Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Ενώ η Magi δέν έχει τέτοια κολλήματα...πάει μέ πόρνους έέέ Magi δέν πάς ?Σου λείπει το ΠΑΠΙ... ψυχούλα,,,
Ενώ η Magi δέν έχει τέτοια κολλήματα...πάει μέ πόρνους έέέ Magi δέν πάς ?Σου λείπει το ΠΑΠΙ... ψυχούλα,,,
τι απεγινε? πηρε μπουλο?Σου λείπει το ΠΑΠΙ... ψυχούλα,,,
τα κουβαδακια σου δεν ακούγονται την νυχτα...
εαν ενοεις πόρνο τον αντρα που παει με πορνες δεν εχω κανενα προβλημα ....που θα παει για βλεφαριδες και λευκανση κωλου?Ενώ η Magi δέν έχει τέτοια κολλήματα...πάει μέ πόρνους έέέ Magi δέν πάς ?
Πές μου ένα σοβαρό κόλλημα πού έχεις μέ τούς άνδρες...καί δέν θέλεις μέ τίποτα νά τό κάνουν ?εαν ενοεις πόρνο τον αντρα που παει με πορνες δεν εχω κανενα προβλημα ....που θα παει για βλεφαριδες και λευκανση κωλου?
Οι γαμιαδες δεν παίρνουν πουλο ...τι απεγινε? πηρε μπουλο?
ξερω κατι πολυ γαμιαδες που τελικα γιναν λουλουδες...Οι γαμιαδες δεν παίρνουν πουλο ...
.λογικα θα βαρεθηκε την κλαψα του ζαπατα
Ήθελα να πω , ότι η μόνη λύση , είναι η φυγή.εδω ειναι ο τοπος που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε ο οίκτος δεν βοηθαει γιατι εχεις να κανεις με κατι που εξαπλώνεται οποτε μην επαναπαύεσαι στα ανάκτορα σου .....
Αντρας σημαίνει σταρατα λογια ,αποφασιστικότητα ,γαμιας ...δεν μπορω με τιποτα την τοξικότητα και την μιζέριαΠές μου ένα σοβαρό κόλλημα πού έχεις μέ τούς άνδρες...καί δέν θέλεις μέ τίποτα νά τό κάνουν ?
Είτε μόνοι τους...είτε παρέα μέ εσένα!!
Βρέ Magi μου...χωρίς νά θέλω νά σέ προσβάλω...αλλά τό γαμιάς τό εννοείς ?Αντρας σημαίνει σταρατα λογια ,αποφασιστικότητα ,γαμιας ...δεν μπορω με τιποτα την τοξικότητα και την μιζέρια
Η φυγη εχει πολλους τροπους ,,,καποιοι θελαν αλλαγη στη γεωγραφική τους θεση καποιοι αλλάξανε τον τροπο ζωης τους...Ήθελα να πω , ότι η μόνη λύση , είναι η φυγή.
Εδώ αργά ή γρήγορα είναι χαμένο το παιχνίδι, αν δεν είσαι πολιτικός, ολιγάρχης , σκυλί τους ή πουτάνα τους.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ .
Απλα τα πραγματα τον αντρα τον κανει το σωμα του η κατασκευη του και τα σταρατα λογια !!Βρέ Magi μου...χωρίς νά θέλω νά σέ προσβάλω...αλλά τό γαμιάς τό εννοείς ?
Διότι έχεις αφήσει νά αιωρείται μία περίεργη οσμή...γύρω από τήν σεξουαλικότητα σου!!
Αν πραγματικά τό εννοείς καί τό πιστεύεις...μαζί σου!!
αν το γύριζε θα σε έπαιρνε μαζι του ,,,εφοσον εισαι εδω εκεινος κανει σπα στα αρχιδια του μην αγχώνεστεξερω κατι πολυ γαμιαδες που τελικα γιναν λουλουδες...
μηπως το γυρισε επειδη χορτασε το πολυ γαμησι?
Αρα είσαι αυτό πού έλεγα...Demisexual!!Απλα τα πραγματα τον αντρα τον κανει το σωμα του η κατασκευη του και τα σταρατα λογια !!
Αρσενικος γαμιας σημαίνει να κανει το μουνι γυναικα ..
σκετο γαμιας ειναι αυτος που σπερνει οργασμο σε οτι καυλωσει η πουτσα του...
