Αν σού πώ...ότι σέ όποιο ραντεβού καί νά πάω έχω τράκ θά τό πιστέψεις ?
Καί έχω πάει θά έλεγα σέ αρκετά!!
Ασε πού σέ κάθε ραντεβού είναι μία νέα εμπειρία...καί δέν ξέρεις τί σού ξημερώνει!!
Σίγουρα κάθε άνθρωπος έχει τήν δική του ιδιοσυγκρασία καί όρια...καί τά χειρίζεται ανάλογα!!
Οχι μωρέ πιστεύω καί ο zap θά βρεί τήν άκρη...όπως εξάλλου όλοι μας λίγο-πολύ τήν ψάχνουμε!!
εγω απεναντιας δεν εχω κανενα απολυτως τρακ η' αγχος, γιατι ετσι ειμαι ετσι κι αλλιως.
για τον ανεστακο αν δεν αλλαξει τακτικη, δεν το βλεπω.
εδω καταρχας δε βλεπει τι του γραφουμε η' τα βλεπει και λεει τα δικα του πανασχετα, με αυτα που του λεμε, απλα για να πει τη μαλακια του. κοινως ντουβαρι.
ειναι της θεωριας, μου ειπε ο ταδε και η θεια της ταδε οτι αυτο, χωρις να υπαρχει αποδειξη.
και οταν δε βλεπει καποιος (που εχει το χρονο μπροστα του), ειναι σιγουρο οτι δεν ακουει τι του λες κιολας.
βλεπε σαμπ0 που μας εχει αραδειασει ολη την αυτονοητη θεωρια, χωρις να εχει κανει σχεση-πραξη.
ποιος θα τους παρει στα σοβαρα ?
μονο κατι ομοιοι τους... δηλαδη αμπαλοι πεοσφαιριστες μπλαμπλαδες.
καληνυχτα λοιπον, εχει φαει πορτα απο τα αποδυτηρια ο ανεστακος και πολυ σχολαστικα μαλιστα, εκτος απο τα φαπιδια που τρωει εδω μεσα στο χαλαρο.
ας μεινει στην υποτιθεμενη αυτοβελτιωση καλυτερα τελικα, για να μας κανει να γελαμε τουλαχιστον.
γκομενα δεν προκειται να βρει ουτε με συνοικεσιο.