mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
κινκυ Νιτσα :-*
τρεντυ λιτσα μια σταλιτσα μ' ενα τρεντυ χαλκαδακι στην κοιλιτσα
κινκυ Νιτσα :-*
τρεντυ λιτσα μια σταλιτσα μ' ενα τρεντυ χαλκαδακι στην κοιλιτσα
Τρέντυ Ρούλα γεματούλα μ' ένα τρέντυ χαλκαδάκι στην μυτούλα
Ωραίο τραγούδι.
ωραιο ξεωραιο.......γλαφυροτατο το βρισκω και πραγματικοτατο
ολλλλλοοοιιι τρεντυ.........μια πολη τρεντυ.........
γεμισαμε ψωνια
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.
Είναι τελείως άσχετο το θρεντ έχει 1300 σελίδες αλλά εγώ τώρα θα πώ τη γνώμη μου για το τίτλο του θέματος που ως γνωστόν οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν μια.
Και πίο λιανά ότι δεν μας κάθεται καλά το κράζουμε. Άμα ήσασταν ικανοποιημένοι από το πως οι "ελεεηνίδες" σας αντιμετωπίζουν δεν θα ανοίγαμε το θρέντ. Ούτε θα μας τα τρώγανε οι πουτάνες. Τα έχω ακούσει όλα τα ωραία του στυλ πληρώνουμε για να φύγουνε. Δικαιολογίες για να κρυβόμαστε απλά.
Λοιπόν σε πληροφορώ ότι εγώ είμαι μετρημένος και πολύ ώριμος για την ηλικία μου.
Αν εσύ έχεις ξεφύγει τελείως και είσαι τόσο ψώνιο, τότε χαίρετε.
Άντε μπράβο, δε μας χαλάσεις όλους εσύ.
νομιζω οτι εχω αποδειξει πλειστακις εδω μεσα τη σοβαροτητα την αξιοπρεπεια και την ταπεινοφροσνη μου και δεν αντιλλαμβανομαι το ποιον των σχολιων σου
Ας ακούσω ότι θέλω. Αφού η αληθεία αυτή είναι.
Προφανώς έγινε κάποια παρεξήγηση.
Σας ζητώ συγνώμη και εγγυώμαι ότι δε θα ξανασυμβεί ποτέ.
Φιλικά διακείμενος.
αχ οταν μιλατε ετσι δοκιμα και λογια νιωθω οτι ανεβαινει το αι κιου μου......ειμαι πολυ ετεροφωτη τελικα......δωστε μου λιγη απο τη λαμψη και το κυρος σας σας παρακαλω ταπεινα!!!!
Προφανώς είσαι κουρασμένη και δε ξέρεις τι λες.
Άντε δοντάκια, γαλατάκι και νάνι.
Κοριτσάρα μάλλον σε λάθος site βρίσκεσαι..τα υπαρξιακα δεν λύνονταιαντε να την βρεις.........
αχ οταν μιλατε ετσι δοκιμα και λογια νιωθω οτι ανεβαινει το αι κιου μου......ειμαι πολυ ετεροφωτη τελικα......δωστε μου λιγη απο τη λαμψη και το κυρος σας σας παρακαλω ταπεινα!!!!
Κοριτσάρα μάλλον σε λάθος site βρίσκεσαι..τα υπαρξιακα δεν λύνονται
Μανάρι απόρια έχω με τι ασχολείσαιαμα πιεις 3 αψεντι μια χαρα λυνονται ολα.....υπαρξιακα......φραγμοι.....κορσεδες......
Μανάρι απόρια έχω με τι ασχολείσαι
Είναι τελείως άσχετο το θρεντ έχει 1300 σελίδες αλλά εγώ τώρα θα πώ τη γνώμη μου για το τίτλο του θέματος που ως γνωστόν οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν μια.
Και πίο λιανά ότι δεν μας κάθεται καλά το κράζουμε. Άμα ήσασταν ικανοποιημένοι από το πως οι "ελεεηνίδες" σας αντιμετωπίζουν δεν θα ανοίγαμε το θρέντ. Ούτε θα μας τα τρώγανε οι πουτάνες. Τα έχω ακούσει όλα τα ωραία του στυλ πληρώνουμε για να φύγουνε. Δικαιολογίες για να κρυβόμαστε απλά.
μωρε μηπως εισαι γυναικα και μας το παιζεις αντρας???????????
χωρις παραξηγηση ετσι.....
Κι εσύ, με το που μπήκες στο φόρουμ, μη χάσεις, αμέσως να τρέξεις στο Ελλεηνίδικο thread