αυτες που πηδηξες? κανε τις εξισωσεις και θα δεις...
Δεν χρειάζεται ευνουχισμός...εδώ που έφτασε το πράγμα με την μουνοδουλιαση χρειάζεται ένα κοσμογονικό γεγονός για να ισορροπήσει το πράγμα.....κάποτε μιλώντας με τον Ρώσο σύζυγό της γυναίκας που πρόσεχε τον παππού μου μου ανέφερε πως η μεταπολεμική σοβιετική Ένωση ήταν ο παράδεισος ( όχι σοσιαλιστικός) για τους άνδρες .....είχαν πεθάνει τόσοι πολλοί στον πόλεμο που η αναλογία γυναικών για κάθε άντρα ήταν εξωφρενική και αναπτύχθηκε μια νοοτροπία πως ο άνδρας ήταν κάτι πολύτιμο και έπρεπε να τον έχουν στα ώπα ώπα ....κάτι αντίστοιχο μου ανέφερε και ένας γεωργιανοποντιος οικογενειακός φίλος πως ίσχυε και στην γεωργία .....αυτά να βλέπουν οι ελλεινιδες και να παραδειγματιζονται ....και μιας και μιλάμε για Σλάβους οι ελλεινιδες πήραν ένα γερό μάθημα όταν με την κατάρρευση της σοβιετικής Ένωσης ήρθαν στα μέρη μας οι σλαβες ..... πραγματικά στην επαρχία που μεγάλωσα ως έφηβος θυμαμαι το μίσος και την απέχθεια που έτρεφαν οι ελλεινιδες της εποχής για τις σλαβες που " θα έκλεβαν τους άνδρες τους και θα χάλαγαν τα σπίτια τους " ( που σ' ένα ποσοστό έγινε )Tύπε εγω λεω να κοψεις και την πουτσα σου, για να τις τιμωρησεις αμείλικτα
Ισχύει αυτές είναι μουναρες η μέση ελλεινιδα είναι η κλασική χαμηλοκωλα τριχωτήΜια Ελληνίδα διπλα σε μια σλαβα δεν εχει καμια τυχη.
Οι σλαβες υπερτερούν σε ολα,το 90 οι σλαβες τσεπωναν παντρεμενους ελευθερους κλπ και οι ελλεινιδες εμεναν με το μουνι στο χερι.
Σλαβικος κόσμος και ξερο ψωμι
μη νομιζεις πως οτι μαθαινεις ειναι η αληθεια....Εχω πολλες φιλες-φιλες γυναικες-----οποτε μαθαινω τις τακτικες του αντιπαλου απο μεσα-----
Μου λενε περιπτωσεις για τους ομορφους, διαφορα.......
καποιες κανουν κολοτουμπες μιλαω για γυναικες 7.5-9.0.....
εαν ο ομορφος ειναι μαγκας-αρσενικο τις τραβαει απο την μυτη... τις κανουν οτι θελουν......
Επισης σε φτωχους λαμογια κουτοπονηρους τα 4.0-5.0 γυναικων, κανουν επισης τουμπες αλλου στυλ,
τους περιθαλπτουν γενικως, τους συντηρουν,τους παντρεύονται...... τους τα χωνουν...
για να εχουν εναν ωραιο πλαι τους.....
ειδες? σπαταλησες το χρονο σου απαντωντας μου ευγενικα με την ερωτηση σου!Παρακαλω?
ειναι αχρειαστη αν εχεις αμυντικη σταση καθως και αν εισαι απαραιτητος για τους αλλους...Παν μέτρον άριστον, συμφωνώ. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μια στοιχειώδης ανθρώπινη ευγένεια είναι ζωτικής σημασίας για τη σχέση μας με την κοινωνία μας. Τονίζω, στοιχειώδης.
Μαθαινω μεγαλες αληθειες, γιατι μου τα εξομολογουνται..... τα περισσοτερα,μη νομιζεις πως οτι μαθαινεις ειναι η αληθεια....
μαθαινεις οσα θελουν αυτες να μαθεις...
ποτε δε θα μαθεις ολο το σκεπτικο της καθε ενεργειας τους...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειδες? σπαταλησες το χρονο σου απαντωντας μου ευγενικα με την ερωτηση σου!
ναι αλλα ξαναλεω! δεν εχεις ολα τα χαρτια της τραπουλας...Μαθαινω μεγαλες αληθειες, γιατι μου τα εξομολογουνται..... τα περισσοτερα,
ακουσε με....
επισης η μια καρφωνει την αλλη,
εχουν ανταγωνισμο--Πια ειναι λιγοτερο ξεκωλιαρα απο την αλλη!!!!!!!!!
φιλε..... δεν με ξερεις, τις πηδαω οποια στιγμη θελω...ναι αλλα ξαναλεω! δεν εχεις ολα τα χαρτια της τραπουλας...
και μην εισαι θυμα...
στα λενε γιατι εισαι πιονι στο σκοπο τους...
στα λενε γιατι θελουν να φανουν αρεστες
και στα λενε γιατι μαλλον εισαι και φιλεναδας οποτε αφου δε σε πηδανε ας περναν την ωρα τους με μπλαμπλα
Ανέστης ο πούτσος μου ο πυροσβέστης έτσι σε λένε από εδώ και πέρα
Ανέστη ο αράπης που σε γαμάει λέει πόσο καλά του τον παίζεις
κανε νεο προφιλ ρε μαλακα και ελα να πετσοκοψουμε χορηγους της χουφτας και κονιορδους παιξοπουληδες της κλαψομουνιασης !!!Θυμίζω πάλι
μην υποχωρείς στους φρουρούς της μούχλας
μιας γυναικοκεντρικής κοινωνίας. Σε οδηγούν να αγωνίζεσαι στο να εντυπωσιάζεις γκόμενες
για να έρθουν αυτές σε εσένα. Θα παραλάβεις όμως πουτάνα αντί για γκόμενα.
Μόνο τα κατώτερα όντα τείνουν να εντυπωσιάζουν άλλα.
Φιλε καποια στιγμη ειχα μπλεξει με κατι παντρεμενες, 3-4 διαφορετικες περιπτωσειςΟι γυναίκες μεταξι τους ανταγωνιζονται,οσο και φιλες να ειναι ο γυναικείος ανταγωνισμός καλα κρατάει.
Ειναιι αποντη φυση τους ατομα εξελισιμα και αυτο τις ευνοήσε σε πολλούς τομείς.
Τωρα οταν σε μια παρεα 3 γυναίκες και 3 αντρες αν μια απο τις 3 γυναίκες ειναι ωραια πο 3 αντρες θα κάνουν ντεμεναδες στην ωραία.
Η ωραια θα ανεβασει αξια τουπε στυλ και οι αλλες δυο θα ζηλεψουν.
Οι ωραίες γκόμενες δεν χρειάζονται αλλη επιβεβαίωση μη κάθεστε και σαλιαριζεται με διαφορά κοπλιμέντα.
Σπαστε το σχημα της,ρίξτε την απο το καλάμι και την αξια της.
Θα μου πει καποιος και να το κάνεις εσυ οι άλλοι δυο θα σαλιαριζουν,ναι αλλα δεν θα γινεται σαν και αυτους.
Θα ειστε το σκληρο αρσενικό αυτό που δεν εριξε τα μουτρα του επειδή η αλλη ειναι ωραια.