Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Βέβαια το άκουσα δεν το είδα!!!
Γνωστός μου είπε ότι σε party ο γκόμενος ήταν κάτω από το ποτό σε ένα δωμάτιο και στο άλλο η γκόμενα πηδιόταν με κάποιον άλλο καλεσμένο!!!
Δεν παίζει ρόλο η Εθνικότητα(Αγγλίδα,Γαλλίδα,Γερμανίδα,Ελληνίδα κτλ. αλλά ποιος/οια είσαι)!!! :rockon:
Υ.Γ.Μάλλον έχεις καιρό να έρθεις Ελλάδα και έχεις χάσει επεισόδια!!! :grin:

victor777

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάλι θα έλεγα ότι απλά ήταν μία λυσάρα και φυσικά παίζει ρόλο και το ποτό!!! :rockon:
Θα το έκανε και Ελληνίδα πίστεψε με(έχω ακούσει παρόμοια ιστορία)!!!

εγω τετοιο πραγμα απο ελληνιδα δεν εχω ακουσει, ερχομαι ελλαδα καλοκαιρι και  χριστουγεννα
παντως εδω απο αγγλιδεσ τετοια σκηνικα ειναι 100 φορεσ πιο πιθανο να συμβουν

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
και εγω πειραιωτακι ειμαι  αλλα με εχει φαει η ξενιτια

οταν λεω attitude εννοω  εχουν ενα τσαμπουκα και θα προσπαθησουνε να σου την πουνε,  αμα δουνε οτι δεν τις περνει η οτι εισαι πολυ καλος για αυτεω τοτε σταματανε

Δεν νομίζω ότι είναι γενικώς ο κανόνας και παίζει ρόλο η εθνικότητα,τσαμπουκαλού Ελληνίδα δεν έχεις δει ή γνωρίσει;;;!!!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
εγω τετοιο πραγμα στην ελλαδα δεν εχω ακουσει, ερχομαι ελλαδα καλοκαιρι και  χριστουγεννα
παντως εδω τετοια σκηνικα ειναι 100 φορεσ πιο πιθανο να συμβουν
Μετά γιατί στην Ελλάδα τα καλοκαίρια οργιάζουν οι Αγγλίδες και κάνουν σαν στερυμένες;;;;!!! :huh: :huh:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ πάλι θα έλεγα ότι απλά ήταν μία λυσάρα και φυσικά παίζει ρόλο και το ποτό!!! :rockon:
Θα το έκανε και Ελληνίδα πίστεψε με(έχω ακούσει παρόμοια ιστορία)!!!
Το θέμα είναι ότι εκεί πάνω γίνονται λιώμα κάθε μα κάθε βράδυ αν είναι σωστές οι πληροφορίες μου...

Πάντως δεν τις είχα για τσαμπουκαλούδες τις αγγλίδες...
Ρε Καινούργιε, γενικά μιλάει το παιδί, δε λέει ότι όοοολες είναι έτσι... όπως λένε ότι γενικά οι ελληνίδες είναι κρυόκωλες και έχουν ταμπού, έτσι λέει κι αυτός για τις αγγλίδες

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μετά γιατί στην Ελλάδα τα καλοκαίρια οργιάζουν οι Αγγλίδες και κάνουν σαν στερυμένες;;;;!!! :huh: :huh:
Γιατί προφανώς δεν τους λείπει, απλώς έχουν παραπάνω ορέξεις απ'ό,τι έχουμε συνηθίσει εμείς εδώ  :grin: :grin:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Το θέμα είναι ότι εκεί πάνω γίνονται λιώμα κάθε μα κάθε βράδυ αν είναι σωστές οι πληροφορίες μου...

Πάντως δεν τις είχα για τσαμπουκαλούδες τις αγγλίδες...
Ρε Καινούργιε, γενικά μιλάει το παιδί, δε λέει ότι όοοολες είναι έτσι... όπως λένε ότι γενικά οι ελληνίδες είναι κρυόκωλες και έχουν ταμπού, έτσι λέει κι αυτός για τις αγγλίδες
Και το γενικό μου φαντάζει υπερβολή(μπορεί να κάνω και λάθος)!!!
Είναι σίγουρα πιο απελευθερωμένες αλλά τόσο πια.........
Υ.Γ.Βρήκα νέα υποενότητα:Αγγλίδες vs(το έγραψα σωστά) Ελληνίδες!!! :grin:

victor777

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βέβαια το άκουσα δεν το είδα!!!
Γνωστός μου είπε ότι σε party ο γκόμενος ήταν κάτω από το ποτό σε ένα δωμάτιο και στο άλλο η γκόμενα πηδιόταν με κάποιον άλλο καλεσμένο!!!
Δεν παίζει ρόλο η Εθνικότητα(Αγγλίδα,Γαλλίδα,Γερμανίδα,Ελληνίδα κτλ. αλλά ποιος/οια είσαι)!!! :rockon:
Υ.Γ.Μάλλον έχεις καιρό να έρθεις Ελλάδα και έχεις χάσει επεισόδια!!! :grin:

σε ολεσ τισ περιπτωσεισ νομιζω οτι ο αντρασ ηταν λιγο βλακασ και οτι εφτιαγε αυτοσ που δεν τησ ειχε επιβληθει η δεν την ειχε διωξει

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σε ολεσ τισ περιπτωσεισ νομιζω οτι ο αντρασ ηταν λιγο βλακασ και οτι εφτιαγε αυτοσ που δεν τησ ειχε επιβληθει η δεν την ειχε διωξει
Σωστόστ, ο καθένας ό,τι επιλέγει έχει  :grin:
Καληνύχτααααα

victor777

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

ειπα οτι τετοιο πραγμα μπορει να το εκανε αγγλιδα με πολυ μεγαλυτερη πιθανοτητα απο ελληνιδα η αλλη μεσογειακη , οπουδηποτε, σε οποιαδηποτε χωρα

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αυτά και για σήμερα,καληνύχτα σας γιατί νύσταξα τρελά και άρχισα να ζαλίζομαι από την πολύ ώρα μπροστά στο pc!!!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ειπα οτι τετοιο πραγμα μπορει να το εκανε αγγλιδα με πολυ μεγαλυτερη πιθανοτητα απο ελληνιδα η αλλη μεσογειακη , οπουδηποτε, σε οποιαδηποτε χωρα
Sorry λάθος έκανα(περασμένη ώρα σε εμάς βλέπεις)!!! :grin:
Είπα και εγώ να υπερεκτιμά τόσο τις Ελληνίδες!!! :2funny: :2funny: :2funny:

victor777

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τι να σου πω φιλαρακι, εδω στην Α. Ευρωπη μεχρι και η μανα μου ειχε ασχημη αποψη , την κλασσικη που εχουν οι Ελληνες για τους ανθρωπους εδω και με το που ηρθε και γνωρισε πως ειναι τα πραγματα , εχει γινει Μουτζαχεντιν, επιτιμος πρεσβης της Ρουμανιας στην Ελλαδα. Παντου λεει τα καλυτερα λογια.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τι να σου πω φιλαρακι, εδω στην Α. Ευρωπη μεχρι και η μανα μου ειχε ασχημη αποψη , την κλασσικη που εχουν οι Ελληνες για τους ανθρωπους εδω και με το που ηρθε και γνωρισε πως ειναι τα πραγματα , εχει γινει Μουτζαχεντιν, επιτιμος πρεσβης της Ρουμανιας στην Ελλαδα. Παντου λεει τα καλυτερα λογια.
Είσαι σίγουρος ότι εδώ οι έλληνες δεν έχουν καλή άποψη για τους Ρουμάνους (Ρώσους, Ουκρανούς, τους ξένους τέλος πάντων) στη Ρουμανία; Εγώ νομίζω ότι η γενική άποψη είναι ότι μας πειράζουν μόνο όταν είναι εδώ, άμα είναι στη χώρα τους είναι τα καλύτερα παιδιά  :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Είσαι σίγουρος ότι εδώ οι έλληνες δεν έχουν καλή άποψη για τους Ρουμάνους (Ρώσους, Ουκρανούς, τους ξένους τέλος πάντων) στη Ρουμανία; Εγώ νομίζω ότι η γενική άποψη είναι ότι μας πειράζουν μόνο όταν είναι εδώ, άμα είναι στη χώρα τους είναι τα καλύτερα παιδιά  :grin:
λογικο εδεν ειναι?
οταν ειναι στην χωρα τους ας κανουν οτι θελουν!!! στην χωρα μας να μην κλεβουν-βιαζουν κλπ κλπ!
τις χειροτερες αποψεις εχουνε για τους Ρουμανους-Βουλγαρους στην ελλαδα!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τοιχο τοιχοοοοοοοοοοοοο αυτο σου λεω μονοοοοοοοοο τοιχο τοιχοοοοοοοοοοο :P :P :P

ορεστη μακρη ε????????? μπεκροκανατα εγω ρε???????? εγω ειμαι κιουριααααααααααα :2funny:

επισης η σουμα δεν εχει σχεση με το τσιπουρο ποσο μαλλον με τη σουμαδα (την οποια επισης πινω και μαρεσει και πολυ χαχαχαχα)

η σουμα γινεται απο συκα παντως.......τωρα αν εχει σχεση με τα αλλα δεν ξερω......παντως ρακη και τσιπουρο που εχω πιει δεν ειχαν σχεση με τη σουμα...... :P :P

υ.γ. το ποτο το αντεχω οφειλω να σου πω οποτε ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ωχ  Γιωργο ....μαs καταλαβανε!!!!!!   Φυλαξου :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
λογικο εδεν ειναι?
οταν ειναι στην χωρα τους ας κανουν οτι θελουν!!! στην χωρα μας να μην κλεβουν-βιαζουν κλπ κλπ!
τις χειροτερες αποψεις εχουνε για τους Ρουμανους-Βουλγαρους στην ελλαδα!
Α, εμένα δε με ενδιαφέρουν αυτά, απλώς διαφώνησα με το ότι γενικά εδώ βρίζουμε τους ξένους που είναι στη χώρα τους. Μη με ανακατεύεις με μίση, εγώ θέλω το γαμήσι  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom