life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Α, εμένα δε με ενδιαφέρουν αυτά, απλώς διαφώνησα με το ότι γενικά εδώ βρίζουμε τους ξένους που είναι στη χώρα τους. Μη με ανακατεύεις με μίση, εγώ θέλω το γαμήσι
Α, εμένα δε με ενδιαφέρουν αυτά, απλώς διαφώνησα με το ότι γενικά εδώ βρίζουμε τους ξένους που είναι στη χώρα τους. Μη με ανακατεύεις με μίση, εγώ θέλω το γαμήσι
Το διαβασα και εγω αλλα εμεινα κρυμενοςΩχ Γιωργο ....μαs καταλαβανε!!!!!! Φυλαξου
Το διαβασα και εγω αλλα εμεινα κρυμενος
οκ οκ οκ!Α, εμένα δε με ενδιαφέρουν αυτά, απλώς διαφώνησα με το ότι γενικά εδώ βρίζουμε τους ξένους που είναι στη χώρα τους. Μη με ανακατεύεις με μίση, εγώ θέλω το γαμήσι
Γυναίκα είμαι ρεκαι απ οτι εχω καταλαβει σε ενδιαφερουν οι αλοδαπες......πασο!
δεν πιστευω να σε ενδιαφερουν και οι αλλοδαποι?Ιρακινοι-Πακιστανοι-Αλβανοι-Ρουμανοι-Ρωσσοι κλπ κλπ
Και ποιες ωρες ειναι αυτες σου το ειπεΕγω θα βγαινω μονον οταν εκεινη μαστουρωνει με τα σουμαδοσφηνακια και τουs ναργιλεδεs
kαι την πεφτει για..........
Αντρα θες η χταποδι??Γυναίκα είμαι ρε
Δε με "ενδιαφέρει" κανείς με βάση την εθνικότητα, άμα γουστάρω τον άλλο τον γουστάρω κι ας είναι και από τον Άρη με πέντε μάτια και πλοκάμια
Μέχρι τώρα δε μου έχει γυαλίσει κάνα χταπόδι, αλλά άμα λάχει είμαι ανοιχτή σε όλες τις πιθανότητεςΑντρα θες η χταποδι??
2η φορα που σε κανω αντρα!Γυναίκα είμαι ρε
Δε με "ενδιαφέρει" κανείς με βάση την εθνικότητα, άμα γουστάρω τον άλλο τον γουστάρω κι ας είναι και από τον Άρη με πέντε μάτια και πλοκάμια
Και ποιες ωρες ειναι αυτες σου το ειπε
Κρυψου ερχεται τοιχο τοιχοΘα μπαινω πρωτα σαν επισκεπτηs....θα ρωταω....μουν καλε μουν εισαι εδω?????
Και θα ....φευγω.........αμα παιρνω ναι
2η φορα που σε κανω αντρα!
βαλε καλη μου και φυλο κατω απο το name να μην σε ξαναμπερδεψουμε!
μα και το username της δεν σου κανει γυναικα ρε παιδι μου! εγω φταιω μετα??????Επιτηδεs το κανει η boomb για να μαs παιδευει
Όχι ντάρλιγκ, φυσικό είναι να με περνάς για άντρα, εγώ απλώς το λέω για να μην μπερδευόμαστεμα και το username της δεν σου κανει γυναικα ρε παιδι μου! εγω φταιω μετα??????
Ε οχι δεν σε γυαλισε το χταποδι ειδικα ψημενο στα καρβουναΜέχρι τώρα δε μου έχει γυαλίσει κάνα χταπόδι, αλλά άμα λάχει είμαι ανοιχτή σε όλες τις πιθανότητες
Μεσιέ εκτροχιαζόμαστε... το ψητό είναι για άλλο πράμα, εγώ είπα για να το χτυπάω στα βράχιαΕ οχι δεν σε γυαλισε το χταποδι ειδικα ψημενο στα καρβουνα
εγινε χανι......Όχι ντάρλιγκ, φυσικό είναι να με περνάς για άντρα, εγώ απλώς το λέω για να μην μπερδευόμαστε
Και πρέπει να πω ότι το αβαταρ σου με τρελαίνει!!!
Να σε στριμωξη στα βραχια ναι, η να σε στριμωξη στην γωνια ???Μεσιέ εκτροχιαζόμαστε... το ψητό είναι για άλλο πράμα, εγώ είπα για να το χτυπάω στα βράχια
μα και το username της δεν σου κανει γυναικα ρε παιδι μου! εγω φταιω μετα??????
μα και τις προαλες μου το χε πει αλλα......Απλα εμειs την ξεραμε....ηλεκτρονικα παντα