tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 506
αν το γύριζε θα σε έπαιρνε μαζι του ,,,εφοσον εισαι εδω εκεινος κανει σπα στα αρχιδια του μην αγχώνεστε
σιχαμερος
αν το γύριζε θα σε έπαιρνε μαζι του ,,,εφοσον εισαι εδω εκεινος κανει σπα στα αρχιδια του μην αγχώνεστε
Εξαρτάτε αν η τσοντα πρεσβεύει και προωθεί καπιταλιστικα πρωτυπα μποτοξ ,σιλικόνη.μαλλια λευκανση κωλου κτλ θα τους δεις ολους θεους..Ουδεμία απάντηση δηλαδή;
σε αυτη την περιπτωση με τα στοιχεια που δινεις δεν μπορω να καταλαβω ομως θα πω το εξης ...την ευθηνη την εχει παντα ο μεγαλητερος για το ποια θα ειναι η πορεια απο ενα λαθος που μπορει να κανει ο μικροτεροςΣτήν αρχή δέν έδωσα σημασία...αλλά τό έκανε συνέχεια καί κάπου...
Μετά σέ άλλες φάσεις κατάλαβα ότι γούσταρε...
Αλλά Ok μέχρι ένα σημείο πήγαμε...καί μετά Off!!
Καλά καί αυτή ολόκληρη γαιδούρα είναι δέν είναι μικρή...αλλά σέ μία φάση μέ είχε καυλώσει καί γαμηθήκαμε στεγνά!!σε αυτη την περιπτωση με τα στοιχεια που δινεις δεν μπορω να καταλαβω ομως θα πω το εξης ...την ευθηνη την εχει παντα ο μεγαλητερος για το ποια θα ειναι η πορεια απο ενα λαθος που μπορει να κανει ο μικροτερος
την επομενη φορα που θα την γαμας την ωρα που εισαι μεσα της βαθιά πιάσε το πιγούνι και ρωτα ευθεως τι παιζει με τα χερια σουΚαλά καί αυτή ολόκληρη γαιδούρα είναι δέν είναι μικρή...αλλά σέ μία φάση μέ είχε καυλώσει καί γαμηθήκαμε στεγνά!!
Αλλά τίς φάσεις μέ τά χέρια πού τά φίλαγε...τά έκανε πολύ πρίν από αυτό!!
Δέν θά υπάρξει επόμενη φορά...μία φορά έπαιξε αυτό καί τέλος!!την επομενη φορα που θα την γαμας την ωρα που εισαι μεσα της βαθιά πιάσε το πιγούνι και ρωτα ευθεως τι παιζει με τα χερια σου
Καλημερα φιλαρακι,Εφοσον συμφωνησες με τον ντακ τωρα ανεβηκες και αλλο επιπεδο μαλακιας.
Εγω πηγαινω στα μπουρδελα ποτε δεν τα απαξιωσα ποτε δεν τα εβρισα.
Η μεθοδος της αυτοβελτίωσης ειναι η προτεραιότητα μου αλλα μια φορα ετυχε να εχω 2 γκομενες με μικρα βυζια ενω εγω ηθελα βυζαρες και πηγα στη γνωστη βυζαρου δεν θα κανω προμοσιον στη φυλης.
Αλλη φορα ηθελα μεγαλο κωλο και η γκομενα μου δεν ειχε πηγα για να πηδησω μια κωλαρου,αλλη φορα ηθελα μια ξανθιά φυσικη πηγα γι αυτο το λογο.
Η δεξαμενη των μπουρδελων δεν μπορει να αντικατασταθει,ειδικα Αθήνα που υπαρχουν τοσες επιλογες και απο κολγκιρλ κλπ
Απλα με την αυτοβελτίωση μπορεις και πετυχαινεις ενα μεγιστο αριθμο γυναικων που μπορεις να ρηξεις εξω.
παλι με σπερμα στα ματια ηρθεςΚαλα το γυρισες τωρα για να μη βρω πατημα και σε ρομπαρω εδω μεσα..
Σβησε τις φωτογραφιες τοτε τις ανώμαλες και βαλε αλλες με ταγιερ αν θες να δειξεις προσωπικότητα κυρα μαγκι στρειτ.
