Καπετάνιε μου...εγώ γύρω από τό vanilla sex κινούμαι γιά νά σού πώ τήν αλήθεια...δέν έχω ιδιαίτερα γούστα καί βίτσια καί ελάχιστα φετίχ!!
Αντε τό πολύ-πολύ κανένα κωλοσκάμπιλο νά ρίξω στήν γκόμενα καί μέχρι εκεί...άλλοι μπορεί νά τό βρίσκουν ξενέρωτο...αλλά έτσι λειτουργώ σεξουαλικά.
Δέν είμαι σάν τόν Balkan πού θέλει νά χέζει τίς γκόμενες...η τήν Magi πού θέλει νά έχει τό πάνω χέρι στό Sex!!
Εγώ θέλω νά έχω τό πάνω χέρι στό Sex...αλλά σέ "Φυσιολογικά" πλαίσια...δέν τήν βρίσκω μέ βίτσια καί τέτοια!!
Είναι θέμα καύλας καί γούστων...αυτά τά Brutal σκηνικά πού κάνουν κάποιοι...η τό Bdsm Sex δέν είναι τού γούστου μου μέ τίποτα!!
Αν θέλει νά προχωρήσουμε ? Αυτή μέ παίρνει 10 φορές τηλ τήν ημέρα...καί μού στέλνει 20 μνμ στό κινητό!!
Οταν τής είπα νά πάμε στό Λουτράκι στό εξοχικό ενός φίλου μου...Μού κάνει...ναί αμέ πότε θά πάμε ?
Τής λέω μετά τό Πάσχα γιατί τώρα είναι αυτός εκεί!!
Αυτή μού εξηγήθηκε όπως καί εγώ νά έχουμε μία σχέση χωρίς επίσημες καταστάσεις...άν μετά μού τό γυρίσει είναι άλλο καπέλο!!
Αλλά δέν πιστεύω διότι μέ τόν άλλο δέν περνούσε καλά...άσε πού είναι καί 120 κιλά σκατάς...ενώ μέ εμένα θά έχει καί τίς βόλτες της...όλα κομπλέ!!
Βέβαια έτσι τά βλέπω τώρα τά πράγματα...αργότερα ποιός ξέρει!!
Η θεωρία αυτή είναι παγκόσμια καί όχι δική σου...καί δέν είναι θεωρία...αλλά η πραγματικότητα!!