life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Εγω δεν καταλαβα τι αγιασμο, πηχτο?
Πηχτο με ...ασπρο χρωμα
Εγω δεν καταλαβα τι αγιασμο, πηχτο?
Τωρα περνη προφυλαξεις βαζη ολοσωμο προφυλακτικορωτησες? πηρες τις προφυλαξεις σου? μπηκες ως επισκεπτης?? δε νομιζωωωωωωωωωωωωω
Τωρα περνη προφυλαξεις βαζη ολοσωμο προφυλακτικο
Πηχτο με ...ασπρο χρωμα
Τωρα περνη προφυλαξεις βαζη ολοσωμο προφυλακτικο
respect!!!!!
πεντε ασπρα θα πιουμε????
δεν κανει ακαποτα το αγορι? εγω ετσι ειχα μαθει γιαυτο και τον προτιμησα.......αλλαζουν τα δεδομενα.......
Ακαποτα εγκο??? απαπαπαπαπαπαπαπαπαπα
Αλλα ετσι εισαστε εσειs οι γυναικεs...μη δειτε αντρα να μπαινει σε site
το νου σαs αμεσωs στο....
Α να χαθειτε...Παω κομμωτηριο
να περασεις λιγο και τη ριζα γιατι εισαι σαν πλυστρα......μαυρη ριζα ξανθη ακρη.......ελεος
Απορω με μενα που καθομαι και σαs μιλαω εστω ηλεκτρονικα
Κανονικα θα επρεπε να σιγουρευομαι οτι μιλαω με κοριτσια
ετοιμα για γαμο
Κοριτσια σοβαρα , μελετημενα που σαν τελικο σκοπο δεν εχουνε το σεξ και την οργιωδη ζωη
Κοριτσια ετοιμα να μου προσφερουν σιγουρια ασφαλεια παιδια κι ενα τριπατο στου Γκυζη
Αλλα φαινεται οτι ξεπεσα σ ενα σαιτ γεματο καραλυσαμενα θηλυκα
που ακουσον ακουσον θελουνε και ακαποτο.....αισχοs
γκυζη? ο χριστος και η παναγια
δηλαδη ή παρθενοπες ή λυσαρες? δεν εχουμε πολλες επιλογες βλεπω.....χοχοχο
εγω παντως ειμαι γεννημενη για οργια και εκλυτο βιο οποτε βγαλε με απο τα σχεδια σου περι μελετημενων και σοβαρων κοριτσιων
Eυτυχωs...........Τωρα μου αποκαλυψεs τα ...μυχια τηs ψυχηs σου ωστε να σε αποφευγω...
Εγω ειμαι σεμνο παιδι(οσο ειμαι ντυμενο) και ψαχνω μεσα στον κοσμο τον κακο
τον κοσμο τον σεξομανιακο μια κοπελα με αγνα αισθηματα να μου αφιερωθει ψυχη και
πνευματι (για το σωμα εχουμε καβαντζεs απο αλλου)
ωστε μαζι να διαβουμε τον δρομο τηs αιωνιαs ζωηs.....μισο λεπτο αλλαζω σελιδα στο Αρλεκιν....και συνεχιζω .....ετσι ωστε να ενωσουμε τιs ψυχεs ημων!!!!
ξερω μια αλλα διαθετει μυστακα και κωλο-αεροδρομιο.......εγω τουλαχιστον αν και παρτολα δεν διαθετω μυστακα (τον κωλο αεροδρομιο οπως βλεπεις αποφευγω διακριτικα να το σχολιασω.....χαχαχα)
Τί κάνει η...Νίτσα-νίτσα-νίτσα...ήρθε η Μουνίτσα???
εγω παντως ειμαι γεννημενη για οργια και εκλυτο βιο οποτε βγαλε με απο τα σχεδια σου περι μελετημενων και σοβαρων κοριτσιων
Παπάρια μάντολες!
Ούτε καν έχεις δηλώσει συμμετοχή στα event μας...
Το "δήθεν" βαράει μπιέλες εδώ μέσα.
αχ μπαρδον....ξεχασα οτι επρεπε να παρω Iso απο την ποιοτικη και αξιοπρεπη παρτουζιτσα σου
Ε μην το παίζεις παρτουζιάρα τότε. Συ είπας...
γκυζη? ο χριστος και η παναγια
δηλαδη ή παρθενοπες ή λυσαρες? δεν εχουμε πολλες επιλογες βλεπω.....χοχοχο
Απορω με μενα που καθομαι και σαs μιλαω εστω ηλεκτρονικα
Κανονικα θα επρεπε να σιγουρευομαι οτι μιλαω με κοριτσια
ετοιμα για γαμο
Κοριτσια σοβαρα , μελετημενα που σαν τελικο σκοπο δεν εχουνε το σεξ και την οργιωδη ζωη
Κοριτσια ετοιμα να μου προσφερουν σιγουρια ασφαλεια παιδια κι ενα τριπατο στου Γκυζη
Αλλα φαινεται οτι ξεπεσα σ ενα σαιτ γεματο καραλυσαμενα θηλυκα
που ακουσον ακουσον θελουνε και ακαποτο.....αισχοs