Χαχαχαχαχα
ανετα σου τρωω γκομενα ηλιθιεΜισει τους αντρες ρε φιλε ειναι μια διεστραμενη λεσβιαρα φεμινιστρια.
Ηδονιζεται οταν τους ξεφτιλιζει εκει τους υποτακτικους της και αυτο την αρκεί.
Αντε και με μια αλλη λεσβια φιλη που εχει καπως τη λενε δεν θυμαμαι κανουν μαζι μουνοτριφτη και αλληλογαμιουνται με τα στραπον.
Ουσιαστικα το παιζει ντομινα και για να βγαλει τα προς το ζειν.
το σαλακι σου οταν τρεχει η μυτη σου ρουφαει την απελπισία σουΝαι ερωτικο παιχνιδι να στραποναρεις αντρες και να το παιζεις ντομινα να βγαλεις κανα φράγκο, τη βρήκες ξεφτερι εσυ τη προσωπικοτητα σου.
Δεν με νοιαζει ο καθενας τι κανει και ουτε ειμαι ρατσιστης,αλλα εφοσον γλύφεις τους ορχεις και στηριζεις δυο βλακες εδω μεσα και μου πας κοντρα σου ειπα δεν θα σε αφησω σε χλωρο κλαρί.
Ας μη μου κωλοτριβεσουν δεν θα σε πείραζα, τωρα βογκα
Αν η άλλη θέλει χειραγωγισιμο μαλακα η απλά χρηματοδότη δεν θα ασχοληθεί με ύψος ,εμφάνιση και χαρακτήρα.Εννοείται πάντα τό ύψος μετράει...καί μετράει πολύ στίς γκόμενες!!
παρηγόρησε την αγαμια σου και βγες απο το βεσε ωρα να μου κουνήσεις κωλαρακι οπως παει η γλωσσα σου τιτικαΤον εστειλαν αδιάβαστο, τωρα θα του κανω μνημόσυνο και θα είμαι διπλα στη μαγκι να την παρηγορω που θα μοιρολόγει αν και στις 9 του μακαριτη τον παπαφιλιπς εβαλε στο σπίτι...
Χαχααχχαχα
πουστακι εχω μερες που σου λεω οτι ολοι απαλαμβανουμε το σεξ εκτος απο εσενα ..και δες τα αποτελεσματα ...ακομα ξεβρακωτο γυριζεις και σκουζεις ...γαμα και θα δεις οτι ειναι ωραια και ετσι δεν θα πληγώνεσαι οταν πέφτεις πανω μου ....Ολα αυτα τα εχει το παπι και ο παπατετοιος??
Ασε μας μωρη τρελοκωτσιδου που μιλησεις εσυ για το προφιλ του αντρα οταν καθε μερα στραποναρεις καμποσους τουρλοκωλιδες.
Τα κωτσιδακια σου και στη μπάντα
έβαλες ξυπνητήρι και μπήκες πρώτος να γράψεις τη μαλακια σου πάλι βρε πατρινό πουστρακι και προϊόν αποτυχημένης και τυχαίας μαλακίας?Εφοσον συμφωνησες με τον ντακ τωρα ανεβηκες και αλλο επιπεδο μαλακιας.
Εγω πηγαινω στα μπουρδελα ποτε δεν τα απαξιωσα ποτε δεν τα εβρισα.
Η μεθοδος της αυτοβελτίωσης ειναι η προτεραιότητα μου αλλα μια φορα ετυχε να εχω 2 γκομενες με μικρα βυζια ενω εγω ηθελα βυζαρες και πηγα στη γνωστη βυζαρου δεν θα κανω προμοσιον στη φυλης.
Αλλη φορα ηθελα μεγαλο κωλο και η γκομενα μου δεν ειχε πηγα για να πηδησω μια κωλαρου,αλλη φορα ηθελα μια ξανθιά φυσικη πηγα γι αυτο το λογο.
Η δεξαμενη των μπουρδελων δεν μπορει να αντικατασταθει,ειδικα Αθήνα που υπαρχουν τοσες επιλογες και απο κολγκιρλ κλπ
Απλα με την αυτοβελτίωση μπορεις και πετυχαινεις ενα μεγιστο αριθμο γυναικων που μπορεις να ρηξεις εξω.
