Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.747
- Πόντοι
- 736
βλακακο...ακομα να γαμησεις ..το βιζομπαλο βγηκε αρχιδι και εσυ ακομα τσουρεκιαΝα πας εσυ με τον γαμια μπας και υγρανθει το δικο σου μουχλομουνι
βλακακο...ακομα να γαμησεις ..το βιζομπαλο βγηκε αρχιδι και εσυ ακομα τσουρεκιαΝα πας εσυ με τον γαμια μπας και υγρανθει το δικο σου μουχλομουνι
εγω απλαμβανω το σεξ σε αντιθεση με εσενα ,,, εσυ σκουζεις οταν ακους οτι ο αλλος γαμαει χωρις τις πιπες σουΚαι τι σε κοφτει εσενα μωρη πουτσογλυφτρω αν γαμαω εγω?
Θες να παρεις θεση?
παλι με το ντεφι βγηκες ........Απολαμβανεις οταν πηδας με στραπον?
Χαχχαχχα
Εύγε
Κλωτσιδια??ενα φου εχω εσενα και τον φιλιπς μαζι
εσκασε και ο πανουλης κ. και του εδωσε λιγο αβαντα με τα λαηκς, στις μαλακιες που πεταει σαν ξεχαρβαλωμενο ποτιστηρι.παλι με το ντεφι βγηκες ........
απελπισμενος γραφεις ..κατσε λιγο στο βεσε να παρεις μια ανασα
παλι με το ντεφι βγηκες ........
απελπισμενος γραφεις ..κατσε λιγο στο βεσε να παρεις μια ανασα
Τύπε απο πού κι ως πού το ποιος εχει το πανω χερι εξαρταται απο το υψος?να δειτε ποσο πυροβολημενες ειναι οι νεαρες ελληνιδες, τουλαχιστον οι μισες γκομενες απο το βολλευ νεαρης ηλικιας απο 20 μεχρι 25 χρονων που ειναι ψηλες απο 1,80 εως 1,90. πανε και βρισκουν κατι γκομενους που τους ριχνουν μεχρι και 1 κεφαλι,
αντι να παει η αλλη που ειναι 1,86 να βρει καποιον 1,94, παει και βρισκει εναν που ειναι 1,78 για να εχει αυτη το πανω χερι και να τον εχει για κατοικιδιο
αυτο γουσταρουν αυτες, ουτε να βρουν τον πιο γαμια ουτε τον πιο ωραιο, τον πιο χειραγωγησιμο αγαπουλη που θα τον κανουν οτι θελουν, αυτο τις καυλωνει,
γιατι καποιοι λενε οτι βρισκουν καποιους πατσαβουριδες και εχουν μετα τους ωραιους για ξεπετες, αυτο προφανως θα ισχυε πριν καποια χρονια,
ομως οι εποχες αλλαξαν, οποιος γνωριζει γκομενες εκει κοντα στο 2000 που ειναι γεννημενες θα ξερει καλυτερα
γιατι οταν βλεπεις μια γκομενα 1.90 και ο αλλος ειναι 1.75 ειναι σαν να βγαζει κανα σκυλακι βολτα τον αλλον, μονο που τους βλεπεις λες τον κακομοιρηΤύπε απο πού κι ως πού το ποιος εχει το πανω χερι εξαρταται απο το υψος?
αααα σημερα μας ειπε οτι θα παει και 2ο ραδεβου.βλακακο...ακομα να γαμησεις ..το βιζομπαλο βγηκε αρχιδι και εσυ ακομα τσουρεκια
Νά ήταν μόνο...τό ύψος...γιατι οταν βλεπεις μια γκομενα 1.90 και ο αλλος ειναι 1.75 ειναι σαν να βγαζει κανα σκυλακι βολτα τον αλλον, μονο που τους βλεπεις λες τον κακομοιρη
Aν είσαι όλη σου την ζωή στην ίδια γειτονιά ιδίως σε πόλη με εφταψηφιο πληθυσμό δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά...Αν είναι να ασοχληθείς με κάποια γκόμενα , να πιάσει τόπο τύπε.
Δεν βιάζομαι ούτε ειμαι ο άκυρος που θα πάει να τη πέσει στη κάθε άσχετη. Μετά τα 30 αυτα ειναι παιδικά πράγματα. Να προσπαθεί ο άλλος να πεισει μια που δε γουστάρει να μαζευει σωρηδόν τις χυλόπιτες για να μας πεισει οτι ειναι ο άντρακλας που κάνει κινήσεις.
Τον εαυτό του κοροϊδευει.
Οπότε όχι δεν θα ασχολιόμουν με γκόμενάκι που σου στέλνει όποτε της έρθει. Ειναι αναξιόπιστη περίπτωση.
όποιος θέλει καταλαβαίνει και κάνει τη σωστή κίνηση τη σωστή στιγμή για να τρώει μετά για καιρό και καλά.
Πάλι καλά να λες που δεν γράφει greeklish...Μας βγήκαν τα μάτια από την ανορθογραφία σου
Αν της αλλάζεις τα φώτα στο σεξ , μόνιμα, μετά από χρόνια , πάλι ... αισθάνεται ότι έχει .... overdose ....Το κενό που δημιουργεί το σεξ σε μία γυναίκα από έναν άντρα όσα εκατομμύρια και να βάλει στη ζυγαριά της δε θα το αντισταθμίσει. Γι αυτό γaμaτe όποιοι μπορείτε σαν τον ρόκο σιφρέντι και δεν θα σας χωρίσει ποτέ.
η τελευταια αλβανιδα που ειχα..πριν ενα μηνα,ηταν μικρουλα..16αρα..ειναι ολοκληρη ιστορια πως τη γνωρισα..οχι μεσω κυκλων και γνωστων...τεσπα..με ειδε οτι την κοιταω..και μιλησε αυτη πρωτη..αλβανιδες ειχα αρκετες στγη ζωη μου..δεν εχω παραπονο..ελλεινιδες ειανι αλλος πλανητης..μονο τα λεφτα και ο κυκλος παιζουν ρολο για αυτες..
Τυπάρα .... ομολόγα .......Νά ήταν μόνο...τό ύψος...
ααα ξερει και απο αλβανους η κωλοτρουπιδα σου ανεστακο ?Πηρα τηλεφωνο την πρωην σου και μου ειπε οτι δεν τη πηδαγες και βαρεθηκε η γυναικα
Ο αλβανος την ξεσκιζει μου ειπε,ετσι ειναι οι άντρες
Εννοείται πάντα τό ύψος μετράει...καί μετράει πολύ στίς γκόμενες!!Τυπάρα .... ομολόγα .......
Αφού είσαι πάνω από 1.90 κι εσύ ....
Όσο ήμασταν σχολείο ... και μέχρι τα 20 ... το ύψος έκανε δουλειά !
Ετσι σου ειπε ? πες του και για εσε που δεν γαμεις και σκουζεις και ελα μετα να μας τα πεις...Πηρα τηλεφωνο την πρωην σου και μου ειπε οτι δεν τη πηδαγες και βαρεθηκε η γυναικα
Ο αλβανος την ξεσκιζει μου ειπε,ετσι ειναι οι άντρες
εσυ μιας και χαρηκες με τον αλβανο λιγο παρακατω θα βρεις και τη σχολη του leader96 ....πες του απο ελληνιδα πας...Εγω σας γλεντω και τα δυο μαζι ταυτόχρονα
Να σου πω κλωσισες τα αυγα ή ακομα να βγουν τα πουλιά?