Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
προς το παρον κλανεις τα αρχιδια σου ..εγω ειμαι για το μετα στο κόψιμοΣκασε μωρη γαμιόλα μη σε στειλω στη πιάτσα και δουλεύεις υπερωρίες
προς το παρον κλανεις τα αρχιδια σου ..εγω ειμαι για το μετα στο κόψιμοΣκασε μωρη γαμιόλα μη σε στειλω στη πιάτσα και δουλεύεις υπερωρίες
νερακι στην τρυπούλα να δροσιστείςΑντε γαμήσου μωρη καριόλα ξεκωλιαρα πουτανα της φτηνιας
και άφραγκοςΓαμιόλα,στη πιάτσα μωρη να μου φέρεις λεφτα
τα σαγονια οταν τεντώνουν σε ισιώνουν...ανοιχτά τα ματια σουΓαμιόλα,στη πιάτσα μωρη να μου φέρεις λεφτα
Για να φτάσουμε εκεί πρέπει να υπολογίσουμε και τα υπόλοιπα. Το να θεωρεί δεδομένο η άλλη ότι έχεις αμάξι, σπίτι δικό σου, ακριβό ντύσιμο αξεσουάρ από μόνο του είναι 100.000€ επένδυση.Εδω εχει να κάνει με το τι θες εσυ.
Δεν ειναι μονο το σεξ αλλα ειναι και οι στιγμές και η συντροφιά.
Τωρα αν πληρώσεις ρεστοραν κλπ και φοβασε οτι δεν θα γαμησεις ισχύει,αλλα γιατι να φτάσεις τοσο μακριά,για να αρχίσεις τα ανοίγματα πρέπει να εχεις δει κοψει οτι η γκόμενα γουστάρει.
Δεν είναι έτσι αδερφέ.Αρα εγω δηλαδη ουτε εξυπνος ειμαι αλλα ουτε και ικανος...Μαλιστα...Να γελασω τωρα ή μετα???Πρεπει να καταλαβετε πως σε αυτη τη ζωη δεν εχει σημασια τι θελουμε,αλλά τι μας δινουν.Εσυ μπορει να πιστευεις τα καλυτερα για τον εαυτο σου(που μπορει οντως και να ισχυει)και η γκομενα να μη σου το αναγνωρισει!Τι θα κανεις αν σου πει πως δε σε βλεπει ερωτικα???Μιας και μιλαμε για ικανοτητες δηλαδη...Θα τη πιεσεις με το ζορι...???Αρα λοιπον δεν ειναι ολα στο χερι σου!Κανεις το κομματι σου μεχρι εκει που σε παιρνει και τα υπολοιπα τα αφηνεις στη τυχη τους.Δε μπορεις να καθορισεις τις αποφασεις των αλλων διοτι ειναι ΠΕΡΑ απο τον ελεγχο σου.Tο πραγμα ειναι 85% τυχη και το υπολοιπο 15% ικανοτητες,προσοντα κ.ο.κ!
Ότι πιο άκυρο διάβασα από εσένα...Ποιός το λέει αυτό;Οι 50άρηδες άνδρες στήν Ελλάδα...δέν είχαν γκόμενες σχεδόν καθόλου...αυτά τά έχουμε πεί καί μέ τόν ψυχοπαθή τής Ερμού παλαιά!!
Πάρα πολλοί μάλιστα από αυτούς...δέν έχουν βγάλει ποτέ γκόμενα στήν ζωή τους!!
Μόνο σέ επαγγελματίες πήγαιναν...καί άν!!
Κάτι άλλοι τούς έκαναν κονέ μία άσχημη...καί μέ αυτή είναι από τά 20!!
Μάλιστα ποτέ...ούτε μία...εγώ ξέρω αρκετούς τέτοιους!!
Οχι ότι οι νεαρότεροι είναι γαμιάδες...αλλά λέμε τώρα!!
Λιγότερο τού 5% επί τού συνόλου τών 50άρηδων...έχει βγάλει γκόμενες...δηλαδή ελάχιστοι!!
επισης τα τελευταια χρονια ειναι της μοδας, η καθε τσοντογκομενα με καμμενο εγκεφαλο να πηγαινει να σπουδασει κλινικη ψυχολογια, πανε μετα τα ανεβαζουν στορι καποια πραγματα απο θεματα ψυχολογιας και επειδη υπαρχει μια λαοθαλασσα απο λιγουρες που ασχολουνται μαζι τους για την ψυχολογια, που μονο η ψυχολογια δεν τους ενδιαφερει αυτους,αυτες μετα νομιζουν οτι θα μπορεσουν να εχουν πελατεια μεγαλη με βαση τις σπουδες που εκαναν, το θεμα ειναι οτι πελατεια θα εχουν οχι για τις σπουδες τους αλλα για να τις κουτουπωσουνΣτήν Ελλάδα εκτός από Ιατρική καί Πληροφορική...ίσως καί οικονομικά...ότι άλλο σχολή καί νά έχει βγάλει μία κοπέλα θά είναι άνεργη!!
Ξέρω 3 κοπέλες...πού έχουν τελειώσει Ε.Μ.Π καί είναι άνεργες!!
Καί όσες εργάζονται παίρνουν πολύ λίγα χρήματα!!
Ακυρο ?Ότι πιο άκυρο διάβασα από εσένα...Ποιός το λέει αυτό;
Για ποιούς 50άρηδες μιλάς; Ποιάς εποχής;
Τό έχω ακούσει αυτό πού λές...έτσι είναι!!επισης τα τελευταια χρονια ειναι της μοδας, η καθε τσοντογκομενα με καμμενο εγκεφαλο να πηγαινει να σπουδασει κλινικη ψυχολογια, πανε μετα τα ανεβαζουν στορι καποια πραγματα απο θεματα ψυχολογιας και επειδη υπαρχει μια λαοθαλασσα απο λιγουρες που ασχολουνται μαζι τους για την ψυχολογια, που μονο η ψυχολογια δεν τους ενδιαφερει αυτους,αυτες μετα νομιζουν οτι θα μπορεσουν να εχουν πελατεια μεγαλη με βαση τις σπουδες που εκαναν, το θεμα ειναι οτι πελατεια θα εχουν οχι για τις σπουδες τους αλλα για να τις κουτουπωσουν
Rafaela Karaliou για παραδειγμα αυτη εδω σπουδαζει κλινικη ψυχολογια στο εξωτερικο. και αρκετες που σπουδαζουν σε παρομοιες σχολες σαν αυτη ειναιΤό έχω ακούσει αυτό πού λές...έτσι είναι!!
Εδώ πρόκειται γιά μία γκόμενα 6άρι 6.5άρι...λόγο στρογγυλού προσώπου καί φαρδιάς λεκάνης!!Rafaela Karaliou για παραδειγμα αυτη εδω σπουδαζει κλινικη ψυχολογια στο εξωτερικο. και αρκετες που σπουδαζουν σε παρομοιες σχολες σαν αυτη ειναι
Δεν εκτιμαει τη προσοχη που της δινω...Πολυ καλα...Το γυρναω και παλι στη βιζιτα!Στο πουτσο μου η γνωμη της!Εχω αλλαξει κατα πολυ σε σχεση με προηγουμενα χρονια.Νομιζει πως τη χρειαζομαι???Ειναι πολυ γελασμενη...Δεν είναι έτσι αδερφέ.
Και στο λέω γιατί κάποτε κι εγώ πίστευα το ίδιο.
Και αν δε στο δίνει κάποια και δε σε καλύπτει, πας στην επόμενη.
γιατι τι ακριβως ειπα για αυτη την κοπελα, οτι σπουδαζει ψυχολογια, δηλαδη τα τοσα λιγουρια που της γραφουν στο προφιλ της τοσα κουλα, δεν εχει δημιουργηθει θεμα, λες να υπαρξει θεμα επειδη την σχολιασα εδω στο μπουρδελαΜη ποστάρετε προφίλ και ονόματα από μη επώνυμες ρε καμένοι,θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε μετά...
Με Τέτοια μυαλά μερικοί θα γίνετε πρώτο θέμα στο δελτίο των 8 εύκολα...
Μα εννοειται. Δεν εχει να κανει με το διαδικτυο ή οχι.Για πες μου εσύ που είσαι νομικός:
Σε περίπτωση που το ανυποψίαστο άτομο μάθει τι έκανε κάποιος πίσω από την πλάτη του (διαδικτυακά),δεν μπορεί να κινηθεί νομικά;
Aπο οσα διαβαζω σε αυτο το νημα απο μερικους, αναρωτιεμαι πώς ειναι δυνατον να τους επιλεξει μια γυναικα για σχεση.
Σαχλαμάρα, ισοπεδωτισμοί, ανωριμοτητες, παιδικοτητες, μπουρδολογια, ξερολισμός. Ο αλλος παει και αναρτά το προφιλ μιας ανυποψιαστης κοπελας, αναρωτιεται κιολας τι εκανε λαθος, και απο κατω ο παράλλος λεει οτι τρωει αραβικές πούτσες.
Απλως μονη η δημοσιοποιηση δεν λεει κατι.Ασε τις αραβικές πούτσες,που ναι τέτοια δήλωση βγάζει κόμπλεξ,αλλά από το ζαβό το Λιντερ δεν μπορείς να περιμένεις κάτι διαφορετικό
Αναφέρομαι στη δημοσιοποιηση του προφίλ