καλημερουδια ..το βραδυ που παω για υπνο του πέφτει η πιπιλα και το πρωι σκουζει ...οποτε λεω την πιπιλα του να την τσιμεντωσω σημερα...έβαλες ξυπνητήρι και μπήκες πρώτος να γράψεις τη μαλακια σου πάλι βρε πατρινό πουστρακι και προϊόν αποτυχημένης και τυχαίας μαλακίας?
έχουμε καταλάβει ότι είσαι πανιβλαξ και η δεξαμενή της ηλιθιότητας σου είναι απύθμενη. μην κομπιαζεις για έξτρα ινφοζ το λοιπόν.
οι μόνες γκόμενες που είχες είναι οι 2 παλαμες σου, με τις οποίες ξεφαντωνεις κάθε μερα. ούτε βυζιά έχουν, ούτε κωλαρα. επομένως πάψε να φαντασιωνεσαι άπιαστα όνειρα και κόψε το ντραμα σαν αγαμητη γκικ παρθένα.
έλα τσιμπα το πρωινό πρωτεινουχο ρόφημα σου
και γρήγορα στο βεσε της αυτοβελτιωσης να καθαρίσεις τη καγκουρόφατσά σου γιατί έπεται συνέχεια
η μόνη σου ασχολία 24/7 είναι εδώ μέσα βρε ηλίθιο κατασκεύασμα και απομίμηση φελου της αχαιας Κλάους .Ρε μπούλη μηπως θες μα σου γραφω και τι ωρες πηγαινω τουαλέτα?
Ολα τα εχει ο μπαξές, πολλα ραντεβού ειναι συντομα μονο για καφε αλλα νυχτερινά,οταν ανοίγεις βεντάλια δεν κολλας με μία αλλα συνέχεια αλλάζεις.
Οταν εισαι πολυάσχολος δεν σε νοιαζει η μία τι θα κάνει,τι ξεχνας και πας παρακάτω.
Σου ειπα οταν θες να αυτοβελτιωθεις τροποι υπάρχουν, αλλα αν δεν ιδρωσει το βρακι σου δεν κανεις τίποτα
εγω χθες πετυχα προφιλ του 2020 που μιλουσε και ελεγε τα ιδια ακριβως...γιατι κατι μου λεει οτι εχει αλλο προφιλ..και μπαινει και γραφει εδω μεσα?ειναι ενας που λεει οτι εχει ενα φιλο χοντρο..που τη πεφτει σε αγνωστες στο δρομο και εχει γαμησει ομορφες με αυτο το τροπο..μιριζει παπια απο χιλιομετρα!!
επίσης.καλημερουδια ..το βραδυ που παω για υπνο του πέφτει η πιπιλα και το πρωι σκουζει ...οποτε λεω την πιπιλα του να την τσιμεντωσω σημερα...
το μαντρι με τις αδεσποτες προσπαθει να κανει το Ναο ο ηλιθιοςεπίσης.
ανέλαβε λίγο αυτό τον απλαστο κιοφτε της μαλακίας, γιατί οδηγώ τώρα και θα μπω πιο μετά να του επεκτείνω και τη στοματική κοιλότητα
σημερα σου βαζω και αλλο μπελα στο πατο σου εκτος απο την αγαμια σου ,,,,Εδω μπαινω λιγα λεπτα ανα τακτα χρονικά διαστηματα πηδω εσενα και τη μαγκι και ξανακανω μετα τη δουλειά μου.
Τωρα οργανώνω εκδρομικη εξόρμηση οταν εορταστεί η πρωτομαγια με 5 μουνακια και 3 φιλους στην ανοιξιατικη ύπαιθρο.
Τα μουνια ψηνονται για εκδρομη και κάνουν σαν τρελα ελπιζω σαν τρελα να κανουν και για πουτσα,βεβαια με τη μεθοδο της αυτοβελτίωσης και τη πιστη εφαρμογη απο τους φιλους τα ποσοστα ειναι ολα υπερ και ας πουμε αν δεν κάτσει δεν τρεχει τίποτα το ροστερ θα ανανεωθει εκ νεου.