Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.864
- Πόντοι
- 736
Για να μου δωσεις ιδεα πρεπει να πιασεις το θεμα πρωτα ...Αυτα σου αρεσουν μωρη,σου δινω ιδέες
γυρνα στην πιστα να σε καμαρώσω.. μαντονα της φαπας..
Για να μου δωσεις ιδεα πρεπει να πιασεις το θεμα πρωτα ...Αυτα σου αρεσουν μωρη,σου δινω ιδέες
κατσε πηγε για αυτοβελτιωση και φορτιση τωρα.Για να μου δωσεις ιδεα πρεπει να πιασεις το θεμα πρωτα ...
γυρνα στην πιστα να σε καμαρώσω.. μαντονα της φαπας..
Ο επμενων (όχι μέχρι τα όρια της ξεφτιλας) νικά ( και γαμα).
Όμως αυτό προ'υ'ποθετει να είσαι σε φοιτητουπολη η πόλη με εφταψηφιο πληθυσμό.
Εκτός αυτών των συνθηκών δεν θα γινόταν ποτέ αυτό.
Δεν επιμενω καθολου.. Μια φορα να ζητησω να βρεθουμε απο καποια που μου εδωσε το τηλ της χωρις να γνωριζομαστε απο πριν νομιζω οτι βρισκεται εντος φυσιολογικων πλαισιων
Μπαλαντέρ ήσουν,οι γκομενες το κανουν αυτο
Κρατάνε καβατζες και μολις δουν οτι με τον ταδε δεν εγινε κατι πανε στο αλλον μετα.
Αφου εχουν τοσες ευκαιριες και προσφορές γιατι να μη ρυθμιζουν τα δρωμενα και τις καταστάσεις
κλαψωμουνι στο βεσε ....γαμαει ο ανθρωπος χωνεψε το ...μονο εσυ εισαι στα γονατα και στην κλαψαΝαι ρε φιλε αλλα σε ειχε καβατζα.
Δεν λεω καλα εκανες και τη πηδηξες αλλα δεν ειναι καλο να συμβαίνει αυτο,να εχουν οι γκομενες τοσες επιλογες και να κανουν οτι γουστάρουν
μινγουαηλ... τα γονατα ζαπατακλαψωμουνι στο βεσε ....γαμαει ο ανθρωπος χωνεψε το ...μονο εσυ εισαι στα γονατα και στην κλαψα
Δεν εννοώ να κάνεις πολλές προσπάθειες με την ίδια.Δεν επιμενω καθολου.. Μια φορα να ζητησω να βρεθουμε απο καποια που μου εδωσε το τηλ της χωρις να γνωριζομαστε απο πριν νομιζω οτι βρισκεται εντος φυσιολογικων πλαισιων
....θα περασω ποιο αργα και για τον κωλο του.....αστο να παρει φορα....μινγουαηλ... τα γονατα ζαπατα
Καλά ξηγιεσαι.Δεν ψαχνω να παντρευτω, να γαμησω ψαχνω.
Οποτε τα μονα που με ενδιαφερουν ειναι να ειναι ωραια και να με αφησει να χυσω μεσα στο κωλαρακι της.
Αυτο είναι αλήθεια...απλά έμεινε μόνη και είπε να φάει λίγο φρέσκο κρέας η γκόμενα .Μπαλαντέρ ήσουν,οι γκομενες το κανουν αυτο
Κρατάνε καβατζες και μολις δουν οτι με τον ταδε δεν εγινε κατι πανε στο αλλον μετα.
Αφου εχουν τοσες ευκαιριες και προσφορές γιατι να μη ρυθμιζουν τα δρωμενα και τις καταστάσεις
Αυτο είναι αλήθεια...απλά έμεινε μόνη και είπε να φάει λίγο φρέσκο κρέας η γκόμενα .
Πηγαινε να γαμησει και σενα μωρη που εισαι μεσα στην υστερια απο την αγαμία.
Πηγαινε να δουν χαρα τα σκελια σου
τα πρεκια σου να παρεις...Περνα οτι ωρα θες παλι χυσαμολι στα μούτρα θα φας μωρη
Θα σε ασπρισω οπως ασπρίζουν οι νησιωτες
Eμπειρια ανατροπής.Και τη γάμησε μια φορά και αυτή την παλαβιάρα και τι έβγαλε ; την επομενη μέρα πάλι στη πείνα θα είσαι.
Ναι αλλά από ένα σημείο και μετά δεν θα σου κάνει όρεξη αν είσαι διαρκώς με μια.Αν ηθελα να γαμαω συνεχεια την ιδια θα ειχα παντρευτει και θα ειχα καθε μερα γυναικα στο κρεβατι μου
και ζακετα ,,,,,τωρα κουνα τα κουβαδακια σου να χαρειςΜωρη δεν ξερεις τι ειναι τα πρεκια οποτε μη μιλας
Κατσε κλωσα τα αυγα σου
σου έχουμε αλλάξει τα πρεκια ανεστακο εδώ και κάμποσες μέρες, αλλά το θέμα είναι ότι καραγουσταρεις μωρη ξεκωλιαρα του νομου αχαϊας, το έχεις τεράστια ανάγκηΜωρη δεν ξερεις τι ειναι τα πρεκια οποτε μη μιλας
Κατσε κλωσα τα αυγα σου
και ζακετα ,,,,,τωρα κουνα τα κουβαδακια σου να χαρεις
Eμπειρια ανατροπής.
Δεν το λες και λίγο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι αλλά από ένα σημείο και μετά δεν θα σου κάνει όρεξη αν είσαι διαρκώς με μια.
κανε παρεα με γαμια να μαθεις πως υγραίνεται ενα μουνι και σταματα να φτυνεις ...παρε παστιλια για τον πονο που δεν γαμαςΠοιο νομο αχαιας βλάκα αχαια παω μονο σκ
Στειλε μου το τηλ της γυναίκας σου να της πω μπραβο για το κέρατο που σου έχωσε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκυψε κανε φτου ξανακανε φτου και αν δεν υγρανθει ξανακάνε φτου
Κάνουν τον πρόλογο με προσεξουαλικες χορηγίες...σιγά το πράμα.Για μένα είναι αδιάφορο. Αν θεωρουσα όλα αυτά τα πηδηματακια ουσίας δεν θα πηγαινα σε πουτανες.
Εντάξει τώρα σου έστειλε μια οπότε της κάπνισε την πηδηξες και μετά δεν ξαναμιλησατε
Απλά δε πληρωσες την όλη φάση. Ας πουμε βασικά γιατί μερικοί πληρωνουν τη φάση κανονικά με 2-3 κεράσματα και το ξενοδοχείο.
Κάνουν τον πρόλογο με προσεξουαλικες χορηγίες...σιγά το πράμα.