Εγω για πολλα χρονια ημουν straight αυτη την εποχη δεν ειμαι αυτο δεν σημαίνει οτι καυλωνω ευκολα με γυναικα ...με αντρα μενω με αντρες κανω παρεα ...
με γυναικα μπορω να παιξω ερωτικα ομως μεχρι εκει δεν μπορω να την νιωσω τοσο ωστε να ειναι ευτυχισμένη μαζι μου δεν ειμαι λεσβια,,
μην μπερδεύεσαι εγω το επελεξα στα 41 ...τα νεα παιδια τα περισοτερα ειναι μπερδεμενα και σε σεξουαλικη ταραχη με μια αχαρη εξεγερση στα παλαια προτυπα,,,εγω ειναι ξεκαθαρο μεσα μου τι θελω για να νιωθω ισορροπημένη...οποτε στα 41 δεν ειναι πειραμα αλλα ερωτικο παιχνιδι ...στα 41 δεν ψαχνω την σεξουαλικη μου ταυτοτητα την ξερω και παιζω μπαλιτσα χαλαρα...νομιζω καταλαβαινεις την διαφορα ..Αρα είσαι αυτό πού έλεγα...Demisexual!!
Τώρα σέ τί βαθμό δέν ξέρω...αλλά έχω μία πολύ φίλη πού η κόρη της είναι ακριβώς τό ίδιο μέ εσένα!!
Καμία φορά τήν παίρνω τήν κόρη καί πάμε γιά καφέ...καί μού λέει διάφορα...
Τήν καταλαβαίνω πολύ καλά...άριστα!!μην μπερδεύεσαι εγω το επελεξα στα 41 ...τα νεα παιδια τα περισοτερα ειναι μπερδεμενα και σε σεξουαλικη ταραχη με μια αχαρη εξεγερση στα παλαια προτυπα,,,εγω ειναι ξεκαθαρο μεσα μου τι θελω για να νιωθω ισορροπημένη...οποτε στα 41 δεν ειναι πειραμα αλλα ερωτικο παιχνιδι ...στα 41 δεν ψαχνω την σεξουαλικη μου ταυτοτητα την ξερω και παιζω μπαλιτσα χαλαρα...νομιζω καταλαβαινεις την διαφορα ..
Εκει που νιωθει ευτυχισμένη εκει να ειναιΚαμία φορά τήν παίρνω τήν κόρη καί πάμε γιά καφέ...καί μού λέει διάφορα
πες μουΤήν καταλαβαίνω πολύ καλά...άριστα!!
Θέλεις νά σού πώ ένα πράγμα...πού μού κάνει η κόρη τής φίλης μου...όταν τήν βγάλω γιά καφέ ?
Αλλά πραγματικά φοβάμαι μήν αρχίσουν κάποιοι κάφροι...καί μού λένε μαλακίες...διότι έχει πολλούς εδώ!!
Ουδεμία απάντηση δηλαδή;Μάγκες μου επειδή είμαι ώρες στο τιμόνι και έχω βαρεθεί απίστευτα θέλω κάποιος να μου λύσει μια απορία που επεξεργάζομαι στη βαρεμάρα μου.
Πιστεύω ότι έχω δει κάποιες χιλιάδες ελληνικές ερασιτεχνικές τσόντες τα τελευταία 30 χρόνια.
Παρατήρησα ότι ο γαμιάς σε κάθε περίπτωση είναι οριακά μέτριος έως πολύ άσχημος. Στις περιπτώσεις που δεν φαίνονταν φάτσες ο γκόμενος ήταν από κοιλαράς μέχρι στραβοπούτσης κτλ.
Ρέ σύ...καί σέ πολύ κόσμο μέσα νά είμαστε...μού φιλάει τά χέρια!!Εκει που νιωθει ευτυχισμένη εκει να ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πες μου
ειναι ενας τροπος έκφρασης αλλα δεν εχω εικονα απο που και γιατι πηγάζει..Ρέ σύ...καί σέ πολύ κόσμο μέσα νά είμαστε...μού φιλάει τά χέρια!!
Τό πιστεύεις ?
Καί κάπου εγώ δέν νοιώθω καί άνετα...καταλαβαίνεις...γύρω στά 26-27 είναι!!
Στήν αρχή δέν έδωσα σημασία...αλλά τό έκανε συνέχεια καί κάπου...ειναι ενας τροπος έκφρασης αλλα δεν εχω εικονα απο που και γιατι πηγάζει..